کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-04-11 ساعت 21:11)golesang نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 16:15)mori نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 22:29)mansour*** نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 20:25)frz61 نوشته:  دوستان عزیز یک سوال مهم برام پیش اومده لطفا با من هم فکری کنید
من تا قبل از شهریور نمی تونم برای سفر دومم بیام آمریکا و اگه شهریور هم بیام 180 روزم رو رد می کنم
تازگی ها کسی رفته که بیش از 6 ماه خارج از خاک آمریکا بوده باشه (خودتون یا کسی که می شناسید)؟ آیا مشکلی براش پیش اومده؟
ممنون میشم جوابم رو بدین اگه اطلاعی دارین

ازشش ماه رد کنید مشکل ستیزن شدن پیدا میکنید اما اگر اریکسال رد کنید احتمال زیاد توقیف گرین کارت ودادگاهی دارید.
سلام
دوست عزیز اصلا نگران نباشید
دوستی بعد از 11.5 ماه رفت چند وقت پیش(توی همین تاپیک خوندم) چون دفعه اول (در حقیقت همون ورود دوم) بود، هیچ مشکلی پیش نیومد... ولی از دفعه های بعد نباید بیشتر از 6 ماه بشه...

دوست عزیز ما بعد از 11.5 ماه برگشتیم آمریکا و مشکلی هم برامون پیش نیومد ولی خوب زمانمون برای سیتی زنی صفر شد ولی برای گرین کارتمون مشکلی پیش نیومد

سلام
مطمینید اگر زیر 12 ماه (همون 11.5 ماهی که مثال زدید)بیرون باشیم زمان سیتیزن شیپیمون صفر میشه؟(حتی اگه پاس سفید بگیریم؟)

من به شخصه فکر میکنم اگه زمان خارج از آمریکا بودنمون زیر 12 ماه باشه برای سیتیزنشیپی مشکلی ایجاد نشه(طبق چک لیست اداره مهاجرت )
تشکر کنندگان: ASALI ، Tomas ، shkhmo
(2013-04-12 ساعت 11:40)gbtm نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 20:25)frz61 نوشته:  دوستان عزیز یک سوال مهم برام پیش اومده لطفا با من هم فکری کنید
من تا قبل از شهریور نمی تونم برای سفر دومم بیام آمریکا و اگه شهریور هم بیام 180 روزم رو رد می کنم
تازگی ها کسی رفته که بیش از 6 ماه خارج از خاک آمریکا بوده باشه (خودتون یا کسی که می شناسید)؟ آیا مشکلی براش پیش اومده؟

ازشش ماه رد کنید مشکل ستیزن شدن پیدا میکنید اما اگر اریکسال رد کنید احتمال زیاد توقیف گرین کارت ودادگاهی دارید.
سلام
دوستی بعد از 11.5 ماه رفت چند وقت پیش(توی همین تاپیک خوندم) چون دفعه اول (در حقیقت همون ورود دوم) بود، هیچ مشکلی پیش نیومد... ولی از دفعه های بعد نباید بیشتر از 6 ماه بشه...

دوست عزیز ما بعد از 11.5 ماه برگشتیم آمریکا و مشکلی هم برامون پیش نیومد ولی خوب زمانمون برای سیتی زنی صفر شد ولی برای گرین کارتمون مشکلی پیش نیومد

سلام
مطمینید اگر زیر 12 ماه (همون 11.5 ماهی که مثال زدید)بیرون باشیم زمان سیتیزن شیپیمون صفر میشه؟(حتی اگه پاس سفید بگیریم؟)

من به شخصه فکر میکنم اگه زمان خارج از آمریکا بودنمون زیر 12 ماه باشه برای سیتیزنشیپی مشکلی ایجاد نشه(طبق چک لیست اداره مهاجرت )

در دفترچه راهنمای سیتیزن شیپی صراحتا گفته که درخواست کننده نباید در طول ۵ سال قبل از تاریخ درخواست بیش از ۶ ماه از امریکا خارج شده باشه. بنابراین شما اگر بیش از ۶ ماه خارج از امریکا بودین نمیتونین قبل از ۵ سال بعد از تاریخ ورود درخواست سیتیزن شیپی بدین.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: gbtm ، Saeedv13 ، Tomas ، Hedieh20 ، sadeghi897 ، shkhmo
ممنون بابت توضیحتون
در چک لیست اداره مهاجرت سوال پنجم میپرسه:
5. During the last five years (or the last three
years if I qualify under Attachment A),
I have not taken a trip out of the
United States that lasted one year or more
پس تا اینجا اگه کسی جواب مثبت بده میتونه چک لیست رو ادامه بده(تو مثال فوق قاعدتا نباید 11.5 ماه مشکلی ایجاد کنه)

در سایت USCIS و در قسمت A guide to natralisation در صفحه 25 میگه(تو ستون کسانی که 1 سال یا بیشتر بیرون بودند)

If you leave the country for 1 year or
longer, you may be eligible to re-enter as a
Permanent Resident if you have a Re-entry
Permit.
b
ut none of the time you were in
the United States
before you left
the country
counts toward your time in continuous
residence.
If you return within 2 years, some of your
time
out of the country
does count. In
fact, the last 364 days of your time out of
the country (1 year minus 1 day) counts
toward meeting your continuous residence
requirement.

پس من همچنان فکر میکنم خارج آمریکا بودن برای زیر 1 سال زمان رو صفر نمیکنه. اگر بیشتر از یک سال بیرون باشیم زمان قبل از خروجمون حساب نمیشه ولی یک سال (یک روز کمتر)از دوره 5 سال اقامت جهت سیتیزن شیپیمون حساب میشه.

اگر اشتباه فکر میکنم لطفا اصلاح کنید
تشکر کنندگان: رضا امیر ، mori ، mrr777 ، Saeedv13 ، Tomas ، Hedieh20 ، sadeghi897 ، shkhmo
(2013-04-11 ساعت 16:15)mori نوشته:  [quote='mansour***' pid='304617' dateline='1365530344']
[quote='frz61' pid='304551' dateline='1365522959']
دوستان عزیز یک سوال مهم برام پیش اومده لطفا با من هم فکری کنید

من اینجا با چند مورد برخورد کردم که اصلا این نظم رو رعایت نکردن و مشکلی هم به هیچ شکل براشون وجود نیومده حتی 5 سال هم شده که نیومدن و وقتی اومدن اصلا سوالی پیش نیومده بپرسن.فکر کنم بچه مثبتا ما مهاجرسرایی ها هستیم که سر 6 ماه میریم کارت میزنیم البته من این بار 20 روز بیشتر از 6 ماه بود و ازم سوال کرد چقدر بیرون بودی و من گفتم ABOUT 6 و ایشون هم فرمودن اکی .
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: ASALI ، mori ، mrr777 ، Saeedv13 ، Tomas ، odiseh ، kasrafo ، sadeghi897 ، shkhmo
(2013-04-12 ساعت 12:57)gbtm نوشته:  ممنون بابت توضیحتون
در چک لیست اداره مهاجرت سوال پنجم میپرسه:
5. During the last five years (or the last three
years if I qualify under Attachment A),
I have not taken a trip out of the
United States that lasted one year or more
پس تا اینجا اگه کسی جواب مثبت بده میتونه چک لیست رو ادامه بده(تو مثال فوق قاعدتا نباید 11.5 ماه مشکلی ایجاد کنه)

در سایت USCIS و در قسمت A guide to natralisation در صفحه 25 میگه(تو ستون کسانی که 1 سال یا بیشتر بیرون بودند)

If you leave the country for 1 year or
longer, you may be eligible to re-enter as a
Permanent Resident if you have a Re-entry
Permit.
b
ut none of the time you were in
the United States
before you left
the country
counts toward your time in continuous
residence.
If you return within 2 years, some of your
time
out of the country
does count. In
fact, the last 364 days of your time out of
the country (1 year minus 1 day) counts
toward meeting your continuous residence
requirement.

پس من همچنان فکر میکنم خارج آمریکا بودن برای زیر 1 سال زمان رو صفر نمیکنه. اگر بیشتر از یک سال بیرون باشیم زمان قبل از خروجمون حساب نمیشه ولی یک سال (یک روز کمتر)از دوره 5 سال اقامت جهت سیتیزن شیپیمون حساب میشه.

اگر اشتباه فکر میکنم لطفا اصلاح کنید

با تشکر از پاسخ مستندتون ولی شما یک پاراگراف بالاتر از متنی رو که گذاشتید رو در همون صفحه ۲۵ قاعدتا باید می خوندید.

What if I was outside the United States
between 6 and 12 months? If you leave
the United States for more than 6 months,
but less than 1 year, you have broken
or disrupted your continuous residence
unless you can prove otherwise. Read the
“Document Checklist” in the back of this
Guide to find out what information you
must give to prove you did not break your
continuous residence

اگه شما بیش از ۶ ماه و کمتر از یکسال خارج از امریکا بودید در صورتی باعث شکسته شدن مدت ۵ سال نخواهد شد که ثابت کنید این مدت عملا شما و خانواده تون در آمریکا زندگی و کار می کردید و یا ارتباطتون رو با امریکا حفط کرده و مالیات و اجاره و صورتحساباتون رو پرداخت می کردید.

این هم مدارک مورد نیاز برای اثبات:
If you have taken any trip outside the United States that lasted 6 months or more since becoming a Lawful Permanent
Resident, send evidence that you (and your family) continued to live, work and/or keep ties to the United States, such as:

An IRS tax return “transcript” or an IRS-certified tax return listing tax information for the last 5 years (or for the last 3 years if
you are applying on the basis of marriage to a U.S. citizen).

Rent or mortgage payments and pay stubs.

فکر می کنم تامین این مدارک اگر نه غیر ممکن ولی برای امثال ما بسیار مشکل باشه. دوستانی که الان در آمریکا بسر می برند بهتر می تونند ما رو در زمینه امکان تهیه این مدارک راهنمایی کنند
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، رضا امیر ، kasrafo ، Tomas ، Saiban ، gbtm ، payan ، sadeghi897 ، shkhmo
(2013-04-11 ساعت 11:59)sima s نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 08:58).wall street نوشته:  سلام دوستان آیا کسی از قوانین حمایتی معلولین در آ.م.ر.ی.ک.ا. اطلاعی داره یا کسی هست که ازش استفاده کزده باشه؟من سایت های زیادی توی این مدت مطالعه کردم اما همشون خیلی کلی به حمایتهایی مثل اشتغال و ادامه تحصیل و ..... اشاره کردن میخواستم ببینم کسی اطلاع دقیق تری داره؟من به دلیل عارضه مادرزادی پای چپم از زیر زانو قطع و از پای مصنوعی استفاده میکنم.
سلام دوست من
در این مورد خاص اطلاع کامل ندارم. اما من وقتی DHS رفتم. سازمانی بود که کمک های مالی میکرد و خیلی راحت برای بچه و خودمون کمک مالی گرفتیم. به صورت هر ماهه. در اونجا دیدم در این خصوص هم فرم هایی هست و زمانی که یک بار به اشتباه معلولیت رو پر کرده بودم به کسی که به عنوان رفرنس معرفی کرده بودم زنگ زده بودند تا مطمئن بشن و کمک کنند. شما از طریق سایت ها پیگیری نکن و حتما به اداره مربوطه در ایالت خودت برو. مطمئن باش کمک های مناسبی دارند. حضوری برو خودشون راهنمایی میکنند کجا باید بری.
موفق باشی دوست من

دوست عزیزم میشه راجع به شرایط اخذ کمک از این سازمان اشاره کنین؟ فقط به بیکاری توجه میکنن یا حساب بانکی هم براشون مهمه و استعلام میکنن؟
[/quote]

سلام.بعد از این که شما فرم ها رو پر میکنید برای شما قرار مصاحبه میگذارند. میزان حساب بانکی خود را کمتر از 1000 دلار اعلام کنید و اگر در حساب پول دارید بهتر است آن را برداشته و مثلا در صندوق امانات بگذارید. از شما پرسیده میشود که بدون پول و کار تا حالا از کجا آورده اید و خرج کردید.؟ شما هم میگویید پس اندازی داشتم که الان تمام شده. مصاحبه کننده همان جا تصمیم به دادن پول یا ندادن میکند و نتیجه همان جا مشخص میگردد. طرف اگر بفهمه شما تحصیل کرده هستید و دنبال کار ، بهتر قبول میکنه تا کمک مالی به شما داده بشه. به هر حال دروغی نگید که بعدا کارتون خراب بشه. اگر میگید در حساب پول ندارم حتما قبلش حساب رو خالی کنید. اونها مثل آب خوردن میتونند حساب شما رو کنترل کند.
موفق باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: bayat_r ، Hedieh20 ، Saeedv13 ، zohreh36 ، mitme ، mrr777 ، el333 ، ali234 ، Tomas ، gbtm ، kasrafo ، miladtorfi ، sima s ، sadeghi897 ، pr.kia ، shkhmo
سلام به همه دوستان گرامی، چه اونهایی که موفق شدن به آمریکا قدم بزارن و چه اونهایی که مثل خودم منتظرن به این فیض برسن.Smile

من سوالی داشتم که نتونستم محل مناسبی براش پیدا کنم، فکر کردم شاید دوستانی که به اینجا سر می زنند بتونن کمک کنن.
اگر کسی بخواد بعد از ورود به آمریکا تحصیلشو در دوره های فوق لیسانس یا دکترا ادامه بده قاعدتا نیاز داره که رفرنس یا Letter of Recommendation از اساتیدش در ایران بگیره و با خودش ببره. با توجه به اینکه در حال حاضر مشخص نیست بعد از ورود در کدام دانشگاه یا رشته تحصیلی امکان ادامه تحصیل پیدا می کنه این نامه باید چه فرمتی داشته باشه، آیا دوستان نمونه ای ازش دارن یا قبلا چنین چیزی رو گرفتن؟
ممنون می شم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین به اشتراک بزارین.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ASALI ، bayat_r ، Tomas ، sadeghi897 ، shkhmo
(2013-04-14 ساعت 13:21)mrr777 نوشته:  سلام به همه دوستان گرامی، چه اونهایی که موفق شدن به آمریکا قدم بزارن و چه اونهایی که مثل خودم منتظرن به این فیض برسن.Smile

من سوالی داشتم که نتونستم محل مناسبی براش پیدا کنم، فکر کردم شاید دوستانی که به اینجا سر می زنند بتونن کمک کنن.
اگر کسی بخواد بعد از ورود به آمریکا تحصیلشو در دوره های فوق لیسانس یا دکترا ادامه بده قاعدتا نیاز داره که رفرنس یا Letter of Recommendation از اساتیدش در ایران بگیره و با خودش ببره. با توجه به اینکه در حال حاضر مشخص نیست بعد از ورود در کدام دانشگاه یا رشته تحصیلی امکان ادامه تحصیل پیدا می کنه این نامه باید چه فرمتی داشته باشه، آیا دوستان نمونه ای ازش دارن یا قبلا چنین چیزی رو گرفتن؟
ممنون می شم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین به اشتراک بزارین.

سلام.
استاد شما خودش میدونه چه جوری بنویسه ولی اگه بر فرض محال ندونست، نامه میتونه با عنوان To whom it may concern باشه و در اون از مدت آشنایی و قابلیت های شما و چیزای دیگه مثل رتبه ای اگر در کلاس داشتی و اگه استاد راهنمات باشه موضوع پیایان نامه و پیشنهاد شما به عنوان یک گزینه خوب برای مقطع بعد بنویسه. از سه تا از اساتید به خصوص استاد راهنما نامه بگیر و ازشون بخواه که در چند نسخه در پاکاتی که روی درب اون امضا کردن به شما بدن.
موفق باشی
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، bayat_r ، Tomas ، mrr777 ، roeentan ، sadeghi897 ، shkhmo
(2013-04-12 ساعت 14:05)sima s نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 16:15)mori نوشته:  [quote='mansour***' pid='304617' dateline='1365530344']
[quote='frz61' pid='304551' dateline='1365522959']
دوستان عزیز یک سوال مهم برام پیش اومده لطفا با من هم فکری کنید

من اینجا با چند مورد برخورد کردم که اصلا این نظم رو رعایت نکردن و مشکلی هم به هیچ شکل براشون وجود نیومده حتی 5 سال هم شده که نیومدن و وقتی اومدن اصلا سوالی پیش نیومده بپرسن.فکر کنم بچه مثبتا ما مهاجرسرایی ها هستیم که سر 6 ماه میریم کارت میزنیم البته من این بار 20 روز بیشتر از 6 ماه بود و ازم سوال کرد چقدر بیرون بودی و من گفتم ABOUT 6 و ایشون هم فرمودن اکی .

سلام شما مطمئنی که بیشتر از 1 سال شده؟ حتی 5 سال و مشکلی پیش نیومده؟ میشه معرفیش کنین؟ من شنیدم که بیشتر از 1 سال رو اگر re-entry permit نداشته باشی گرین کارت رو میگیرن و ویزای توریستس 6 ماهه میدن که تو این مدت برگردی به کشورت و یا از طریق دادگاه دوباره برای گرفتن گرین کارتت اقدام کنی
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: Tomas ، mrr777 ، shkhmo
انقدر توی زبان خودتونو دست کم نگیرید, این امریکاییا بعضی وقتا خودشونم حرف همدیگرو نمیفهمن. این قضیه برای کسایی که مقیم آتلانتا و فلوریدا یا آلاباما هستن مشهودتره. من بارها دیدم که توی فروشگاهها یا رستورانا که کشیر سیاه پوست بوده, خود سفیدپوستای امریکایی هم نمیفهمیدن چی میگه. یه بار یه پیرزن امریکایی تو والمارت در اومد با اخم به کشیر سیاهپوسته گفت پلیز اسپیک انگلیش.
من فکر کنم اگه بتونم به لهجه این آتلانتاییا عادت کنم و بفهممشون دیگه ایالتای دیگه مشکلی نداشته باشم Smile
تشکر کنندگان: payan ، masih sh ، ASALI ، amir82 ، parsush ، roeentan ، Hediyeh ، usa lover ، sadeghi897 ، pr.kia ، Saeedv13 ، ali234 ، Tomas ، ابی هانی ، saher ، shkhmo
(2013-04-15 ساعت 03:24)3rip نوشته:  انقدر توی زبان خودتونو دست کم نگیرید, این آمریکاییا بعضی وقتا خودشونم حرف همدیگرو نمیفهمن. این قضیه برای کسایی که مقیم آتلانتا و فلوریدا یا آلاباما هستن مشهودتره. من بارها دیدم که توی فروشگاهها یا رستورانا که کشیر سیاه پوست بوده, خود سفیدپوستای آمریکایی هم نمیفهمیدن چی میگه. یه بار یه پیرزن آمریکایی تو والمارت در اومد با اخم به کشیر سیاهپوسته گفت پلیز اسپیک انگلیش.
من فکر کنم اگه بتونم به لهجه این آتلانتاییا عادت کنم و بفهممشون دیگه ایالتای دیگه مشکلی نداشته باشم Smile
هاها، مثالی زدیا! خب سیاهپوستا خیلیاشون لهجشون خیلی متفاوته. یعنی بدون اینکه طرف رو ببینی میتونی بفهمی که طرف سیاهپوسته، ازونورم طرف پیرزن بوده! ترکیب این دوتا با درجه احتمال خیلی بالا تو خیلی موارد میشه همونی که گفتی.
اما صحبت دست کم و زیاد نیست، ما باید حالا حالاها کار کنیم تا مثلا بالای 90 درصد بدون مشکل بشیم
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: ASALI ، parsush ، mori ، usa lover ، Tomas ، shkhmo
(2013-04-12 ساعت 11:40)gbtm نوشته:  

سلام

سلام

دوست عزیز این توضیحی بود که سفارت به ما داده بود که اگر بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا باشیم زمانمون برای سیتی زنی صفر میشود و وقتی برگشتیم آمریکا از اونموقع دوباره باید 5 سال بگذره تا بتونیم برای سیتی زنی اقدام کنیم ولی برای کسی که پاس سفید داره نصف مدت زمانی که خارج از آمریکا هستش برای سیتی زنیش حساب میشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: el333 ، ASALI ، hoj_s000 ، usa lover ، gbtm ، Rainy ، Tomas ، shkhmo
سلام
مشورت... آیفون ایران بخریم یا از اونجا بخریم؟ با توجه به اینکه قیمتش فرقی نداره... یعنی قیمتش پایینتره اونجا ولی تکس که میخوره، قیمتش یکی میشه...
فقط میگم نکنه اینایی که توی ایران هست lock بوده و اینا کرکش کردن و بعدا که رفتیم اونجا، مشکل دار بشه...
؟
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: ASALI ، Tomas ، shkhmo
(2013-04-16 ساعت 01:45)mori نوشته:  سلام
مشورت... آیفون ایران بخریم یا از اونجا بخریم؟ با توجه به اینکه قیمتش فرقی نداره... یعنی قیمتش پایینتره اونجا ولی تکس که میخوره، قیمتش یکی میشه...
فقط میگم نکنه اینایی که توی ایران هست lock بوده و اینا کرکش کردن و بعدا که رفتیم اونجا، مشکل دار بشه...
؟

خود اَپل گوشی ایفون آنلاک می‌فروشه. اگه قیمتش زیاد فرقی نداره، از آمریکا خریدن این حسن را هم داره که گارانتی داره .
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، mori ، j1970 ، ASALI ، amir82 ، Tomas ، shkhmo
(2013-04-16 ساعت 01:45)mori نوشته:  سلام
؟

اختلاف قیمت که داره ... امریکا که ارزونتره ...نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: mori ، golesang ، apoornaki ، Tomas ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان