کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-18 ساعت 16:49)ehsan1095 نوشته:  با سلام بچه ها ا م ر ي ك ا اگه گواهينامه را بين المللي كنيم ارزشمند تر است يا ترجمه آن،در صورت امكان فوري به من جواب دهيد چون مسافرم.ممنون

احسان جان ، سلام ، برای ما اینطور بود که ترجمه و اصل گواهینامه رانندگی ارزش بیشتری داشت و اگه همراهم نبود گرفتن فوری گواهینامه کمی سخت تر میشد . راستش وقتی من گواهینامه بین المللی رو دادم ، گفت که اصل گواهینامه و ترجمه ی اونو میخوام و فقط کپی از ترجمه و اصل اون گرفت . اصلاً به گواهینامه بین المللی کاری نداشت . تنها مزیت گواهینامه بین المللی اینه که دیگه در نوبت امتحان عملی قرار نخواهی گرفت ، همین . موفق باشید .
تشکر کنندگان: houmanes ، Emad_L ، mehdiii ، SH1A2R3 ، schaghayegh ، ghorbat ، كاميلا ، mojtaba_k ، honey62 ، ehsan1095 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude ، مانترا
(2012-07-19 ساعت 23:41)sgh نوشته:  من تازه این سایت رو پیدا کردم میشه بگین توی فرودگاه از ما چه مدارکی می خوان؟
اگه فرودگاه آمریکا منظورتونه:
دوتا صف تشکیل داده میشه - یکی برای سیتیزن ها و گرین کارتیها و یکی هم برای بقیه یا به قول افسره VISITORS
اونهائی که بار اولشون هست میرن و هنوز گرین کارتوشن رونگرفتن ( مثل ما )باید تو صف VISITORS برن.
1-پاسپورتتون که ویزای آمریکا توش خورده
2-پوشه های زرد رنگی که پلمپ شدس و از سفارت گرفتین ( CDهائی که دکتر بهتون داده تا وقتی مریض نشدین جائی به کارتون نمیاد - چیزی که افسر فرودگاه بهم گفت )
3- یه فرم کوچیک که توی هواپیما بهتون دادن و پرش کردین.
چیز دیگه ای خاطرم نیست.
کلا هر جا ابهام داشتین از افسرها یا مسئولین بپرسین با مهربونی پاسخ میدن.
یادتون باشه اگه تغییرآدرسی دارین , باید همون جا توی فرودگاه به افسری که پو شه های زرد رو میدین اعلام کنین - یه فرم پر میکنه و میزاره روی صفحه اول پرونده تون ( من خودم منتظر بودم یکی ازم بپرسه اینو ولی وقتی دیدم کسی نمیپرسه خودم به افسر مهاجرت اعلام کردم و واقعاهم به موقع بود چون بعد از اون دیگه عملا کارام تموم شده بود و باید از فرودگاه خارج میشدم)
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: houmanes ، Emad_L ، Shezem ، shawn ، 3rip ، maka2 ، mehdiii ، SH1A2R3 ، ozone ، schaghayegh ، ghorbat ، كاميلا ، mojtaba_k ، honey62 ، mahyar66 ، shkhmo ، MPU ، Hediyeh ، odiseh ، iraniha ، shadin_n ، Solitude ، مانترا
دوستان
آیا اگه قبل از گرفتن گرین کارت بخوایم از آمریکا خارج بشیم، حتما باید موفع ورود به آمریکا (در فرودگاه) به آفیسری که پاسو مهر میزنه بگیم یا نه همون مهر تو پاسپورت کافیه برای ورود بعدی؟
چون اگه اشتباه نکنم یه جایی می خوندم که اونهائی که قبل از گرفتن گرین کارت می خوان آمریکا رو ترک کنن حتما باید به آقیسر تو فرودگاه بگن تا یه تدابیر خاصی براشون در نظر گرفته بشه (مثلا یه برگه خاصی بهشون بدن یا پشت ویزاشون یه چیزی دست نویسی کنن).
آیا این موضوع که می خوایم قبل از گرفتن گرین کارت از آمریکا خارج بشیم، باعث تاخیر در صدورش نمی شه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، houmanes ، ghorbat ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-07-20 ساعت 15:02)saman22 نوشته:  دوستان
آیا اگه قبل از گرفتن گرین کارت بخوایم از آمریکا خارج بشیم، حتما باید موفع ورود به آمریکا (در فرودگاه) به آفیسری که پاسو مهر میزنه بگیم یا نه همون مهر تو پاسپورت کافیه برای ورود بعدی؟
چون اگه اشتباه نکنم یه جایی می خوندم که اونهائی که قبل از گرفتن گرین کارت می خوان آمریکا رو ترک کنن حتما باید به آقیسر تو فرودگاه بگن تا یه تدابیر خاصی براشون در نظر گرفته بشه (مثلا یه برگه خاصی بهشون بدن یا پشت ویزاشون یه چیزی دست نویسی کنن).
آیا این موضوع که می خوایم قبل از گرفتن گرین کارت از آمریکا خارج بشیم، باعث تاخیر در صدورش نمی شه؟

خير هيچ تدابيرى لازم نيست. شما با انجام سفر اول و گرفتن مهر ورودى كه تا ١ سال حكم گرين كارت داره هيچ مشكلى نبايد داشته باشيد قانونا. ما هم در سفر اول بدون گرين كارت خارج شديم و در سفر دوم بدون هيچ مشكلى وارد شديم. در ضمن روند ادارى گرين كارت هم قاعدتا از بدو ورود شما و با تحويل مدارك شما در فرودگاه به آفيسر اغاز ميشود.
تشکر کنندگان: nahid.t ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Shezem ، houmanes ، ghorbat ، ozone ، frozen mind ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
دوستان توجه کنند:
چنانچه برای شما نامه (خوش آمد) رسید درقسمت سمت چپ نامه شماره ای تحت عنوان RECEIPT NUMBER که 13رقم است بدون هیچگونه فاصله درسایت http://www.uscis.gov/portal/site/uscis درقسمت چپ سایت در کادر وارد کنید وروند صدورگرین کارت را پیگیری نمائید.

چنانچه با مشکل صدور گرین کارت مواجه شدید با این شماره تماس بگیرید:
CUSTOMER SERVICE TELEPHONE: 8003755283
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

دوستان گل مهاجرسرا
در ورد به آمریکا پاکتهای زرد پزشکی تحویل میگیرن؟
اگر تا زمان ورود 9 ماه از تاریخ آزمایشات گذشته باشه به مشکل برمیخوریم؟
لطفا با ذکرمنبع موثق اطلاع دهید آخه من درجایی ندیدم که نوشته باشه مدت اعتبار مدیکال 6ماه هست و در این صورت اگر بیشتر شد نمیتوان به آمریکا رفت و باید مجدد معاینات پزشکی انجام داد.
درصورتی که فقط در مهاجرسرا چنین چیزی دوستان میگن دنبال یک منبع میگردم.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، ghorbat ، houmanes ، نادره ، Solitude
(2012-07-22 ساعت 08:25)shkhmo نوشته:  دوستان گل مهاجرسرا
1- در ورد به آمریکا پاکتهای زرد پزشکی تحویل میگیرن؟
2- اگر تا زمان ورود 9 ماه از تاریخ آزمایشات گذشته باشه به مشکل برمیخوریم؟
لطفا با ذکرمنبع موثق اطلاع دهید آخه من درجایی ندیدم که نوشته باشه مدت اعتبار مدیکال 6ماه هست و در این صورت اگر بیشتر شد نمیتوان به آمریکا رفت و باید مجدد معاینات پزشکی انجام داد.
1-بله.پاکت رزد رو میگیرن
2- تا جائیکه یادم میاد یکی از دوستان گفته بود که اگه از تاریخ مدیکال گذشته باشه باید تمام اون ازمایش ها رو در امریکا انجام بدی که مسلما هزینه بردار خواهد بود
اینجا منبع تجربه دوستان هست
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، mehdiii ، mojtaba_k ، shkhmo ، honey62 ، ghorbat ، houmanes ، odiseh ، Solitude
(2012-07-22 ساعت 08:25)shkhmo نوشته:  دوستان گل مهاجرسرا
در ورد به آمریکا پاکتهای زرد پزشکی تحویل میگیرن؟
اگر تا زمان ورود 9 ماه از تاریخ آزمایشات گذشته باشه به مشکل برمیخوریم؟

سلام
دوست عزيز توي خود سايت سفارت نوشته كه مدت اعتبار 6 ماه و از زماني شروع ميشه كه شما به پزشك مراجعه كردي...
در ضمن وقتي ويزا رو گرفتي مدت اعتبار ويزا 6 ماه و از زمان ويزيت و تست مديكال شروع ميشه.... مثال... شما 15 جون براي مديكال رفتيد حالا چه يكضرب بگيريد چه كليير بخوريد تا 15 دسامبر ويزاتون اعتبار داره...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: كاميلا ، cmbt ، frozen mind ، SH1A2R3 ، mehdiii ، Shezem ، shkhmo ، honey62 ، alexander ، ghorbat ، houmanes ، mitr.p ، mahyar66 ، Rainy ، odiseh ، Solitude
(2012-07-20 ساعت 03:37)afshin4749 نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 16:49)ehsan1095 نوشته:  با سلام بچه ها ا م ر ي ك ا اگه گواهينامه را بين المللي كنيم ارزشمند تر است يا ترجمه آن،در صورت امكان فوري به من جواب دهيد چون مسافرم.ممنون

احسان جان ، سلام ، برای ما اینطور بود که ترجمه و اصل گواهینامه رانندگی ارزش بیشتری داشت و اگه همراهم نبود گرفتن فوری گواهینامه کمی سخت تر میشد . راستش وقتی من گواهینامه بین المللی رو دادم ، گفت که اصل گواهینامه و ترجمه ی اونو میخوام و فقط کپی از ترجمه و اصل اون گرفت . اصلاً به گواهینامه بین المللی کاری نداشت . تنها مزیت گواهینامه بین المللی اینه که دیگه در نوبت امتحان عملی قرار نخواهی گرفت ، همین . موفق باشید .
حداقل در کالیفرنیا اینطور نیست که با گواهی نامه بین المللی امتحان عملی‌ نگیرند.و فکر هم نمیکنم جاهای دیگر هم اینطور باشد.امتحان عملی‌ آنها زمین تا آسمان با ما فرق دارد و اتفاقا خیلی‌ هم سختگیر هستند رو این امتحان عملی‌.گواهی نامه بین المللی برای رانندگی‌ لازم است و اگر پلیس شما را گرفت نمیتوانید ترجمه گواهی نامه ایران را نشان دهید.ولی‌ اصل گواهی نامه ایران برای ارائه بهDMV لازم است وقتی‌ می‌خواهید برای امتحان ثبت نام کنید.ترجمه هم نمی‌خواهد چون فقط شماره گواهی نامه را میخواهند که اونم به من گفت برام این عدد‌ها را به انگلیسی‌ بنویس ولی‌ اصل گواهی نامه را هم گرفت و نگاه کرد.در هر صورت یک گواهی نامه بین الملی میشود ۴۲۰۰۰ تومان که یک روزه صادر می‌شه با یک ترجمه هم روش.دو تا را ببرید و خیال راحت.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
یک مطلب دیگه و آن اینکه اگر شما گواهی نامه کالیفرنیا را داشته باشید برای ایالت‌های دیگر هیچ امتحانی لازم نیست بدهید و پس از ارائه گواهی نامه خود به ایالت مذکور گواهی نامه همان ایالت برای شما صادر میشود ولی‌ گواهی نامه کالیفرنیا شما را پانچ میکنند و به شما پس میدهند و اگر شما دوباره به کالیفرنیا بخواهید برگردید باید فقط امتحان کتبی‌ را دوباره بدهید تا یک گواهی نامه سالم به شما بدهند.ولی‌ اگر گواهی نامه آیا لات‌های دیگر را داشته باشید (حد عقل تا جایی که من می‌دونم دالاس ،مسچوست) باید برای گواهی نامه کالیفرنیا امتحان عملی‌ هم بدهید.این تجربه یک از اشنا‌های ما است که پزشک ساکن کالیفرنیا است ولی‌ در چند ایالت دیگر چند سالی‌ بوده است و یکی‌ از دوستان که از لگزینتن آمده بود و بد از چند سال رانندگی‌ در امتحان عملی‌ کالیفرنیا رد شده بود و حسابی‌ عصبانی‌.نتیجه اخلاقی‌ اینکه اگر به کالیفرنیا می‌روید حتا فقط برای سفر اول گواهی نامه آنجا را بگیرید و یک عمر از شر امتحان عملی‌ راحت شوید.Big Grin
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
سلام.از دوستانی که با معافیت تحصیلی اجازه خروج از کشورو گرفتن و رفتن کسی هست گرین کارتو گرفته باشه و برگشته باشه ایران ؟
تشکر کنندگان: Shezem ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، t.azimaie ، Solitude

سلام دوستان

من امروز با چند تا آزانس راجع به بلیط تهران - لس آنجلس سئوال کردم همشون میگن تا اواسط سپتامبر همه ایرلانه پر هستند فقط بیزینس و فرست مونده !!! این یعنی چی؟؟

پس ماچیکار کنیم؟
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: Shezem ، ghorbat ، shkhmo ، houmanes ، SH1A2R3 ، atisland
(2012-07-22 ساعت 22:30)golbahara نوشته:  سلام دوستان

من امروز با چند تا آزانس راجع به بلیط تهران - لس آنجلس سئوال کردم همشون میگن تا اواسط سپتامبر همه ایرلانه پر هستند فقط بیزینس و فرست مونده !!! این یعنی چی؟؟

پس ماچیکار کنیم؟

احتمالا حالشون خوش نبوده.این حرفی که زدن یه حرف بیخوده و اگه یکی اینو به خودشون بگه مطمئنا میخندن.غیر از ایران هیچ جای دنیا پر بودن پرواز معنی نداره و مطمئن باشین تا آخرین لحظه هم میتونین بلیط گیر بیارین.ایر لاینهای خارجی انقدر عقلشون میرسه وقتی ببینن یه کلاسی تو یه پروازی پر شد سریع براش برنامه ریزی کنن و مدیریتش کنن.بهتره از چند تا آژانس دیگه هم سوال کنین.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Shezem ، golbahara ، schaghayegh ، M_star1316 ، ghorbat ، mehdiii ، shkhmo ، كاميلا ، houmanes ، payan ، SH1A2R3 ، honey62 ، Solitude
سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin بابت چند روز نبودنم معذرت خواهی میکنم ...!! ولی خب تو این مدت هم هیچ اتفاق خاصی رخ نداد که تجربیات جدیدم را براتون بنویسم ! ولی بلاخره انتظار ما هم تمام شد و این مدارک نازنین ( سوشیال و گرین کارت ) بر ما نازل شد !!!Big Grin از فردا دارم میرم دنبال گواهی نامه و باقی کارها که حتماً اگه نکات خاصی را متوجه شدم و تجربه جدیدی را در این ایالت تجربه کردم ، براتون مینویسم ...! خلاصه من فعلاً در ایالت فلوریدا در شهر ارلندو ( Orlando ) هستم و اگر در رابطه با اینجا کسی نیاز به دریافت اطلاعات داشت ، خوشحال میشم و در خدمت دوستان گل هستم . ( لطفاً با پیام خصوصی و یا با ایمیل ) Wink
مخلص هر چی مهاجر و مهاجر سرایی هم هستیم دربست Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

ghorbat جان گرین کارت چند روزه گرفتی؟نامه welcomeراگرفته بودی؟
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، mehdiii ، houmanes ، Shezem ، SH1A2R3 ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان