کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-01-21 ساعت 19:46)peyman1355 نوشته:   درود بر دوستان خوبم

حالا بعد از كشتن غول مرحله اول و گرفتن ويزاها Big Grin ميريم واسه مرحله بعدي و مبحث شيرين خريد بليط يك طرفه به مقصد سياتل Big Grin
والا تا جايي كه بنده توي تاپيك ها خوندم، اختلاف نظر بين علما راجع به خطوط پروازي بين المللي زياده ! ( امروز در عين خستگي مفرط شنگولم Tongue ).
حالا 2 تا پرسش برام پيش اومده:

1- با توجه به داشتن بچه كوچك ( در هنگام مهاجرت نزديك به 1 سالش ميشه ) و همينطور مسافت طولاني، آيا توقف بين پروازها زياد باشه از نظر اقتصادي مقرون به صرفه تره يا بدون توقف؟ ( پرواز امارات 14 ساعته از دبي بدون هيچ توقفي مستقيم ميره سياتل ).

2- اگر يك يا چند پرواز اكونومي آروم و راحت تا مقصد بخوايم داشته باشيم كدام مسير و شركت يا شركتهاي هواپيمايي رو پيشنهاد مي كنيد؟ ( چون بعضي از دوستان فرمودند براي مثال بچه كوچولو هاي هندي ها يا پاكستاني ها تو پروازهاي امارات خيلي سرو صدا مي كنند يا بعضي از پروازهاي روسي خوبه اما هواپيماهاش مثل اتوبوس دو طبقه هاي قديم تو تهرانه !!)

از دوستان كثير السفر ! و دوستان پيشكسوت و باتجربه خواهش مي كنم بزرگواري كنند و پاسخ پرسش هاي بنده رو بفرمايند، اگر هم راجع به اين پرسش بنده لينك خاصي هست باز هم لطف بفرمائيد در اختيار بنده و ساير دوستان گرامي قرار بديد.

براي همه دوستان خوبم آرزوي شاد ترين لحظه ها رو دارم
شما چون بچه دارید نباید به پروازهای بالای یک استاپ فکر کنی چون برعکس زمان گول زننده فاصله بین پروازها یک عمل سخت و مارکوپولویی جهت یافتن گیت خودتون هست البته وضعیت مالی مناسب نباشه قضیه فرق میکنه
دو تا انتخاب هم امارات و لوفت هانزا هست که لوفت هانزا گرونتره ولی دیگر خبری از اون چیزهایی که درباره امارات شنیدی نیست و غذای تند هم نمیخورید
"توی بالای یک استاپم هواپیمایی قطر بهترین انتخابه زمان معطلیش کمتره و تا نیویورک معمولا پرواز دارند
الا با امارات تا لس انجلس بیایید"(تفاوت قیمت زیادی ندارند معمولا آدم هایی که یک طرفه میرن این هزینه ها چیزی نیست یکبار برای همیشست)
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ASALI ، bayat_r ، sam11 ، hadiseh.t ، shkhmo ، Tomas ، ali234 ، kasrafo ، *NASIM*
(2013-01-21 ساعت 19:46)peyman1355 نوشته:   درود بر دوستان خوبم

[align=justify]حالا بعد از كشتن غول مرحله اول و گرفتن ويزاها Big Grin ميريم واسه مرحله بعدي و مبحث شيرين خريد بليط يك طرفه به مقصد سياتل Big Grin
...

با سلام
همونطور که دوستان گفتند بیشترین نگرانی شما میتونه تعداد توقف و زمان اون باشه تا طول زمان پرواز.
در مورد امارات شما اگر غذا تون رو قبل از پزواز انتخاب کنید مجبور نیستید غذای تند و پر ادویه که برای سلیقه اکثریت مسافرها در نظر گرفته شده رو میل کنید .
و اما در مورد بچه همونقدر که احتمال داره بچه های دیگه سرو صدا ایجاد کنن ، ممکنه بچه خودتون در طول پرواز به هر دلیلی ناراحت و بیقرار بشه که اتفاقأ دوستان هندی و پاکستانی در این مورد بسیار صبور و با حوصله اند و حتی برای رفع مشکل آماده کمکند.
ما هم برای بار اول که اومدیم امریکا تقریبأ شرایط شما رو داشتیم و با امارات هیچ مشکلی نداشتیم . ضمنأ توی این دو سال گذشته که ما تقریبأ مارکوپولو بودیم با امارات ، لوفتهانزا و ترکیش مسیر تهران لس آنجلس رو رفتیم و اومدیم و اگه ترکیش رو چون کلاسش کامفورت بود بزاریم کنار ... اولویت اول برای ما امارات خواهد بود.
با تشکر

تشکر کنندگان: sam11 ، roeentan ، shkhmo ، Tomas ، ali234 ، kasrafo ، *NASIM*
(2013-01-20 ساعت 09:19)hoseyn نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 02:28)Shezem نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 00:46)hassan1358arab نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 22:05)mercedeh2011 نوشته:  سلام ؛ با عرض پوزش من یه سوال در مورد گواهینامه ام دارم ...
بهتره بری پلیس+10 برای بین المللی اقدام کنی اخه حدودا دو هفته ای طول میکشه و باهاش تو کالیفرنیا تا یک سال میتونی رانندگی کنی
این را هم من اضافه کنم که ، همون دو هفته‌ای هم می‌تونی در کالیفرنیا گواهینامه رانندگی بگیری!
من هم گواهینامه آلمان را داشتم، هم گواهینامه بین المللی از آلمان گرفتم، که ۴۰ یورو هم خرج برداشت، که هیچکدام هم به دردم نخورد و با ۴۰ یا ۵۰ دلار اینجا در کالیفرنیا گواهینامه رانندگی گرفتم! دیگر خود دانی.
البته گرفتن گواهينامه بين المللي ربطي به پليس+10 نداره. كافيه به دفتر فدراسيون اتومبيلراني در خيابان نوبخت مراجعه كني و نيم ساعته يك گواهينامه بين المللي بگيري و باخيال راحت تر رانندگي كني. تا روزي كه گواهينامه اونجا را بگيريBig Grin
سلام
می خواستم بگم گواهینامه بین المللی توی کالیفرنیا پذیرفته نمیشه. و اگر چیزی رو قبول داشته باشن همون گواهینامه ایرانه... حالا بعضی ها میگن اصل گواهینامه بعضی ها هم میگن ترجمه اش. من چون هم اصل و هم ترجمه رو داشتم متوجه نشدم که بدون ترجمه هم میشه یا نه ولی چیزی که واضحه اینه تو دی ام وی اصلش رو می خوان ازتون.
البته این رو هم بگم برای رانندگی تو کالیفرنیا باید اجازه نامه (پرمیت) داشت و این که برای گرفتن اون باید برید دی ام وی و با ارائه گواهینامه ایران و قبولی در آزمون کتبی پرمیت رو همون روز بگیرید.

گواهینامه بین المللی برای من فقط به این درد خورد که تو نمایندگی های هوندا و فورد دو تا ماشین رو آزمایش رانندگی (تست درایو) کردم... و چون هنوز گواهینامه یا پرمیت کالیفرنیا نداشتم همون گواهینامه بین المللی رو قبول کردن.

ضمنا اینکه گواهینامه خود کشورها (و نه بین المللی) پذیرفته میشه تو خود کتابچه (آیین نامه) رانندگی به صراحت گفته شده است.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: amir82 ، Shezem ، sam11 ، roeentan ، Saeedv13 ، Blaze ، hadiseh.t ، کیانا ، mojtaba_k ، shkhmo ، Tomas ، ali234 ، kasrafo ، *NASIM* ، el333 ، mercedeh2011 ، mgolchin13
(2013-01-22 ساعت 00:21)majid89 نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 09:19)hoseyn نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 02:28)Shezem نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 00:46)hassan1358arab نوشته:  
(2013-01-19 ساعت 22:05)mercedeh2011 نوشته:  سلام ؛ با عرض پوزش من یه سوال در مورد گواهینامه ام دارم ...
بهتره بری پلیس+10 برای بین المللی اقدام کنی اخه حدودا دو هفته ای طول میکشه و باهاش تو کالیفرنیا تا یک سال میتونی رانندگی کنی
این را هم من اضافه کنم که ، همون دو هفته‌ای هم می‌تونی در کالیفرنیا گواهینامه رانندگی بگیری!
من هم گواهینامه آلمان را داشتم، هم گواهینامه بین المللی از آلمان گرفتم، که ۴۰ یورو هم خرج برداشت، که هیچکدام هم به دردم نخورد و با ۴۰ یا ۵۰ دلار اینجا در کالیفرنیا گواهینامه رانندگی گرفتم! دیگر خود دانی.
البته گرفتن گواهينامه بين المللي ربطي به پليس+10 نداره. كافيه به دفتر فدراسيون اتومبيلراني در خيابان نوبخت مراجعه كني و نيم ساعته يك گواهينامه بين المللي بگيري و باخيال راحت تر رانندگي كني. تا روزي كه گواهينامه اونجا را بگيريBig Grin
سلام
می خواستم بگم گواهینامه بین المللی توی کالیفرنیا پذیرفته نمیشه. و اگر چیزی رو قبول داشته باشن همون گواهینامه ایرانه... حالا بعضی ها میگن اصل گواهینامه بعضی ها هم میگن ترجمه اش. من چون هم اصل و هم ترجمه رو داشتم متوجه نشدم که بدون ترجمه هم میشه یا نه ولی چیزی که واضحه اینه تو دی ام وی اصلش رو می خوان ازتون.
البته این رو هم بگم برای رانندگی تو کالیفرنیا باید اجازه نامه (پرمیت) داشت و این که برای گرفتن اون باید برید دی ام وی و با ارائه گواهینامه ایران و قبولی در آزمون کتبی پرمیت رو همون روز بگیرید.

گواهینامه بین المللی برای من فقط به این درد خورد که تو نمایندگی های هوندا و فورد دو تا ماشین رو آزمایش رانندگی (تست درایو) کردم... و چون هنوز گواهینامه یا پرمیت کالیفرنیا نداشتم همون گواهینامه بین المللی رو قبول کردن.

ضمنا اینکه گواهینامه خود کشورها (و نه بین المللی) پذیرفته میشه تو خود کتابچه (آیین نامه) رانندگی به صراحت گفته شده است.
به توضیحات دوست خوبم اضافه کنم که من خودم وقتی رفتم دی ام وی ترجمه هم ارایه دادم ولی برای همسرم فقط گواهینامه اصل را خواست بعد گفت شماره و تاریخ را براش روی یک کاغذ به انگلیسی بنویسیم و ترجمه لازم نبود
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: Tomas ، ali234 ، kasrafo ، *NASIM* ، sam11 ، mercedeh2011 ، majid89 ، shkhmo
(2011-12-29 ساعت 21:06)sezar نوشته:  
(2011-12-29 ساعت 00:15)t.azimaie نوشته:  تو همون فرودگاه (آمریکا) میتونی تغییر بدی
یعنی مشکلاتی مثل ایران پیش نمیاد مثلا من چند پیش آدرسمو عوض کردم برا کارت سوخت مفقودی اقدام کردم گفتن آدرس جدیدتو بده منم آدرس جدید دادم بعد سه ماه فهمیدم رفته آدرس قبلی

چرا عزیزم از این مشکلات هم زیاد پیش میاد. البته در مورد شما فکر نمیکنم ولی اگر بعد از فرودگاه تغییر بدین احتمال گم شدن خیلی خیلی بالاست.
در مورد خرید از فروشگاه های اینترنتی هم همینطور.Big Grin
به قول آمریکایی نشین ها نوش و نیشش با همه.Cool

---------------------------------------
نمیخوام نقل قول کنم خیلی پست طولانی میشه. در مورد گواهینامه از ما هم در فلوریدا فقط گواهینامه اصلی و پاسپورت و صفحه ویزا. اگر قبلش کارت شناسایی را گرفته باشین که عالیه ولی معمولا در یک روز برای هر دو میرین دیگه. در ضمن بدون سوشال هرگز نمیشه گواهینامه گرفت.
در مورد گواهینامه بین المللی حتما اقدام کنید که برای کرایه ماشین لازمه. سعی کنید زیر ۳ ماه گواهینامه بگیرین.
تشکر کنندگان: Tomas ، amir82 ، ali234 ، sam11 ، mercedeh2011 ، shkhmo
دوستان دوباره سلام
اس اس ان ما 4 روز بعد از رفتن به اداره سوشال اومد به آدرس جدیدی که هم تو فرودگاه و هم تو اداره داده بودیم
ولی نامه ولکام (فقط من) به ادرس اولیه رفت و یک روز بعدش هم گرین کارتم
ولی خبری از نامه ولکام و گرین کارت برای همسرم نیست!!!
نظر اساتید محترم چیه؟ چکار کنم؟
بلیط برگشت ما هم هفته دیگه همین موقع است
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: sima s ، Tomas ، MAHDI2012 ، Shezem ، kasrafo ، *NASIM* ، sam11 ، shkhmo
(2013-01-22 ساعت 09:47)frz61 نوشته:  دوستان دوباره سلام
اس اس ان ما 4 روز بعد از رفتن به اداره سوشال اومد به آدرس جدیدی که هم تو فرودگاه و هم تو اداره داده بودیم
ولی نامه ولکام (فقط من) به ادرس اولیه رفت و یک روز بعدش هم گرین کارتم
ولی خبری از نامه ولکام و گرین کارت برای همسرم نیست!!!
نظر اساتید محترم چیه؟ چکار کنم؟
بلیط برگشت ما هم هفته دیگه همین موقع است

ممکنه بعد از برگشتتون بیاد، بخاطر همین حتما به اون شخصی که در اون آدرس هست بگید از تو صندقش برداره براتون بذاره کنار !!! چون برگشت می خوره و اونوقت باید خودتون زنگ بزنید پیگیری کنید و...- اینجوری خیالتون راحت تره.
since 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، frz61 ، hadiseh.t ، sam11 ، rabbit ، amir82 ، Tomas ، pr.kia ، Emad_L ، shkhmo
دوستان سلام
طي اين چندماه اخيررفتندامريكا راهنمائي كنندكه چقدرتوانسته انددلارببرند
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، Emad_L ، shkhmo
(2013-01-23 ساعت 09:11)mori5050 نوشته:  دوستان سلام
درود
دوست عزيز من ٧٧هزارتا بردم مشكلي نبود توي فرم هم زير ده هزار أعلام كردم
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: amir82 ، Tomas ، storagemeter ، mori5050 ، mrr777 ، Blaze ، zohreh36 ، sam11 ، IN.USA@2013 ، iranian1 ، pr.kia ، 3rip ، Emad_L ، shkhmo ، arezoo bj
(2013-01-23 ساعت 13:42)mansour*** نوشته:  
درود

خيلي متشكرم
فرودگاه امام گيرندادن
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، Emad_L ، shkhmo
مرسی که تجربیاتتونو به اشتراک میگذارین. من توصیه میکنم هر چقدر میتونید ببرید اما موقع ورود به آمریکا راستش رو بگید.

درود
تشکر کنندگان: mori5050 ، Blaze ، mansour*** ، ali234 ، sam11 ، Tomas ، *NASIM* ، hadiseh.t ، j1970 ، 3rip ، Emad_L ، shkhmo ، **USA**
درود

دوست عزیز خیلی باید مواظب باشید ، این قانون هم برای ورود پول به آم ر ی ک ا هست هم خروج پول از اون و هیچ چیز بهتر از صداقت نیست.
Failure to report funds in excess of $10,000 can result in seizure of the funds and/or penalties and fines ranging from $250 to $5,000
since 2012
تشکر کنندگان: Blaze ، ابی هانی ، storagemeter ، mansour*** ، sam11 ، Tomas ، amir82 ، j1970 ، *NASIM* ، Emad_L ، shkhmo
بله دوستان من تجربه خودم را عرض كردم بأيد راستشوًكفت أما من ترجيح دادم مسائل شخصي من محفوظ بماند ببخشيد من با موبايل تائب ميكنم فونت فارسي نداره وغلط إملائي دارم

