کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin امروز دقیقاً 2 هفته شد که ما اینجاییم و همچنان منتظر دریافت این مدارک نازنین گوگولی هستیم Tongue
در چند روز پیش یه پستی گذاشتم مبنی بر این که فعلاً ماشین بی ماشین !! یادتون میاد ؟؟؟ .... باید بگم اشتباه کردم Tongue جوونی کردم ، بچگی کردم ، .... و صحبتمو پس میگیرم Big Grin واقعاً اینجا بدون ماشین خیلی سخته و واقعاً نمیشه کاری کرد . سیستم اتوبوس شهری خیلی ضعیفه ( البته اینجایی را که من هستم را خدمتتون عرض میکنم ) و واقعآ به دوستان توصیه میکنم که حتماً تو براورد هزینه هاشون ، هزینه خرید ماشین را لحاظ کنن ... سیستم حمل و نقل عمومی خیلی کند هست ( البته دور از انصافه که کل سیستم را زیر سئوال ببریم !!! ) اتوبوس ها خیلی تمیزه و واقعاً آدم لذت میبره وقتی سوار میشه ... ولی برای ماهایی که دنبال کارامون هستیم و زمان برامون مهمتر از همه چیز هست زیاد مناسب نیست ...!!! کلاً من تو این مدت دقت کردم تو این مسیر هایی که من سوار میشم معمولاً قشر بازنشسته از این سیستم استفاده میکنند و یا اکثر کسانی که کارمند هستند و ساعت کاریشون مشخصه و مشکلی ندارن ..! ولی به نظر من برای کسی که دنبال کار هست و دوست داره بره دنبال زبان یاد گرفتن و کلاً پیگیری اطلاعات مربوط به شهری که در آن سکونت داره ، اتوبوس انتخاب مناسبی نیست . یه مسیری را که من با اتوبوس حدود یک ساعت و نیم طول میکشه برم ، با ماشین حدود 20 دقیقه هست ...! ( دقیقاً اعداد بر طبق واقعیت هست و بدون هیچ گونه بزرگ نمایی و جو میباشند Big Grin ) بخاطر ایتکه اتوبوس مسیر خاصی داره و معمولاً در طول مسیر ، تغییر جهت های زیادی را شامل میشه ...! که این کار باعث دور شدن مسیر میشه و بعد از اون هم که میزان معطلی در ایستگاه را هم که دیگه نگو خواهر ... !!!! Cool. در رابطه با خرید ماشین هم باید خدمت دوستان عرض کنم که اگه واقعاً تو فکر خرید ماشین 2000 تا 3000 دلاری هستین ، کلاً در اشتباهین !!!! اینجا من خیلی ماشین دیدم و وقتی به هر کسی میزان بودجه مورد نظز را میگم ... زود بهم در جواب میگه " پس دنبال دردسر میخوایی بگردی " ( البته شاید بشه تحت شرایط خاص ماشینی در این رنج قیمت پیدا کرد که خوب باشه و گفته من مطلق نیست ولی باید زیاد بگردیم .... که متاسفانه ما بنا به نیاز و از جهت صزفه جویی در وقت ، نیاز به خرید ماشین داریم و وقت زیادی هم نداریم ... ) پس خیلی اشتباه کردم که گفتم ماشین بی ماشین ...!!! و الان میگم ماشین با ماشین و از واحباته. رفته بودم بیرون و کلی منتظر اتوبوس شدم ... ولی نیومد . با خودم گفتم که پیاده برم تا ایستگاه بعدی ( آخه کلاً یکمی عجولم ) خلاصه تا ما راه افتادیم و حدود 200 - 300 متر از ایستگاه دور شدیم ، اتوبوس اومد و خیلی شیک و خوشگل از جلوی ما رد شد ... کلی اعصابم ریخت بهم و شروع کردم پیاده رفتن در ادامه مسیر ... در عرض کمتر از 10 دقیقه آقا جاتون خالی یک بارونی گرفت که نگو و نپرس !!؟؟ خلاصه ما هم تنها سر پناهی که پیدا کردیم ، یه درخت نخل بود که قربونش برم تنها چیزی که نداشت ، برگ بود Tongue خلاصه مثل این فیلم هندی ها نخلرو بغل کرده بودم تا خیس نشم !!! ولی آنچنان خیس شدم که اگه تو استخر آب میوفتادم خیلی بهتر بود !! چون کلی آشغال از روی این نخله ریخت تو کلم Big Grin همون جا بود که با خودم گفتم ، در اسرع وقت میری تو سایت و حرفتو پس میگیری !!
بازم میگم اینجا خیلی خوبه و من دارم لذت میبرم و امیدوارم که با کار پیدا کردن و ماشین خریدن (Big Grin) این لذت پایدار بمونه .... انشااله
دوستون دارم خیلی زیاد ، فکر کردن هم اصلاً نمیخواد .Big Grin
مخلص همه دوستان هم هستیم دربست .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-07-13 ساعت 11:10)IMG نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 23:28)jordanir نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 18:58)IMG نوشته:  روی بلیط که شماره صندلی نمیزنند
اتوبوس نیستش که
وقتی برای Check In به Gate یا وبسایت میرین اونجا براتون Flight Card صادر میشه
توی Gate خودشون جا رو میدن بهتون
توی وبسایت خودتون انتخاب میکنین جاتون رو
موفق باشین

دوست عزیز در هواپیماییهای معتبر شما علاوه بر شماره صندلی میتونید غذای خودتون را هم مشخص کنید.

بحث شماره صندلی بود نه غذا
بنده هم عرض کردم [font=Impact]علاوه بر صندلی[/font] میتونید....
یعنی هم امکان تعیین محل نشستن که ما بهش میگیم صندلی وجود داره و هم میتونید نوع خوراک یا همون غذا را تعیین کنید.
البته توی پرواز های کشورهای اطراف خیلی روی این قضیه حساب نکنید چون پالسی شرکت های هواپیمایی در کشورها و پرواز های مختلف فرق میکنه.
مثلا شما غذا را دقیقا انتخاب میکنبد ولی تو هواپیمای اتحاد یا امارات یا قطر یا .. تو پروازهایی که مستقیم از امارات یا قطر دارند و مبدا امارات یا قطر هست فقط به سه نوع غذا بسنده میکنند.
و بیشتر در هواپیمایی های معتبر ولی مهمتر از اون در پروازهایی از مبدا معتبر جواب میده. حتی جالبه بدونین اتحاد از ایران اصلا پروازش تفاوت خاصی نداره.
یا همین ترکیش که دوستان میگن اگه جای دیگه بهاش پرواز داشته باشن خیلی تفاوت حس میکنند. اشکال از مبدا است به ایرلاینهای خود دست نزدید.
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، کیانا ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، honey62 ، aziking ، daria ، mojtaba_k ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-07-14 ساعت 09:27)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin امروز دقیقاً 2 هفته شد که ما اینجاییم و همچنان منتظر دریافت این مدارک نازنین گوگولی هستیم Tongue
بازم میگم اینجا خیلی خوبه و من دارم لذت میبرم و امیدوارم که با کار پیدا کردن و ماشین خریدن (Big Grin) این لذت پایدار بمونه .... انشااله
دوستون دارم خیلی زیاد ، فکر کردن هم اصلاً نمیخواد .Big Grin
مخلص همه دوستان هم هستیم دربست .
آقاي ghorbat جان شما يه لطفي كن اين ويكند كه با دوست جونت باراك خان Big Grin تشريف ميبرين جت اسكي بگو اين رفقاي ما رو از بلاتكليفي نمي خوايين دربيارين از صبح تا شب كارشون شده چك كردن اين جدول كليرنس ، نكنه اين كارمنداي اداره جات شما مي خوان اونا رو تا دقيقه 90 سپتامبر جون به لب كننSad نهايت تا پايان جولاي همه رو با هم كلير كنيد و السلام ...

گذشته از شوخي اميدوارم كه بزودي هم صاحب يه ماشين خوشگل و يه كار حسابي بشي . از اينكه اونجا اوقات خوشي داري خوشحاليم . براي ما هم دعا كن كه دعا در بلاد كفر بسيار كارسازه Smile

شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، payan ، کیانا ، mehdiii ، به گل ، daria ، mojtaba_k ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n
(2012-07-14 ساعت 09:53)gulu نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 09:27)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin .....
آقاي ghorbat جان شما يه لطفي كن اين ويكند .....

سلام دوست عزیز ، از بابت آرزویی که برای من کردین بسیار سپاسگزارم Wink و امیدوارم که هر چه زودتر شرایط طوری پیش بره که بر وفق مرادتون باشه ... انشااله ...
در رابطه با این دوستمون باراک باید بگم که بنده خدا از ویکند هفته پیش که حولش دادم تو آب ، سرما خورده و خونه خوابیده Tongue اتفاقاً سر این مسئله اتوبوس باهاش صحبت کردم و قرار شد که اینجا بعد از انتخابات یه خط منو ریل احداث کنن Big Grin ولی راست میگین ، چند روزی هست که اصلاً سر دوستانی که منتظر ویزا هستن بهش گیر ندادم ... فردا میرم یقشو میگیرم و یه چند تا ریچارد بارش میکنم ...Wink بلکه یه فرجی بشه ... انشااله . فقط اگه فردا تو اخبار دیدین که یه بلایی سرش اومده ، بدونین که یکمی زیاده روی کردم Tongue

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: gulu ، Shezem ، payan ، کیانا ، mehdiii ، Hediyeh ، daria ، mojtaba_k ، houmanes ، mavarfan ، shkhmo ، MPU ، shadin_n ، Solitude
سلام به تمام دوستانی که به این تاپیک سر می‌زنند
امیدوارم که خوب و سر حال باشید
یه سایت خوب برای تهیه بلیط های ارزان برای سفر به آمریکا
امیدوارم که مورد استفاده باشد:

http://cfse.momondo.com/

با آرزوی بهترین ها
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: Orchin ، gol1 ، Shezem ، mehdiii ، majid89 ، aziking ، daria ، mojtaba_k ، ghorbat ، ozone ، hoda2012 ، houmanes ، کیانا ، shkhmo ، emrah66 ، iraniha ، shadin_n ، Solitude
دوستان عزیز
با سلام
آیا می دانید پروازهای Bmi را در تهران باید از کجا رزرو کرد؟ممنون
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: majid89 ، Shezem ، mehdiii ، mojtaba_k ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-07-14 ساعت 12:05)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
با سلام
سلام
دفتر Bmi با شماره تلفن 6-22344455
البته باهاشون که صحبت میکنید میگن باید یکروزه پول بلیط رو پرداخت کنید وگرنه رزروتون باطل میشه!
من رزروم رو خودم انجام دادم بعد به آژانس گفتم برام اوکی کنه. اینجوری سه چهار روزی بهم آپشن دادن! ولی از نظر قیمت خیلی به نفعم شد چون اول که از طریق آژانس اقدام کرده بودم قیمت بالاتری بهم داده بودن ولی بعد که دیدن من خودم مستقیما با دفتر Bmi صحبت کردم و نرخ پایینتری گرفتم دیگه چاره ای جز پذیرش نداشتن!Rolleyes
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: كاميلا ، gol1 ، schaghayegh ، majid89 ، parsy631 ، honey62 ، kopol ، mehdiii ، daria ، mojtaba_k ، ghorbat ، nahid.t ، mavarfan ، shkhmo ، iraniha ، shadin_n ، **USA** ، Solitude
(2012-07-14 ساعت 13:02)Hediyeh نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 12:05)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
با سلام
سلام
دفتر Bmi با شماره تلفن 6-22344455
البته باهاشون که صحبت میکنید میگن باید یکروزه پول بلیط رو پرداخت کنید وگرنه رزروتون باطل میشه!
من رزروم رو خودم انجام دادم بعد به آژانس گفتم برام اوکی کنه. اینجوری سه چهار روزی بهم آپشن دادن! ولی از نظر قیمت خیلی به نفعم شد چون اول که از طریق آژانس اقدام کرده بودم قیمت بالاتری بهم داده بودن ولی بعد که دیدن من خودم مستقیما با دفتر Bmi صحبت کردم و نرخ پایینتری گرفتم دیگه چاره ای جز پذیرش نداشتن!Rolleyes
موفق باشید
آدرسش کجاست ؟تلفنش مشغوله

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: honey62 ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-07-13 ساعت 14:23)hossein1234 نوشته:   سلام به همه دوستان مهاجر سرایی
بالاخره ما هم به قول دوستان وارد سرزمین فرصت ها شدیم . پروازمون از تهران به استامبول بعدش ۳ ساعت توقف و استامبول به شیکاگو Smile
پرواز ترکیش خوب بود و بدون تاخیر
کارامون تو فرودگاه به سرعت انجام شد و آفیسر مهربان با یه لبخند گفت : welcome to US
بله اینم تا اینجای ماجرا ... شیکاگو الان خیلی گرمه
استراحت میکنم و باز در خدمت دوستان هستم
به امید ورود تمامی دوستان مهاجرسرایی با خوشی و سلامتی به این خاک
جالبه، با خوندنش حس خیلی خوبی بهم دست داد. انگاری خودم رسیدم اونجا. مخصوصا اون جمله قشنگ welcome to us
امیدوارم همگی خیلی زود این جمله رو بشنویم
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: parsy631 ، كاميلا ، honey62 ، schaghayegh ، Hediyeh ، mehdiii ، Shezem ، daria ، mojtaba_k ، ghorbat ، نخجیر ، houmanes ، کیانا ، shkhmo ، mirman ، shadin_n ، Solitude
یه سوال واسم پیش اومده، دوستانی که ویزای آمریکا رو گرفتن آیا رفتن ارز مسافرتی هم بگیرن؟!
من واسه رفتن به آنکارا دنبال این 400 دلاریه نبودم اما میگن واسه جاهای دور تا 1500 دلار هم میدن که واسه 3 نفر تفاوتش به اندازه اجاره یه ماه تو آمریکا میشه :p
سوال اینه که با توجه به ویزای مهاجرتی آیا میشه گرفت این ارز رو یا نه
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: honey62 ، mojtaba_k ، کیانا ، ghorbat ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-07-14 ساعت 13:57)j1970 نوشته:  یه سوال واسم پیش اومده، دوستانی که ویزای آمریکا رو گرفتن آیا رفتن ارز مسافرتی هم بگیرن؟!
من واسه رفتن به آنکارا دنبال این 400 دلاریه نبودم اما میگن واسه جاهای دور تا 1500 دلار هم میدن که واسه 3 نفر تفاوتش به اندازه اجاره یه ماه تو آمریکا میشه :p

بله دوست عزیز
اکثر دوستانی که از سهمیه ی 400 تایی استفاده نکردن روی بلیط USA ارز گرفتن البته 1000 تا! اون 1500 تا مال قبل از عید بودSad
ویزای مهاجرتی رو هم میگن اگه اعتبارش کمتر از 3 ماه باشه مشکلی پیش نمیاد, البته تا اونجایی که من توی این مدت متوجه شدم اون هم سلیقه ای برخورد میشه! بعضی بانکها میگن اینجوری! بعضی دیگه اصلا توجهی به اعتبار ویزا ندارن!
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: schaghayegh ، kopol ، j1970 ، Shezem ، mojtaba_k ، ghorbat ، houmanes ، nahid.t ، honey62 ، shkhmo ، emrah66 ، **USA** ، Solitude
(2012-07-11 ساعت 11:04)cmbt نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 09:54)gulu نوشته:  ميخواستم بدونم بيشترين زماني كه طول مي كشه تا SSN و گرين كارت به آدرسمون ارسال بشه چقدره ؟‌ جهت رزرواسيون هتل و پرواز مي خواستم .چون مي خوايم اول يه سفر كوتاه به اونجا داشته باشيم و پس از بررسي اوضاع برگرديم .لطفاً‌ دوستاني كه رفتن راهنمايي كنند Tongue
SSN ما چهار روزه آمد.البته روز بد از ورود به آمریکا ما به اداره سوشایال رفتیم و پیگیر شدیم.این کار روند را تسریع کرد چون یک سری اطلاعات را در همان اداره سوشایال از ما پرسید و وارد کامپیوتر کرد.گرین کارت‌ها هم ۲۰ روزه رسید.با چند روز اختلاف گرین کارت همسر و پسرم زودتر آمد.ما برای دو ماه بلیط گرفته بودیم ولی‌ چون کارها زودتر انجام شد یک ماه پرگشتیم که بابت عوض کردن بلیط دو میلیون هم ضرر کردیم.ما کالیفرنیا بودیم.
"برگشتیم"؟
یعنی رفتی اونجا و برگشتی که دوباره برگردی؟
مشکلی پیش نمیاد؟
به همه با هم گرین کارت میدن یا غیر اصلیا باید شرایط خاصی داشته باشن؟ و اگه شرایط داشته باشن بعد از چه مدت میتونن برگردن ایران؟
اگه بشه مثلا زود برگشت خیلی داستان ممکنه فرق کنه (من واسه کار و پروژه منظورمه)

تشکر کنندگان: mojtaba_k ، ghorbat ، houmanes ، honey62 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-07-14 ساعت 13:57)j1970 نوشته:  یه سوال واسم پیش اومده، دوستانی که ویزای آمریکا رو گرفتن آیا رفتن ارز مسافرتی هم بگیرن؟!
من 5 شنبه گرفتم از بانک ملی 1000 دلار بانک ملت نداد گفت ویزای شما مهاجرتی ارز مسافرتی تعلق نمیگیره سعی کنید شعبه های مختلف سر بزنید
بانک سامان هم میده
تشکر کنندگان: Shezem ، schaghayegh ، daria ، mehdiii ، mojtaba_k ، ghorbat ، j1970 ، houmanes ، كاميلا ، honey62 ، shkhmo ، Rainy ، Solitude ، مانترا
(2012-07-13 ساعت 02:23)M_star1316 نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 18:17)daria نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 16:13)نخجیر نوشته:  دوستان درود
من بلیط ترکیش گرفتم برای لوس انجلس.اما شماره های صندلی مشخص نشده و اژانس هم هنوز نتونسته شماره صندلی را بگیره.ممنون میشم راهنمایی نمایید.
با سپاس

متاسفانه ترکیش این مشکل رو داره. یعنی صندلی رو موقع Check In کردن آنلاین فقط میتونین انتخاب کنین، که وقتی شروع پرواز از تهران باشه امکان چک این کردن آنلاین وجود نداره. اگه کسی راه دیگه ای برای تعیین صندلی ترکیش داره بگه لطفا.
سلام:
ما بلیطمون از ترکیش بود . یکماه به اومدن از آزانس زنگ زدن برای تعیین محل صندلیهامون. ما هم رفتیم و به دلخواه خودمون اونها رو مشخص کردیم . بعد هم یه پرینت تائیدیه از اون رو بهمون داد و تمام.

سلام
شما پرواز مبداتون از تهران بود؟ من باز امروز زنگ زدم از آژانس پرسیدم، گفتن ترکیش امکان انتخاب صندلی نمیده و این پیغام رو میده:

SEAT MAP NOT AVAILABLE, REQUEST SEAT AT CHECK-IN

2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، frozen mind ، كاميلا ، shkhmo ، schaghayegh
دوستان سلام
ما ديروز با پرواز امارات به لس انجلس اومديم همه چيز خوب بود
دوستاني كه بچه كوچيك همراه دارن موقع رزرو بليط
حتما درخواست baby basket بدين خيلي واسه كوچولوتون
راحته و همچنين صندلي كه بهتون مجبورن بدن به خاطر جاي بسكت
خيلي راحت وجادارتره.
فقط تو فرودگاه مقصد پاكتي رو كه صفارت داده تو
دست بگيريد تا به كاونتر درست راهنمايي بشيد چون همشون با ديدن پاكت متوجه ميشن
چون با نشون دادن تنها ويزا ياگفتن نوعويزاتون به سكوريتيها گيج ميزنن و ممكنه الكي بفرستنتون تو يك صف غلط

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان