کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-11 ساعت 16:13)نخجیر نوشته:  دوستان درود
من بلیط ترکیش گرفتم برای لوس انجلس.اما شماره های صندلی مشخص نشده و اژانس هم هنوز نتونسته شماره صندلی را بگیره.ممنون میشم راهنمایی نمایید.
با سپاس
از کجا به لس آنجلس؟ از آنکارا؟ استانبول؟ لندن؟ تهران؟ کابل؟

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، houmanes ، mojtaba_k ، Emad_L ، shkhmo
(2012-07-11 ساعت 16:19)Shezem نوشته:  [quote='نخجیر' pid='190494' dateline='1342007024']
دوستان درود
من بلیط ترکیش گرفتم برای لوس انجلس.اما شماره های صندلی مشخص نشده و اژانس هم هنوز نتونسته شماره صندلی را بگیره.ممنون میشم راهنمایی نمایید.
با سپاس

دوست عزیز
از تهران-استانبول-لوس انجلس
تشکر کنندگان: ghorbat ، کیانا ، SH1A2R3 ، houmanes ، 3rip ، Emad_L ، shkhmo
(2012-07-11 ساعت 16:19)Shezem نوشته:  
با سپاس

فكر كنم تركيش مسيرش اينه: تهران - استانبول - لوس آنجلس ... آژانس كه به من اينو گفت Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: sezar ، ghorbat ، کیانا ، SH1A2R3 ، houmanes ، 3rip ، mojtaba_k ، Emad_L ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-11 ساعت 17:54)schaghayegh نوشته:  
با سپاس

فكر كنم تركيش مسيرش اينه: تهران - استانبول - لوس آنجلس ... آژانس كه به من اينو گفت Smile
شقایق جان راست میگه منم ترکیش گرفتم تهران استانبول واشنگتن

تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، کیانا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Shezem ، 3rip ، mojtaba_k ، Emad_L ، shkhmo
با سپاس

متاسفانه ترکیش این مشکل رو داره. یعنی صندلی رو موقع Check In کردن آنلاین فقط میتونین انتخاب کنین، که وقتی شروع پرواز از تهران باشه امکان چک این کردن آنلاین وجود نداره. اگه کسی راه دیگه ای برای تعیین صندلی ترکیش داره بگه لطفا.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، کیانا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Shezem ، 3rip ، كاميلا ، mojtaba_k ، hamedhamed ، Emad_L ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-11 ساعت 18:15)sezar نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 17:54)schaghayegh نوشته:  
با سپاس

شقایق جان راست میگه منم ترکیش گرفتم تهران استانبول واشنگتن

دقیقا" همینطوره.اما از دوستان کسی هست که بلیط گرفته باشه و شماره صندلی را نزده باشند؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، کیانا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Shezem ، 3rip ، mojtaba_k ، hamedhamed ، Emad_L ، shkhmo ، Solitude
با سلام.
دوستان من هم تركيش گرفتم. تهران- استانبول- لوس انجلس.
شماره صندلي‌اي در بليطم نديدم. كسي گفته كه شماره صندلي مي‌دن. من تا حالا نشنيده بودم.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: نخجیر ، frz61 ، ghorbat ، کیانا ، SH1A2R3 ، houmanes ، Shezem ، 3rip ، mojtaba_k ، Emad_L ، shkhmo ، Solitude
ما هم ترکیش گرفتیم استانبول-نیویورک
چک این رو فقط بیست و چهار ساعت مونده به پرواز میتونین انجام بدین.
ما هم چند بار امتحان کردیم و هر دفعه پیغام خطا داد که به تاریخ بلیطتون توجه کنید و بیست و چهار ساعت مونده به پرواز چک این کنین.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، schaghayegh ، کیانا ، SH1A2R3 ، houmanes ، M.Haghighi ، Shezem ، kia_0950 ، كاميلا ، 3rip ، shkhmo ، mojtaba_k ، Emad_L ، honey62 ، Solitude
(2012-07-11 ساعت 18:58)IMG نوشته:  روی بلیط که شماره صندلی نمیزنند
اتوبوس نیستش که
وقتی برای Check In به Gate یا وبسایت میرین اونجا براتون Flight Card صادر میشه
توی Gate خودشون جا رو میدن بهتون
توی وبسایت خودتون انتخاب میکنین جاتون رو
موفق باشین

دوست عزیز در هواپیماییهای معتبر شما علاوه بر شماره صندلی میتونید غذای خودتون را هم مشخص کنید.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، houmanes ، daria ، ghorbat ، 3rip ، كاميلا ، shkhmo ، mojtaba_k ، mehdiii ، s$s ، Emad_L ، نخجیر ، Solitude
(2012-07-11 ساعت 09:54)gulu نوشته:  ميخواستم بدونم بيشترين زماني كه طول مي كشه تا SSN و گرين كارت به آدرسمون ارسال بشه چقدره ؟‌ جهت رزرواسيون هتل و پرواز مي خواستم .چون مي خوايم اول يه سفر كوتاه به اونجا داشته باشيم و پس از بررسي اوضاع برگرديم .لطفاً‌ دوستاني كه رفتن راهنمايي كنند Tongue

من يكماه آنجا بوم برايم نيامد روز اول رفتم گفتند از فرودگاه اقدام شده صبر كنيد مياد يك هفته بعدش براي همسرم اومد ما هم اميدوارشديم صبر كرديم روز هاي اخر نگران شدم دوباره رفتم گفتند بايد 21 روز كاري از ورودتون بگذره اگر نيومد بياييد فرم پر كنيد كه بليط برگشت ما 2 روز قبل از 21 روز كاري بود بعدش هم كه ديگه نيومند وماهم اومديم ايرا ن سفر دوم پي گيري مي كنيم البته فكر كنم مورد من خيلي كميابه بيشتر دوستان خيلي زود موفق به گرفتنش شدند
تشکر کنندگان: كاميلا ، 3rip ، frozen mind ، Shezem ، daria ، mojtaba_k ، mehdiii ، ghorbat ، s$s ، Hediyeh ، houmanes ، payan ، SH1A2R3 ، Emad_L ، honey62 ، behzad7 ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-11 ساعت 23:46)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 23:02)M.Haghighi نوشته:  تعقیب کردم تا نحوه تست دستم بیاد. راستی‌ اینجا DMV اکلاهما گواهینامه بین لمللی رو قبول نداشتن.البته من برای خرید ماشین از اون استفاده کردم.
دوست خوبم میشه لطف کنین بگین برا یامتحان شهری و کتبی چی خوندین؟
شیرا جان هر ایالتی‌ برای خودش کتابچه آئین نامه مخصوص داره.اگر کالیفرنیا میری باید مال همان جا را بخونی‌.الان پی‌دی‌اف را بخون مخصوصا صافهات آخر که وقتت تلف نشه اونجا(۹۰ صافه است).اونجا که رفتی‌ حتما زود یه سر برو DMV نزدیکت و کتابچه را مجانی‌ بگیر.به نظر من زبان انگلیسی‌ امتحان بعدی راحت تر است(چون کتابچه در هر صورت انگلیسی‌ است).سوالات نمونه تو سایت هم بزن که تکراری میدان.شهری خوندن نداره .بهترین کار داشتن گواهی نامه بین المللی و تمرین کردن قبل از امتحان است که همه چیز را رعایت کنی‌.سر چهار راه یواش نکن و حواست خیلی‌ خیلی به ابر پیاده باشه که براشون خیلی‌ مهم است ،نگاه از رو شانه‌ هنگام عوض کردن laneو همچنین رعایت حداکثر سرعت در جاهای مختلف.پیچیدن سمت چپ هم داستان جدا داره چون اونا خط های برای این کار دارند که ما اصلا ندیدیم Smile(بری می‌فهمی چی‌ میگم)

موفق باشی‌

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: Orchin ، نخجیر ، Shezem ، ozone ، daria ، mojtaba_k ، mehdiii ، 3rip ، schaghayegh ، ghorbat ، s$s ، hamedhamed ، houmanes ، payan ، SH1A2R3 ، armanbala ، jake ، کیانا ، Emad_L ، aziking ، honey62 ، behzad7 ، MPU ، shkhmo ، Solitude ، tiba ، مانترا
(2012-07-11 ساعت 08:06)gol1 نوشته:  
(2012-07-10 ساعت 17:08)atisland نوشته:  سلام دوستان
من شنیدم موقع گرفتن بلیت تو ایران آژانس ازمون میخواد که پاکت زرد رو بهشون بدیم تا ببرن به سفارت کشوری که پروازمون اونجا استاپ داره مثلا هلند،اونجا تایید بشه ، البته باز نمیشه. بعد بهمون تحویلش میدن. درسته؟؟؟!!!!

اصلاً اینطور نیست دقت کنید!

دوست عزیز سلام ، ببخشید که اینو میگم ولی خواهش میکنم نه به این مطالب کذب گوش بدین و نه اینجا عنوانش کنید !! اگر آژانسی هم اینو گفته معرفیش کنید تا خود بنده از توی همین آمریکا با دو تا ایمیل پدرش رو در بیارم !! . من نمیدونم چرا شما با وجود داشتن این همه منبع زنده در مهاجرسرا انقدر به این حرفهای صد من یه غاز گوش میدین ؟ !! . آژانسها فقط کپی ویزا رو ازتون خواهند خواست !! همین و بس . تازه من واسه همین هم کلی از بچه های با تجربه مهاجرسرا تحقیق کردم . موفق باشید .
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Shezem ، houmanes ، Hediyeh ، mehdiii ، SH1A2R3 ، schaghayegh ، armanbala ، 3rip ، Omidooo ، Emad_L ، ghorbat ، aziking ، honey62 ، daria ، MAHDI2012 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-07-12 ساعت 22:10)afshin4749 نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 08:06)gol1 نوشته:  
(2012-07-10 ساعت 17:08)atisland نوشته:  سلام دوستان
من شنیدم موقع گرفتن بلیت تو ایران آژانس ازمون میخواد که پاکت زرد رو بهشون بدیم تا ببرن به سفارت کشوری که پروازمون اونجا استاپ داره مثلا هلند،اونجا تایید بشه ، البته باز نمیشه. بعد بهمون تحویلش میدن. درسته؟؟؟!!!!

اصلاً اینطور نیست دقت کنید!

دوست عزیز سلام ، ببخشید که اینو میگم ولی خواهش میکنم نه به این مطالب کذب گوش بدین و نه اینجا عنوانش کنید !! اگر آژانسی هم اینو گفته معرفیش کنید تا خود بنده از توی همین آمریکا با دو تا ایمیل پدرش رو در بیارم !! . من نمیدونم چرا شما با وجود داشتن این همه منبع زنده در مهاجرسرا انقدر به این حرفهای صد من یه غاز گوش میدین ؟ !! . آژانسها فقط کپی ویزا رو ازتون خواهند خواست !! همین و بس . تازه من واسه همین هم کلی از بچه های با تجربه مهاجرسرا تحقیق کردم . موفق باشید .
دوست عزیز کذب محضه مواظب باش گول نخوری عزیز هرکی که هرچی گفا نباید باور کنی که اگه کل پست های اینجا رو هم بخونی حتی یه مورد مشابه پیدا نمیکنی از کسایی که رفتن
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، mehdiii ، payan ، SH1A2R3 ، schaghayegh ، Emad_L ، ghorbat ، honey62 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
سلام دوستان. من کانادا هستم. سوال من اینه که حتما باید از مرز هوایی وارد آمریکا بشیم؟ یا با اتوبوس هم میشه؟ من به مرز آمریکا خیلی نزدیک هستم. ممنونم از راهنماییتون
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، schaghayegh ، 3rip ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، daria ، shkhmo ، shadin_n
(2012-07-12 ساعت 22:27)amirazimi نوشته:  سلام دوستان. من کانادا هستم. سوال من اینه که حتما باید از مرز هوایی وارد آمریکا بشیم؟ یا با اتوبوس هم میشه؟ من به مرز آمریکا خیلی نزدیک هستم. ممنونم از راهنماییتون

فرقي نميكنه شما هم با gobus ميتونيد و هم با هوابيما به مرز برسيد .من كه ايندفعه بركشتم به ايران رو از كاناداكرفتم .
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، mehdiii ، 3rip ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، Emad_L ، ghorbat ، honey62 ، daria ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان