موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا توی لوس آنجلس برای هیچ رشته ای کار نیست وبر خلاف تصور اینجا مثل همه جا پارتی بازی حرف اول می زنه اگه مجردی بیا ولی اگه متاهلی وپول بالای 300 هزار دلار نداری بمون ایران که ما آمدیم وبا 15 سال سابقه کار IT وهمسرم هم مهندس وبیکار خودم هم میرم کارگری با روزی 30 دلار(استثمار کامل )حتی کرایه خونه 1300 دلاری هم در نمی یاد درست ایران گرانی ولی تورو خدا اگه پول ندارین نیاید باید حمالی کنین اینجا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من و خانم و دخترم میخواهیم تا چند وقت دیگه بیاییم اونور.دوست داریم بیاییم شیکاگو فقط دوستانی که شیکاگو اقامت دارند میشه بفرمایید اوضاع کار اونجا چطوره . خیلی خرابه یا میشه امیدوار بود؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا اگر کسی در مورد خود اشتغالی در امریکا اطلاعاتی داره دریغ نکنه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
کسی در مورد بیمه ماشین اطلاعی داره؟ ما ماشین خریدیم ولی با گواهینامه بین المللی بیمش نمیکنن. خود دی ام وی هم گفت با این گواهینامه میتونین شش ماه رانندگی کنین و نیاز به هیچ چیز دیگه ای ندارین ولی بیمه شده دردسر برامون. لطفا اگر کسی بیمه ای میشناسه که گواهینامه بین المللی قبول میکنه خبر بده. ضمنا ما در ویرجینیا هستیم.
خیلی ممنون.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن
من و همسرم اومدیم ویرجینیا شهر فالس چورچ که ده دقیقه با واشنگتن دی سی فاصله داره. یه آپارتمان دوخوابه اجاره کردیم 1400 دلار. از نظر کار میتونم بگم اینجا وضعش خیلی خوبه و هر کی بخواد میتونه راحت کار پیدا کنه و زندگیشو بگذرونه. البته اگر کار تخصصی بخواین باید زبانتون خیلی خوب باشه و عجله هم نداشته باشین. روی هم رفته بنظر من محشره. ما در عرض ده روز تونستیم کار حونه و ماشین جور کنیم. البته اگر کمک دوستان نبود یکم کارا سخت میشد. خلاصه اینکه چون آپارتمان تک خوابه نتونستیم گیر بیاریم مجبور شدیم دوخوابه اجاره کنیم که یک اتاقش الان خالیه و تصمیم داریم با یک خانوم تنها شیرش کنیم. اگر کسی بود خیلی سریع جواب بده.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 11:56)mori نوشته: (2013-04-16 ساعت 07:17)ASALI نوشته: (2013-04-16 ساعت 01:45)mori نوشته: سلام
مشورت... آیفون ایران بخریم یا از اونجا بخریم؟ با توجه به اینکه قیمتش فرقی نداره... یعنی قیمتش پایینتره اونجا ولی تکس که میخوره، قیمتش یکی میشه...
فقط میگم نکنه اینایی که توی ایران هست lock بوده و اینا کرکش کردن و بعدا که رفتیم اونجا، مشکل دار بشه...
؟
اختلاف قیمت که داره ... آمریکا که ارزونتره ...نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه lock بخوای بخری، آمریکا ارزونتره... ولی قیمت Unlock وقتی تکس بهش بخوره... هم قیمت میشه... در کل ارزونتره 100 الی 200 هزار تومن ولی تکس که بخوره...
بستگی به salestax اون ایالت داره
مثلا آیفون 16، 32، 64 به ترتیب 649، 749 و 849 د.ل.ا.ره و salestax توی NYC هست 8.38%
خودتون حساب کنید دیگه... الان توی ایران قیمتا به ترتیب 2400، 2800 و 3300 هست
سلام، من چند روز پیش از ایبی یه آیفون ۴ فکتری آنلاک ۱۶ گیگ نو گرفتم ۳۹۵ تا،۴ روز هم به دستم رسید.خود اپل ۸ گیگشو بدون تکس ۴۵۰ تا میده.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...