2012-07-02 ساعت 13:03
(2012-07-01 ساعت 20:14)najibi نوشته: ما واسه افتتاح حساب بانکی خیلی زود یعنی فردای رسیدن اقدام کردیم. مسلما چونssn و گرین کارت هنوز نیامده بود تنها مدارک شناسائی ما پاسپورت بود. خوب اونها هم از ما آدرس خواستند که ما هم آدرس دوستانی رو که پیششون بودیم رو دادیم. اما گفت یه آدرس هم توی ایران بدین! ما هم از همه جا بی خبر این کار رو کردیم البته اگر هم خبر داشتیم بعدا چه اتفاقی خواهد افتاد باز هم چاره ای نداشتیم چون خانوم متصدی بانک روی این قضیه یک آدرس دیگه توی ایران اصرار داشت واسه اینکه ما نهssn و گرین کارت نداشتیم. بعد از حدود ۲-۳ هفته یه نامه از ofac (office of foreign assets control آمد که با توجه به اینکه شما ایرانی هستید هر چه سریع تر نسبت به بستن حسابتون اقدام کنید وگرنه خودمون زحمتش رو میکشیم. اینجا بود که ما فهمیدیم آدرس ایران کار دستمون داده هر چند که ما فورا رفتیم وبا ارائهssn موضوع رو توضیح دادیم اما دوباره ۱ ماه بعدبه علت سهل انگاری متصدی بانک باز همون نامه تکرار شد من خودم اگه یک بار دیگه سفر اولم رو بخوام انجام بدم ترجیحا صبر میکنم حداقلssn رو بگیرم بعد اقدام کنم. اگر هم بانک ازتون خواست که حتما آدرس ایران بدید بهتره از حساب باز کردن توی اون بانک صرف نظر کنید چرا که به دردسر های بعدی نمی ارزه.
ما هم تو بنك آف ام.. بدون گرين كارت و سوشيال بمحض ورود حساب دبيت باز كرديم و حتي آدرس ايران رو هم با آدرس اونجا هردو وارد كرد ولي هنوز حساب دبيتمون كار ميكنه و لي كرديت كارت برامون صادر نكردند و چند بار هم مراجعه كرديم و كارمند بانك مثل گيجها جواب درستي ندادو پروسه تقاضاي كرديت كارت رو مجدد پر كرد ولي دوباره همون داستان. تازگي ها هم يه نامه اومده بود كه درآمدمونو بايد تو اون مينوشتيم كه ما هم نفرستاديم آخه نميدونستيم چي بنويسم چون تو ايرانيم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]