کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-03-07 ساعت 23:16)majid89 نوشته:  *** فرصت شغلی ***

دوستان سلام
مشغله کاری باعث شده نتونم زیاد به اینجا سر بزنم. خیلی مختصر و مفید بگم که:
شرکت ما (یه شرکت نرم افزاری تو سن فرانسیسکو) به یک برنامه نوس دات نت برای بخش UI نیاز داره. لطفا فقط اگر بصورت حرفه ای در موارد زیر تسلط و تجربه کاری دارید با من تماس بگیرید:
ASP.NET - Required
JavaScript - Required
MVC - Plus
JQuery - Plus

مدیران محترم مهاجرسرا:
لطفا در صورت لزوم این پست رو به جای مناسب تری منتقل کنید

با تشکر

دوستان این فرصت شغلی همچنان پابرجا هست... البته یک نفر استخدام شده و حالا دنبال یه نفر دیگه می گردن.

دوستان عزیز سلام

یکی از بچه های مهاجر سرا که تخصصش نرم افزار است پرسیده بود که برای چندجا اپلای کرده ولی نتونسته فعلا کار بگیره... جوابی که به ایشون دادم رو اینج می گذارم شاید به درد دیگران هم بخوره:

...تا جایی که اطلاع دارم کلا اوضاع بازار نرم افزار الان خیلی خوبه و شما حتما کار پیدا میکنید... اگر تا الان نشده یه جای کار مشکل داره:

1. شما جاهای زیادی اپلای نکرده ای: این کار رو بکن و برای هر شغل با رزومه مربوط به خودشو اپلای کن... (من شاید برای 100 فرصت شغلی اپلای کردم که البته خوشبختانه همون اولین مورد که از ایران هم اقدام کرده بودم جواب داد)

2. هیچ رکروتری به شما زنگ نمی زنه: در این صورت مشکل از رزومه ست که باید اصلاحش کنی...سایت getinterviews.com رزومه شما رو بصورت مجانی بررسی می کنه و ایرادات کلیش رو میگه.

3. به شما زنگ می زنن ولی به مصاحبه حضوری دعوت نمیشی: در این صورت مشکل از نحوه برقراری ارتباط هست... یا زبان شما در حد قابل قبول براشون نیست یا هست ولی شما تصویر مورد قبول رکروتر رو از خودت ارائه نمی دی... مثلا از شما می پرسه "تو زمینه دیتابیس از 1 تا 10 به خودت چند میدی؟" و شما میگی مثلا 4. طرف برای خودش مشخص کرده که اگر کسی در زمینه دیتابیس به خودش نمره کمتر از 8 بده رده....البته به شما نمی گه که دلیلش چیه... اصولا هدف مصاحبه تلفنی فیلتر کردن (حذف کردن یا screening) تعدادی از متقاضیان است.

4. به مصاحبه دعوت میشی ولی قبول نمی شی: در اینصورت مشکل شما اطلاعات فنی است. قبل از مصاحبه نمونه های سوالات مربوط به تخصصت رو مطالعه کن... اگر جستجوی آنلاین کنی صدها و هزاران نمونه سوال مصاحبه تو همه زمینه ای پیدا میشه.

حالا باید ببینی تو کدوم مرحله مشکل هست و درستش کنی....
موفق باشی

پ.ن.
باز هم طبق معمول... مدیران سایت لطفا در صورت لزوم این پست رو به محل بهتر منتقل کنید. Smile
ورود به آمریکا: 2012
با سلام به دوستان

آیا می شود برای مدت کو تاه ورودمان به امریکا بیمه مسافرتی از ایران گرفت تا جا وکار مشخص شود
اگر اره الان کدام بیمه این کار را برای آمریکا می کند ممنون می شوم کسی من را راهنمایی کند
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، shkhmo
(2013-04-25 ساعت 08:11)miyero نوشته:  با سلام به دوستان

آیا می شود برای مدت کو تاه ورودمان به آمریکا بیمه مسافرتی از ایران گرفت تا جا وکار مشخص شود
اگر اره الان کدام بیمه این کار را برای آمریکا می کند ممنون می شوم کسی من را راهنمایی کند
دوست عزیز ما هم پارسال که اومدیم آمریکا و تقریبا دوماه موندیم و هم امسال هم اومدیم و دوماه موندیم خودمون رو بیمه مسافرتی کردیم اتفاقا پارسال بچه هامون مریض شدن و ما ازش استفاده هم کردیم خیلی خوب بود ولی چون از ایران خودمون رو بیمه نکرده بودیم در مورد اینکه کدام شرکت بیمه در ایران این کار رو انجام میده اطلاعی ندارم و نمیتونم راهنمایی بکنم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: farshadsh ، ASALI ، gbtm ، roeentan ، shkhmo
با سپاس از همه دوستان مهاجر سرا.بنده نیز از برندگان سال 2012 بودم که در طول تمام مدت از وقتی برنده شدم تا الان که چند ماهیه آمریکام از مطالب دوستان استفاده میکردم و انصافا خیلی هم مفید بوده و بهم کمک کرده.
واقعیت اینه که قصد برگشت دارم و از اونجایی که دوست دارم سیتی زن هم بشم مثل بعضی از دوستان مجبورم هر چند ماهی فعلا یه سفر به آمریکا داشته باشم.دوست دارم الان که این توفیق اجباری نصیبم شده حداقل در هر بار سفر چند هفته ای به گشت و گذار بگذرونم.من که مجبورم پول بلیط بدم و بیام و چند روز از کارم در ایران بزنم پس بهتره الکی تا اینجا نیام و هی برگردم.
خلاصه کنم این فکر به فکرم خطور کرده که در صورتی که چند نفر دوست با حال که شرایط خودم را داشته باشن پیدا کنم هم بیشتر خوش میگذره و هم این که هزینه ها کمتر میشه.از دوستان مهاجر سرایی اگه بچه هایی هستن که اهلش باشن میتونیم با هم در تماس باشیم و اصلا یه گروه تشکیل بدیم.اگه دوستان دیگه ای هم ایده ای دارن استقبال میکنم.بنده هم بیشتر اهل طبیعت گردی و کوهنوردی هستم.اینجا هم در آمریکا تفریح اولم های کینگه.
از مدیران مهاجر سرا هم خواهش دارم یه تاپیک جدید بنام گردش در آمریکا درست کنند.شاید باشن کسانی که دوست نداشته باشن د رآمریکا زندگی کنند.مرسی.
تشکر کنندگان: apoornaki ، shkhmo
کسانی که دوست ندارن آمریکا زندگی کنند ولی دوست دارن سیتی‌زن هم بشن!
خیلی جالب بود!

(2013-04-26 ساعت 01:51)ariannbr نوشته:  یه راهنمایی ازتون میخوام
من یه کار نه چندان خوب پیدا کردم با حقوق حداقل که شیفت شبه.
حالا بعد از مدتی یه پیشنهاد کار دارم از یه جای نسبتا خوب که نه کاملا ولی تا حدودی مربوط به رشته ی خودمه.
ولی متاسفانه 3 ماه اول حالت آموزشی داره و بدون حقوق.
حالا با توجه به کار مزخرف فعلی و اینکه ناچار به پرداخت اجاره خونه و بقیه ی مخارج زندگی هستم و ساعت کارها هم جوریه که نمیتونم به جفتش برسم چی کار باید بکنم ؟
سه ماه آموزشی؟!
با این چیزایی که من دیدم این مدت، بعید میدونم اون شرکت، یه شرکت درست و درمون باشه. یه جور کپی کارای شرکتای ایرانی رو اینجا میکنه!
چیزایی که من تا حالا تجربه کردم اینو میگه، اگه یکی رفت سر کار، حتما باید پول بگیره، پس آزمایشی عجیبه. من یه یکی پیشنهاد دادم بیام یه هفته مجانی کار کنم و اگه اکی بود ادامه بدم یارو اصلا جوابمم نداد و کلی شرمنده شدم که چرا همچین پیشنهادی دادم (البته بهش گفته بودم نمیدونم اینجا درسته اینکار یا نه)
شرکت که چه عرض کنم، خانم من رفت واسه کَشیِر تو یه رستوران ژاپنی که تا درسش تموم شه یه کاری هم کرده باشه، به طرف گفت من مشکل مالی ندارم و میتونم مجانی کار کنم که صاحب رستوران گفته بود: من نمیتونم بدون حقوق کسی رو نیگر دارم و اینکار غیر قانونیه!
اینا از دیده‌ها و تجربه‌های من بود اما در کل فقط و فقط خودت هستی که تصمیم میگیری چیکار کنی
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: گردشگر ، farshadsh ، ASALI ، bayat_r ، behrooz ramezani ، gbtm ، amir82 ، مانترا ، ariannbr ، roeentan ، Saeedv13 ، mirman ، shkhmo ، behfaza ، Rock
جناب j1970میشه یه جور برنامه ریزی کرد که بعد از 5 سال سیتی زن شد.من خوذم تصمیمم اینه که دو سال آخر را کامل آمریکا باشم و بتونم اون مدت 30 ماه را پر کنم.ولی فعلا بنا به دلایلی نمیتونم.البته شاید بعضی ها هم فقط میان و میرن که گرین کارتشون از بین نره.
تشکر کنندگان: shkhmo
(2013-04-26 ساعت 06:48)گردشگر نوشته:  جناب j1970میشه یه جور برنامه ریزی کرد که بعد از 5 سال سیتی زن شد.من خوذم تصمیمم اینه که دو سال آخر را کامل آمریکا باشم و بتونم اون مدت 30 ماه را پر کنم.ولی فعلا بنا به دلایلی نمیتونم.البته شاید بعضی ها هم فقط میان و میرن که گرین کارتشون از بین نره.
ولا اینکه بشه یا نشه رو کاری ندارم، صحبت من اینه که "کسی که دوس نداره آمریکا زندگی کنه" واسه چی میخواد سیتیزن شه!
واِلا من که اصلا به این چیزاش فک نمیکنم، چون قبل از اومدن تصمیم این بود که 5 سال اول رو اصلا ایران نرم، بعدش هم اگه حسش بود و جاهای دیگه دنیا رو دیدم یه سری هم ایران میزنم. اوضامم خوب شد پدر و مادرمو واسه سفر میارم اینجا به جای اینکه خودم برم اونجا، راضیم شدن همینجا نیگرشون میدارم.

دو سال آخرم نمیتونی 30 ماه رو پر کنی، چون کلا میشه 24 ماه Tongue
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: farshadsh ، loveusa ، kasrafo ، M.Haghighi ، majid89 ، Saeedv13 ، shkhmo
3ماهی که اینجام با 4تا یک ماه که هر 6ماه یک دفعه بیام با اون 24 ماه که شما فزمودین میشه 31ماه Rolleyes
سیتی زنی هم حسن های زیادی داره عزیز
(2013-04-26 ساعت 06:57)j1970 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 06:48)گردشگر نوشته:  جناب j1970میشه یه جور برنامه ریزی کرد که بعد از 5 سال سیتی زن شد.من خوذم تصمیمم اینه که دو سال آخر را کامل آمریکا باشم و بتونم اون مدت 30 ماه را پر کنم.ولی فعلا بنا به دلایلی نمیتونم.البته شاید بعضی ها هم فقط میان و میرن که گرین کارتشون از بین نره.
ولا اینکه بشه یا نشه رو کاری ندارم، صحبت من اینه که "کسی که دوس نداره آمریکا زندگی کنه" واسه چی میخواد سیتیزن شه!
واِلا من که اصلا به این چیزاش فک نمیکنم، چون قبل از اومدن تصمیم این بود که 5 سال اول رو اصلا ایران نرم، بعدش هم اگه حسش بود و جاهای دیگه دنیا رو دیدم یه سری هم ایران میزنم. اوضامم خوب شد پدر و مادرمو واسه سفر میارم اینجا به جای اینکه خودم برم اونجا، راضیم شدن همینجا نیگرشون میدارم.

دو سال آخرم نمیتونی 30 ماه رو پر کنی، چون کلا میشه 24 ماه Tongue
(2013-04-26 ساعت 07:01)گردشگر نوشته:  3ماهی که اینجام با 4تا یک ماه که هر 6ماه یک دفعه بیام با اون 24 ماه که شما فزمودین میشه 31ماه Rolleyes
قطعا حسن‌هایی داره اما واسه من مث اینه که بگن سیگار کشیدنم آی حالی میده ها! خب قطعا میده اما من خوشم نمیاد Smile
قبل این من تو پروسه کانادا بودم و با خودم فک میکردم آییی حالی میده جفتشو داشته باشم! حالا که اومدم اینجا و میدونم جام اینجاس و پیداش کردم واسم تابعیت ایرانیمم مهم نیست دیگه! (هر چند این تابعیت هیچوقت نقض نمیشه)
من یه سوم عمرمو ایران گذروندم و میخوام همه دو سوم باقیمونده رو اینجا سپری کنم (امم، حدودا فک کنم 85، 6 سالی میشه) حتی اگه ایران به اوج قله‌های افتخار برسه و دلار توش بشه 5 تومن

تشکر کنندگان: farshadsh ، kasrafo ، bayat_r ، radman87 ، usa lover ، mrr777 ، loveusa ، ali234 ، majid89 ، Saeedv13 ، shkhmo
امیدوارم هر کجا که هستین اول سلامتی و بعد شادی داشته باشین.خوشحالم میشنوم که به ایده التون رسیدین.امیدوارم همه اونهایی که بار میکنن و میان اینجا مثل شما موفق باشن.ولی خوب شاید بعضی ها هم باشن مثل من که فعلا یا کلا قصد موندن نداشته باشن.حالا یا مشکلات دارن یا اینجا بهشتی که فکر میکردن نبوده یا کارهاشون در ایران هنوز لنگه.من خودم مهندس عمرانم و هنوز ناظر کلی ساختمون که باید اخلاقا پاسخگو باشم.شما یه جورایی آمادگی مهاجرت را داشتین.البته منم واسه آمریکا و آمریکایی بودن ارزش زیادی قائلم ولی با همه مشکلاتی که ایران داره تابعیت ایرانم را خیلی بیشتر دوست دارم.نظر شما هم محترمه.
(2013-04-26 ساعت 07:20)j1970 نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 07:01)گردشگر نوشته:  3ماهی که اینجام با 4تا یک ماه که هر 6ماه یک دفعه بیام با اون 24 ماه که شما فزمودین میشه 31ماه Rolleyes
قطعا حسن‌هایی داره اما واسه من مث اینه که بگن سیگار کشیدنم آی حالی میده ها! خب قطعا میده اما من خوشم نمیاد Smile
قبل این من تو پروسه کانادا بودم و با خودم فک میکردم آییی حالی میده جفتشو داشته باشم! حالا که اومدم اینجا و میدونم جام اینجاس و پیداش کردم واسم تابعیت ایرانیمم مهم نیست دیگه! (هر چند این تابعیت هیچوقت نقض نمیشه)
من یه سوم عمرمو ایران گذروندم و میخوام همه دو سوم باقیمونده رو اینجا سپری کنم (امم، حدودا فک کنم 85، 6 سالی میشه) حتی اگه ایران به اوج قله‌های افتخار برسه و دلار توش بشه 5 تومن
تشکر کنندگان: bayat_r ، mehrdad_khabiri ، gbtm ، .wall street ، amir82 ، mrr777 ، amiry ، a.r.a.s.h1 ، shkhmo

موفق باشید دوست عزیز لطفا از تجربیات زندگی تون تو امریکا هم ما رو بی نسیب نذارید
تشکر کنندگان: farshadsh ، shkhmo
(2013-04-26 ساعت 08:05)گردشگر نوشته:  امیدوارم هر کجا که هستین اول سلامتی و بعد شادی داشته باشین.خوشحالم میشنوم که به ایده التون رسیدین.امیدوارم همه اونهایی که بار میکنن و میان اینجا مثل شما موفق باشن.ولی خوب شاید بعضی ها هم باشن مثل من که فعلا یا کلا قصد موندن نداشته باشن.حالا یا مشکلات دارن یا اینجا بهشتی که فکر میکردن نبوده یا کارهاشون در ایران هنوز لنگه.من خودم مهندس عمرانم و هنوز ناظر کلی ساختمون که باید اخلاقا پاسخگو باشم.شما یه جورایی آمادگی مهاجرت را داشتین.البته منم واسه آمریکا و آمریکایی بودن ارزش زیادی قائلم ولی با همه مشکلاتی که ایران داره تابعیت ایرانم را خیلی بیشتر دوست دارم.نظر شما هم محترمه.
مرسی، ممنونم.
مهاجرت کار سخت و طاقت‌فرساییه و ممکنه همه دارایی‌ها (پول، شهرت کاری...) تو ببلعه پس بنظر من لازمه خوب و منطقی روش فکر بشه و نه فقط هیجان و آخ جون برم راحت شم! من ایران هم که بودم هر جای دنیا رو فکر میکردم آسمون آبیه و مشکلات خودش رو داره اما نوعش فرق میکنه و من ترجیح دادم نوع مشکلات ایرانی رو نداشته باشم با اینکه واقعا کیف و حالم تو ایران به راه بود و با اینکه پولدار نبودم اما مفتی و راحت همون پول رو در میاوردم (من به شخصه معتقدم ایران کشور عشق و حاله و کافیه پولت از یه میزانی بالاتر باشه تا بتونی هر جوری که دوس داری زندگی کنی)
قصد من از باز کردن این بحث اینجا این بود که بقیه هم همفکری کنن تا شاید خیل کسایی که پشیمون میشن کمتر شن (یعنی از اولش نیان اصلا) چون واقعا همه چی تو مصرف میکنه این مهاجرت.
مثلا همین برنامه چند ماه الان و شیش ماه یه بار و دو سال آخر رو اگه فرض کنیم درست کار کنه، میدونی نتیجش چی میشه؟ این میشه که یه نفر اخلاق‌گرا که پاسخگوی کاراش هست عملا باید شیش ماه قبل از اومدن کاری قبول نکنه و دوسال هم اینجا بمونه و با دو سال و نیم دوری از بازار کار عملا وقتی برگرده ایران باید از صفر شروع کنه (با فرض اینکه اینجا دکترا هم بخونه و با عنوان دکترا برگرده) همه اینا میشه هزینه بابت چیزی که نه افتخاری داره، نه بهشته و نه طرف رو راضی کرده.
من واقعا ناراحت میشم وقتی میشنوم یکی همه زندگیشو هزینه کرده اومده و الان میبینه اونی که فکر میکرد نیست.
مرسی، و قطعا نظر شما هم همینطور.

تشکر کنندگان: گردشگر ، kasrafo ، IN.USA@2013 ، bayat_r ، gbtm ، kopol ، MAHDI2012 ، Saeedv13 ، badbat ، shkhmo
(2013-04-26 ساعت 22:43)radman87 نوشته:  

موفق باشید دوست عزیز لطفا از تجربیات زندگی تون تو آمریکا هم ما رو بی نسیب نذارید
اگه منظورتون منم (50 درصد هم که با من بوده باشین، درست نبود جواب ندم) حقیقت اینه خیلی دوس دارم بتونم تجربه کار گرفتنم رو بنویسم (شاید به درد کسی بخوره) و حتی زندگی کردن در اینجا (هر چه این نگاه‌ها بیشتر و بیطرفانه‌تر باشه و کنکاش بشه روش، عده بیشتری میتونن ازش بهره ببرن و شاید دیگه حداقل حرص اومدن رو نخورن)
اما کوتاه و خلاصه بگم (تجربه منه)، اینجا شهر زرنگ‌بازی نیست (حداقل زرنگ‌بازی ایرانی) و اگه با جریان مردم و زندگی اینجا هماهنگ شی و بری جلو میتونی از زندگیت لذت ببری.
مثلا زرنگ‌بازی ایرانی میگه پولتو از بانک دربیار بذار جیبت تا مالیات ندی، اما همین آدم وقتی سنش از 60 و 65 رد میشه شاکی میشه و میگه این چه مملکت خر تو خریه! (حداقل 3-4 تا آدم که بالای 30 سال اینجا زندگی کردن دیدم که پشیمون بودن از ندادن مالیات)
یا، زرنگ‌بازی ایرانی میگه: بابا، این آمریکاییا حالیشون نیس، خیلی خرن! حتی تو اتوبان که میرن ترافیک باشه نمیندازن ازینور و اونور رد شن! بعدش که من با خودم فک میکنم، میبینم مگه میشه بالای 300 میلیون خر یه جا جم شن و این سیستم رو بسازن که هیچ جا نیس! اگه این درست باشه پس چرا خرای ما تو طویلمون تو دهاتمون زندگیشون بهتر از ما نبود! و وقتی با همون آهنگ اونا رانندگی میکنم و خونسرد میبینم لذت بیشتری میبرم تا بخوام زرنگ‌بازی در بیارم!
والخ...

تشکر کنندگان: mrr777 ، kasrafo ، IN.USA@2013 ، masih sh ، farshadsh ، loveusa ، j-e ، payan ، mirman ، shkhmo
(2013-04-26 ساعت 06:57)j1970 نوشته:  [quote='گردشگر' pid='317408' dateline='1366942682']
جناب j1970میشه یه جور برنامه ریزی کرد که بعد از 5 سال سیتی زن شد.من خوذم تصمیمم اینه که دو سال آخر را کامل آمریکا باشم و بتونم اون مدت 30 ماه را پر کنم.ولی فعلا بنا به دلایلی نمیتونم.البته شاید بعضی ها هم فقط میان و میرن که گرین کارتشون از بین نره.
واِلا من که اصلا به این چیزاش فک نمیکنم، چون قبل از اومدن تصمیم این بود که 5 سال اول رو اصلا ایران نرم، بعدش هم اگه حسش بود و جاهای دیگه دنیا رو
......

با سلام ...خیلی اتفاقی به این صفحه رسیدم و واقعا موندم که چه فکری باعث شده یه عده فکر کنن میشه در آمریکا زندگی نکرد و بعد هم سیتیزن آمریکا شد !!!!! حالا بعدا با سیتیزن شدن در آمریکا چه کاری میشه کرد بماند ....می خوام سوال کنم آیا واقعا بدون پرداخت مالیات از درامد بدست اومده کسی در آمریکا سیتیزن شده؟؟؟؟ آیا از گرین کارت میشه به عنوان ویزا به آمریکا رفت امد داشت اون هم از ایران!!! .......
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: kopol ، shkhmo
ببخشین من متوجه نشدم که سوال کردین یا با سوال منظورتون نقض بوده.
در مورد اینکه از ایران میشه با گرین کارت اومد آمریکا که خوب من خودم وقتی از ایران میومدم تو هواپیما به چندتا ایرانی برخورد کردم که فقط گرین کارت داشتند.حتی یکیشون یه خانمی بود که گفت چند ساله کارش اینه که بیاد وبره که گرین کارت باطل نشه و واقعا از این کار خسته شده.
حتی اگه هم نشه میشه از طریق ویزای ترکیه اومد.این مورد ببخشین عزا نداره.
اما مورد پرداخت مالیات بله هر سال باید فرم های مالیاتی پر بشه.حتی دوستم اینجا بمن گفت تا واسه سال 2012 هم واست فرم پر کنیم .گفتم من که اون زمان اینجا نبودم گفت اشکالی نداره.این دوستی هم میگم خودش چند ماه دیگه سیتی زن میشه.البته 10ساله آمریکا زندگی میکنه.
(2013-04-27 ساعت 11:37)M.Haghighi نوشته:  با سلام ...خیلی اتفاقی به این صفحه رسیدم و واقعا موندم که چه فکری باعث شده یه عده فکر کنن میشه در آمریکا زندگی نکرد و بعد هم سیتیزن آمریکا شد !!!!! حالا بعدا با سیتیزن شدن در آمریکا چه کاری میشه کرد بماند ....می خوام سوال کنم آیا واقعا بدون پرداخت مالیات از درامد بدست اومده کسی در آمریکا سیتیزن شده؟؟؟؟ آیا از گرین کارت میشه به عنوان ویزا به آمریکا رفت امد داشت اون هم از ایران!!! .......

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان