کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-06-11 ساعت 13:38)ronmony نوشته:  [
(2012-06-10 ساعت 14:08)zaherbin نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 14:03)ronmony نوشته:  
(2012-06-07 ساعت 21:02)zaherbin نوشته:  850 دلار پیشنهاد دادم میگن KLM .
بابا با مابه التفاوتش بیزینس کلاس سوار شید
کل تفاوت سه استاپ با یک استاپ سه ساعته.
چه کنم از دست ایرانیا که دوست دارند پول خرج کنند
پول خودتونه بسم الله.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام
میشه در مورده این مسیر 850 دلاری کمی بیشتر توضیح بدین
با بریتیش میدلند تا لندن انگلیس (یک توقف برای سوخت گیری در اذربایجان)
لندن به مقصدتون با ویرجین یا آمریکن ایرلاین
مسیر شما کجاست؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ما میریم واشنگتن دی سی
از دفتر BMI همین مسیر زو گرفتم 900 دلار که شد 1104000 تومان
قضیه این 50 دلار اختلاف چی میتونه باشه؟
اين قيمت ها رو از كجا گير ميارين من تهران سانفرانسيسكو با امارات گرفتم 1880Sad

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پیشنهاد میکنم برای تهیه بلیط از این سایت مسیر و قیمت رو پیدا کنید و با مراجعه به دفتر ایرلاین مربوطه بلیط رو با ارز دولتی خرید کنید
http://www.cheapoair.com/
قیمتهایی که پیشنهاد میده واقعا عالیه
موفق باشین

[/quote]

دوستان مشكل اين سايتهاي اينترنتي اينه كه مثلا شما يك مسيري كه فكر ميكنيد خوب و يا عاليست انتخاب ميكنيد و به دفتر اون هواپيمايي براي گرفتن بليط در تهران مراجعه ميكنيد ولي اونها به شما ميگويند كه پرواز مربوطه يا پر شده يا بسته است و براي خود من اين اتفاف افتاده و مجبور شدم كه از طريق پرداخت اينترنتي جاي مربوطه رو رزرو كنم و دلار بدم چون اينها يه آفرهايي براي اونهايي كه با اينترنت بليط خودشونو ميگيرن ميدن.زياد به اطلاعات اين سايته اكتفا نكنيد فقط جهت انتخاب مسير و دانستن اينكه اين شهر يا مسير را چه هواپيمايي هايي ساپورت ميكنند.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: 3rip ، houmanes ، ghorbat ، ronmony ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-12 ساعت 13:30)SH1A2R3 نوشته:  دوستان سلام
من امروز بلیط هارو پرسو جو کردم
با ترکیش از تبریز به لوس انجلس 1920000
و از وان به لوس انجلس 1450000 میشه
به نظرتون چطوره؟

شایرا جون سلام
این قیمت واسه چند نفره و فرزند شما زیر 2 سال هستن یا بالای 2 سال؟
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، ronmony ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، Emad_L ، Solitude
شایرا جون ببخشید من امروز خیلی دارم مزاحم شما میشم
نظرت راجع به این چیه؟
[عکس: g6gn12z25cs5hqk0w7.jpg]
البته تاریخ رفتش با شما یکی نیست (از امضاتون گرفتم) چون تو اون تاریخ گرونتر بود
البته فرقش با ترکیش اینه که کلاس صندلی هاش Comfort هست و اگه از نوع Freeze که معمولی هست انتخاب بشه 150 دلار واسه هر نفر ارزونتر هم میشه
ببخشید فضولی کردمTongue
2012AS59XXX
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، ronmony ، Omidooo ، smmyp ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-12 ساعت 13:30)SH1A2R3 نوشته:  دوستان سلام
من امروز بلیط هارو پرسو جو کردم
با ترکیش از تبریز به لوس انجلس 1920000
و از وان به لوس انجلس 1450000 میشه
به نظرتون چطوره؟
سلام
ار وان به لس انجلس رو به نظرم بهتره بی خیال بشین، چون تا وان چطوری می خواین برین؟ با قطار که افتضاحه و یه مسیر کوتاه 400 کیلومتری حدود 18 ساعت طول می کشه. علاوه بر این رفتار مامورین قطار وطنی فوق العاده گستاخانه هستش. اگه هم بخواین زمینی برین که شنیدم مسیرش به خاطر درگیری ایران و ترکیه با کردهای منطقه خیلی امن نیست. به نظر من همون مسیر تبریز به لس انجلس بهتره (البته اگه Airline ارزونتر و بهتر پیدا نکردین). راستی ما بلیط هامون رو از ترکیش گرفته بودیم comfort class بود. فکر کنم دو نفر شد 2300000، چقدر گرون شده.
یه چیزی هم بگم که اگه اومدین اینجا و خیال برگشتن دارین زود برگردین که به رفتارهای اینجا عادت نکنین. من فکر می کنم اگه برگردم ایران روزی با دو سه تا راننده و سه چهار تو کارمند اداراتی که احتمالاً بهشون مراجعه خواهم کرد کتک کاری کنم. اینجا نحوه برخورد خیلی فرق داره. الان که یاد سفرمون به وان با قطار می افتم به بدبختی خودمون افسوس می خورم. بگذریم.
موفق باشین
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: houmanes ، schaghayegh ، najibi ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، M.Haghighi ، 3rip ، ronmony ، daria ، Hediyeh ، zohreh36 ، Omidooo ، s.s.h ، kopol ، mmmsdeghi ، ASGAR2012 ، aziking ، Rainy ، Emad_L ، Solitude ، tiba ، mohareri ، آلیس-1980
دوستان گرامی
سعی کردم در این پست هر چه که تا الان تجربه کردم رو بنویسم .
خب ترجیحم این بود که در این تاپیک بنویسم ولی بهتر دیدم که مطلب در جای خودش قرار داشته باشه تا بهتر مورد استفاده قرار بگیره .
به نظرم پست کاملی است ولی اگه سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: Hediyeh ، adambarfi ، ghorbat ، schaghayegh ، Man ، golbahara ، aziking ، ozone ، daria ، ronmony ، shervn ، Emad_L ، Solitude ، moji20 ، مانترا ، kasrafo
دوستان عزیزمون Rainy و ali72 ، ازتون خواهش می کنم دیگه این قضیه رو کش ندهید ، باور کنید این تاپیک داره از مبحث خودش خارج می شه ، من پستهای قبلی هر دو شما عزیز رو خوندوم ومی دونم هر دوتون از بچه های گل مهاجرسرا هستید ،و ازتون این انتظار رو داریم که با این قضیه منطقی تر برخورد کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Omidooo ، mmmsdeghi ، Rainy ، schaghayegh ، 3rip ، hoda2012 ، ghorbat ، aziking ، houmanes ، daria ، mgolchin13 ، ronmony ، Hediyeh ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-13 ساعت 08:11)kopol نوشته:  دوستان عزیزمون Rainy و ali72 ، ازتون خواهش می کنم دیگه این قضیه رو کش ندهید ، باور کنید این تاپیک داره از مبحث خودش خارج می شه ، من پستهای قبلی هر دو شما عزیز رو خوندوم ومی دونم هر دوتون از بچه های گل مهاجرسرا هستید ،و ازتون این انتظار رو داریم که با این قضیه منطقی تر برخورد کنید

من از داشتن دوستان فهيم و با كمالاتي همچون Frozen Mind
و kopol و ديگر عزيزان مهاجرسرايي به خود ميبالم و به خاطر گل روي اين دوستان اين مشاجره رو پايان ميدم ولي از همه دوستان خواهش ميكنم به نظرات ديگران نتازند و قبل از گذاشتن پستي كاملا همه جوانب رو بسنجند كه خداي ناكرده به كسي و يا كساني توهين نكنند و قصد فقط تبادل اطلاعات باشد. باز هم از همه دوستان گل مهاجرسرايي متشكرم.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Omidooo ، 3rip ، golesang ، ghorbat ، 2013selectee ، houmanes ، daria ، ronmony ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-12 ساعت 19:54)hoda2012 نوشته:  شایرا جون ببخشید من امروز خیلی دارم مزاحم شما میشم
نظرت راجع به این چیه؟
[عکس: g6gn12z25cs5hqk0w7.jpg]
البته تاریخ رفتش با شما یکی نیست (از امضاتون گرفتم) چون تو اون تاریخ گرونتر بود
البته فرقش با ترکیش اینه که کلاس صندلی هاش Comfort هست و اگه از نوع Freeze که معمولی هست انتخاب بشه 150 دلار واسه هر نفر ارزونتر هم میشه
ببخشید فضولی کردمTongue

Hoda عزيز
شما چرا ايرلانهاي ديگه اي مثل امارات و تركيش رو كه قيمتشون بمراتب بهتر وقابل دسترس تر ميباشند رو انتخاب نميكنيد من خودم براي همين مسير (IKA-LAX) چك كردم تو تاريخهاي مشابه حداقل سيصد تا چهارصد دلار كمتر بود. مضافا ايرلانهاي مذكور هرروز بسمت لس آنجلس پرواز دارند ولي ايرفلوت فقط تو چند روز هفته پرواز داره؟!! متاسفانه ذهنييت ما (و حتي خودم را ميگويم) با شنيدن روسيه و كشورهاي بلوك شرق به سمت ارزان بودن ميره ولي در واقعييت اينطور نيست. تازه قيمت صندلي هاي Freez ايرفلوت كه ارزانترين وعذاب آورترين ميباشد تا حد و يا هم قيمت با صندلي هاي Economy امارات و تركيش است.
تشکر کنندگان: houmanes ، SH1A2R3 ، 3rip ، daria ، ghorbat ، frozen mind ، ronmony ، kopol ، mojtaba_k ، behzad7 ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-13 ساعت 13:36)Rainy نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 19:54)hoda2012 نوشته:  شایرا جون ببخشید ...
نظرت راجع به این چیه؟
...
ببخشید فضولی کردمTongue
Hoda عزيز
شما چرا ايرلانهاي ديگه اي مثل امارات و تركيش رو كه قيمتشون بمراتب بهتر وقابل دسترس تر ميباشند
....
Rainy عزیز
با تشکر از حسن توجه شما نسبت به پست ارسالی من
شایرا جان تو پست شماره 756 در خصوص پرواز تبریز به لس آنجلس و وان به لس آنجلس و قیمتهاش نظر خواهی کرده بودند
من روز قبلش داشتم توی سایت این شرکتهای هوایی میچرخیدم و مسیر های مختلف رو چک میکردم (لوفت هانزا - کی ال ام - بریتیش ایرویز - ترکیش - قطر ایرلاین - الاتحاد - امارات - .... ) و قیمت هاشون رو با هم و با این سایتهایی که بلیط ارزون میدن مقایسه میکردم
با توجه به اینکه اکثر ما تو ایران امکان دسترسی به انواع کارتهای بین المللی بانکی رو واسه خرید اینطور بلیط های ارزون نداریم معمولا کارمون به دفاتر هواپیمایی کشیده میشه که البته خدارو شکر دلار رو با نرخ دولتی 1226 حساب میکننShy
به هر حال داشتم پست شایرا جان رو میخوندم یادم افتاد آیروفلوت قیمت های پایین تری رو نسبت به ترکیش ایر اعلام می کرد و از صفحه قیمت داده شده پایین ترین قیمت رو گرفتم و واسشون پست گذاشتم
در خصوص صندلی هم که فرمودین من هم عرض کردم این قیمت واسه کلاس کامفورت هست و اگه کلاس فریز انتخاب بشه 150 دلار ارزونتر میشه و با توجه به اینکه این قیمتی که به شایرا جان داده بودن واسه کلاس اکونومی ترکیش ایر بود از نظر نوع صندلی و قیمت از نظر من ارجحیت داشت
در خصوص خط هوایی آیروفلوت که فرمودین هم باید عرض کنم من هم با فرمایش شما موافق هستم که در نگاه اول محصولات کشور های بلوک شرق رو ما به قیمت ارزون میشناسیم ولی همین خط هوایی مذکور اکثرا از هواپیماهای ایرباس پیشرفته استفاده میکنه و به خیلی از نقاط دنیا هم پرواز داره و باید اضافه کنم که مسیر پروازی مذکور رو (تهران - مسکو - لس آنجلس) توی جستجوهای من حداقل هفته ای 5 روز اجرا میکنه که تو این پرواز خاص با هواپیمای ایرباس A321 و A330 انجام میشه
البته من تا امروز با این خط هیچگونه پروازی انجام ندادم و در خصوص کیفیتش هیچگونه اظهار نظری نمیکنم ولی در شرایط پروازی تقریباً برابر با درنظر گرفتن تعداد استاپ ها ، زمان پرواز ، فاصله زمانی بین 2 پرواز و ورود مستقیم به شهری که میخواییم در اون زندگی کنیم (واسه ما که اولین باره میخواییم وارد یه کشور دیگه برای زندگی بشیم) آیروفلوت واسه این مسیر قیمت پایین تری رو طلب میکنه که حداقل کلاس راحتی صندلی هاش از پرواز ترکیش بالاتره و قیمتش پائین تر
البته من هنوز ویزامو نگرفتم و فقط قصدم کمک کردن بود صد البته شما که پارسال ویزاتون رو گرفتین و حتماً الان اونجا تشریف دارین تجریه تون از ما کلاس اولی ها بیشتره و همونطور که خودتون توی امضاتون گذاشتین:
هر كس به فكر خير و سعادت ديگران باشد، سرانجام سعادت خودش را هم به دست خواهد آورد.((افلاطون)).
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند ، ما که کاره ای نیستیم
با تشکر و آرزوی موفقیت واسه همه دوستان گل مهاجرسرایی و غیر مهاجرسرایی
2012AS59XXX
تشکر کنندگان: Rainy ، ghorbat ، daria ، houmanes ، mmmsdeghi ، emrah66 ، gol1 ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، ronmony ، payan ، mojtaba_k ، behzad7 ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-13 ساعت 15:49)hoda2012 نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 13:36)Rainy نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 19:54)hoda2012 نوشته:  شایرا جون ببخشید ...
نظرت راجع به این چیه؟
...
ببخشید فضولی کردمTongue
Hoda عزيز
شما چرا ايرلانهاي ديگه اي مثل امارات و تركيش رو كه قيمتشون بمراتب بهتر وقابل دسترس تر ميباشند
....
Rainy عزیز
با تشکر از حسن توجه شما نسبت به پست ارسالی من
شایرا جان تو پست شماره 756 در خصوص پرواز تبریز به لس آنجلس و وان به لس آنجلس و قیمتهاش نظر خواهی کرده بودند
من روز قبلش داشتم توی سایت این شرکتهای هوایی میچرخیدم و مسیر های مختلف رو چک میکردم (لوفت هانزا - کی ال ام - بریتیش ایرویز - ترکیش - قطر ایرلاین - الاتحاد - امارات - .... ) و قیمت هاشون رو با هم و با این سایتهایی که بلیط ارزون میدن مقایسه میکردم
با توجه به اینکه اکثر ما تو ایران امکان دسترسی به انواع کارتهای بین المللی بانکی رو واسه خرید اینطور بلیط های ارزون نداریم معمولا کارمون به دفاتر هواپیمایی کشیده میشه که البته خدارو شکر دلار رو با نرخ دولتی 1226 حساب میکننShy
به هر حال داشتم پست شایرا جان رو میخوندم یادم افتاد آیروفلوت قیمت های پایین تری رو نسبت به ترکیش ایر اعلام می کرد و از صفحه قیمت داده شده پایین ترین قیمت رو گرفتم و واسشون پست گذاشتم
در خصوص صندلی هم که فرمودین من هم عرض کردم این قیمت واسه کلاس کامفورت هست و اگه کلاس فریز انتخاب بشه 150 دلار ارزونتر میشه و با توجه به اینکه این قیمتی که به شایرا جان داده بودن واسه کلاس اکونومی ترکیش ایر بود از نظر نوع صندلی و قیمت از نظر من ارجحیت داشت
در خصوص خط هوایی آیروفلوت که فرمودین هم باید عرض کنم من هم با فرمایش شما موافق هستم که در نگاه اول محصولات کشور های بلوک شرق رو ما به قیمت ارزون میشناسیم ولی همین خط هوایی مذکور اکثرا از هواپیماهای ایرباس پیشرفته استفاده میکنه و به خیلی از نقاط دنیا هم پرواز داره و باید اضافه کنم که مسیر پروازی مذکور رو (تهران - مسکو - لس آنجلس) توی جستجوهای من حداقل هفته ای 5 روز اجرا میکنه
البته من تا امروز با این خط هیچگونه پروازی انجام ندادم و در خصوص کیفیتش هیچگونه اظهار نظری نمیکنم ولی در شرایط پروازی تقریباً برابر با درنظر گرفتن تعداد استاپ ها ، زمان پرواز ، فاصله زمانی بین 2 پرواز و ورود مستقیم به شهری که میخواییم در اون زندگی کنیم (واسه ما که اولین باره میخواییم وارد یه کشور دیگه برای زندگی بشیم) آیروفلوت واسه این مسیر قیمت پایین تری رو طلب میکنه که حداقل کلاس راحتی صندلی هاش از پرواز ترکیش بالاتره و قیمتش پائین تر
البته من هنوز ویزامو نگرفتم و فقط قصدم کمک کردن بود صد البته شما که پارسال ویزاتون رو گرفتین و حتماً الان اونجا تشریف دارین تجریه تون از ما کلاس اولی ها بیشتره و همونطور که خودتون توی امضاتون گذاشتین:
هر كس به فكر خير و سعادت ديگران باشد، سرانجام سعادت خودش را هم به دست خواهد آورد.((افلاطون)).
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند ، ما که کاره ای نیستیم
با تشکر و آرزوی موفقیت واسه همه دوستان گل مهاجرسرایی و غیر مهاجرسرایی
Hoda عزيز

سال قبل كه قيمت ارز حول و حوش 1000 تومان بود من از Cheapoair با ويزا كارت بستگان در امريكا بليط تهيه كردم كه اونموقع نسبت به قيمتي كه آژانسها براي يك خانواده 3 نفره ميدادند مبلغي حدود 2 ميليون تومان تو جيبمون موند ولي الان حتي با داشتن امكان پرداخت با ويزا كارت همانطوري كه شما هم فرموديد كار عاقلانه اي نيست. من همين الان با يكي از دو آژانس نماينده رسمي فروش شركت ايرفلوت تماس گرفتم و قيمتهارو با پرواز تركيش و امارات كه خودم براي لس آنجلس رزرو كردم ولي هنوز كانفرم نكردم , چك كردم و متوجه شدم حتي قيمت پايه ايرفلوت كمي بالاتر از ديگر ايرلانهاي مذكور است. علت را جويا شدم و چون به ايشان هم از طرف دوستي معرفي شده بودم و كمي هم سرش خلوت بود توضييح داد كه اون كلاس ارزان قيمت فقط در low season ارائه ميشه و چون مسافران زيادي در تابستان بين اين دو شهر توريستي در حال رفت و آمد ميباشند قيمتها با ديگر هواپيمايي ها برابري ميكنه. ضمنا من تجربه پرواز با ايرفلوت را نداشته ام ولي با تركيش چند بار به امريكا رفتم و در مسيرهاي طولاني ديگري با امارات مسافرت كردم كه هردويشان عالي بود و همه هواپيماهاي كه در اين خطوط پرواز ميكنند ازنوع ايرباس A-330 ,A-340 و بويينگ تريپل سون( B777 ) ميباشند.
شما هم محبت داريد. من چون خودم تمام اطلاعاتم را از مهاجرسرا گرفتم بنوعي خود را مديون اين سايت ميدانم واز دادن اطلاعات و امكان كمك رساني كوتاهي نمي كنم.
موفق و سربلند باشيد و انشالله ويزاي يكضرب ميگيريد.

تشکر کنندگان: frozen mind ، ghorbat ، emrah66 ، hoda2012 ، payan ، houmanes ، SH1A2R3 ، ronmony ، ASGAR2012 ، daria ، mml ، mojtaba_k ، behzad7 ، Emad_L ، بهناز91 ، Solitude
سلام به همگى عزيزان
دوستان يعنى من كه ويزام تا ١دسامبر مهلت داره و ميخوام مرداد برم ارز بهم تعلق نميگيره؟
ممنون ميشم راهنمايى كنين. 
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، ronmony ، Solitude
والا من که نمیخوام ریسک کنم میرم 400 تارو بگیرم.خدا بده برکت...
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، daria ، frozen mind ، hoda2012 ، schaghayegh ، ronmony ، Emad_L ، Solitude
نیاز فوری به کمکتان دارم:

دوستان من میخوام بلیط رزرو کنم ویه کوچولوی دبستانی دارم.
برای اینکه بلیط رزرو کنم باید بدونم 3 دبستان چه زمانی شروع و چه زمانی تموم میشه.

کسی در این زمینه میتونه کمکم کنه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-14 ساعت 13:17)SH1A2R3 نوشته:  نیاز فوری به کمکتان دارم:

دوستان من میخوام بلیط رزرو کنم ویه کوچولوی دبستانی دارم.
برای اینکه بلیط رزرو کنم باید بدونم 3 دبستان چه زمانی شروع و چه زمانی تموم میشه.

کسی در این زمینه میتونه کمکم کنه؟
شایرا جان منظورتون برای سال تحصیلی 91-92 هست؟
اول مهر شروع میشه و مدارس غیرانتفاعی شهر ما 27 اردیبهشت تموم کردن ولی به بچه ها بعد از 15 خرداد کارنامه دادن (مثل این که نرمال تا 15 خرداد هست)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: frozen mind ، 3rip ، ghorbat ، armanbala ، SH1A2R3 ، Emad_L ، Solitude
(2012-06-14 ساعت 13:48)frz61 نوشته:  شایرا جان منظورتون برای سال تحصیلی 91-92 هست؟
اول مهر شروع میشه و مدارس غیرانتفاعی شهر ما 27 اردیبهشت تموم کردن ولی به بچه ها بعد از 15 خرداد کارنامه دادن (مثل این که نرمال تا 15 خرداد هست)

مگه شایرا در ایران زندگی نمی کنن؟ ایشون می خوان به ایران مهاجرت کنن؟!!!!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، daria ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، Omidooo ، Orchin ، t.azimaie ، MPU ، Solitude ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان