موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-29 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 15:32 توسط mehrdad_khabiri.)
(2013-04-29 ساعت 00:17)mirzamemar نوشته: سلام دوستان
من امروز رفتم از یکی از آژانس های هواپیمایی در شهرستان قیمت بلیط یک طرفه به سیاتل با خطوط هواپیمایی الامارات سوال کردم گفت میشه سه میلیون و پانصد هزار تومن! قیمت این بلیط اگه بخوام از تهران بگیرم چقدر در میاد؟! میتونم ارزونتر از این گیر بیارم؟!
میخوام تا آخر این هفته بلیط رزرو کنم ممنون میشم اگه خیلی زود بهم راهنمایی کنید!
من رفت و برگشت از دفتر امارات در تهران-خیابان ولی عصر -روبروی توانیر-پلاک1211 قدیم -به سیاتل را گرفتم 5100( یک بلیط رفت و برگشت دبی جداگانه هم به صورت رایگان به من دادند با اعتبار یکسال) که البته برای تابستان و برای سایر فصل ها کمتر است.( نرخ دلار راهم براساس دستورالعمل دولت دفتر اصلی امارات 3540 حساب می کنند بالاتر از این تخلف است. البته این قیمت در حال حاضر است تا دولت دوباره اعلام جدید کند.تو سایت هواپیمایی امارات پروازتون را مشخص کنید همزمان قیمت ان را تو سایتش به دلار می زند پرینت بگیرید در دفتر امارات انرا ضربدر 3540 بکنید و پر داخت کنید و بلیط تان را بگیرید به ازانس های متفرقه هم به دلیل بالا گفتن قیمت به نظر من مراجعه نکنید .)
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-29 ساعت 15:22)mehrdad_khabiri نوشته: (2013-04-29 ساعت 00:17)mirzamemar نوشته: سلام دوستان
من امروز رفتم از یکی از آژانس های هواپیمایی در شهرستان قیمت بلیط یک طرفه به سیاتل با خطوط هواپیمایی الامارات سوال کردم گفت میشه سه میلیون و پانصد هزار تومن! قیمت این بلیط اگه بخوام از تهران بگیرم چقدر در میاد؟! میتونم ارزونتر از این گیر بیارم؟!
میخوام تا آخر این هفته بلیط رزرو کنم ممنون میشم اگه خیلی زود بهم راهنمایی کنید!
من رفت و برگشت از دفتر امارات در تهران-خیابان ولی عصر -روبروی توانیر-پلاک1211 قدیم -به سیاتل را گرفتم 5100( یک بلیط رفت و برگشت دبی جداگانه هم به صورت رایگان به من دادند با اعتبار یکسال) که البته برای تابستان و برای سایر فصل ها کمتر است.( نرخ دلار راهم براساس دستورالعمل دولت دفتر اصلی امارات 3540 حساب می کنند بالاتر از این تخلف است. البته این قیمت در حال حاضر است تا دولت دوباره اعلام جدید کند.تو سایت هواپیمایی امارات پروازتون را مشخص کنید همزمان قیمت ان را تو سایتش به دلار می زند پرینت بگیرید در دفتر امارات انرا ضربدر 3540 بکنید و پر داخت کنید و بلیط تان را بگیرید به ازانس های متفرقه هم به دلیل بالا گفتن قیمت به نظر من مراجعه نکنید .)
ممنون بابت پیشنهادتون!
من همین الان رفتم از سایت امارات پرواز تهران به سیاتل رو چک کردم و قیمتی که خود سایت زده بود در مجموع 1001 د.ل.ا.ر بود که اگه با همون 3540 حساب کنی میشه 3543000 تومن که با قیمتی که آژانس میده برابره!دقیقا یکی دیگه از دوستان، چند پست قبل همین قیمت3546000 تومن رو داده بود.
بخاطر همین تصمیم گرفتم از همینجا رزرو کنم...
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.
من یه سوالی در مورد خرید گوشی و سیم کارت داشتم.
من قبلا یه سیم کارت از T-Mobile گرفتم. الان میخوام یه گوشی i-phone ازشون بگیرم رو همون plan قبلی. به من گوشی رو نمیدن میگن ویزات expire شده برو renew کن. متاسفانه تا الان گرین کارتم هم نیومده. هر چی میگم که تو ویزا نوشته این حکم گرین کارت رو داره قبول نمیکنن. البته آخر سر گفتن که گرین کارتم رو هم بیاری بهت گوشی رو plan نمیدیم.
خواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو داشته؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 02:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 02:59 توسط iranian1.)
(2013-04-30 ساعت 05:29)sbh نوشته: سلام به همگی.
من یه سوالی در مورد خرید گوشی و سیم کارت داشتم.
من قبلا یه سیم کارت از T-Mobile گرفتم. الان میخوام یه گوشی i-phone ازشون بگیرم رو همون plan قبلی. به من گوشی رو نمیدن میگن ویزات expire شده برو renew کن. متاسفانه تا الان گرین کارتم هم نیومده. هر چی میگم که تو ویزا نوشته این حکم گرین کارت رو داره قبول نمیکنن. البته آخر سر گفتن که گرین کارتم رو هم بیاری بهت گوشی رو plan نمیدیم.
خواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو داشته؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام
شما بروید از شرکت simple mobile جط بگیر بدون قرارداد حتی ازشما کارت شناسایی هم نمی خواد ماهی 40 دلارنامحدودهرگوشی آنلاکی که دوست داشتی میتونی باهاش کارکنی من خودم دارم راضی هستم.
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
خواستم بپرسم امکانش هست ID card ایالتی رو از دو ایالت گرفت؟(علاوه بر ایالتی که ساکن هستیم از ایالت دیگری هم بگیریم؟)
کلا این کار قانونی است یا خیر؟
ممنون
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
ممکنه لطفا در مورد highway tolls یا همون عوارض بزرگراهها یه مختصر توضیحی بدید؟
حدودا چقدر هست؟
طرز پرداخت چطوره؟ بخصوص واسه سفر اول که ممکنه کردیت کارت نداشته باشیم, نقدی هم میشه پرداخت کرد؟
کلا به صرفه هست یک مسیر مشخص رو عوض کرد تا به عوارضی نخورد؟ اینو از این جهت میگم که در google map میشه بطور آپشنال طوری مسیر رو درخواست کرد که به عوارضی نخوره.
2013AS3xxx- ابوظبی