(2013-01-23 ساعت 16:58)mori5050 نوشته:  
درود

خيلي متشكرم
فرودگاه امام گيرندادن

خير حتي كيف مدارك ودلارها در دستشويي فرودكاه امام جا ماند وتوسط نظافتجي فرودكاه به من تحويل دادند بعدا موضوع را تعريف ميكنم
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: sam11 ، bayat_r ، ASALI ، hassan1358arab ، IN.USA@2013 ، storagemeter ، iranian1 ، pr.kia ، far-dv2013 ، Tomas ، mori5050 ، 3rip ، Emad_L ، shkhmo
درود
خب اینکه بعدا مشکل ممکنه ایجاد کنه، چون بهرحال باید پول رو گذاشت بانک (مگه اینکه یکی بخواد تو صندوق امانات نگهداری کنه) حالا اگه زیر 10 هزارتا اعلام شده باشه، قاعدتا تفاوت تا 77 هزار تا ممکنه بعنوان چیز دیگه‌ای تلقی بشه و مالیات بهش تعلق بگیره.
البته فعلا من تو این مملکت ناشی‌تر ازین حرفام ولی مملکتی که اگه متوسط واریزی به بانکت یهو تفاوت زیادی بکنه ممکنه بیان سراغت قاعدتا ممکنه یه سری مشکلات ایجاد کنه!

چیزی که من تا الان فهمیدم تو این مملکت اینه که هیچی بهتر از صادقانه جلو رفتن بهت کمک نمیکنه. اگه بخوای کلک بزنی، ممکنه در بری اما کارا رو پیچیده‌تر کردی و یه جایی گیر میفتی که نمیتونی حرکتی بکنی و یه جورایی کیش و مات میشی
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: storagemeter ، pr.kia ، ensan ، el333 ، far-dv2013 ، Tomas ، ali234 ، kasrafo ، sam11 ، 3rip ، shkhmo ، parsush ، هایده
اگه مشکلی در فرودگاه امام نباشه و بشه ارز رو منتقل کرد، بعید میدونم برای ورود به آمریکا مشکلی باشه، از این جهت که فرم میدن و میپرسن که بگو چقدر پول داری (قاعدتا اگه خلافش ثابت شه مشکل ساز میشه)
من پولم زیاد نبود اما تا 150 دلار خوردشم نوشتم که توی فرودگاه بدون اینکه بذاره فرم رو خانومم ببینه پرسید چقدر پول دارین که اونم بدون ذکر 150 دلارش گفت و وقتی دید منطبقه گفت برید.
بهرحال وقتی اینجا واسه مالیات میان کسایی که ماهی 20 هزار دلار بیشتر میگیرن مالیاتشونو زیاد میکنن و عده زیادی شاکی میشن و مجبور میشن مبلغ رو تا 40 هزار دلار ببرن بالا. چطور ممکنه نفهمن که وقتی یه مهاجر که زندگی داره تو یه کشور دیگه و میاد اینجا و ممکنه مدت زیادی کار نداشته باشه بهش بخاطر دلار اعلام شده گیر بدن؟!
اونم مملکتی که همه چیزش پوله و سلام صلوات توش کاربردی نداره!

پ.ن.: نظر شخصی من براساس چیزایی که دیدم در واقعیت و پستهایی که خوندمه و هیچگونه ارزش قانونی نداشته و صرفا اینجا گفتم چون میبینم خیلی علت استرسه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: storagemeter ، pr.kia ، far-dv2013 ، Tomas ، MAHDI2012 ، ali234 ، kasrafo ، sam11 ، mori5050 ، 3rip ، Emad_L ، shkhmo ، parsush

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان