(2012-07-09 ساعت 07:15)Shezem نوشته:مثل آقا معلم ها حرف میزنید .میخواهید مشق شب هم بنویسم.حداقل اگه بلد نیستید جواب بدید.یاد بگیرید درست حرف بزنید.(2012-07-09 ساعت 01:50)Us1346 نوشته: این سوال منهم هست!
(2012-07-07 ساعت 20:10)Us1346 نوشته: دوستان من تقریبا آخر اوگوست میخام برام دالاس
کدوم پرواز ارزونتر در میاد ؟
دوستان من تقریبا آخر اوگوست میخام برام دالاس
کدوم پرواز ارزونتر در میاد ؟
دوستان کسی میدونه که راهی هست که ویزا رو تمدید کنیم و رفتنمون رو عقب بندازم؟
خیلی ممنون که تحویلم گرفتید!
واقعا خیس عرق شدم!
خب دوست عزیز،
اول اینکه، اینجا اگه کسی در موردی اطلاعی داشته باشه، با دہگران درمیان میگزاره و کسی به کسی بدهکار نیست. اگه کسی جواب نداده، حتما اطلاعی نداشته.
دوم اینکه، پس خدا گوگل را واسه چی آفریده یه خورده بگرد خودت هم.
سوم اینکه، ما که علم غیب نداریم که بدونیم شما کجا هستی و از کجا میخواهی پرواز کنی، پرسش خودت را دوباره بخوان - شما نوشتی، من میخوام برم دالاس ـ ؟؟؟؟ مبدا شما کجاست؟؟ سیدنی هست؟ کابل هست؟ لندن هست؟ خب رفیق جان، از هرکدام از این شهرها بخواهی پرواز کنی به سمت دالاس، کلی اختلاف معاملهاش میشه!!
آخر هم اینکه، شما از زمانی که ویزا گرفتی ۶ ماه وقت داری که به آمریکا تشریف ببری. حالا این ۶ ماه را میخوای عقب بندازی؟ یا اینکه چی؟؟
اگه قرار بود همه خودشان بگردند و جواب سوالاتشان رو پیدا کنند پس چرا این سایت مهاجرسرا بوجود آمده.
واقعا که برات متاسفم!!!
(2012-07-09 ساعت 03:09)najibi نوشته: دوستان کسی میدونه که راهی هست که ویزا رو تمدید کنیم و رفتنمون رو عقب بندازم؟
خیلی ممنون که تحویلم گرفتید!
واقعا خیس عرق شدم!
[/quote]
What if I don’t use the visa within the six months? Can it be extended?
Immigrant and fiancé(e) visas cannot be extended. If the visa is not used within its period of validity, you must return it to this office for cancellation, along with a note explaining the reasons why the visa was not used. Upon return of the visa and explanation, we will inform you as to the requirements needed to have new visas issued.
دوست عزیز من این اطلاعات رو از توی از سایت سفارت ام ری کا توی کانبرا استرالیا پیدا کردم .ویزای مهاجرتی ظاهراقابل تمدید نیست و اگر توی اون مهلت مقرر مسافرت به ام ی کا رو انجام ندید باید به سفارت رفته ویزای خودتون رو کنسل کنید و سپس با ذکر دلیل واسه این کار ,اقدام کنید برای ویزای مجدد. اما توصیه میکنم واسه گرفتن جواب قطعی و قابل اطمینان به سفارت محل مصاحبه تون ایمیل بزنید و سوالتون رو با اونا مطرح کنید. البته شاید توی صفحهfaq سفارت هم بتونید اطلاعاتی کسب کنید.Immigrant and fiancé(e) visas cannot be extended. If the visa is not used within its period of validity, you must return it to this office for cancellation, along with a note explaining the reasons why the visa was not used. Upon return of the visa and explanation, we will inform you as to the requirements needed to have new visas issued.
http://canberra.usembassy.gov/iv_faqs.html#six
[/quote]
thank you very much for your kind reply
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر