کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-04-29 ساعت 00:17)mirzamemar نوشته:  سلام دوستان
من امروز رفتم از یکی از آژانس های هواپیمایی در شهرستان قیمت بلیط یک طرفه به سیاتل با خطوط هواپیمایی الامارات سوال کردم گفت میشه سه میلیون و پانصد هزار تومن! قیمت این بلیط اگه بخوام از تهران بگیرم چقدر در میاد؟! میتونم ارزونتر از این گیر بیارم؟!
میخوام تا آخر این هفته بلیط رزرو کنم ممنون میشم اگه خیلی زود بهم راهنمایی کنید!
من رفت و برگشت از دفتر امارات در تهران-خیابان ولی عصر -روبروی توانیر-پلاک1211 قدیم -به سیاتل را گرفتم 5100( یک بلیط رفت و برگشت دبی جداگانه هم به صورت رایگان به من دادند با اعتبار یکسال) که البته برای تابستان و برای سایر فصل ها کمتر است.( نرخ دلار راهم براساس دستورالعمل دولت دفتر اصلی امارات 3540 حساب می کنند بالاتر از این تخلف است. البته این قیمت در حال حاضر است تا دولت دوباره اعلام جدید کند.تو سایت هواپیمایی امارات پروازتون را مشخص کنید همزمان قیمت ان را تو سایتش به دلار می زند پرینت بگیرید در دفتر امارات انرا ضربدر 3540 بکنید و پر داخت کنید و بلیط تان را بگیرید به ازانس های متفرقه هم به دلیل بالا گفتن قیمت به نظر من مراجعه نکنید .)
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: amir82 ، mirzamemar ، Saeedv13 ، apoornaki ، shkhmo ، majorsoly ، manila
(2013-04-29 ساعت 15:22)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 00:17)mirzamemar نوشته:  سلام دوستان
من امروز رفتم از یکی از آژانس های هواپیمایی در شهرستان قیمت بلیط یک طرفه به سیاتل با خطوط هواپیمایی الامارات سوال کردم گفت میشه سه میلیون و پانصد هزار تومن! قیمت این بلیط اگه بخوام از تهران بگیرم چقدر در میاد؟! میتونم ارزونتر از این گیر بیارم؟!
میخوام تا آخر این هفته بلیط رزرو کنم ممنون میشم اگه خیلی زود بهم راهنمایی کنید!
من رفت و برگشت از دفتر امارات در تهران-خیابان ولی عصر -روبروی توانیر-پلاک1211 قدیم -به سیاتل را گرفتم 5100( یک بلیط رفت و برگشت دبی جداگانه هم به صورت رایگان به من دادند با اعتبار یکسال) که البته برای تابستان و برای سایر فصل ها کمتر است.( نرخ دلار راهم براساس دستورالعمل دولت دفتر اصلی امارات 3540 حساب می کنند بالاتر از این تخلف است. البته این قیمت در حال حاضر است تا دولت دوباره اعلام جدید کند.تو سایت هواپیمایی امارات پروازتون را مشخص کنید همزمان قیمت ان را تو سایتش به دلار می زند پرینت بگیرید در دفتر امارات انرا ضربدر 3540 بکنید و پر داخت کنید و بلیط تان را بگیرید به ازانس های متفرقه هم به دلیل بالا گفتن قیمت به نظر من مراجعه نکنید .)
ممنون بابت پیشنهادتون!
من همین الان رفتم از سایت امارات پرواز تهران به سیاتل رو چک کردم و قیمتی که خود سایت زده بود در مجموع 1001 د.ل.ا.ر بود که اگه با همون 3540 حساب کنی میشه 3543000 تومن که با قیمتی که آژانس میده برابره!دقیقا یکی دیگه از دوستان، چند پست قبل همین قیمت3546000 تومن رو داده بود.
بخاطر همین تصمیم گرفتم از همینجا رزرو کنم...
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، mrr777 ، ASALI ، shkhmo ، manila
سلام به همگی.
من یه سوالی در مورد خرید گوشی و سیم کارت داشتم.
من قبلا یه سیم کارت از T-Mobile گرفتم. الان میخوام یه گوشی i-phone ازشون بگیرم رو همون plan قبلی. به من گوشی رو نمیدن میگن ویزات expire شده برو renew کن. متاسفانه تا الان گرین کارتم هم نیومده. هر چی میگم که تو ویزا نوشته این حکم گرین کارت رو داره قبول نمیکنن. البته آخر سر گفتن که گرین کارتم رو هم بیاری بهت گوشی رو plan نمیدیم.
خواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو داشته؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.
تشکر کنندگان: shkhmo
(2013-04-29 ساعت 01:52)مانترا نوشته:  بچه ها جون؟ لازمه گواهی سابقه کارمون رو ترجمه کنیم و با خودمون ببریم؟

اینجا سابقه وقتی به درد میخوره که بتونن به محل کار قبلی زنگ بزنن و استعلام کنن.
به همین دلیل سابقه کار تو ایران عملا به هیچ دردی نمیخوره.
حتی اگه مهر وزارت خارجه و دادگستری داشته باشه.
تشکر کنندگان: مانترا ، shkhmo
(2013-05-01 ساعت 08:44)ariannbr نوشته:  
(2013-04-29 ساعت 01:52)مانترا نوشته:  بچه ها جون؟ لازمه گواهی سابقه کارمون رو ترجمه کنیم و با خودمون ببریم؟

اینجا سابقه وقتی به درد میخوره که بتونن به محل کار قبلی زنگ بزنن و استعلام کنن.
به همین دلیل سابقه کار تو ایران عملا به هیچ دردی نمیخوره.
حتی اگه مهر وزارت خارجه و دادگستری داشته باشه.

اما من دیدم که زنگ زدند به ایران و سوابق کاری رو چک کرده اند و حتی به دانشگاه ایمیل زده اند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: ali234 ، hasti_banoo ، shimoda ، mooj ، ابی هانی ، el333 ، Saeedv13 ، ASALI ، مانترا ، پروا ، shkhmo
(2013-05-01 ساعت 09:17)bayat_r نوشته:  اما من دیدم که زنگ زدند به ایران و سوابق کاری رو چک کرده اند و حتی به دانشگاه ایمیل زده اند

بله دقیقا همینطوره. برای من اطلاعات دقیق کارفرماهای قبلیم در ایران و تمام جزئیات مربوط به دانشگاهم رو درخواست کردند (البته آخرین مدرک فقط براشون مهم بود) . وقتی قرار باشه استخدام بشید، این فقط بخشی کوچک از فرایند background check هست که به شما فرمهای متعدد میدن و بعد از طریق واسطه هایی که دارند استعلام می کنند.

من در یکی از فرمها درخواست کرده بودم که نتیجه background check رو برای من هم بفرستند. دو هفته قبل از اینکه کلیر بشم ( بله ! اینجا هم کلیر شدن و .. دست از سرتون برنخواهد داشت ) نامه ای برام اومد که ریز به ریز جزئیات کار و نتیجه استعلام هر کدوم رو نوشته بود.

از اونجا که جواب گرفتن از سازمانها و شرکتهای ایران کار آسونی نیست، این بندگان خدا یک بار مستقیما انجام داده بودند ( البته اداره مربوطه ای که کارش این هست) ولی چون کسی بهشون جواب نداده بود، دوباره داده بودن به یک سازمان دیگه و نوشته بوند که در حالت pending هست چون جواب نیومده.

تقریبا بعد از گذشت دو هفته شرکت بهم ایمیل زد که کلیر شدی و بعد هم مراحل استخدام انجام شد.
تشکر کنندگان: shimoda ، mooj ، bayat_r ، el333 ، mirzamemar ، Saeedv13 ، jake ، kasrafo ، mrr777 ، gbtm ، Saiban ، ASALI ، مانترا ، پروا ، shkhmo
(2013-05-01 ساعت 10:20)hasti_banoo نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 09:17)bayat_r نوشته:  اما من دیدم که زنگ زدند به ایران و سوابق کاری رو چک کرده اند و حتی به دانشگاه ایمیل زده اند

بله دقیقا همینطوره. برای من اطلاعات دقیق کارفرماهای قبلیم در ایران و تمام جزئیات مربوط به دانشگاهم رو درخواست کردند (البته آخرین مدرک فقط براشون مهم بود) . وقتی قرار باشه استخدام بشید، این فقط بخشی کوچک از فرایند background check هست که به شما فرمهای متعدد میدن و بعد از طریق واسطه هایی که دارند استعلام می کنند.

من در یکی از فرمها درخواست کرده بودم که نتیجه background check رو برای من هم بفرستند. دو هفته قبل از اینکه کلیر بشم ( بله ! اینجا هم کلیر شدن و .. دست از سرتون برنخواهد داشت ) نامه ای برام اومد که ریز به ریز جزئیات کار و نتیجه استعلام هر کدوم رو نوشته بود.

از اونجا که جواب گرفتن از سازمانها و شرکتهای ایران کار آسونی نیست، این بندگان خدا یک بار مستقیما انجام داده بودند ( البته اداره مربوطه ای که کارش این هست) ولی چون کسی بهشون جواب نداده بود، دوباره داده بودن به یک سازمان دیگه و نوشته بوند که در حالت pending هست چون جواب نیومده.

تقریبا بعد از گذشت دو هفته شرکت بهم ایمیل زد که کلیر شدی و بعد هم مراحل استخدام انجام شد.

هستی بانوی عزیز
ضمن تبریک روز مادر به شما
خواستم یه نکته هم به دوستان بگم که جهت استعلام مدرک تحصیلی،حتی برای دانشگاه هم ایمیل میفرستند و خدا نکنه مثل دانشگاه ما کسی که ایمیل info رو چک میکنه سواد جواب دادن نداشته باشه.
پس پیشنهاد میکنم پرس و جو کنید که چه کسی ایمیل ارسالی به دانشگاه رو چک میکنه و با ایشون هماهنگ باشید.
دوست من (که در همسایگی هستی بانو در سن هوزه هستند) وقتی در شرکت فعلی استخدام شده جهت بررسی سوابقشون از طریق یک نفر ایرانی که در شعبه کرواسی شرکتشون بوده به ایران زنگ زده اند و فارسی با مدیرهای ایشون صحبت کرده اند.

تشکر کنندگان: ابی هانی ، el333 ، mirzamemar ، amir82 ، Saeedv13 ، hasti_banoo ، kasrafo ، tiba ، ASALI ، mrr777 ، Saiban ، مانترا ، پروا ، shkhmo

حتما بد شانسی منه چون تا حالا 10 بار بیشتر این جواب رو شنیدم :
We can not call overseas

ظاهرا من یه مشکلی دارم.
جایی که صد بار اپلای کردم یه آدم بیسواد ( حتی بدون مدرک پنجم ابتدایی ) با یه بار اپلای کردن رفت برای مصاحبه ( با مترجم ) و کار رو گرفت.
دیگه دارم به خودم شک می کنم.
تشکر کنندگان: arezoo bj ، kasrafo ، ASALI ، mrr777 ، Saiban ، مانترا ، shkhmo
(2013-05-01 ساعت 11:02)bayat_r نوشته:  

هستی بانوی عزیز
خواستم یه نکته هم به دوستان بگم که جهت استعلام مدرک تحصیلی،حتی برای دانشگاه هم ایمیل میفرستند و خدا نکنه مثل دانشگاه ما کسی که ایمیل info رو چک میکنه سواد جواب دادن نداشته باشه.
پس پیشنهاد میکنم پرس و جو کنید که چه کسی ایمیل ارسالی به دانشگاه رو چک میکنه و با ایشون هماهنگ باشید.
دوست من (که در همسایگی هستی بانو در سن هوزه هستند) وقتی در شرکت فعلی استخدام شده جهت بررسی سوابقشون از طریق یک نفر ایرانی که در شعبه کرواسی شرکتشون بوده به ایران زنگ زده اند و فارسی با مدیرهای ایشون صحبت کرده اند.
شاید شرکتای دولتی اینجورین!
شرکتی که من توش کار میکنم تو شهرای دیگم شعبه داره و دفتر مرکزیش تو تورنتوس و من قبلا با یه شرکت تو تورنتو از راه دور کار میکردم (شغل قبلیم) که درآمدش واسه ایران خوب بود. با اینکه هر دو این شرکتا تو تورنتو هستن، بعید میدونم زنگ زده باشن بهش چون اگه زنگ میزدن اینا بهم میگفتن به احتمال زیاد.

واسه چه کاری اینجوری پیگیرن و سخت‌گیری میکنن؟
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: kasrafo ، ASALI ، مانترا ، bayat_r ، shkhmo
(2013-04-30 ساعت 05:29)sbh نوشته:  سلام به همگی.
من یه سوالی در مورد خرید گوشی و سیم کارت داشتم.
من قبلا یه سیم کارت از T-Mobile گرفتم. الان میخوام یه گوشی i-phone ازشون بگیرم رو همون plan قبلی. به من گوشی رو نمیدن میگن ویزات expire شده برو renew کن. متاسفانه تا الان گرین کارتم هم نیومده. هر چی میگم که تو ویزا نوشته این حکم گرین کارت رو داره قبول نمیکنن. البته آخر سر گفتن که گرین کارتم رو هم بیاری بهت گوشی رو plan نمیدیم.
خواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو داشته؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.

سلام
شما بروید از شرکت simple mobile جط بگیر بدون قرارداد حتی ازشما کارت شناسایی هم نمی خواد ماهی 40 دلارنامحدودهرگوشی آنلاکی که دوست داشتی میتونی باهاش کارکنی من خودم دارم راضی هستم.
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، پروا ، Saeedv13 ، shkhmo
دوستان سلام

خواستم بپرسم امکانش هست ID card ایالتی رو از دو ایالت گرفت؟(علاوه بر ایالتی که ساکن هستیم از ایالت دیگری هم بگیریم؟)

کلا این کار قانونی است یا خیر؟
ممنون
(2013-05-03 ساعت 08:34)gbtm نوشته:  دوستان سلام

خواستم بپرسم امکانش هست ID card ایالتی رو از دو ایالت گرفت؟(علاوه بر ایالتی که ساکن هستیم از ایالت دیگری هم بگیریم؟)

ممنون

اگر ایدی نداشته باشید که خوب یه جدید میگیرید اما اگر داشته باشید اونو ازتون میگیره و یه ایدی جدید میده مگر اینکه برید دروغ بگید که ایدی رو گم کردید و مال مثلا یه ایالت دیگه رو بگیرید.
ولی ما اومدیم اینجا که قانونی زندگی کنیم نه با دروغ!
تشکر کنندگان: mrr777 ، j1970 ، ASALI ، tajhizgaran ، Tomas ، shkhmo
(2013-05-03 ساعت 08:34)gbtm نوشته:  دوستان سلام

ممنون
آقا تبریک میگم، من به این میگم ایرانی اصیل.
شما آدرستم که عوض کنی، یه آی‌دی کارت دیگه باید بگیری و اون قبلیتو ازت میگیرن.
اولین آی‌دی من تاریخ تولدم اشتباه بود که برای تصحیح این رو گرفت و یکی دیگه صادر کرد که چند روز بعد رسید دستم و برای اون مدت یه برگه کاغذی داد.
فرض کن بگی گمش کردم، اونام بهت میدن، اما اگه اشتباهی یه جا ارائش بدی و مشخص بشه این موضوع فک میکنم دادگاه و اینا باید بری.
اینجا مثل فوت‌کورته! پول رو که دادی رفتی تو، هر چی خواستی رو هر قدر دلت خواست میتونی بخوری، ولی باید همیشه بفکر معده و اینام بود Cool
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: apoornaki ، Tomas ، shkhmo
(2013-05-01 ساعت 18:48)j1970 نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 11:02)bayat_r نوشته:  

هستی بانوی عزیز
شاید شرکتای دولتی اینجورین!
شرکتی که من توش کار میکنم تو شهرای دیگم شعبه داره و دفتر مرکزیش تو تورنتوس و من قبلا با یه شرکت تو تورنتو از راه دور کار میکردم (شغل قبلیم) که درآمدش واسه ایران خوب بود. با اینکه هر دو این شرکتا تو تورنتو هستن، بعید میدونم زنگ زده باشن بهش چون اگه زنگ میزدن اینا بهم میگفتن به احتمال زیاد.

واسه چه کاری اینجوری پیگیرن و سخت‌گیری میکنن؟

Big GrinBig GrinBig Grin
کار تو سیسکو

تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo
دوستان عزیز
ممکنه لطفا در مورد highway tolls یا همون عوارض بزرگراهها یه مختصر توضیحی بدید؟
حدودا چقدر هست؟
طرز پرداخت چطوره؟ بخصوص واسه سفر اول که ممکنه کردیت کارت نداشته باشیم, نقدی هم میشه پرداخت کرد؟
کلا به صرفه هست یک مسیر مشخص رو عوض کرد تا به عوارضی نخورد؟ اینو از این جهت میگم که در google map میشه بطور آپشنال طوری مسیر رو درخواست کرد که به عوارضی نخوره.
2013AS3xxx- ابوظبی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان