(2013-03-07 ساعت 23:16)majid89 نوشته: *** فرصت شغلی ***
دوستان سلام
مشغله کاری باعث شده نتونم زیاد به اینجا سر بزنم. خیلی مختصر و مفید بگم که:
شرکت ما (یه شرکت نرم افزاری تو سن فرانسیسکو) به یک برنامه نوس دات نت برای بخش UI نیاز داره. لطفا فقط اگر بصورت حرفه ای در موارد زیر تسلط و تجربه کاری دارید با من تماس بگیرید:
ASP.NET - Required
JavaScript - Required
MVC - Plus
JQuery - Plus
مدیران محترم مهاجرسرا:
لطفا در صورت لزوم این پست رو به جای مناسب تری منتقل کنید
با تشکر
دوستان این فرصت شغلی همچنان پابرجا هست... البته یک نفر استخدام شده و حالا دنبال یه نفر دیگه می گردن.
دوستان عزیز سلام
یکی از بچه های مهاجر سرا که تخصصش نرم افزار است پرسیده بود که برای چندجا اپلای کرده ولی نتونسته فعلا کار بگیره... جوابی که به ایشون دادم رو اینج می گذارم شاید به درد دیگران هم بخوره:
...تا جایی که اطلاع دارم کلا اوضاع بازار نرم افزار الان خیلی خوبه و شما حتما کار پیدا میکنید... اگر تا الان نشده یه جای کار مشکل داره:
1. شما جاهای زیادی اپلای نکرده ای: این کار رو بکن و برای هر شغل با رزومه مربوط به خودشو اپلای کن... (من شاید برای 100 فرصت شغلی اپلای کردم که البته خوشبختانه همون اولین مورد که از ایران هم اقدام کرده بودم جواب داد)
2. هیچ رکروتری به شما زنگ نمی زنه: در این صورت مشکل از رزومه ست که باید اصلاحش کنی...سایت getinterviews.com رزومه شما رو بصورت مجانی بررسی می کنه و ایرادات کلیش رو میگه.
3. به شما زنگ می زنن ولی به مصاحبه حضوری دعوت نمیشی: در این صورت مشکل از نحوه برقراری ارتباط هست... یا زبان شما در حد قابل قبول براشون نیست یا هست ولی شما تصویر مورد قبول رکروتر رو از خودت ارائه نمی دی... مثلا از شما می پرسه "تو زمینه دیتابیس از 1 تا 10 به خودت چند میدی؟" و شما میگی مثلا 4. طرف برای خودش مشخص کرده که اگر کسی در زمینه دیتابیس به خودش نمره کمتر از 8 بده رده....البته به شما نمی گه که دلیلش چیه... اصولا هدف مصاحبه تلفنی فیلتر کردن (حذف کردن یا screening) تعدادی از متقاضیان است.
4. به مصاحبه دعوت میشی ولی قبول نمی شی: در اینصورت مشکل شما اطلاعات فنی است. قبل از مصاحبه نمونه های سوالات مربوط به تخصصت رو مطالعه کن... اگر جستجوی آنلاین کنی صدها و هزاران نمونه سوال مصاحبه تو همه زمینه ای پیدا میشه.
حالا باید ببینی تو کدوم مرحله مشکل هست و درستش کنی....
موفق باشی
پ.ن.
باز هم طبق معمول... مدیران سایت لطفا در صورت لزوم این پست رو به محل بهتر منتقل کنید.
ورود به آمریکا: 2012