موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در خصوص أعلام موجودي حتما مبلغ موجودي واقعي را أعلام كنيد
برنامه كاري من با دوستان لمتفاوت است منتهي درجواب دوست عزيز من وضعيت خودم را شرح دادم
وتبعيت ازكارديكران مستلزم داشتن اطلاعات حقوقي وقانوني است
(موفق باشيد)
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يه سوال داشتم . اگه محل زدن ورود با محل اقامت يکی نباشه . مثلا من ميخوام سانفرانسيکو برم و تو فرم 230 هم آدرس اونجا رو دادم اما نيورورک ورود ميزنم
آيا به صورت تجربی اين تاثير روی زمان اومدن گرين کارت و SSN number داره يا فرق نميکنه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من فرقی نمیکنه.ما هم شرایط شما رو داشتیم ولی گرین کارتمون بعد 3 هفته اومد.شوشیالم هم تقریبا 10 روز شد.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از کجا می تونم اطلاعات کامل درباره ی پاس سفید پیدا کنم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
كسي هست كه بخواهد همين روزها به ايران برود.
يه زحمت براش داريم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من كلي سوغاتي اوردم در دو چمدان، اصلا كسي نه ديد نه باز كرد. خيالتان راحت
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند روزی بود که wall strret مطلب قابل عرضی نداشت و تنها نظاره گر بود.
اکنون مطلبی رو دارم که شاید بدرد بعضی ها بخوره. که البته اگر تنها یک نفر هم استفاده بکنه برای ما کافیست.
چندین روز پیش گفتم که برای فرزند یک ساله خود بیمه گرفتیم و کاملا رایگان بود. به همان اداره مراجعه کردیم و برای کمک های دولتی در بخش های مختلف درخواست دادیم. فرمی حدود 15 صفحه پر کردیم و طرف گفت 10 روز دیگه برای مصاحبه بیایید. سر موقع برای مصاحبه حاضر شدیم. به طرف گفتم ما دو ماهی هست در خدمت شماییم. اما هنوز کاری پیدا نکردم. دیگه هم پولی در بساط ندارم. البته این مطالب رو در فرم ها هم ذکر کردم و حساب بانکی هم مبلغ ناچیزی داشت. خلاصه به طرف گفتیم چه کاری میتونه برای ما انجام بده. طرف گفت برای بچه بیمه کامل داریم. برای شما تنها بیمه اورژانسی هست و اگر 5 سال اینجا بودید بعدا بیمه میشدید. برای فرزند کوچکتان هم ماهی 200 دلار بن غذا میدهیم که باید غذا بخرید. چون شما 3 نفر هستید مبلغ 500 دلار هم ماهیانه به شما میدهیم که در کارتی که ما داد ریخته میشود و هر ماه میتوانیم این پول را از کارت خارج کنیم و برای هزینه های مختلف مصرف نماییم. گفتم برای کار هم میتونید کمکی بکنید؟ قرار دیگری گذاشت تا در آن روز رزومه من رو تکمیل کنند و ببینند اگر لازم هست برایم دوره ای بگذارند تا به قول خودشون اپدیت بشیم و ببینند کجا میتوانند برای ما کاری روبراه کنند. خلاصه کلی کمک کردند. خلاصه برای دوستانی که تازه اومدند میتونه موثر باشه. البته ما در ایالت اورگان هستیم. شما ها که در ایالت های دیگر هستید حتما نام موسسه فرق داره. شما جهت FOOD STAMP سرچ کنید و به اداره مربوطه بروید. بقیه کارها رو خودشون انجام میدهند.
اگر باز هم سوالی بود در خدمت هستیم. خوب و خوش باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان،
کسی میدونه که آیا این عکسی که در سفارت میدیم، همون عکسیه که رو Green Card میزنند؟