موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-09 ساعت 14:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-09 ساعت 14:42 توسط iranian1.)
(2013-04-07 ساعت 20:38)odiseh نوشته: (2013-04-07 ساعت 04:12)ariannbr نوشته: (2013-04-06 ساعت 01:16)farokhi21 نوشته: دوست عزیز میتونم بپرسم دنبال چه تخصصی هستید که بعد از شش ماه هنوز موفق نشدید؟
من لیسانس IT دارم و 15 سال تو این رشته کار کردم.
تو این 6 ماه بیشتر از 200 تا جا اپلای کردم حدود 20 تا برای مصاحبه رفتم.
فقط یه جا بهم یه کار موقت دادن که اونم شرکت برنامه نویسی بود که من چیزی ازش بلد نیستم و بعد یه هفته قبل این که بیرونم کنن خودم محترمانه اومدم بیرون.
اینجا برای این کار 2 تا چیز میخوان
1 مدرک تحصیلی
2 سابقه کار
که متاسفانه مال من رو تا حالا هیچکدوم رو هیچکس قبول نکرده.
منم IT کارم و قبل از هر چیز از خدا می خوام که یه کار خوب پیدا کنین همونطور که دلتون می خواد و دنبالش هستین همکار عزیز
راستش نوشته شما منو نگران کرد من حدود 10 سال سابقه کار دارم و دات نت کارکردم تحت ویندوز اینا برای کار پیداکردن به درد می خوره اونجا؟
اصلا اونجا چه تخصصی حرف اول رو می زنه با توجه به اینکه شما می گین که بیشتر از 200 بار اپلای کردین؟ دات نت تحت ویندوز؟ ASP.NET? یا چی؟
سلام
کار شما اگر برنامه نویسی در محیط نت باشه مخصوصا طراحی سایت کار زیاده حداقل حقوق ماهی 3000دلار...
اینجا کار ریخته اگر کسی کار پیدا نمیکنه دلیل اصلیش ندانستن زبان است.
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-10 ساعت 06:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-10 ساعت 06:28 توسط honey62.)
سلام دوستان
در مورد کار پیدا کردن توی رشته کامپیوتر: یکی از دوستان ما (توی ویرجینیا) با لیسانس رشته آی تی به یه روش جالب رفت سرکار با ساعتی 32 دلار. اول یکی از دوستاش به یه شرکتی معرفیش کرد که کار اون شرکت آموزش افراد برای مصاحبه بود، بهش زنگ زدن و مطمئن شدن که اطلاعات علمیش خوبه، بعد حدود یک ماه به صورت مجانی توی این شرکت برای مصاحبه آموزش دید، بعد این شرکت براش رزومه و سابقه کاری توی آمریکا درست کردن. در مرحله بعدی اسمش و رزومه اش رو به همه شرکتها دادن و تقریبا از صبح تا شب به مدت دو هفته مصاحبه تلفنی میشد، بعد از دو هفته با همین شرکته قرار مصاحبه حضوری گذاشت و الان رفته سر کار. این شرکتی که اموزشش داده به مدت یک سال مقداری از درآمدش رو به عنوان کارمزد میگیره.
باید
1- زبانتون خوب باشه
2- واقعا اطلاعات علمی رشته تون رو داشته باشید، این دوست ما مخ کامپیوتر بود و تا به شغلش برسه 3 تا مصاحبه علمی شد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-11 ساعت 08:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-11 ساعت 08:11 توسط smu.)
دوست عزیز فقط چند نکته که شاید به دردتان بخوره :
1- بعضی از کمپانی های بزرگ و اکثر شرکتها با موسسات کاریابی یا recruiter برای جذب نیرو قرارداد دارند. و همیشه تماسهای اول با انهاست انها در مراحل اولیه تصمیم میگیرند که شما رابه شرکت معرفی کنند یا نه و کمتر پیش می اید از یک کمپانی بزرگ مستقیما تماس بگیرند که این خود نشانه بسیار خوبی است اگر چنین تماسی داشته باشید یعنی انها شما را یافته اند یا شما در سایت انها اپلای کرده اید.
2- در مورد زبان یک راه کار کوچک بعضا ما کل موضوع یا سوالات اول تماس گیرنده را میفهمیم ولی وسطش یا حواسمان پرت می شود یا قاطی میکنیم و او سوالی میپرسد که ما دقت نکرده ایم و نمیدانیم چی گفته و او منتظر پاسخ است. با خونسردی بهانه منطقی بیاورید و از او بخواهید سوالش راتکرار کند مثلا صدای شما را واضح ندارم میشه تکرار کنید یا صداتون یک لحظه قطع شد یا میشه در مورد سوالتون توضیح بیشتری بدین؟ معمولا این کلک خوبی در پنهان کردن یکسری ضعف های زبانی است.
3- حقوق را کم نگید.این باعث میشه طرف مشکوک بشه و در توانایی شما شک کنه. حقوق منطقی پست مورد نظر را در ایالت و شهر خود بنا به هزینه زندگی در انجا سرچ کنید همان را بگید یا عدد مورد نظر خودتون رو . یا بگید negotiable هست یعنی قابل بررسی و چانه زنی معمولا اینم کلک خوبی هست برای فرار از محاسبات ریالی به دلاری و دادن جواب نا درست.
4- موفق و پیروز و همیشه امیدوار باشید چرا که رمز موفقیت امیدواری و امیدواری و باز هم امیدواری است.
برنده 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-09 ساعت 08:58).wall street نوشته: سلام دوستان آیا کسی از قوانین حمایتی معلولین در آ.م.ر.ی.ک.ا. اطلاعی داره یا کسی هست که ازش استفاده کزده باشه؟من سایت های زیادی توی این مدت مطالعه کردم اما همشون خیلی کلی به حمایتهایی مثل اشتغال و ادامه تحصیل و ..... اشاره کردن میخواستم ببینم کسی اطلاع دقیق تری داره؟من به دلیل عارضه مادرزادی پای چپم از زیر زانو قطع و از پای مصنوعی استفاده میکنم.
سلام دوست من
در این مورد خاص اطلاع کامل ندارم. اما من وقتی DHS رفتم. سازمانی بود که کمک های مالی میکرد و خیلی راحت برای بچه و خودمون کمک مالی گرفتیم. به صورت هر ماهه. در اونجا دیدم در این خصوص هم فرم هایی هست و زمانی که یک بار به اشتباه معلولیت رو پر کرده بودم به کسی که به عنوان رفرنس معرفی کرده بودم زنگ زده بودند تا مطمئن بشن و کمک کنند. شما از طریق سایت ها پیگیری نکن و حتما به اداره مربوطه در ایالت خودت برو. مطمئن باش کمک های مناسبی دارند. حضوری برو خودشون راهنمایی میکنند کجا باید بری.
موفق باشی دوست من
[/quote]
دوست عزیزم میشه راجع به شرایط اخذ کمک از این سازمان اشاره کنین؟ فقط به بیکاری توجه میکنن یا حساب بانکی هم براشون مهمه و استعلام میکنن؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-11 ساعت 16:15)mori نوشته: (2013-04-09 ساعت 22:29)mansour*** نوشته: (2013-04-09 ساعت 20:25)frz61 نوشته: دوستان عزیز یک سوال مهم برام پیش اومده لطفا با من هم فکری کنید
من تا قبل از شهریور نمی تونم برای سفر دومم بیام آمریکا و اگه شهریور هم بیام 180 روزم رو رد می کنم
تازگی ها کسی رفته که بیش از 6 ماه خارج از خاک آمریکا بوده باشه (خودتون یا کسی که می شناسید)؟ آیا مشکلی براش پیش اومده؟
ممنون میشم جوابم رو بدین اگه اطلاعی دارین
ازشش ماه رد کنید مشکل ستیزن شدن پیدا میکنید اما اگر اریکسال رد کنید احتمال زیاد توقیف گرین کارت ودادگاهی دارید.
سلام
دوست عزیز اصلا نگران نباشید
دوستی بعد از 11.5 ماه رفت چند وقت پیش(توی همین تاپیک خوندم) چون دفعه اول (در حقیقت همون ورود دوم) بود، هیچ مشکلی پیش نیومد... ولی از دفعه های بعد نباید بیشتر از 6 ماه بشه...
دوست عزیز ما بعد از 11.5 ماه برگشتیم آمریکا و مشکلی هم برامون پیش نیومد ولی خوب زمانمون برای سیتی زنی صفر شد ولی برای گرین کارتمون مشکلی پیش نیومد
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری