کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
این سوال منهم هست!
(2012-07-07 ساعت 20:10)Us1346 نوشته:  دوستان من تقریبا آخر اوگوست میخام برام دالاس
کدوم پرواز ارزونتر در میاد ؟
دوستان من تقریبا آخر اوگوست میخام برام دالاس
دوستان کسی میدونه که راهی هست که ویزا رو تمدید کنیم و رفتنمون رو عقب بندازم؟

خیلی ممنون که تحویلم گرفتید!
واقعا خیس عرق شدم!
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: hamedhamed ، MAHDI2012 ، shkhmo ، behrooz ramezani ، کیانا ، aziking ، mojtaba_k ، asxz
(2012-07-09 ساعت 01:50)Us1346 نوشته:  این سوال منهم هست!
(2012-07-07 ساعت 20:10)Us1346 نوشته:  دوستان من تقریبا آخر اوگوست میخام برام دالاس

واقعا خیس عرق شدم!
عزیز جان وقتی کسی جوا ب نمیده به این معنی نیست که تحویل نگرفتن چون اگه نگاه کنی به پستت میبینی که چندین نفر تشکر و تبریک زدن پس احتمالاً جواب سوال شما رو نمیدونه که چیزی نگفته عزیز دل برادر
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: mml ، Shezem ، houmanes ، ghorbat ، کیانا ، nahid.t ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، honey62 ، schaghayegh ، shkhmo ، mmmsdeghi ، behrooz ramezani ، Us1346 ، daria ، Solitude ، asxz
(2012-07-09 ساعت 01:26)mhz_ir نوشته:  سلام.از دوستانی که برای فعالسازی گرین کارت دفعه اول رفتن امریکا و برگشتن ایران کسی هست
که درخواست urgent یا همون اضطرار کرده باشه تا سریعتر رسیدگی بشه و کمتر از 3 هفته برگشته باشه ایران
از طرفی هم چون گرین کارت 5-4هفته طول میکشه بیاد به یکی از آشنایان سپرده باشه بگیره براش بفرسته؟

من تا حالا نشنیدم که واسه آمدن گرین کارت بشه جایی درخواست ارجنت بدی که زودتر بیاد.ما دفه اول یک ماه موندیم که گرین کارت برسه ولی نیامد و ما مجبور بودیم برگردیم. درست یک هفته بعد از برگشتن ما گرین کارت رسیده بود اما دوستانمون توصیه کردن که چیز به این مهمی رو بهتره حتما یک شخص مورد اطمینان واستون به ایران ببره و با پست یا چنین چیزائی ریسک نکنید.
دوسا عزیز ما در ابتدا در فرما های سفارت آدرس یکی از دوستان را در نیو یرک داده بودیم و بعداً تصمیم عوض شد و گفتیم بریم فلوریدا ...!!! زمانی که وارد فرودگاه نیویرک شدیم آدرس را عوض کردیم و یه آدرسی از یکی از فامیل های دور دوستامون گرفته بودیم Big Grin دادیم و بعد از نیویرک راهی فلوریدا شدیم و زمانی که رفتیم اداره سوشیال ، صادقانه گفتیم که ما الان در هتل اقامت داریم و فاکتور رسید هتل را هم بهشون نشون دادم و توضیح دادم که این آدرس دوست ما هست و ما در عمل اونجا نیستیم ...!!! بعد کارمنده بما گفت که اصلاً اشکالی نداره و خیلی هم خوبه ( تازه با شوخی گفت که اگر من هم جای شما بودم میرفتم هتل Big Grin ) ولی از ما پرسید که مطمئن باشین که آدرس درست هست و صندق پستی داشته باشن !!؟؟ ما هم گفتیم که والا تا حالا که موفق نشدیم باهاشون ارتباط برقرار کنیم ولی قبلاً پرسیدیم و فکر کنم همه چیز OK باشه !! بعد گفت باشه و اگر مشکلی بود برای آدرس فقط بما اطلاع بدین حتماً و اگر هم که همه چیز خوب بود لازم نیست !!! راستی دوستان ما زمانی که رفتیم اداره سوشیال بما گفت که هیچ اطلاعاتی از شما داخل سیستم ما نیست !! Big Grin بخاطر همین ما دوباره یکسری اطلاعات مثل مشخصات پدر و مادرمونو دادیم ...! تاحالا دوستان با تجربه کسی بوده این حالت براشون اتفاق افتاده باشه ؟؟؟
[/quote]
ما هم وقتی به اداره سوشال مراجه کردیم مال من رو گفتن که اطلاعات شما رسیده ولی واسه همسرم نرسیده بود. به هر حال از هر دوی ما سوالات مشابه پرسیدن و گفتن که این سوالات واسه کانفیرم کردنه . سوشال نامبر هر دو تا مونم همزمان رسید. اما کارمند سوشال گفت اگه واسه گرفتن شماره سوشال عجله دارید مثلا میخواهید جایی کار بگیرید میتونم ۲ روز دیگه بهتون شماره تون رو بدم تا نامه ش برسه. اما حتما بایدحضوری مراجعه کنید. ما هم که عجله نداشتیم و صبر کردیم پست کردند.
تشکر کنندگان: Shezem ، ghorbat ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، Orchin ، mhz_ir ، behrooz ramezani ، کیانا ، daria ، mojtaba_k ، Solitude
[/quote]

واقعا خیس عرق شدم!

[/quote]

What if I don’t use the visa within the six months? Can it be extended?

Immigrant and fiancé(e) visas cannot be extended. If the visa is not used within its period of validity, you must return it to this office for cancellation, along with a note explaining the reasons why the visa was not used. Upon return of the visa and explanation, we will inform you as to the requirements needed to have new visas issued.
دوست عزیز من این اطلاعات رو از توی از سایت سفارت ام ری کا توی کانبرا استرالیا پیدا کردم .ویزای مهاجرتی ظاهراقابل تمدید نیست و اگر توی اون مهلت مقرر مسافرت به ام ی کا رو انجام ندید باید به سفارت رفته ویزای خودتون رو کنسل کنید و سپس با ذکر دلیل واسه این کار ,اقدام کنید برای ویزای مجدد. اما توصیه میکنم واسه گرفتن جواب قطعی و قابل اطمینان به سفارت محل مصاحبه تون ایمیل بزنید و سوالتون رو با اونا مطرح کنید. البته شاید توی صفحهfaq سفارت هم بتونید اطلاعاتی کسب کنید.
http://canberra.usembassy.gov/iv_faqs.html#six
تشکر کنندگان: houmanes ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Orchin ، Us1346 ، کیانا ، daria ، mojtaba_k ، gbtm
(2012-07-08 ساعت 11:06)Shezem نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 10:42)ali72 نوشته:  دوستان من ازشرکت AT&T سیم کارت گرفتم 27دلار اما آشغاله .کارایی نداره شما برند دیگری سراغ دارید

من زمانی که به آمریکا وارد شدم، همین یک ماه پیش، یک سیم کارت از شرکت SimpleMobile گرفتم که قراردادی نیست. ماهانه ۴۰ دلار می‌دهم برای تکست و مکالمه و اینترنت، همشون هم نامحدود هستند، گوشی هم از خودم داشتم و خیلی خوب هم کار کرد.
اطلاعات بیشتر هم می‌خواهی اینجا یک سر بزن
http://www.mysimplemobile.com/index.aspx
البته من از یک مغازه تلفن فروشی خریدم، تو همون مغازه هم سیم کارت را راه انداختیم. prepaid هست.

(2012-07-08 ساعت 09:33)houmanes نوشته:  سلام به همه
من امروز رسیدم . کیبورد فارسی ندارم . تو فرودگاه همه چی اروم بود . سوالی باشه در خدمتم
موفق باشید

خب به سلامتی، اما کجا رسیدی؟
sacramento
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: hamedhamed ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، behrooz ramezani ، کیانا ، daria ، Solitude
(2012-07-09 ساعت 01:50)Us1346 نوشته:  این سوال منهم هست!

واقعا خیس عرق شدم!

خب دوست عزیز،
اول اینکه، اینجا اگه کسی در موردی اطلاعی داشته باشه، با دہگران درمیان می‌گزاره و کسی به کسی بدهکار نیست. اگه کسی جواب نداده، حتما اطلاعی نداشته.
دوم اینکه، پس خدا گوگل را واسه چی آفریده Big Grin یه خورده بگرد خودت هم.
سوم اینکه، ما که علم غیب نداریم که بدونیم شما کجا هستی و از کجا می‌خواهی پرواز کنی، پرسش خودت را دوباره بخوان - شما نوشتی، من میخوام برم دالاس ـ ؟؟؟؟ مبدا شما کجاست؟؟ سیدنی هست؟ کابل هست؟ لندن هست؟ خب رفیق جان، از هرکدام از این شهرها بخواهی پرواز کنی به سمت دالاس، کلی اختلاف معامله‌اش میشه!!
آخر هم اینکه، شما از زمانی که ویزا گرفتی ۶ ماه وقت داری که به آمریکا تشریف ببری. حالا این ۶ ماه را می‌خوای عقب بندازی؟ یا اینکه چی؟؟
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
(2012-07-07 ساعت 18:08)ghorbat نوشته:  
(2012-07-07 ساعت 14:46)sezar نوشته:  با سلام
اگه پرواز دو استاپه باشه حتما ویزای ترانزیت میخواد یعنی از ایران به یه شهر اروپایی و مجدد به شهر دیگه باشه وپرواز نهایی از اون شهر باشه حتما از آژانس سوال کنید چون من یه نفرو دیدم که برش گردونده بودن پروازش با لوفتانزا از تهران به کلن از کلن به فرانکفورت و از اونجا به امریکا بود
سلام دوست عزیز ، در ادامه صحبت شما خدمتتون عرض میکنم که اگر شما برای مقصد نهایی ( آمریکا ) ، کشور و یا کشور هایی را انتخاب کنین و در صورت ورود نکردن به داخل کشور های بین مسیر و داشتن ویزای آمریکا ، هیچ اشکالی نداره .... فقط باید توجه کنید که مثلاً این دو فرودگاهی که شما مثال زدید ، هر دوتاشون داخل یک کشور هست و شما با پرواز اینترنشنال وارد آلمان میشین و بعد باید با پرواز نشنال برید یه شهر دیگه و از اونجا تشریف ببرید به آمریکا ... که خب این کار نیاز به ویزای کشور آلمان را دارد .... من خودم وفتی داشتم بلیط میگرفتم ، یه بلیط پیدا کردم که خیلی قیمت ارزونی داشت و پروازشم به لندن بود و دوباره به نیویرک ... وقتی چک کردم دیدم که باید در لندن فرودگاه را عوض کنم ( مثلاً اگه وارد فرودگاه امام شدم باید از فرودگاه مهر آباد ادامه مسیر را برم ) خب این کار نیاز به داشتن ویزای کشور انگلیس را دارد ... !
موفق باشید .Wink

سلام قربت جان با تشکر از راهنماییها و اطلاعات کاملتون-
می خواستم ببینم شما برای آدرس دریافت گرین کارت کجا رو نوشتی ؟ هتل میشه؟
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس 
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، ghorbat ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، کیانا ، khavaran ، mojtaba_k
(2012-07-09 ساعت 00:06)Shezem نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 22:53)maka2 نوشته:  [quote='Shezem' pid='189509' dateline='1341741876']
[quote='كاميلا' pid='189503' dateline='1341740263']

[quote='nazanin_nik' pid='189627' dateline='1341769217']
بچه ها شنیدم خارج کردن بیشتر از 5000دلار از کشور ممنوع شده. حالا چیکار باید کرد؟
بهترین کار این است که، زنگ بزنی گمرک فرودگاه و از آنها بپرسی. اصلا به گفته های این و آن اعتماد نکن.

زنگ بزنيد گمرك :مطمانا نميگن كه چه جوري بيشتر از 5.000 تا ببريد بيرون.ميگن خلافه و بايد بقي اش رو برگردوني به همراهت
دوست عزيز
اگه قرار بوده كه از تجربيات بقيه استفاده نكنيم ’ پس چرا عضو شديم و سوال مي پرسيم؟؟؟
فقط برا اينكه بقيه بدونن سوال داريم؟؟؟
اينجا همه تجربياتشون رو در اختيار بقيه ميگذارند تا بهشون كمك بشه.....اون وقت شما.........
متاسفم
------------------------
دوستي كه سوال داريد:
در كل بيشتر از 5.000 دلار بردن خلافه.ازت مپرسند ...اگه بگي بيشتر دارم.....نترس ....دستگيرت نمي كنند فقط ميگن بقيه اش رو نمي توني خارج كني و بايد بدي به همراهانت برگردونن(طبق تجزريه يكي از دوستان مهاجرسرايي)
براي كمتر كسي شده كه بازرسي كرده باشند .مگه اينكه خيلي خيلي بهت شك كنند
معمولا نمي گردند ...ژس ميتوني با خودت بيشتر ببري فقط پراكنده جاسازي كن .موفق باشي
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: zaherbin ، SH1A2R3 ، frozen mind ، ghorbat ، Orchin ، mehdiii ، emrah66 ، hamedhamed ، mmmsdeghi ، jordanir ، behrooz ramezani ، 3rip ، honey62 ، daria ، Szsanazsz

(2012-07-08 ساعت 22:10)nazanin_nik نوشته:  بچه ها شنیدم خارج کردن بیشتر از 5000دلار از کشور ممنوع شده. حالا چیکار باید کرد؟
بهترین کار این است که، زنگ بزنی گمرک فرودگاه و از آنها بپرسی. اصلا به گفته های این و آن اعتماد نکن.
[/quote]
آقاي شزم عزيز اين چه جور راهنمايي كردنه؟ بابا دمت گرم!!
مگه گمرك به كسي جواب ميده كه شما هرچي دوست داري بيار و قايم كن ما نمي بينيم؟
خواهش مي كنم دوستان در اين خصوص كاري نكنند كه توي فرودگاه همه بسيج بشن دنبال دلار توي خرت و پرت هامون!
اين بحث بردن دلار تا به حال بيش از صد تا پست داشته و نتيجه نهايي هم اين بوده كه ببريد و يكي هم همراهتون بياد كه اگه با احتمال يك در هزار ديدند، بدهيد به همراهتون برگردونه!

2012, Bay Area, CA
(2012-07-09 ساعت 13:42)hoseyn نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 22:10)nazanin_nik نوشته:  بچه ها شنیدم خارج کردن بیشتر از 5000دلار از کشور ممنوع شده. حالا چیکار باید کرد؟

خواهش مي كنم دوستان در اين خصوص كاري نكنند كه توي فرودگاه همه بسيج بشن دنبال دلار توي خرت و پرت هامون!
اين بحث بردن دلار تا به حال بيش از صد تا پست داشته و نتيجه نهايي هم اين بوده كه ببريد و يكي هم همراهتون بياد كه اگه با احتمال يك در هزار ديدند، بدهيد به همراهتون برگردونه!

اول اینکه شما زنگ زدی و کسی به شما اینچنین پاسخ داده؟ یا اینکه از کجا پاسخ آنها را از پیش می‌دانید؟ وانگهی حداقلش اینه که حد مجازش را بهت میگه.
من تجربه خودم را می‌گویم. من زمانی که آلمان بودم، میخواستم یه سفر به ایران بیایم و برگردم. من هم مثل شما از این و آن شنیده بودم که برای خارج شدن از ایران، پاسپورت حداقل باید ۶ ماه اعتبار داشته باشه، و مال من ۶ ماه اعتبار نداشت، وقت هم نبود که بروم و تمدیدش کنم. از همان آلمان با فرودگاه تماس گرفتم و پاسخ دهنده تلفن هم با لحن مودبانه‌ای گفت : اگه زمان خروج، از اعتبار پاسپورت شما حتی ۱ روز هم مانده باشه، ما براتون مهر خروجی می‌زنیم.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: frozen mind ، hoseyn ، ghorbat ، behrooz ramezani ، کیانا ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-07-09 ساعت 14:12)Shezem نوشته:  
(2012-07-09 ساعت 13:42)hoseyn نوشته:  
اول اینکه شما زنگ زدی و کسی به شما اینچنین پاسخ داده؟ یا اینکه از کجا پاسخ آنها را از پیش می‌دانید؟
من تجربه خودم را می‌گویم. من زمانی که آلمان بودم، میخواستم یه سفر به ایران بیایم و برگردم. من هم مثل شما از این و آن شنیده بودم که برای خارج شدن از ایران، پاسپورت حداقل باید ۶ ماه اعتبار داشته باشه، و مال من ۶ ماه اعتبار نداشت، وقت هم نبود که بروم و تمدیدش کنم. از همان آلمان با فرودگاه تماس گرفتم و پاسخ دهنده تلفن هم با لحن مودبانه‌ای گفت : اگه زمان خروج، از اعتبار پاسپورت شما حتی ۱ روز هم مانده باشه، ما براتون مهر خروجی می‌زنیم.
[/quote]
لازم نيست امتحان كنيم. اينجا روش برخورد با قوانين اين طور است. من بعد از 40 سال زندگي توي اين مملكت نتيجه را مي دانم. و چنين اشتباهي را نه خودم مرتكب مي شوم و نه به ديگران توصيه مي كنم.Sad
اين تجربه اي كه گفتيد، هيچ ربطي به سؤال دوستمون نداره و 2 موضوع متفاوتند. ما اينجا بهش ميگيم قياس مع الفارق. توي آلمان نمي دونم چي ميگنBig Grin
موفق باشيد و خونسردWink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Shezem ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mehdiii ، hamedhamed ، mehdi47 ، کیانا ، 3rip ، honey62 ، funnybluesolea ، mojtaba_k ، mgolchin13 ، Solitude
با سلام
کسی اطلاعی از کلاسهای انگلیسی در نیویورک دارد؟
از دوستان کسی گواهینامه نیویورک را گرفته؟ نحوه اقدام چگونه است در دی ام وی شهر منتهن نیویورک؟
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، schaghayegh ، ghorbat ، کیانا ، Shezem ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-07-09 ساعت 10:27)RunnerNewAge نوشته:  
(2012-07-07 ساعت 18:08)ghorbat نوشته:  
(2012-07-07 ساعت 14:46)sezar نوشته:  با سلام
اگه پرواز دو استاپه باشه حتما ویزای ترانزیت میخواد یعنی از ایران به یه شهر اروپایی و مجدد به شهر دیگه باشه وپرواز نهایی از اون شهر باشه حتما از آژانس سوال کنید چون من یه نفرو دیدم که برش گردونده بودن پروازش با لوفتانزا از تهران به کلن از کلن به فرانکفورت و از اونجا به امریکا بود
سلام دوست عزیز ، در ادامه صحبت شما خدمتتون عرض میکنم .

سلام قربت جان با تشکر از راهنماییها و اطلاعات کاملتون-
می خواستم ببینم شما برای آدرس دریافت گرین کارت کجا رو نوشتی ؟ هتل میشه؟
سلاک دوست عزیز ممنونم ، من آدرس یکی از دوستان را دادم !!! بهتره آدرس هتل ندیم ، چون این مدارک خیلی مهمه و باید بخوبی ازش نگهداری کنیم ...! پس بهتره که حداقل به آدرس یه فردی بره که ما بشناسیمشون ! Wink
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: houmanes ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، ali72 ، کیانا ، Shezem ، 3rip ، RunnerNewAge ، honey62 ، daria ، mojtaba_k ، shkhmo
salam dostan
sory ke farsi nadaram
man 22 jun az fordgah emam raftam italy badesham atlanta to forodgah hich kas az man naporsid ke cheghadr pol dari ya chi dari mibari faghta be seke hay tala gir dadan hata nzashtan 1 rob seke ham bebaram va koli darde sar keshidam albate man onaro to kolposhti gozashte bodam shayad age to chamedonam mizashtam gir namidadan be har hal jahat etela dostan goftam
movafagh bashid
سلام دوستان
ساری که فارسی ندارم
من ۲۲ جون از فرودگاه امام رفتم ایتالیا بعدش هم آتلانتا تو فرودگاه هیچ کس از من نپرسید چقدر پول داری یا چی داری می بری فقط به سکه های طلا گیر دادن حتی نذاشتن یک ربع سکه هم ببرم و کلی دردسر کشیدم البته من اونا رو تو کوله پشتی گذاشته بودم شاید اگه تو چمدون میذاشتم گیر نمی دادن به هر حال جهت اطلاع دوستان گفتم
موفق باشید
--------------------------

باور کنید نوشتن با بهنویس کار سختی نیست! کافیه یک بار امتحان کنین!
Frozen Mind
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012Big Grin

نظر من:
بیخود گمرک را روی این قضیه حساس نکنید.
هیچ دلیلی برای تماس تلفنی وجود نداره. حد مجاز هنوز ۵۰۰۰ دلار هست و اگه به کسی نخوان گیر بدن چیزی نمیگن.
در ضمن گیر دادن هم بستگی به عرضتون برای پیچوندن داره.

میگم انقدر برای خودتون درگیری ایجاد نکنید بهتر نیست.
البته بهتون حق میدم ولی من خودم شخصا خیلی بالاتر از این حرفها هم بردم از ایران بیرون و هم آوردم توی ایران. در مرز خروجی کشورهای حسابی (منظور کشورهای واقعی هست) قانونش اینه که فقط باید اعلام کنید وهیچ دردسری نداره بلکه برای ایمنی خودتون بهتره غیر از اینکه برای گزینه های دیگری همچون عدم حساسیت امنیتی و حتی امور مالیاتی در کشورهای حسابی هم مفید هست.
تشکر کنندگان: zaherbin ، hamedhamed ، ghorbat ، SH1A2R3 ، alexander ، emrah66 ، houmanes ، behrooz ramezani ، کیانا ، honey62 ، daria ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان