موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2012-07-06 ساعت 00:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-06 ساعت 00:13 توسط یاشار و ماری.)
سلام
یک. می خواستم تقارن اعیاد نیمه شعبان، 4th of July و کشف Higgs boson رو به امت مسلمان و نامسلمان، همیشه در صحنه و همیشه پشت صحنه تبریک و تهنیت عرض کنم.
دو. یارو تو یک قسمت از مرکز تحقیقاتی CERN کار می کنه. زیر دستش 3000 تا دانشمند مشغول هستن. با خودم می گفتم اگه 3000 تا گوسفند زیر نظر من می چریدن دیگه خدا رو بنده نبودم چه برسه که رییس 3000 تا دانشمند باشم. بعضی ها واقعاً جنبه دارن
سه. برای دیدن وضعیت صندلی های شرکت های هواپیمایی و اینکه کدوم صندلی ها بهتر هستن من هم سایت Seatguru رو پیشنهاد می کنم که قسمتی از سایت trip - advisor هستش. البته فیل سایت trip - advisor رو تو ایران تر کرده بودن ولی هنوز فیل سایت seatguru رو شایسته تر شدن نمی دیدن. مگه اینکه اخیراً متوجه شده باشن اطلاع از وضعیت چیدمان صندلی های هواپیما ممکنه باعث بیدار شدن نفس اماره بشه و فیل این سایت رو هم به مقام تر شدن برسونن.
چهار. تا اونجایی که یادم می یاد تو ایران نگهبان در ورودی خودش به اندازه همون کسی که تو بند 2 گفتم ابهت داشت و باید نازشو می کشیدی حالا چه برسه به اونی که قراره کارت پرواز صادر کنه. ما که داشتیم می اومدیم تقریباً کل هواپیما رو حفظ بودیم. رفتیم به یارو گفتیم آقا لطفاً صندلی پرواز دوممون رو تو ردیف های فلان تا فلان بده. اون هم گفت حالا ببینم چی می شه. خلاصه رفتیم تو هواپیما دیدیم درست انداخته جلوی توالت، روی بال، تا ما باشیم دیگه جسارت به ساحت مقدس اوشون نکنیم.
پنج. یکی از فامیل هامون (که دو تا خانوم بودن) اخیراً اومده بودن یه کنفرانسی تو آمریکا. از ماشین که پیاده شده بودن از یه آقایی کمک خواستن که کجا برن، اون هم اومد ساک هاشون رو ور داشت و بردشون دم اتاقشون. فردا تو کنفرانس دیده بودن که اون آقاهه سر دبیر کل کنفرانس بوده. این هم از خاطره امروز
شش. ارادتمند
هفت. یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه کدوم صندلی ها بهتره معمولا؟ سر هواپیما؟ ته هواپیما؟ یا وسط؟ isle یا window?
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-06 ساعت 00:14)missi نوشته: کسی می دونه کدوم صندلی ها بهتره معمولا؟ سر هواپیما؟ ته هواپیما؟ یا وسط؟ isle یا window?
سلام دوست من ، بله من میدونم ! سر هواپیما ، صندلی خلبان ....
یعنی این بحث از اون بحث ها بود که ...!!!
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان دو تا سوال :
۱- A number که روی ویزا ها میخوره ، کدوم شماره هست ؟ (چون چند تا شماره رو ویزا هست ) آیا برای ورودش در فرم های دیگه نیاز هست صفر قبلش اضافه کرد ؟
۲- در صورتی که پول مازاد و طلا همراه نداشته باشیم ، موقع ورود در مرز آیا نیازی هست فرمی پر کنیم ؟ آیا کلا فرمی نیاز هست به جز مدارکی که باید همراه داشته باشیم (مثل پاکت زردها) پر کنیم ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من روایت های متعددی از سوشال نامبر اینجا خوندم. بعضی ها می گن باید بعد از ورود به آمریکا به اداره سوشال رفت و فرم پر کرد و بعضی دیگه هم می گن خودش به طور اتوماتیک میاد به آدرسمون. می شه یک نفر که اظلاع داره بگه دقیقا چه جوریه؟ آیا به ایالتی که وارد می شیم بستگی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه اگه بخوایم از طریق اروپا بریم به آمریکا آیا ویزای ترانزیت لازم داریم یا نه؟ چون من تو سایت سفارت هلند خوندم که ما ایرانی ها نیاز به ویزای ترنزیت داریم (اگه فرضا بخوایم از آمستردام بریم)؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، برگه ی بیرون از پاکت زرد اگه منگنش باز شده باشه ایراد نداره که؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان:
من از این به بعد سر و کارم بیشتر با این تاپیکه.فکر کنم لاتاری هر چه جلوتر میره سختتر میشه!
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر