کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-23 ساعت 07:21)mansour*** نوشته:  ghorbat جان گرین کارت چند روزه گرفتی؟نامه welcomeراگرفته بودی؟
عزیز جان گرین کارتمون حدود 3 هفته ای اومد ، ولی نامه خوش آمد گویی حدود 10 روز پس از ورودمون اومد .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Hediyeh ، MPU ، shkhmo ، كاميلا ، mehdiii ، houmanes ، Shezem ، mitr.p ، SH1A2R3 ، honey62 ، ozone ، ronmony ، mansour*** ، emrah66 ، shadin_n ، Solitude ، مانترا
(2012-07-22 ساعت 22:30)golbahara نوشته:  سلام دوستان

من امروز با چند تا آزانس راجع به بلیط تهران - لس آنجلس سئوال کردم همشون میگن تا اواسط سپتامبر همه ایرلانه پر هستند فقط بیزینس و فرست مونده !!! این یعنی چی؟؟

پس ماچیکار کنیم؟

با چند مراجعه به آژانس های مسافرتی متوجه شدم بیشتر آنها کار رزرو بلیط خارجی را خیلی خوب نمی دانند . اینطوری مراجعین را هم اذیت می کنند. پیشنهاد من این است که با مراجعه به سایتهایی مثل cheapair یا kayak برنامه پروازی خودتان را برنامه ریزی کنید بعد به شرکتهایی که خودشان در تهران دفتر دارند مراجعه کنید و مستقیم بلیط بخرید و این طوری از آژانس گرفتن حذف می شود. موفق باشیدSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، storagemeter ، houmanes ، frozen mind ، roghiyeh ، Shezem ، SH1A2R3 ، honey62 ، golbahara ، funnybluesolea ، odiseh ، aziking ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-23 ساعت 06:55)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin بابت چند روز نبودنم معذرت خواهی میکنم ...!! ولی خب تو این مدت هم هیچ اتفاق خاصی رخ نداد که تجربیات جدیدم را براتون بنویسم ! ولی بلاخره انتظار ما هم تمام شد و این مدارک نازنین ( سوشیال و گرین کارت ) بر ما نازل شد !!!Big Grin از فردا دارم میرم دنبال گواهی نامه و باقی کارها که حتماً اگه نکات خاصی را متوجه شدم و تجربه جدیدی را در این ایالت تجربه کردم ، براتون مینویسم ...! خلاصه من فعلاً در ایالت فلوریدا در شهر ارلندو ( Orlando ) هستم و اگر در رابطه با اینجا کسی نیاز به دریافت اطلاعات داشت ، خوشحال میشم و در خدمت دوستان گل هستم . ( لطفاً با پیام خصوصی و یا با ایمیل ) Wink
مخلص هر چی مهاجر و مهاجر سرایی هم هستیم دربست Big Grin

با چه پروازی رفتید و کدام مسیر و هزینه تان چقدر شد ما هم همان ایالت می خواهیم بیاییم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، SH1A2R3 ، mehdiii ، houmanes ، shkhmo
(2012-07-22 ساعت 23:32)roghiyeh نوشته:  احتمالا حالشون خوش نبوده.این حرفی که زدن یه حرف بیخوده و اگه یکی اینو به خودشون بگه مطمئنا میخندن.غیر از ایران هیچ جای دنیا پر بودن پرواز معنی نداره و مطمئن باشین تا آخرین لحظه هم میتونین بلیط گیر بیارین.ایر لاینهای خارجی انقدر عقلشون میرسه وقتی ببینن یه کلاسی تو یه پروازی پر شد سریع براش برنامه ریزی کنن و مدیریتش کنن.بهتره از چند تا آژانس دیگه هم سوال کنین.

شاید واقعا پر نبوده اما گرون شده.
مثال می زنم: من در حدود بهمن ماه 90 سه تا بلیط KLM اکونومی رفت و برگشت به آتلانتا خریدم به قیمت 6.074.000 تومن. همین پرواز با همون بلیط اکونومی به قیمت امروز شده 18.350.000 تومن!! خب این اگه اشتباه نکنم تقریبا برابر فرست کلاس در تاریخ خرید بلیطم هستش.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: roghiyeh ، ghorbat ، frz61 ، Shezem ، mitr.p ، كاميلا ، SH1A2R3 ، honey62 ، mehdiii ، Rainy ، golbahara ، houmanes ، shkhmo
(2012-07-23 ساعت 10:34)gol1 نوشته:  
(2012-07-23 ساعت 06:55)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin .....

با چه پروازی رفتید و کدام مسیر و هزینه تان چقدر شد ما هم همان ایالت می خواهیم بیاییم
دوست عزیز ما از ایران بلیط نگرفتیم !!!

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، mehdiii ، houmanes ، shkhmo
(2012-07-22 ساعت 22:30)golbahara نوشته:  سلام دوستان

من امروز با چند تا آزانس راجع به بلیط تهران - لس آنجلس سئوال کردم همشون میگن تا اواسط سپتامبر همه ایرلانه پر هستند فقط بیزینس و فرست مونده !!! این یعنی چی؟؟

پس ماچیکار کنیم؟
سلام ما هم براي اواخر مرداد به مقصد لوس انجلس بليط گرفتهايم البته يك ماه قبل، ميخواستيم تاريخ ان را يك هفته عقب تر ببريم كه گفتند در كلاس پروازي شما تا اواسط سپتامبر به هيچ وجه جا نيست
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، mehdiii ، frz61 ، payan ، frozen mind ، golbahara ، houmanes ، ghorbat ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان عزیز
این روزها کسی برای گرفتن ارز دولتی از بانک اقدام نکرده؟ من بلیت گرفتم به نظر شما الان اقدام کنم برای گرفتن ارز یا...؟
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo
(2012-07-18 ساعت 18:56)alireza1777 نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 22:38)leilit نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما تازه رسیدیم هیوستون. با قطر ایر اومدیم که همه چیز خوب پیش رفت و راحت رسیدیم.
ارز دولتی هم بانک ملت هر جا رفتیم نداد! میگفتن به ویزای مهاجرتی نمیدن. ولی ما یه آشنا پیدا کردیم گرفتیم.
هنوز اینجا جایی نرفتیم که توضیح بدم چه جوریه Smile ولی سوالی بود در خدمتم

میشه راهنمایی کنی چه جور شهریه چطور انتخاب کردی این شهرو؟

دوست عزیز سلام
شما برای ترکیه هم ارز گرفته بودید یا نه؟منظورم این هست که من برای ترکیه ارز گرفتم ایا برای امریکا هم میدهند؟
ممنون
تشکر کنندگان: Shezem ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، shkhmo
امروز رفتم بانك ملي گفت به ويزاي مهاجرتي هم ارز تعلق نميگيره در ضمن حداكثر 3 روز قبل از پرواز حواله صادر ميشه
تشکر کنندگان: Shezem ، atisland ، maka2 ، Hediyeh ، zohreh36 ، houmanes ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
مو از تاپیک کلیرنس حالو اومدوم تو ای تاپیک

سلام کاکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Shezem ، atisland ، houmanes ، nahid.t ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-23 ساعت 20:13)odiseh نوشته:  مو از تاپیک کلیرنس حالو اومدوم تو ای تاپیک

سلام کاکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile

خوش اومدي Wink
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: odiseh ، Shezem ، atisland ، houmanes ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-23 ساعت 18:15)نخجیر نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 18:56)alireza1777 نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 22:38)leilit نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما تازه رسیدیم هیوستون. با قطر ایر اومدیم که همه چیز خوب پیش رفت و راحت رسیدیم.
ارز دولتی هم بانک ملت هر جا رفتیم نداد! میگفتن به ویزای مهاجرتی نمیدن. ولی ما یه آشنا پیدا کردیم گرفتیم.
هنوز اینجا جایی نرفتیم که توضیح بدم چه جوریه Smile ولی سوالی بود در خدمتم

میشه راهنمایی کنی چه جور شهریه چطور انتخاب کردی این شهرو؟

دوست عزیز سلام
شما برای ترکیه هم ارز گرفته بودید یا نه؟منظورم این هست که من برای ترکیه ارز گرفتم ایا برای امریکا هم میدهند؟
ممنون

با عرض پوزش از تاخیر!
ما اینجا بخاطر فامیل و بستگانمون اومدیم شاید هم نمونیم. ولی جای خوبی و هوا هم اصلا اون حدی که ما فکر میکردیم گرم و بد هست، بد نیست.
ما دبی رفتیم و توی سال 90 افتاد که ارز هم گرفتیم. ارز با ویزای ما شدنی ولی پارتی میخواد.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: Shezem ، manila ، houmanes ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
دوستان یه چیزی می گم نخندین ها

من نمی دونم کجای آمریکا خیلــــــــــــــــــــــــــی خوبه برای ورود و کار (رشته کامپیوتر / نرم افزار و برنامه نویسی)

ما آدرسمون رو برای دنور دادیم ایالت کلرادو ولی نمی دونیم باید چیکار کنیم Sad
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: ghorbat ، houmanes ، mehdiii ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-23 ساعت 22:01)odiseh نوشته:  دوستان یه چیزی می گم نخندین ها

من نمی دونم کجای آمریکا خیلــــــــــــــــــــــــــی خوبه برای ورود و کار (رشته کامپیوتر / نرم افزار و برنامه نویسی)

ما آدرسمون رو برای دنور دادیم ایالت کلرادو ولی نمی دونیم باید چیکار کنیم Sad

اونجا رفتي سينما فقط نري !! وضع خرابه ها!!Smile
since 2012
تشکر کنندگان: roghiyeh ، atisland ، masih sh ، houmanes ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، mml ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستانSmile
بچه هایی که می خوان هیوستون برن!! ترکیش ایر لاین یه special offer گذاشته ، البته محدود!!
تهران - هیوستون مستقیم 1037 دلارWink
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: maka2 ، houmanes ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان