کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان

میشه یکی از باتجربه ها لطف کنه و بگه آیا برای بچه ها هم گرین کارت و سوشیال صادر میشه یا نه (من یه بچه دو ساله دارم )

اگه جواب مثبت هست که هیچ اما اگه جواب منفی هست کارت شناسایی بچه چه جوریه ؟
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: ghorbat ، ronmony ، SH1A2R3 ، Solitude
(2012-06-11 ساعت 14:50)golbahara نوشته:  سلام دوستان

میشه یکی از باتجربه ها لطف کنه و بگه آیا برای بچه ها هم گرین کارت و سوشیال صادر میشه یا نه (من یه بچه دو ساله دارم )

شما اول به من بگو برای بچه ها در ایران شناسنامه صادر میشه یا نه؟!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، zaherbin ، M_star1316 ، sal ، ronmony ، ali72 ، storagemeter ، SH1A2R3 ، t.azimaie ، 3rip ، kopol ، houmanes ، majid89 ، mavarfan ، alexander ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-11 ساعت 14:35)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان ، از دوستان کسی هست که ساکن ایالت فلوریدا ( تمپا و یا اورلندو ) باشه . . .؟؟؟ اگه امکان داره لطفاً یه پیغام خصوصی بدین من یه سئوال دارم !!! ممنونم از لطفتون Wink

یه آقایی هست اسم یوزرش یادم نیست اما می شه تو تاپیک "شغل من از بدو ورود به آمریکا چی بوده" پیداش کرد. جنوب فلوریدا زندگی می کنه. پایین امضاش اینو نوشته D:
(2012-06-11 ساعت 17:03)missi نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 14:35)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان ، از دوستان کسی هست که ساکن ایالت فلوریدا ( تمپا و یا اورلندو ) باشه . . .؟؟؟ اگه امکان داره لطفاً یه پیغام خصوصی بدین من یه سئوال دارم !!! ممنونم از لطفتون Wink

یه آقایی هست اسم یوزرش یادم نیست اما می شه تو تاپیک "شغل من از بدو ورود به آمریکا چی بوده" پیداش کرد. جنوب فلوریدا زندگی می کنه. پایین امضاش اینو نوشته D:

آها یادم اومد. yami
D:
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-06-11 ساعت 15:03)frozen mind نوشته:  

شما اول به من بگو برای بچه ها در ایران شناسنامه صادر میشه یا نه؟!

براي بچه ها شناسنامه صادر ميشه اما كارت ملي توي ١٥سالگي صادر ميشه از طرفي گرين كارت اجازه اقامت هست نه شناسنامه. چون شناسنامه( Birth certificate) براي هر كس تو زندگيش يه بار صادر ميشه كه اونهم براي بچه من صادر شده
شماره کيس: 2012AS00043xxx
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: frozen mind ، ghorbat ، SH1A2R3 ، 3rip ، houmanes ، ronmony ، alexander ، Emad_L ، Solitude
دوستان عزیز

لطفا دربرابر هم موضع گیری نکنید. پاسخ همدیگر را ندهید، مگر در مواردی که مشخصا راهنمایی خواسته شده باشد.

کاربر X مطلبی را درج می کند. اگر در آن مطلب سوالی کرده باشد، در صورت تمایل به آن جواب دهید. در غیر این صورت فقط بخوانید و بگذرید. اگر از مطلب خوشتان آمد دگمه تشکر را بزنید، اگر خوشتان نیامد تشکر نکنید.
این طوری اصطکاک به حداقل می رسد.

بحث آن بیماری را هم خواهش می کنم دیگر تمام کنید.
متشکرم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: maz1359 ، frz61 ، payan ، Hediyeh ، ghorbat ، armanbala ، ASALI ، M_star1316 ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، daria ، 3rip ، schaghayegh ، kopol ، houmanes ، majid89 ، ronmony ، smmyp ، saher ، Emad_L ، Solitude ، tiba

جواب مثبت است
شماره کيس: 2012AS00027xxx
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: golbahara ، frozen mind ، ghorbat ، ASALI ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، 3rip ، houmanes ، ronmony ، Solitude

دوست عزیز برای بچه کوچیک هم گرین کارت صادر میشه هم سوشیال صادر میشه هم نامه ولکام میاد نگران نباشید ما دوتا بچه دو و نیم ساله داریم که هم براشون نامه ولکام اومده و سوشیال و گرین کارت هم براشون صادر شده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: schaghayegh ، hoda2012 ، ASALI ، SH1A2R3 ، ghorbat ، payan ، daria ، 3rip ، golbahara ، frozen mind ، houmanes ، ronmony ، tartar ، Emad_L ، Solitude ، tiba
دوستان يعنى من كه ويزام تا ١دسامبر مهلت داره و ميخوام مرداد برم ارز بهم تعلق نميگيره؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، ronmony ، Emad_L
(2012-06-11 ساعت 11:23)RunnerNewAge نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 11:19)Man نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 10:58)RunnerNewAge نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 10:45)Man نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما الن 2 ماه که اومدیم هیوستون. سوشیال نامبر هر دومون به همون ادرسی که دادیم اومد. گرین کارت و نامه خوشامدگویی همسرم بعد از20 روز اومد. ولی گرین کارت و نامه خوشامدگویی من به یه آدرس اشتباه فرستاده شده . و دیگه برگشت داده نشده. الان ظاهرا باید فرم I-90 پر کنم. گسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون میشم

میشه بگید چرا اشتباه ؟ یعنی ادرسی که خودتون دادید نیست ؟ مگه میشه اشتباه کنن؟؟

ما که از این امریکایی ها فقط اشتباه دیدیم Big Grin
من و همسزم تو فرودگاه یه ادرس دادیم. سوشیال نامبر هر دومون و گرین کارت و نامه خوشامدگویی همسرم به همون ادرسی که دادیم اومد. ولی واسه گرین کارت من شماره آپارتمانو اشتباه زدن و گم شده.

ای بابا چی بد !!!
ایشالا کارتون درست شه , ینی المثنی صادر میککنن یا نه ؟ واقعا گرفتار شدیدا ؟

مرسی دوست عزیز
المثنی ضادر میشه ولی 450$ هزینه داره. البته اگه قبول کنن که اشتباه از خودشون بوده لازم نیست پول بدم.
کلا پروسه مهاجرت پر از دردسر و گرفتاریه که آدم باید خودشو آماده کنه. بعضی از این گرقفتاریها وقتی درگیرشون هستی خیلی بد و بزرگ بنظر میان ولی وقتی ازشون فارغ میشی می بینی باغث شده کلی چیز یاد بگیری و دوست جدید پیدا کنی و کلا آدمو تو مسیر درست قرار میدن. ما تا حالاحدارو شکر مشکل خاصی نداشتیم. شهر خیلی خوبی اومدیم و دوستای خیلی خوبی پیدا کردیم.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Omidooo ، hoda2012 ، t.azimaie ، ghorbat ، payan ، daria ، frozen mind ، houmanes ، SH1A2R3 ، pr.kia ، ronmony ، tartar ، Emad_L ، Solitude ، مانترا
[]
ما امروز مراجعه کردیم واسه گرفن ارز مسافرتی.بانک گفت چون ویزاتون بیشتر از ۳ ماه اعتبار داره بهتون ارز تعلق نمیگیره! ناگفته نمونه ما توی سال ۲۰۱۱ اولین سفرمون رو انجام دادیم و این دومین سفر هستش. واسه دوستان دیگه همچین اتفاقی افتاده؟
[/quote]
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شما سال 91 ارز نگرفتین؟ ملاک بانک ساله شمسی هست نه میلادی.
سفر دوم می خواهین با همون ویزای سری اول دوباره ارز بگیرید؟
فکر میکنم با هر ویزا فقط یک بار بشه ارز گرفت. بنابر این برای دفغات بعدی در ساله جدید شمسی باید از ظریق کشورهای بدون ویرا مثل ترکیه رفت و ارز رو واسه اونجا گرفت. لطفا شرایط خودتون رو کامل تر توضیح بدین.

[quote']

ما سال ۹۰ ماه نوامبر یه بار ارز دولتی گرفتیم و اولین سفرمون رو ماه بعد انجام دادیم. حالا واسه سفر دوم با همون ویزای توی پاس مراجعه کردیم که گفتند چون ویزاتون بیشتر از ۳ ماه اعتبار داره بهتون ارز تعلق نمیگیره. دوستان با شرایط مشابه چطوری ارز دولتی گرفتند؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، 3rip ، frozen mind ، SH1A2R3 ، ronmony ، smmyp ، mojtaba_k ، Rainy ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-09 ساعت 14:21)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 03:59)cmbt نوشته:  سلام دوستان.من ،همسر و پسرم الان یک هفته که رسیدیم کالیفرنیا.فکر نمیکنم لازم باشه بگم که اینجا چقدر زیباست و هوا هم که عالی‌.بهاری و آفتابی و شب‌های خنک.ما جمعه رسیدیم و دوشنبه صبح رفتیم اداره سوشایال که اطلاعات ما را وارد کرد و گفت تا چند روز دیگه سوشایال تون میاد.منتظریم تا سوشایال بیاد که بتونیم حساب باز کنیم و گواهی نامه بگیریم.اینجا حتما حتما ماشین لازم دارید پس حتما قبل از آمدن گواهی نامتون را بین ال مللی کنید و ماشین رنت کنید.کسانیکه بچه زیره ۸ سال دارند هم بوستر یادشون نره .و دیگه اینکه کارهای ما در فرودگاه به خوبی‌ انجام شد فقط یک سوال از دوستانیکه زودتر از ما رفتند و آن اینکه کسی‌ از ما عکس قفسه سینه که دکتر انگن به ما داده بود را تحویل نگرفت و پیش خودمون است.آیا جایی باید تحویل میدادیم؟

به به دکتر جان. خوش به حالتون که پاتون رسید اونجا.ما که استرس مصاحبه داریم.اخه 12 روز دیگه عازمیم.ما هم بالاخره کالیفرنیا رو انتخاب کردیم.ایشاللاه همدیگرو اونجا زیارت کنیم.
ارادتمند شایرا
من از تمام دوستان خواهشی دارم:

لطفا از زمان خرید بلیط-مبلغ آن-مراحلی که میگذرونین ما رو بیخبر نزارین و مثل سفرنامه تون برامون سفرنامه امریکا بنویسین .ممنونم.
[/size]
به به چه عالی‌.بالأخره شما هم کلیفرنیأی شدیدSmile؟راستش من خیلی‌ دوست دارم اینجا ماندگار بشیم ولی‌ اکثر پزشکها حد عقل چند سال باید بروند شرق و بد که حسابی‌ یخ زدند برای اینکه یخشون آب بشه بیان کالیفرنیاBig Grin.سوشایال ما هم چهار روزه آمد برای حساب بانکی‌ رفتیم به شوهرم کردیت کارت دادند چون بیش از پنج سال در بانکشون حساب داشت ولی‌ به من فعلا دبیت دادندSad.خیلی‌ حساب‌های مختلف است وقتی‌ توضیح میدند آدم حسابی‌ گیج می‌شه.در مورد بیمه‌ ماشین هم همینطور است.ما تازه فهمیدیم که وقتی‌ ماشین رنت می‌کنید بیمه خسارت طرف مقابل اجباری است(حد عقل در کالیفرنیا) و حتما باید داشته باشید و کسیکه هم ماشین را به شما رنت میده این را نمیگه و فقط پول بیمه‌ خرابی‌ ماشین خودش را از شما می‌گیرد(که آن در کالیفرنیا اجباری نیست!)و از این جور چیزها که داریم کم کم سر در میاریم.ما اگر کارمون زودتر تموم شد زودتر برمی‌گردیم تا خودمون را آماده کنیم که یا کلیفرنیایی بشیم یا بوستونی.تا خدا چی‌ بخواد.

کسی‌ از دوستان جواب من را نداد که CD ‌هاشون را چکار کردند؟Rolleyes

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: schaghayegh ، s.s.h ، hoda2012 ، frozen mind ، houmanes ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony ، daria ، mojtaba_k ، Emad_L ، Solitude ، مانترا
(2012-06-12 ساعت 04:34)cmbt نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 14:21)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-09 ساعت 03:59)cmbt نوشته:  سلام دوستان.من ،همسر و پسرم الان یک هفته که رسیدیم کالیفرنیا.فکر نمیکنم لازم باشه بگم که اینجا چقدر زیباست و هوا هم که عالی‌.بهاری و آفتابی و شب‌های خنک.ما جمعه رسیدیم و دوشنبه صبح رفتیم اداره سوشایال که اطلاعات ما را وارد کرد و گفت تا چند روز دیگه سوشایال تون میاد.منتظریم تا سوشایال بیاد که بتونیم حساب باز کنیم و گواهی نامه بگیریم.اینجا حتما حتما ماشین لازم دارید پس حتما قبل از آمدن گواهی نامتون را بین ال مللی کنید و ماشین رنت کنید.کسانیکه بچه زیره ۸ سال دارند هم بوستر یادشون نره .و دیگه اینکه کارهای ما در فرودگاه به خوبی‌ انجام شد فقط یک سوال از دوستانیکه زودتر از ما رفتند و آن اینکه کسی‌ از ما عکس قفسه سینه که دکتر انگن به ما داده بود را تحویل نگرفت و پیش خودمون است.آیا جایی باید تحویل میدادیم؟

به به دکتر جان. خوش به حالتون که پاتون رسید اونجا.ما که استرس مصاحبه داریم.اخه 12 روز دیگه عازمیم.ما هم بالاخره کالیفرنیا رو انتخاب کردیم.ایشاللاه همدیگرو اونجا زیارت کنیم.
ارادتمند شایرا
من از تمام دوستان خواهشی دارم:

لطفا از زمان خرید بلیط-مبلغ آن-مراحلی که میگذرونین ما رو بیخبر نزارین و مثل سفرنامه تون برامون سفرنامه امریکا بنویسین .ممنونم.
[/size]
به به چه عالی‌.بالأخره شما هم کلیفرنیأی شدیدSmile؟راستش من خیلی‌ دوست دارم اینجا ماندگار بشیم ولی‌ اکثر پزشکها حد عقل چند سال باید بروند شرق و بد که حسابی‌ یخ زدند برای اینکه یخشون آب بشه بیان کالیفرنیاBig Grin.سوشایال ما هم چهار روزه آمد برای حساب بانکی‌ رفتیم به شوهرم کردیت کارت دادند چون بیش از پنج سال در بانکشون حساب داشت ولی‌ به من فعلا دبیت دادندSad.خیلی‌ حساب‌های مختلف است وقتی‌ توضیح میدند آدم حسابی‌ گیج می‌شه.در مورد بیمه‌ ماشین هم همینطور است.ما تازه فهمیدیم که وقتی‌ ماشین رنت می‌کنید بیمه خسارت طرف مقابل اجباری است(حد عقل در کالیفرنیا) و حتما باید داشته باشید و کسیکه هم ماشین را به شما رنت میده این را نمیگه و فقط پول بیمه‌ خرابی‌ ماشین خودش را از شما می‌گیرد(که آن در کالیفرنیا اجباری نیست!)و از این جور چیزها که داریم کم کم سر در میاریم.ما اگر کارمون زودتر تموم شد زودتر برمی‌گردیم تا خودمون را آماده کنیم که یا کلیفرنیایی بشیم یا بوستونی.تا خدا چی‌ بخواد.

کسی‌ از دوستان جواب من را نداد که CD ‌هاشون را چکار کردند؟Rolleyes
به به همكار محترم ميبينم كه بالاخره پاتون به خاك پاك آمريكا رسيد مباركه .راستي ،هاو آر يو؟؟!!!!
چند سوال
مبلغ رنت ماشين چقدر شد البته من منظورم اكونومي هست ميدانم شما لاگژري گرفتيد!
آيا با خودتان طلا نفره يا فرش برديد اگه بله اينجا يا اونجا به مشكل بر نخورديد؟
آيا ارز بيش از حد مجاز كه همان پنج هزار تا هست برديد؟ااگه بله اينجا چك نشديد؟
من هم شمارش معكوسم شروع شده و كمتر از تعداد انگشتان شست هست
منظور م از اينجا ايران و اونجا آمريكا !!!
مرسي
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: schaghayegh ، kopol ، frozen mind ، houmanes ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony ، mojtaba_k ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-11 ساعت 12:44)ghorbat نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 10:45)Man نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما الن 2 ماه که اومدیم هیوستون. سوشیال نامبر هر دومون به همون ادرسی که دادیم اومد. گرین کارت و نامه خوشامدگویی همسرم بعد از20 روز اومد. ولی گرین کارت و نامه خوشامدگویی من به یه آدرس اشتباه فرستاده شده . و دیگه برگشت داده نشده. الان ظاهرا باید فرم I-90 پر کنم. گسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
دوست عزیز سلام ، اولاً بابت ورودتون با آمریکا تبریک بنده را پذیرا باشین Big Grin الهی من قربونت بشم !!!! تاریخ آخرین پستی که در سایت گداشتی برای پنجم ماه مارس و دیگه خبری نیست تا امروز که گرین کارتت گم شده . . . !!!!Tongue بخدا خیلی ثواب داره که اطلاعات بدو ورودتتو با ماهایی که اصلاً اطلاع نداریم اشتراک بذارین . . . من کاملاً شرایط زندگی در بدو ورود را میدونم و خودم بارها تجربه کردم و خدایی هم نمیشه از کسی توقع داشت که تارسید آمریکا بشینه برای بچه های سایت قصه حسن کرد شبستری را تعریف کنه . . . ولی در این حد که مثلاً من تازه رسیدم به این ایالت و اگر کسی سئوالی در مورد اینجا داشت بگه . . . فقط همین !!!!!! امیدوارم از من ناراحت نشین !!! و در مورد سئوالتون هم شرمنده ، اطلاعی ندارم که خدمتتون عرض کنم . . .! Big Grin موفق باشین .
دوست عزيز غربت جان
من واقعا از اين پست شما تشكر ميكنم متاسفانه دوستان زيادي در اين مورد به اين شكل عمل ميكنند و فقط سوال ميكنند و هيچ يافته اي را به اشتراك نميگذارند به نظر من مديران سايت براي اين مورد بايد تدبيري كنند مثلا حداقل ده پست در ماه و اگر نشود بار اول اخطار بار دوم رتبه منفي و بار سوم يوزر حذف شود يا ساسپند شود

کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: schaghayegh ، kopol ، Omidooo ، frozen mind ، hoda2012 ، houmanes ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony ، daria ، mojtaba_k ، Emad_L ، Solitude ، tiba
دوستان سلام
من امروز بلیط هارو پرسو جو کردم
با ترکیش از تبریز به لوس انجلس 1920000
و از وان به لوس انجلس 1450000 میشه
به نظرتون چطوره؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، ronmony ، smmyp ، daria ، mojtaba_k ، Emad_L ، Solitude
دوستانی که امریکا رفتن مدارس ابتدایی چه ماهی از سال تموم میشه؟من میخوام بلیط برگشت رزرو کنم نمیدونم کی بگیرم/
راستی تایپک مربوط به مدارس امریکا رو میشه بزارین من پیداش نمیکنم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، houmanes ، mgolchin13 ، ronmony ، daria ، kopol ، mojtaba_k ، Emad_L ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان