کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-01 ساعت 11:19)missi نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 15:43)missi نوشته:  سلام. دوستانی که وارد آمریکا شدن یه چند تا سوال داشتم. عذرخواهی می کنم اگر احتمالا تکراریه

3- رو پاکت زرد من نوشته ایکس ری رو باید تو دستم داشته باشم همراه مدارکم. اگه یه وقت تو این راه طولانی تا بخوره یا بشکنه چه جوری می شه؟ یعنی چه جوری حمل کردید با خودتون؟
دوستان قضیه این ایکس ری چیه منظور همون cd که به عنوان جواب مدیکال دادند؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ghorbat ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، ronmony
(2012-07-01 ساعت 14:06)missi نوشته:  
(2012-07-01 ساعت 11:34)smebi2011 نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 15:43)missi نوشته:  سلام. دوستانی که وارد آمریکا شدن ................

یعنی هیچ کس نبود منو کمک کنه؟ Sad
دوست عزیز1- اولین فرودگاهی که وارد می شوید باید فرمها را ارائه کنید.(شیکاگو).....

خیلی ممنونم از راهنمایی تون لطف کردید.
--------
دوست عزیز، دگمه تبریک و تشکر که در زیر هر پست هست، برای تشکر کافیه. اگر خواستین بیشتر تشکر کنین، می تونین از پیام خصوصی استفاده کنین.
دوستان دیگری هم هستن که برای تشکر یک پست می زنن. بنابراین در اینجا راهنمایی کردم تا آن دوستان هم استفاده کنن.
متشکرم
Frozen Mind

وقتی هیچ کس جواب نمی ده و یک نفر پیدا می شه که راهنمایی می کنه من خودم رو موظف می دونم که از اون شخص تشکر کنم. چرا که اگر نکنم ممکنه این شخص این حرکت رو دال بر بی اعتنایی بدونه و دفعه ی بعد اگر کمکی خواستم همین آدم هم دیگه نمی آد منو راهنمایی کنه. حالا شما می گید دکمه رو فشار بدیم، چشم می دیم.
ولی زورتون هم به من بدبخت می رسه ها فقط. من اتفاقا چند باری دکمه رو زدم بعدا دیدم دوستان دیگه هم همین جوری پست می ذارن و تشکر می کنن ولی کسی بهشون کاری نداره و تذکری هم داده نشده... حکمتش چیه ا... اعلم...
من از همین جا از همه ی کسایی که منو راهنمایی می کنن تشکر می کنم. ببخشید که فقط مجبورم یه دکمه ی ناقابل رو برای قدردانی از شما فشار بدم....
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-07-01 ساعت 18:33)missi نوشته:  
(2012-07-01 ساعت 14:06)missi نوشته:  خیلی ممنونم از راهنمایی تون لطف کردید.
--------
دوست عزیز، دگمه تبریک و تشکر که در زیر هر پست هست، برای تشکر کافیه. اگر خواستین بیشتر تشکر کنین، می تونین از پیام خصوصی استفاده کنین.
دوستان دیگری هم هستن که برای تشکر یک پست می زنن. بنابراین در اینجا راهنمایی کردم تا آن دوستان هم استفاده کنن.
متشکرم
Frozen Mind

وقتی هیچ کس جواب نمی ده و یک نفر پیدا می شه که راهنمایی می کنه من خودم رو موظف می دونم که از اون شخص تشکر کنم. چرا که اگر نکنم ممکنه این شخص این حرکت رو دال بر بی اعتنایی بدونه و دفعه ی بعد اگر کمکی خواستم همین آدم هم دیگه نمی آد منو راهنمایی کنه. حالا شما می گید دکمه رو فشار بدیم، چشم می دیم.
ولی زورتون هم به من بدبخت می رسه ها فقط. من اتفاقا چند باری دکمه رو زدم بعدا دیدم دوستان دیگه هم همین جوری پست می ذارن و تشکر می کنن ولی کسی بهشون کاری نداره و تذکری هم داده نشده... حکمتش چیه ا... اعلم...
من از همین جا از همه ی کسایی که منو راهنمایی می کنن تشکر می کنم. ببخشید که فقط مجبورم یه دکمه ی ناقابل رو برای قدردانی از شما فشار بدم....
شما اون جمله «دوستان دیگری هم هستن که برای تشکر یک پست می زنن. بنابراین در اینجا راهنمایی کردم تا آن دوستان هم استفاده کنن» را ندیدین؟! حکمت این جمله، تذکر به همون افرادی هستش که به زعم شما کسی کاری به کارشون نداره.

نه شما بدبخت هستین و نه من زورگو هستم. لطفا از این کلمات استفاده نکنین. در عوض سعی کنین بر اعصاب خودتون مسلط باشین و به صحبتها با دید مثبت نگاه کنین.
متشکرم
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
سلام خدمت دوستان گل مهاجر و مهاجرسرایی ...!!Smile
بلاخره ما هم که همون طوری که قول داده بودم یه روز صبح زود ، وارد این بلاد کفر شدیم ...Tongue الان یه اینترنت مفتی گیرم اومده و تا دلم میخواد باید استفاده کنم و سعی میکنم که یه توضیح مختصر تا اینجای کار را خدمت دوستان بدم ... !!
با پرواز Biritish air ways وارد لندن شدیم و قرار بود بعد از 3 ساعت توقف دوباره با همین ایر لاین به سمت بلاد کفر ( New York) راهی شیم !! بعد از پیدا کردن ترمینال مورد نظرمون تو فرودگاه لندن ، متوجه شدیم که پرواز Biritish air ways کنسل شده و با شرکت America air lines انجام میشه ...! ابتدا باجه سکیوریتی را رد کردیم ( یه خانمی بود و از ما سئوال میکرد !!! ) بعد کارت پرواز گرفتیم و رفتیم سمت گیت خروجی ... بعد از گذروندن 3 مرحله چک شدن ، وارد هواپیما شدیم ... ( کلا کسانی را که اولین بار بود که میرفتن ، خوب میگشتن و این کار شامل اروپایی ها هم میشد !!) بعد از گذشت حدود 8 ساعت پرواز وارد فرودگاه جان اف کندی شدیم . در هواپیما یه فرم دادن بما که ما هم پر کردیم و وقتی وارد فرودگاه شدیم ، دیدیم چند تا فرم دیگه هست که همه دارن پر میکنن .. کلاً یکمی گنگ بود و کسی هم درست راهنمایی نمیکرد که برای ویزاهای مهاجرتی کدوم فرم ها را باید کرد .. ( چند نفر سیاه پوست اونجا بودن که وظیفشون نظم دادن به سف ها بود و من که ازشون سئوال پرسیدم ، با یه لحن خیلی بدی بمن گفت که هرچی اونجا نوشته همونه ... من هم بهش گفتم که در مورد ویزاهای مهاجرتی مشخص نیست !! و یه نگاه کرد و بلانسبت سرشو مثل ... انداخت و رفت ..!!!
ولی چند تا جلوتر ما یه خانم سیاه پوست بود که همون ماموره رفت پیشش و فرمهاشو گرفت و براش درست کرد ( اینجا بود که یه کم خورد تو حالم و جالبه که چند نفر که از هلند اومده بودن و تو پرواز ما بودن هم به این قضیه اعتراض کردن ) خلاصه رفتیم باجه گذرنامه ، افیسر خیلی آدم شاد و باهالی بود و شروع کرد با ما شوخی کردن و بعد از تغییر دادن آدرسمون و انگشت نگاری و عکس گرفتن مدارک مار و به همراه پاسپورتمون برداشت و مارو هدایت کرد به یه اتاق دیگه ( جالبه که تا درب اتاق مارو راهنمایی کرد و دوباره رفت داخل باجه خودش ( کلاً نمیشه رفتار بد و نژاد پرستانه اون خانم را به همه نسبت داد ) . داخل اتاق یه دفتر پلیس بود که بعد از حدود 30 دقیقه رفتیم دوباره اثر نگشت از ما گرفتن ولی این بار با استمپ و یه فرم هم امضاء کردیم و تمام و گفت برید باجه گمرگ ... در لندن یه خانمی بما گفت که چمدونهای شما مسئولییتش با شرکت ما هست و شما باید در نیویرک اونارو تحویل بگیرین و برین گمرک و بعد از رد شدن از گمرک دوباره اونارو بما تحویل بدین و در فلوریدا تحویل بگیرین !!! خلاصه کار ما که اینقدر طول کشید وقتی اومدیم بیرون کسی نبود اونجا و دیدیم چمدون های ما کنار سالن فرودگاه هست ... ما هم اونارو برداشتیم و اومدیم بریم گمرک ... یه پلیس اونجا بود و به ما سلام داد و اون فرم مارو که پر کرده بودیم را از ما گرفت و تمام و این همه استرسی که سر کالاهایی که همراهمون بود مثل دارو و چیزای دیگه کلاً بیمورد بود ( البته شاید فقط برای ما این طوری بوده ) .پرواز نیویرک تا فلوریدای ما با شرکت دلتا بود و باید میرفتیم ترمینال 3 ( ما ترمینال 8 بودیم ) رفتیم طبقه 2 و ترن هوایی سوار شدیم و رفتیم ترمینال 3 و اونجا هم باید از دستگاه های موجود در سالن کارت پرواز را خوتون بگیرین و بعد اگه چمدون داشته باشین ، میرین تحویل میدین . ما کارت پرواز گرفتین و رفتیم چمدون هامونو تحویل بدیم ، یه دختره اونجا بود و به ما گفت اینا دست شما چیکار میکنه ...!!؟؟ شما باید در گمرک انارو تحویل میدادین !!؟؟ خلاصه از ما گرفت و تمام و اومدیم به سمت فلوریدا ( اورلندو ) . الان هم تازه رسیدیم تو فرودگاه و طیقه زیر زمین فرودگاه اینترنت رایگان داره و یه هتل الان تو شهر پیدا کردم و آدرسشو تو گوگل دیدم و به مرکز شهر نزدیک و رفتم شرکت Mears و 2 تا بلیط گرفتم که برم اونجا ، شد 36 دلار ... کلاً من همه جا میرم یه پارتی بزرگ و آشنا دارم که همه کارامو برام ردیف میکنه و به غیر از اون هم هیچ کسو ندارم ( قربونش برم ، خدارو میگم ) فعلاً برم ببینم که هتل چطوره !!؟؟ یه آدرسی از فامیل های دور یکی از دوستان گرفتم و دادم تو فرودگاه ... الانم که تازه رسیدم و هر چی زنگ میزنم که بهشون بگم من آدرس شما رو دادم .. کلاً شمارشون اشتباهه Big Grin ظاهراً اوضاع کیش میشی شده بدجوری Tongue خلاصه برم تا این عیال گرام لپتاپمو تو سرم خورد نکرده Big Grin
کلاً من بدون هیچ هماهنگی قبلی اومدم اینجا و هیچ کسی را به غیر از خدا ندارم ... امیدوارم که همه چیز خوب پیش بره ... تا دسترسی به اینترنت بعدی فعلاً خدا حافظ ... عزیزان دل انگیز برادر Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

ما واسه افتتاح حساب بانکی خیلی زود یعنی فردای رسیدن اقدام کردیم. مسلما چونssn و گرین کارت هنوز نیامده بود تنها مدارک شناسائی ما پاسپورت بود. خوب اونها هم از ما آدرس خواستند که ما هم آدرس دوستانی رو که پیششون بودیم رو دادیم. اما گفت یه آدرس هم توی ایران بدین! ما هم از همه جا بی خبر این کار رو کردیم البته اگر هم خبر داشتیم بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد باز هم چاره ای نداشتیم چون خانوم متصدی بانک روی این قضیه یک آدرس دیگه توی ایران اصرار داشت واسه اینکه ما نهssn و گرین کارت نداشتیم. بعد از حدود ۲-۳ هفته یه نامه از ofac (office of foreign assets control آمد که با توجه به اینکه شما ایرانی هستید هر چه سریع تر نسبت به بستن حسابتون اقدام کنید وگرنه خودمون زحمتش رو میکشیمCool. اینجا بود که ما فهمیدیم آدرس ایران کار دستمون داده هر چند که ما فورا رفتیم وبا ارائهssn موضوع رو توضیح دادیم اما دوباره ۱ ماه بعدبه علت سهل انگاری متصدی بانک باز همون نامه تکرار شدRolleyes من خودم اگه یک بار دیگه سفر اولم رو بخوام انجام بدم ترجیحا صبر میکنم حداقلssn رو بگیرم بعد اقدام کنم. اگر هم بانک ازتون خواست که حتما آدرس ایران بدید بهتره از حساب باز کردن توی اون بانک صرف نظر کنید چرا که به دردسر های بعدی نمی ارزه.
(2012-07-01 ساعت 20:11)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجر و مهاجرسرایی ...!!Smile
بلاخره ما هم وارد این بلاد کفر شدیم ...Tongue الان یه اینترنت مفتی گیرم اومده و تا دلم میخواد باید استفاده کنم و سعی میکنم که یه توضیح مختصر تا اینجای کار را خدمت دوستان بدم ... !!

بالاخره اومدیا .
هی یه چند روزه میگم از این ghorbat خبری نیست که نیست. چی شد این بشر؟
نگو گل پسر ما اومده اینور.
Welcome to US
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: ghorbat ، schaghayegh ، houmanes ، کیانا ، Orchin ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، daria ، mojtaba_k ، ronmony ، Solitude
(2012-07-01 ساعت 20:11)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجر و مهاجرسرایی ...!!Smile
بلاخره ما هم وارد این بلاد کفر شدیم ...Tongue الان یه اینترنت مفتی گیرم اومده و تا

به سلامتي .... موفق باشيد Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، houmanes ، کیانا ، Orchin ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، ronmony ، Solitude
(2012-07-01 ساعت 20:14)najibi نوشته:  ما واسه افتتاح حساب بانکی خیلی زود یعنی فردای رسیدن اقدام کردیم. مسلما چونssn و گرین کارت هنوز نیامده بود تنها مدارک شناسائی ما پاسپورت بود. خوب اونها هم از ما آدرس خواستند که ما هم آدرس دوستانی رو که پیششون بودیم رو دادیم. اما گفت یه آدرس هم توی ایران بدین! ما هم از همه جا بی خبر این کار رو کردیم البته اگر هم خبر داشتیم بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد باز هم چاره ای نداشتیم چون خانوم متصدی بانک روی این قضیه یک آدرس دیگه توی ایران اصرار داشت واسه اینکه ما نهssn و گرین کارت نداشتیم. بعد از حدود ۲-۳ هفته یه نامه از ofac (office of foreign assets control آمد که با توجه به اینکه شما ایرانی هستید هر چه سریع تر نسبت به بستن حسابتون اقدام کنید وگرنه خودمون زحمتش رو میکشیمCool. اینجا بود که ما فهمیدیم آدرس ایران کار دستمون داده هر چند که ما فورا رفتیم وبا ارائهssn موضوع رو توضیح دادیم اما دوباره ۱ ماه بعدبه علت سهل انگاری متصدی بانک باز همون نامه تکرار شدRolleyes من خودم اگه یک بار دیگه سفر اولم رو بخوام انجام بدم ترجیحا صبر میکنم حداقلssn رو بگیرم بعد اقدام کنم. اگر هم بانک ازتون خواست که حتما آدرس ایران بدید بهتره از حساب باز کردن توی اون بانک صرف نظر کنید چرا که به دردسر های بعدی نمی ارزه.

دوست عزيزم شما كدام بانك حساب باز كرديد؟ من بانك آو آمريكا رفتم آدرس ها را دادم رفت پيش منيجر اومد به من گفت فقط مطلع باشيد كه ما بخاطر تحريم با ايران ترانسفر نميتونيم داشته باشيم
من هم گفتم ميدونم و تموم شد رفت
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، houmanes ، Orchin ، MAHDI2012 ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، كاميلا ، honey62 ، mojtaba_k ، ronmony ، Solitude
(2012-07-01 ساعت 20:24)armanbala نوشته:  
(2012-07-01 ساعت 20:14)najibi نوشته:  ما واسه افتتاح حساب بانکی خیلی زود یعنی فردای رسیدن اقدام کردیم. مسلما چونssn و گرین کارت هنوز نیامده بود تنها مدارک شناسائی ما پاسپورت بود.

دوست عزيزم شما كدام بانك حساب باز كرديد؟ من بانك آو آمريكا رفتم آدرس ها را دادم رفت پيش منيجر اومد به من گفت فقط مطلع باشيد كه ما بخاطر تحريم با ايران ترانسفر نميتونيم داشته باشيم
آرمان جان منظور از ترانسفر چي بوده دقيقا؟ يعني حواله نميتونن بكنن از ايران؟

‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، Orchin ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، ronmony ، Solitude
(2012-07-01 ساعت 20:21)omidooo نوشته:  
بلاخره ما هم وارد این بلاد کفر شدیم ...Tongue

بالاخره اومدیا .
هی یه چند روزه میگم از این ghorbat خبری نیست که نیست. چی شد این بشر؟
نگو گل پسر ما اومده اینور.

خیلی گلی برادر دل انگیز Big Grin شما لطف داری . ما مخلص هر چی رفیق مهاجرسرایی هم هستیم دربست . ما را هم از دعای خود محروم نفرمائید دل انگیز Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: zaherbin ، Omidooo ، houmanes ، arman_m ، mehdiii ، Orchin ، کیانا ، MAHDI2012 ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، shkhmo ، ronmony ، Solitude
(2012-07-01 ساعت 17:43)alexander نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 15:43)missi نوشته:  سلام. دوستانی که وارد آمریکا شدن یه چند تا سوال داشتم. عذرخواهی می کنم اگر احتمالا تکراریه

3- رو پاکت زرد من نوشته ایکس ری رو باید تو دستم داشته باشم همراه مدارکم. اگه یه وقت تو این راه طولانی تا بخوره یا بشکنه چه جوری می شه؟ یعنی چه جوری حمل کردید با خودتون؟

بله دوست عزیز آزمایشگاه ایکس ری بعضی ها را بصورت CD تحویل می دهد.(معمولا در آنکارا)
تشکر کنندگان: mehdiii ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، alexander ، mojtaba_k ، ronmony ، ghorbat ، Solitude
(2012-07-02 ساعت 00:33)smebi2011 نوشته:  

بله دوست عزیز آزمایشگاه ایکس ری بعضی ها را بصورت CD تحویل می دهد.(معمولا در آنکارا)
والا ما که تجربه نداریم ولی زیاد تو این فروم خوندم که عکس رادیولوژی توی پاکت اصلاً بدرت نمیخوره و توی سایت سفارت(آنکارا) هم تاکید کرده با خودتون نیارید واسه مصاحبه ولی چیزی که خیلی مهمه عکس یا نتیجش یا هر چیزی که روی CD پزشک معتمد سفارت بهتون تحویل میده هست
که باید در بدو ورود به خاک آمریکا باهات باشه!!!
خداییش یه CD هست دیگه و ما ایرانی ها که یهویی تو یه اسباب کشی یه سری چینی و کریستال رو با یه وانت غراضه تو نصف ایران میگردونیم یه تیکه اش هم لب پر نمیشه!!!!! نباید بیرسیم این CD را چگونه محافظت و نگهداری نماییمBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، Orchin ، mehdiii ، missi ، كاميلا ، alexander ، honey62 ، mojtaba_k ، ronmony ، houmanes ، ghorbat ، Solitude
(2012-07-01 ساعت 20:24)armanbala نوشته:  
(2012-07-01 ساعت 20:14)najibi نوشته:  ما واسه افتتاح حساب بانکی خیلی زود یعنی فردای رسیدن اقدام کردیم. مسلما چونssn و گرین کارت هنوز نیامده بود تنها مدارک شناسائی ما پاسپورت بود. خوب اونها هم از ما آدرس خواستند که ما هم آدرس دوستانی رو که پیششون بودیم رو دادیم. اما گفت یه آدرس هم توی ایران بدین! ما هم از همه جا بی خبر این کار رو کردیم البته اگر هم خبر داشتیم بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد باز هم چاره ای نداشتیم چون خانوم متصدی بانک روی این قضیه یک آدرس دیگه توی ایران اصرار داشت واسه اینکه ما نهssn و گرین کارت نداشتیم. بعد از حدود ۲-۳ هفته یه نامه از ofac (office of foreign assets control آمد که با توجه به اینکه شما ایرانی هستید هر چه سریع تر نسبت به بستن حسابتون اقدام کنید وگرنه خودمون زحمتش رو میکشیمCool. اینجا بود که ما فهمیدیم آدرس ایران کار دستمون داده هر چند که ما فورا رفتیم وبا ارائهssn موضوع رو توضیح دادیم اما دوباره ۱ ماه بعدبه علت سهل انگاری متصدی بانک باز همون نامه تکرار شدRolleyes من خودم اگه یک بار دیگه سفر اولم رو بخوام انجام بدم ترجیحا صبر میکنم حداقلssn رو بگیرم بعد اقدام کنم. اگر هم بانک ازتون خواست که حتما آدرس ایران بدید بهتره از حساب باز کردن توی اون بانک صرف نظر کنید چرا که به دردسر های بعدی نمی ارزه.

بانك كپتال وان. بعد از امدن سوشال بنك آو امرىكا رفتيم واسه كرديت كارت و اونجا مشكلي نبود. جالب اين جاست كه واسه دوستان ما كه الان ٢ ساله توي اون بانك حساب دارن هم بعد از اين همه مدت نامه مشابه امده بود.اميدوارم كار شما خوب پيش بره.راستى از شما ادرسى توى ايران نخواستن؟
تشکر کنندگان: daria ، Orchin ، mehdiii ، emrah66 ، SH1A2R3 ، honey62 ، mojtaba_k ، hamedhamed ، Emad_L ، ronmony ، ghorbat ، Solitude
(2012-07-02 ساعت 02:18)hamedhamed نوشته:  
(2012-07-02 ساعت 00:33)smebi2011 نوشته:  

والا ما که تجربه نداریم ولی زیاد تو این فروم خوندم که عکس رادیولوژی توی پاکت اصلاً بدرت نمیخوره و توی سایت سفارت(آنکارا) هم تاکید کرده با خودتون نیارید واسه مصاحبه ولی چیزی که خیلی مهمه عکس یا نتیجش یا هر چیزی که روی CD پزشک معتمد سفارت بهتون تحویل میده هست
که باید در بدو ورود به خاک آمریکا باهات باشه!!!
خداییش یه CD هست دیگه و ما ایرانی ها که یهویی تو یه اسباب کشی یه سری چینی و کریستال رو با یه وانت غراضه تو نصف ایران میگردونیم یه تیکه اش هم لب پر نمیشه!!!!! نباید بیرسیم این CD را چگونه محافظت و نگهداری نماییمBig GrinBig GrinBig Grin

آقای قربت (راستی با غ یا ق؟ Big Grin) اگه با من بودید من سی دی ندارم یه پاکت گنده ست حاوی ایکس ری. من حواسم نبود دوستان آنکارایی سی دی تحویل می گیرن واسه همین می خواستم ببینم چی کارش کردن اصلا تحویل دادن یا نه که دوستمون زحمت کشید و راهنمایی کرد. Tongue
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا: