کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-03 ساعت 23:32)Saina نوشته:  سلام دوست عزیز
برای گرین کارت فرمی باید پر کرد؟

عزیزم ما فقط در اداره سوشیال یه فرم پر کردیم و بما گفت که با همین فرم پروسه گرین کارتتون هم چاری میشه !!! انشااله که بشه !!Big Grin و گفت که پروسه مربوط به صدور گرین کارت شما مربوط به اداره ما نیست و مربوط به اداره ایمیگریشن هست و یه فرم هم ازش گرفتیم که آدرس اداره مهاجرت توش بود ولی باز دوستان با تجربه تر بهتر میتونن نظر بدن .

(2012-07-04 ساعت 00:51)SH1A2R3 نوشته:  قربت جان میشه بفرمایین چرا نیو یورک رو انتخاب کردین برادر؟Big Grin
سلام عزیز برادر Big Grin بابا دلمون براتون تنگ شده بود !! دل انگیز ما فقط از طریق فرودگاه نیو یرک وارد آمریکا شدیم و الان در ایالت فلوریدای بلاد کفر هستیم .Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Shezem ، Orchin ، alexander ، shkhmo ، SH1A2R3 ، کیانا ، hamedhamed ، honey62 ، s$s ، behrooz ramezani ، daria ، Saina ، mehdiii ، ساری ، houmanes ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-07-04 ساعت 02:51)ghorbat نوشته:  

عزیزم ما فقط در اداره سوشیال یه فرم پر کردیم و بما گفت که با همین فرم پروسه گرین کارتتون هم چاری میشه !!! انشااله که بشه !!Big Grin و گفت که پروسه مربوط به صدور گرین کارت شما مربوط به اداره ما نیست و مربوط به اداره ایمیگریشن هست و یه فرم هم ازش گرفتیم که آدرس اداره مهاجرت توش بود ولی باز دوستان با تجربه تر بهتر میتونن نظر بدن .

(2012-07-04 ساعت 00:51)SH1A2R3 نوشته:  قربت جان میشه بفرمایین چرا نیو یورک رو انتخاب کردین برادر؟Big Grin
سلام عزیز برادر Big Grin بابا دلمون براتون تنگ شده بود !! دل انگیز ما فقط از طریق فرودگاه نیو یرک وارد آمریکا شدیم و الان در ایالت فلوریدای بلاد کفر هستیم .Big Grin
خب حالا چرا فلوریدا؟
خونه گرفتین یا نه؟
دوستانی که رفتن اگه ویزا گرفتیم ایا میشه همراه قبل از برنده اصلی وارد خاک کفار بشه یا باید با هم برن؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: کیانا ، hamedhamed ، honey62 ، s$s ، shkhmo ، ghorbat ، Orchin ، mehdiii ، mojtaba_k
دوستان عزيزم يه ركورد جديد زده شد گرين كارت من همراه با سوشيال نامبر فقط يازده روز پس از ورودم اومد
به سلامتي همه دوستان و آرزوي موفقيت هوراااااااااااااااا
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
(2012-07-04 ساعت 09:48)armanbala نوشته:  دوستان عزيزم يه ركورد جديد زده شد گرين كارت من همراه با سوشيال نامبر فقط يازده روز پس از ورودم اومد
به سلامتي همه دوستان و آرزوي موفقيت هوراااااااااااااااا

ارمان جون مثل اینکه خیلی خوش شانسی ها.ماشالله چشت نزنن.Big Grin
فریت رو چیکار کردی وسایلت سالم رسید؟
چند روز تونستی انبار نگهشون داری؟میشه برامون از کامل از سفرت بگی؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: كاميلا ، frz61 ، 3rip ، s$s ، کیانا ، shkhmo ، daria ، vm1974 ، ghorbat ، Orchin ، hamedhamed ، mehdiii ، ساری ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-07-03 ساعت 16:06)ghorbat نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 11:06)علیرضا م نوشته:  ghorbatجان باتبریک اجلال نزول شما وخانواده محترم دربالادکفر،تمام موضوعات مهم رو با انشای بسیارزیبایی نوشتید.ضمن تشکرلطفا اگه موارددیگری هم هست دریغ نفرمایید
ممنونم دوست عزیز ، چشم برادر دل انگیز !! من خودم چون واقعاً هیچ آشنایی را اینجا ندارم و به امید خدا راهی این بلاد کفر شدم . دوست دارم شرح وقایع را برای دوستان بگم ، شاید در میان دوستان کسانی باشن مثل من که هیچ کسی را اینجا ندارن و این مطالب باعث دلگرمیشون بشه که بدون آشنا هم میشه اینجا زندگی را استارت زد ( هر چند که وجود آشنا و دوست وارد در ابتدای کار خیلی کمک بزرگی هست !!! ) تا حالا که خداروشکر خوب پیش رفته ، تا ببینیم بعد از این چطوره !!Tongue

ضمن تبریک کدام ایالت تشریف دارید؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: 3rip ، s$s ، SH1A2R3 ، shkhmo ، behrooz ramezani ، ghorbat ، Orchin ، hamedhamed ، mehdiii ، Solitude
(2012-07-03 ساعت 16:13)Shezem نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 14:39)honey62 نوشته:  سلام،‌ ما هنوز پشت كليرنس گير كرديم برامون آرزو كنيد به اين تاپيك منتقل بشيم.
بچه ها به نظرتون چطوره اسممون كه توي سايت اومد بريم آنكارا ويزا بگيريم يه سره بريم us ؟ مشكلي پيش نمياد به نظرتون؟

خیالتون راحت باشه، ویزا را که حتما می‌گیرید. و پس از گرفتن ویزا دیگه با خودتان است که از کجا می‌خواهید به آمریکا بروید. من نمی‌توانم بفهمم، آخه مثلا چه مشکلی میتونه پیش‌ بیاد؟

سلام مرسي از جوابتون. چون يه سري وسايل ميخوايم فريت كنيم با خودمون ببريم ميخواستم بدونم دوستامون كه اينطوري رفتن وسايلشون رو چكار كردن؟ يه موقع زودتر از خودمون نرسه اونجا بمونه رو زمين؟ يا شرايط بليط گرفتن چجوري ميشه،‌ گرونتر در مياد؟‌ ببخشيد اگه يه كم گنگ پرسيده بودم.
تشکر کنندگان: s$s ، SH1A2R3 ، shkhmo ، behrooz ramezani ، Rainy ، ghorbat ، Orchin ، hamedhamed ، mehdiii ، mojtaba_k
(2012-07-04 ساعت 09:41)SH1A2R3 نوشته:  

خب حالا چرا فلوریدا؟
خونه گرفتین یا نه؟
دوستانی که رفتن اگه ویزا گرفتیم ایا میشه همراه قبل از برنده اصلی وارد خاک کفار بشه یا باید با هم برن؟
بخاطر ارزون بودن ... چون من تا جا بیافتم ، یکم زمان لازم دارم و با سرمایه کم من بهتر بود که یه جای ارزون را انتخاب میکردم که بیشتر دوام بیارم ... امیدوارم که استنباطم درست از آب دربیاد Big Grin

(2012-07-04 ساعت 13:16)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 11:06)علیرضا م نوشته:  ghorbatجان باتبریک اجلال نزول شما وخانواده محترم دربالادکفر،تمام موضوعات مهم رو با انشای بسیارزیبایی نوشتید.ضمن تشکرلطفا اگه موارددیگری هم هست دریغ نفرمایید
ممنونم دوست عزیز ، چشم برادر دل انگیز !! من خودم چون واقعاً هیچ آشنایی را اینجا ندارم و به امید خدا راهی این بلاد کفر شدم . دوست دارم شرح وقایع را برای دوستان بگم ، شاید در میان دوستان کسانی باشن مثل من که هیچ کسی را اینجا ندارن و این مطالب باعث دلگرمیشون بشه که بدون آشنا هم میشه اینجا زندگی را استارت زد ( هر چند که وجود آشنا و دوست وارد در ابتدای کار خیلی کمک بزرگی هست !!! ) تا حالا که خداروشکر خوب پیش رفته ، تا ببینیم بعد از این چطوره !!Tongue

برادر ما فعلاً در فلوریدا هستیم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Omidooo ، SH1A2R3 ، 3rip ، hamedhamed ، mehdiii ، ساری ، houmanes ، majid89 ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، Solitude ، tiba
(2012-07-04 ساعت 19:19)ghorbat نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 09:41)SH1A2R3 نوشته:  

خب حالا چرا فلوریدا؟
خونه گرفتین یا نه؟
بخاطر ارزون بودن ... چون من تا جا بیافتم ، یکم زمان لازم دارم و با سرمایه کم من بهتر بود که یه جای ارزون را انتخاب میکردم که بیشتر دوام بیارم ... امیدوارم که استنباطم درست از آب دربیاد Big Grin

(2012-07-04 ساعت 13:16)MAHDI2012 نوشته:  

برادر ما فعلاً در فلوریدا هستیم .

کدام شهر؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: 3rip ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، daria ، mehdiii ، Orchin ، ghorbat
دوستان 2 سوال داشتم:
1- کسی می دونه اگه سفر اول از کدوم ایالت وارد بشیم، زودتر گرین کارت و سوشال برامون فرستاده می شه؟
2- اگه آدرسمون یا همون مقصد نهائی مثلا در کالیفرنیا باشه و ما از نیویورک وارد بشیم و تو همون نیویورک واسه سوشال افدام کنیم، آیا مشکلی در روند صدور سوشال ایجاد می کنه (مثلا دیرتر به دستمون برسه)؟
تشکر کنندگان: roghiyeh ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
دوستان عزیز
کسی پیشنهادی در مورد بهترین مسیر از نظر قیمت و زمان انتظار بین تهران و شیکاگو دارد؟ خیلی مسیرها هست از منچستر ، لندن ، فرانکفورت ، وین ، استانبول و ..... کدامیک را تجربه کرده اید ؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید .
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Rainy ، daria ، mehdiii ، ghorbat ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
(2012-07-05 ساعت 13:48)saman22 نوشته:  دوستان 2 سوال داشتم:
1- کسی می دونه اگه سفر اول از کدوم ایالت وارد بشیم، زودتر گرین کارت و سوشال برامون فرستاده می شه؟
2- اگه آدرسمون یا همون مقصد نهائی مثلا در کالیفرنیا باشه و ما از نیویورک وارد بشیم و تو همون نیویورک واسه سوشال افدام کنیم، آیا مشکلی در روند صدور سوشال ایجاد می کنه (مثلا دیرتر به دستمون برسه)؟

من که هیچکدام از چیزهایی که شما پرسیدی را تجربه نکرده‌ام. من كالیفرنیا هستم، بعد از ۹ روز از ورود، سوشیال نامبر من آمد، و بعد از ۲۰ روز هم گرین کارتم آمد.
اما حالا چند روز دیر یا زود، چقدر مهم است؟

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: maka2 ، Rainy ، mehdiii ، houmanes ، ghorbat ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، daria ، mojtaba_k ، Solitude
سلام دوستان دو تا سوال :
۱- A number که روی ویزا ها میخوره ، کدوم شماره هست ؟ (چون چند تا شماره رو ویزا هست ) آیا برای ورودش در فرم های دیگه نیاز هست صفر قبلش اضافه کرد ؟
۲- در صورتی که پول مازاد و طلا همراه نداشته باشیم ، موقع ورود در مرز آیا نیازی هست فرمی پر کنیم ؟ آیا کلا فرمی نیاز هست به جز مدارکی که باید همراه داشته باشیم (مثل پاکت زردها) پر کنیم ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-07-05 ساعت 14:14)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
کسی پیشنهادی در مورد بهترین مسیر از نظر قیمت و زمان انتظار بین تهران و شیکاگو دارد؟ خیلی مسیرها هست از منچستر ، لندن ، فرانکفورت ، وین ، استانبول و ..... کدامیک را تجربه کرده اید ؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید .

ما با لوفتانزا از مسیر فرانکفورت گرفتیم برای کلیولند که قبلش تو شیکاگو استاپ داره... یه 20 روزی صبر کنید بهتون می گم خوب بود یا بد Big Grin قیمتش هم شد 2 میلیون و 500
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
دوستان راهنمائی کنید.
ما میتونیم شش ساک که هر کدام 23 کیلو باشند رو بدیم به بار هواپیما .
حال اگر ما چهار ساک که وزنهائی بین 20-28 دارند بدیم به بار، مازاد 23 کیلو با توجه به اینکه هنوز جمع بارهای ما حدوداً 40 کیلو کمتر از حد مجاز هست، اضافه بار محسوب میشه یا نه
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: Orchin ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mehdiii ، mojtaba_k
(2012-07-05 ساعت 20:17)zaherbin نوشته:  
(2012-07-05 ساعت 14:14)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
از نظر چینش و نوع صندلی:
Bmi
[عکس: premium-economy.jpg]
و
[عکس: BMI_A330-200-1.jpg]
alitalisa همان تایپ هواپیما:
[عکس: ALITALIA_A330_web-1.jpg]
آن ها نمونه بودند ریتینگ و نقشه پنل و ... در این سایت هست:
http://www.seatplans.com/airlines
التماس دعا
پلن ساختمون زیاد کشیدم اما پلن هواپیما تا حالا ندیده بودم Big Grin جالب بود مرسی.
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان