2012-07-10 ساعت 13:55
دوستان کسی می دونه چه جوری می شه آدرس اداره سوشال سکوریتی تو هر شهری رو پیدا کرد. آیا سایت خاصی وجود داره که مثلا یه شهر رو انتخاب کنیم و اون هم آدرس اداره سوشال سکوریتی رو بهمون بده؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2012-07-10 ساعت 13:55
دوستان کسی می دونه چه جوری می شه آدرس اداره سوشال سکوریتی تو هر شهری رو پیدا کرد. آیا سایت خاصی وجود داره که مثلا یه شهر رو انتخاب کنیم و اون هم آدرس اداره سوشال سکوریتی رو بهمون بده؟
(2012-07-10 ساعت 13:55)saman22 نوشته: دوستان کسی می دونه چه جوری می شه آدرس اداره سوشال سکوریتی تو هر شهری رو پیدا کرد. آیا سایت خاصی وجود داره که مثلا یه شهر رو انتخاب کنیم و اون هم آدرس اداره سوشال سکوریتی رو بهمون بده؟ اسم شهر و اداره سوشیال را بده به این یارو، برات پیداش میکنه http://www.google.com/
2012-07-10 ساعت 14:07
ما بالاخره اين دوشاخه را نگرفتيم چه كار كنيم؟
اگر 3 شاخه باشه قضيه به شرح زيره؟ الان اكثر شارژرها سه شاخه اي هست كه ما با تبديل مي كنيم 2 شاخه و مي زنيم به پريزهاي خودمون. اينها كه مشكلي ندارند؟ يك سري از شارژرها هم دوشاخه به حالتي هستند كه باز براي زدن به پريزهاي خودمون تبديل لازم دارند(نمي دونم اسمشون چيه) اينها تبديل دارند. دوشاخه هاي خودمون هم كه حتما تبديل لازم دارند! ممنون 2012, Bay Area, CA
2012-07-10 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 14:18 توسط ETnakhausetelefonien.)
با سلام.
دوستاني كه ميخواهند وسايل برقي خود را ببرند، powerbright را گوگل كنند. يكي از مطرح ترين برندهاي مبدل ولتاژ در آمريكاست. اينم لينك صفحه مبدلهاشه. http://www.powerbright.com/Voltage_Transformers.html انواع و قيمتهاي مختلفي دارند. با توجه به اينكه در آن واحد كل توان مصرفي دستگاههايي كه به آن وصل كردهايد چند وات ميشود بايد انتخاب كنيد. توان همه دستگاهها روي آنها نوشته است. مثلاً جاروبرقيها حدود 1800 تا 2400 وات هستند و چايسازها در رنج 800 تا 1200 و الي آخر. آخرين بار كه چك كردم قيمت وب سايت خود powerbright حدود 10 تا 20 درصد بيشتر از ساير بازارهاي آنلاين بود. حدود 100 دلاره. به نظرم با خريد اوني كه 3000 وات رو ساپورت ميكنه و خريد يه سيم رابط نسبتاً بلند ميتونيم همه وسايل برقيمونو ببريم(البته اگه وسايلمون نو و بدرد بخوره، چون كهنهها رو قطعاً ميتونيم اونجا با قيمت خيلي كمي جايگزين كنيم)ارادتمند با سلام. دوستان آمريكا رفته يه سوالي دارم. مگه نه اينكه توي يكي از سوالهاي فرمهاي پر شده مون اعلام كرده بوديم كه SSN ميخوايم يا نه. هممون هم كه قطعاً زديم ميخوايم. يادمه تو فرمه نوشته بود كه اگر اين رو يس بزنيد بصورت اتوماتيك وقتي اومديد آمريكا براتون درخواست SSN ميشه و به آدرستون ارسال ميشه. بعلاوه وقتي كه دوتا پاكت زرد رو همراه ويزا از سفارت گرفتم يه برگه كاغذ هم همراهش بود كه درباره SSN بود. توي اون هم دقيقاً نوشته شده بود كه اگر توي فرمتون زديد كه SSN نداريد و ميخوايد ديگه نياز نيست وقتي وارد آمريكا شديد به جايي مراجعه و درخواست كنيد. خودش صادر ميشه و براتون مياد. نمي دونم اين برگه تو مدارك تحويلي شمام بوده با نه. اگه همينطوره پس چرا همه دوستان بعد از رسيدن به آمريكا ميرن به ادارات سوشال و دنبال SSN ميگردن. جريان چيه؟ ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july ارسال فرمها : 17 july سفارت : آنكارا دريافت نامه دوم : 7 march تاريخ مصاحبه : 7 may تاريخ كليرنس : June 4 تاريخ دريافت ويزا : 14 June ورود به آمريكا : August 27 دريافت گرين كارت : 10 September محل اقامت : San Diego با سلام. دوستان آمريكا رفته يه سوالي دارم. مگه نه اينكه توي يكي از سوالهاي فرمهاي پر شده مون اعلام كرده بوديم كه SSN ميخوايم يا نه. هممون هم كه قطعاً زديم ميخوايم. يادمه تو فرمه نوشته بود كه اگر اين رو يس سلام دوست عزیز من در مورد بقیه جاها اطلاعی ندارم ولی در هیوستون اگه شما قبل از اینکه سه هفته از ورودتون بگذره برید ssn کاری براتون انجام نمی دند و می گند صبر کن تا 3 هفته بشه.ما بعد از ورود جایی نرفتیم و حدود 7 روز بعد کارت دستمون رسید سلام دوست عزیز من در مورد بقیه جاها اطلاعی ندارم ولی در هیوستون اگه شما قبل از اینکه سه هفته از ورودتون بگذره برید ssn کاری براتون انجام نمی دند و می گند صبر کن تا 3 هفته بشه.ما بعد از ورود جایی نرفتیم و حدود 7 روز بعد کارت دستمون رسید (2012-07-10 ساعت 14:09)ETnakhausetelefonien نوشته: با سلام. (2012-07-10 ساعت 14:09)ETnakhausetelefonien نوشته: با سلام. از آنجایی که این شماره، برای زندگی در آمریکا بسیار مهم می باشد، (بدون این شماره، نه میتونی سر کار بری، و نه حساب باز کنی و ،،) اولین کار این است که از گرفتن آن مطمئن بشی. مثلا من امروز کلاس زبان میخواستم نامنویسی کنم، از من این شماره را خواستند!! توی فرم هم به این علت پرسیده شده که آیا می خواهید برای این شماره اقدام کنید، زیرا کسانی هستند که در آمریکا ویزای کاری دارند، و براشون قبلا این شماره صادر شده است. و حالا که میخواهند گرین کارت بگیرند، دوباره کاری نشه. و در آمریکا هم هر ایالتی واسه خودش یه سازی میزنه! من در کالیفرنیا به اداره دم محلهمون رفتم، گفتند که تو همون فرودگاه براتون اقدام شده و منتظر باشید تا بیاد، که ۸ روز بعد از ورودم آمد. برای بعضی ها هم در اداره اقدام شده. همین.
2012-07-10 ساعت 15:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-10 ساعت 16:43 توسط frozen mind.)
(2012-07-10 ساعت 14:09)ETnakhausetelefonien نوشته: با سلام. یعنی نگاه کنیم ببینیم بیشترین توان مصرفی رو کدوم یکی از وسایل برقیمون داره که می خوایم با خودمون ببریم و بعد متناسب با اون یه تبدیل بگیریم؟بقیه وسایل ها هم که توان مصرفی پایین تر دارن که باهاش کار می کنن دیگه؟به ورودی برق منزل وصل میشه و کلا تغییر میده یا هر وسیله به اون وصل میشه؟ آره شارژر لپ تاب ها که یا 2 شاخ هست و واسه ایران مشکلی نداره یا 3 شاخه و واسه ایران باید تبدیل 3 به 2 میگرفتیم.ولی من پرسیدم گفتن تبدیل 2 به 3 نداریم واصلا لازم نیست چون شاخه سومی نداره که به پریز 2 گیر کنه وپریز 3 هم با همون 2 تا شاخه ارتباط الکتریکی برقرار می کنه دیگه؟!!؟ اگه اینطور نیست دوستان اهل فن وبابا برقی ها لطفا بگن اسم تبدیلش چی هست وتو ایران از کجا میشه خرید؟ با تشکر از همگی.[/color]
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم) تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ تاریخ مصاحبه:16می تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
2012-07-10 ساعت 16:14
یعنی نگاه کنیم ببینیم بیشترین توان مصرفی رو کدوم یکی از وسایل برقیمون داره که می خوایم با خودمون ببریم و بعد متناسب با اون یه تبدیل بگیریم؟بقیه وسایل ها هم که توان مصرفی پایین تر دارن که باهاش کار می کنن دیگه؟به ورودی برق منزل وصل میشه و کلا تغییر میده یا هر وسیله به اون وصل میشه؟ با سلام. مجموع توان رو بررسي كنيد بهتره. مثلاً اگه حدس ميزنيد ممكنه در آن واحد هم چايسازتون روشن باشه هم مايكروويوتون، توان اونهارو بايد باهم جمع بزنيد. اين دستگاه يه سه شاخه داره كه به پريزهاي 110 آمريكا وصل ميشه و يه پريز خودش داره كه دوشاخههاي برق دستگاههاتون رو بايد بهش وصل كنيد. به نظرم ميشه اونو يه جايي كنار آشپزخونه گذاشت. دوشاخههاي وسايل آشپزخونه كه اكثراً بهش ميرسن. براي وسايل دورتر مثل جاروبرقي يا اتو يا سشوار سيم سيار لازمه. چون 3000 وات ظرفيت داره احتمالاً ميشه به پريزش سه راهي وصل كرد و چند تا دستگاه 220 رو همزمان بهش زد(البته اگه مجموع توانشون از 3000 بيشتر نشه) ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july ارسال فرمها : 17 july سفارت : آنكارا دريافت نامه دوم : 7 march تاريخ مصاحبه : 7 may تاريخ كليرنس : June 4 تاريخ دريافت ويزا : 14 June ورود به آمريكا : August 27 دريافت گرين كارت : 10 September محل اقامت : San Diego (2012-07-10 ساعت 09:50)khavaran نوشته:(2012-07-10 ساعت 08:44)hamedhamed نوشته:(2012-07-10 ساعت 07:45)vroom نوشته:مرسي از توضيحات سريع و كاملاً واضح و جامعي كه دادي برات آرزوي موفقيت ميكنم اميدوارم بهت خوش بگذره در هواپیما در زمان شروع به پرواز و همینطور فرود، کلا کار کردن با هر وسیله الکترونیکی ممنوع هست، اون بالا هم دیگه اینترنت نیست. من در فرودگاه لس آنجلس هم لپتاپ را روشن کردم، که WiFi پیدا نکرد. اگر به فرودگاه لس آنجلس پرواز میکنید، آنجا کارمند پارسی زبان هم داره. من هنگامی که در صف بودم تا برسم به قسمت کنترل گذرنامه، یکی از این کارکنان فرودگاه،که خانمی ایرانی بود ( ماشالاه، هیکلش هم یه چیزی تو مایه های آرنولد بود!!)، با دیدن پاسپورت ایرانی من، با من پارسی صحبت کرد و کمک کرد که فرم ارزیابی را پر کنم، و البته گفت اگه طلا دارید، قایم کنید که اگه ببینند، ازتون میگیرند. که شانسمون هم زد و اصلا نه چمدان من را باز کردند و نه بازدید بدنی کردند!! البته آنها خودشان اگر ببینند که انگلیسیتان خوب نیست، شمرده صحبت میکنند. اگر هم در باجه به مشکلی برخوردید، بگو، ایلَدَه، من خاریجی بیلمیرَم!! خودشون برات مترجم میارند.
2012-07-10 ساعت 17:08
سلام دوستان
من شنیدم موقع گرفتن بلیت تو ایران آژانس ازمون میخواد که پاکت زرد رو بهشون بدیم تا ببرن به سفارت کشوری که پروازمون اونجا استاپ داره مثلا هلند،اونجا تایید بشه ، البته باز نمیشه. بعد بهمون تحویلش میدن. درسته؟؟؟!!!!
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا ارسال فرم ها:13 august تاریخ کارنت شدن: 6 april تاریخ مصاحبه:13 jun جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000 تاریخ دریافت ویزا: 14 jun (2012-07-10 ساعت 17:08)atisland نوشته: سلام دوستان البته من خودم از ایران به سمت آمریکا پرواز نکردم، اما اگه من باشم، الکی مدارک مهم زندگیم را به دست کسی که اصلا بهش هیچ ربطی نداره نمیدم. اون مدارک فقط برای قسمت کنترل پاسپورت در مرز ورودی فرودگاه آمریکا و بعدش اداره مهاجرت آمریکاست. کمی به منطق خود رجوع کنید، سفارت هلند توی ایران از قوانین آمریکا، از کجا خبر داره؟ وانگهی این مدارک به کشور دیگهای غیر از آمریکا مربوط نیست، بعدشم، شما فقط در یک کشور میانی استاپ داری، یعنی تو همون محدوده سالن فرودگاه هستی و خارج نمیشی تا هواپیمای بعدی. اصلا اون آژانسه از کجا میدونه شما پاکت زرد داری. اگه از من بپرسند بهشون میگم، به شما ربطی داره؟ اصلا میرم اینترنتی بلیط میخرم، اونجا دیگه کی میخواد از پاکت بپرسه؟ اما خداییش از کجا یه همچین چیزی را شنیدی؟ توی آَژانس بهت گفتند؟ یا اینهم از همین شنیدههای کترهای هستش؟
2012-07-10 ساعت 18:06
(2012-07-10 ساعت 13:05)khavaran نوشته: :سلام دوست عزیز ممنونم ، چشم یه سرو گوشی آب میدیم ببینیم که چه خبره !!؟؟ در رابطه با هوا باید بگم که ....!!! خب گرمه !!! اونم از نوع فوق حرفه ای ولی خب بر طبق گفته ساکنین اینجا در 3 ماه تابستون خیلی اذیت کننده هست ...! ولی برای فصل های دیگه به این شدت نیست . در رابطه با قیمت خونه باید بگم بله درسته ، اینجا قیمت خونه ( منظورم فلوریدا هست ) برای خرید خوبه و ارزونه ...! البته نباید عجله کرد برای خرید ... و خداروشکر که از آنجایی که من میلییونر هستم نگرانی از این بابت ندارم .(2012-07-08 ساعت 02:52)ghorbat نوشته: سلام خدمت دوستان ، دیدم چند روزه ...
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012 تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012 دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012 به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!! (2012-07-10 ساعت 17:08)atisland نوشته: سلام دوستاندوست عزیز به دلایل زیر هر کسی بهتون چنین چیزی گفته، دروغ گفته و خواسته از مدارکتون سو استفاده کنه. 1- هزاران نفر از طریق اروپا و بدون پاکت زرد به آمریکا می روند. 2- پاکت زرد فقط بدرد اداره مهاجرت می خوره و لاغیر. 3- پاکت زردی که باز نشود به چه درد می خورد؟ 4- سفارت این کشورها مدیر کلهای وزارت خارجه ما را راه نمی دهند. حالا اینقدر بیکار شدند که از روی پاکت توی اون را چک کنند؟ و .... من خودم بلیط لوفت هانزا گرفتم و هیچ چیزی ازم نخواستند. لطفا شنیده ها را با منطق بسنجید و بعد توی یک فضای عمومی مطرح بفرمایید. 2012, Bay Area, CA
2012-07-10 ساعت 19:04
(2012-07-10 ساعت 18:33)hoseyn نوشته:ممنون از راهنماییتون دوست عزیز؛من فقط خواستم بدونم که آیا یک همچین چیزی امکان پذیر هست یا نه! و اینکه این قضیه رو کسی به من گفت که خودش از طریق لاتاری 3 سال پیش مهاجرت کرد به امریکا. من هم چند بار به این قضیه فکر کردم و به نظر خودم هم غیر منطقی بود؛ولی خب من تجربه ام در این زمینه خیلی کمتر از بقیه دوستان هست و فقط خواستم سوال کنم تا مطمئن بشم. باز هم از همه دوستانی که راهنماییم کردن ممنون.(2012-07-10 ساعت 17:08)atisland نوشته: سلام دوستاندوست عزیز به دلایل زیر هر کسی بهتون چنین چیزی گفته، دروغ گفته و خواسته از مدارکتون سو استفاده کنه.
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا ارسال فرم ها:13 august تاریخ کارنت شدن: 6 april تاریخ مصاحبه:13 jun جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000 تاریخ دریافت ویزا: 14 jun
2012-07-10 ساعت 19:05
(2012-07-10 ساعت 16:48)Shezem نوشته:یعنی همراه داشتن طلای زینتی هم ممنوعه؟(2012-07-10 ساعت 09:50)khavaran نوشته:(2012-07-10 ساعت 08:44)hamedhamed نوشته: [quote='vroom' pid='190041' dateline='1341890139'] دوستان که می گفتند هرچی بخواهیم می تونیم ببریم فقط باید اطلاع داد؟ دوستانی که تجربه در فرودگاه لس آنجلس را دارند می شه توضیح بدند؟ خیلی ممنونم
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا مصاحبه:اپریل نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم) ورود به آمریکا:sep2012 گرین کارت:15 روز بعد از ورود |