موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
در مورد مالیات پولی که همراه با خودمون در اولین سفر یا سال اول یا بعد از آن به امریکا میبریم قانونش چیه؟
اگر خارج از امریکا کار کنی و پولش را ببری امریکا چطور؟
میگن تا 10000 دلار هدیه از یک غیر امریکایی در سال مالیات ندارد یا ارث ... ؟
آیا به مجموعه قوانین جوابگو در موارد فوق کسی دسترسی دارد لطفا به منم بگه
متشکر میشوم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-06 ساعت 19:46)maka2 نوشته: (2012-07-06 ساعت 15:51)saman22 نوشته: 2- کسی می دونه اگه بخوایم از طریق اروپا بریم به آمریکا آیا ویزای ترانزیت لازم داریم یا نه؟ چون من تو سایت سفارت هلند خوندم که ما ایرانی ها نیاز به ویزای ترنزیت داریم (اگه فرضا بخوایم از آمستردام بریم)؟
دوست من ، شما وقتي تو امستردام پياده ميشي ، تو ترمينال اينترنشنال هستي و گيت رو عوض ميكني براي هواپيماي بعدي. و پاسپورت شما چك نميشه كه ويزا بخواد. مگر اينكه بخواي از ترمينال خارج بشي.
اگه غير از اين هست دوستان تصحيح كنند.
در آمستردام مجددا چک می شوید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-06 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-06 ساعت 21:01 توسط ehsan1095.)
با سلام مجدد
اگر نتونیم از اولش بریم امریکا بمونیم چه راه یا راههایی دارد ؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
دوستان از كسانى كه اطلاع دارن يا انجام دادن ممنون ميشم راهنمايي كنن من يه گلكسى SIII دارم ميخوام بدونم اونجا ميشه فقط سيمكارت بگيرم يعنى همينجورى بدون قرارداد و plan و گوشى يعنى مثل ايرانسل خودمون هست كه همينجورى بگيريم و راحت بشه استفاده كرد
چه شركتى؟
ممنون.
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-07 ساعت 14:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-07 ساعت 15:04 توسط frozen mind.)
با سلام
اگه پرواز دو استاپه باشه حتما ویزای ترانزیت میخواد یعنی از ایران به یه شهر اروپایی و مجدد به شهر دیگه باشه وپرواز نهایی از اون شهر باشه حتما از آژانس سوال کنید چون من یه نفرو دیدم که برش گردونده بودن پروازش با لوفتانزا از تهران به کلن از کلن به فرانکفورت و از اونجا به امریکا بود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-07 ساعت 01:38)shahrzad_a نوشته: (2012-07-07 ساعت 00:41)Hamed112 نوشته: دوستان سلام
دوستان از كسانى كه اطلاع دارن يا انجام دادن ممنون ميشم راهنمايي كنن من يه گلكسى SIII دارم ميخوام بدونم اونجا ميشه فقط سيمكارت بگيرم يعنى همينجورى بدون قرارداد و plan و گوشى يعنى مثل ايرانسل خودمون هست كه همينجورى بگيريم و راحت بشه استفاده كرد
چه شركتى؟
ممنون.
بله می تونین از شرکتهای T-Mobile یا AT&T سیمکارتهای PREPAID بگیرید و سیستم گوشی های ایران رو ساپورت می کنه. معمولا قیمتهای بهتری نسبت به پلن های دو ساله داره. تاپیکی هم داریم برای تلفن و موبایل. خیلی اطلاعات خوبی پیدا می کنین
اونجا مثل ايران چند شركت هستند كه سيم كارت ميفروشند و شما ميتونيد سيم كارت را بخريد و تو موبايل خودتان بيندازيد كه توصيه من براي اونايي كه فعلا قصد موندن در اونجارو ندارن همين سيم كارتها است ولي اگر قصد زندگي كرديد شركتهايي هستند كه خودشان هر گوشي كه بخواهيد با يك سوم قيمت به شماميدهند ولي بايد قرارداد دو ساله استفاده از خدماتشان را بدهيد يعني آبونه شويد.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-07 ساعت 14:46)sezar نوشته: دوست من ، شما وقتي تو امستردام پياده ميشي ، تو ترمينال اينترنشنال هستي و گيت رو عوض ميكني براي هواپيماي بعدي. و پاسپورت شما چك نميشه كه ويزا بخواد. مگر اينكه بخواي از ترمينال خارج بشي.
اگه غير از اين هست دوستان تصحيح كنند.
در آمستردام مجددا چک می شوید
[/quote]
سوال اصلي براي ويزاست !! ايا ويزا مي خواد؟؟
[/quote]
پاسپورت شما چک میشه ولی در صورت ترانزیت و عدم نیاز به خروج از فرودگاه نیازی به ویزا ندارید.
[/quote]
با سلام
اگه پرواز دو استاپه باشه حتما ویزای ترانزیت میخواد یعنی از ایران به یه شهر اروپایی و مجدد به شهر دیگه باشه وپرواز نهایی از اون شهر باشه حتما از آژانس سوال کنید چون من یه نفرو دیدم که برش گردونده بودن پروازش با لوفتانزا از تهران به کلن از کلن به فرانکفورت و از اونجا به امریکا بود
[/quote]
به به به آقاي سزار ... خوب هستيد؟
همونطور كه دوستمون سزار گفتند اگر پرواز شما 2 استاپ داشته باشه ويزا بايد بگيريد.. اما يك استاپ ويزا نميخواهد.
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-07 ساعت 14:46)sezar نوشته: با سلام
سلام دوست عزیز ، در ادامه صحبت شما خدمتتون عرض میکنم که اگر شما برای مقصد نهایی ( آمریکا ) ، کشور و یا کشور هایی را انتخاب کنین و در صورت ورود نکردن به داخل کشور های بین مسیر و داشتن ویزای آمریکا ، هیچ اشکالی نداره .... فقط باید توجه کنید که مثلاً این دو فرودگاهی که شما مثال زدید ، هر دوتاشون داخل یک کشور هست و شما با پرواز اینترنشنال وارد آلمان میشین و بعد باید با پرواز نشنال برید یه شهر دیگه و از اونجا تشریف ببرید به آمریکا ... که خب این کار نیاز به ویزای کشور آلمان را دارد .... من خودم وفتی داشتم بلیط میگرفتم ، یه بلیط پیدا کردم که خیلی قیمت ارزونی داشت و پروازشم به لندن بود و دوباره به نیویرک ... وقتی چک کردم دیدم که باید در لندن فرودگاه را عوض کنم ( مثلاً اگه وارد فرودگاه امام شدم باید از فرودگاه مهر آباد ادامه مسیر را برم ) خب این کار نیاز به داشتن ویزای کشور انگلیس را دارد ... !
موفق باشید .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!