کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان ...من بليط دوسره تهران- LA ، تركيش گرفتم ١٦٠٠ تومان، كه قيمتش تو اون تاريخي كه مي خواستم خيلي مناسب بود!!.... اگه كسي از بچه ها زير قيمت سايت و اژانسها بليط خواست مي تونه پيام بده ....!.. معرفيش كنم برا بليط البته هر هواپيمايي ميشه..!!!
since 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، ozone ، houmanes ، Shezem ، Emad_L ، ghorbat ، aziking ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-18 ساعت 18:56)alireza1777 نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 22:38)leilit نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما تازه رسیدیم هیوستون. با قطر ایر اومدیم که همه چیز خوب پیش رفت و راحت رسیدیم.
ارز دولتی هم بانک ملت هر جا رفتیم نداد! میگفتن به ویزای مهاجرتی نمیدن. ولی ما یه آشنا پیدا کردیم گرفتیم.
هنوز اینجا جایی نرفتیم که توضیح بدم چه جوریه Smile ولی سوالی بود در خدمتم

میشه راهنمایی کنی چه جور شهریه چطور انتخاب کردی این شهرو؟

هوستون تگزاس
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، Shezem ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-18 ساعت 18:24)ehsan1095 نوشته:  ممنون از فروزن هميشه در صحنه☺كاليفرنيا ميرم كسي تجربه اي داره كه ترجمه بهتر است يا گواهينامه بين المللي،راستي اگه ترجمه اش كاربردي تر است أيا مهر دادگستري و أمور خارجه هم مي خواهد؟

من هم کالیفرنیا هستم و همینجا در زمان یک هفته تونستم گواهینامه بگیرم.
اگر برای شما اینجوریه که، تا رسیدی، ماشین خواهی داشت، پس بهتره که گواهینامه‌ات را بین‌المللی کنی ،تایید جایی را هم نمی‌خواد، که تا زمان گرفتن گواهینامه آمریکا بتونی رانندگی کنی، اما باهاش نمیشه ماشین بخری.
اما اگه ماشین نداری، به نظر من به زحمتش نمی‌ارزه، چون من خودم گواهینامه آلمانی‌ام را بین‌المللی کردم و هیچ استفاده‌ای هم نکردم. در کالیفرنیا خیلی راحت میشه گواهینامه گرفت، دنگ و فنگ زیادی نداره.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: houmanes ، 3rip ، Hediyeh ، schaghayegh ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude ، tiba ، مانترا
(2012-07-18 ساعت 16:49)ehsan1095 نوشته:  با سلام بچه ها ا م ر ي ك ا اگه گواهينامه را بين المللي كنيم ارزشمند تر است يا ترجمه آن،در صورت امكان فوري به من جواب دهيد چون مسافرم.ممنون

تجربه ما: ما توی یکی از اداراتdmv ویرجینیا وقتی با گواهینامه بین الملی مراجعه کردیم اون خانومی که اونجا بود قبول نمیکرد و میگفت حتما باید ترجمه ش رو داشته باشی. البته بعد از چانه زنی های فراوان سوپروایزر آمد و گفت قبولهCool
تشکر کنندگان: houmanes ، frozen mind ، schaghayegh ، Shezem ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Emad_L ، کامیلا ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-07-18 ساعت 10:04)cmbt نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 09:13)armanbala نوشته:  دوستان
اين نامه ولكام براي من اومد اونم نه يه بار سه بار!!!
نفهميدم چرا سه بار اومده شايد هم بخاطر ورود من به اين مملكت خيلي خوشحال شدند
حالا اين نامه ولكام به چه دردي ميخوره ؟ من كه خوندم فقط گفته شما اوكي هستيد كه اينو خودمون هم از اول ميدونستيم
برای ما هم دو بر اومد.شما‌هاتونChest X ray CD را چکار کردید؟جایی که تحویل ندادید؟اصلا برای چی‌ هست اینCD ؟

من شاهدم که دکتر این سوال مربوط به سی دی رو بارها و بارها پرسیده...
برای من هم سوال شده که آیا واقعا کاربردی نداره این سی دی؟ کسی اونو تحویل نمی گیره؟

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: houmanes ، Shezem ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
دوستان عزیزم، من کیسم لاتری بوده، موقع ورود هیچ فرمی به من داده نشد که پر کنم، بهم فقط گفتن برو گرین کارد میاد به آدرست. من چه طور می تونم وضعیت گرین کاردم رو پی گیری کنم. یه شماره روی مهر ویزا هست که با A شروع می شه ولی وقتی توی سایت می زنم، می گه اشتباهه. اداره ی مهاجرت هم رفتم، ولی مامورش کاملا گوزپیچ بود و ورداشته به من برگه های Visa Bulletin می ده، می گه شمارت که اعلام شد اقدام کن Smile))))))))))))
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: houmanes ، Shezem ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
سلام دوستان
این جریان فرم Certificate of Foreign Status of Beneficial Owner for United State Tax Withholding که برای حساب بانکی می آد چی هست؟ و آیا ما که گرین کارت داریم باید اون رو پر کنیم؟ افراد دارای گرین کارت همون resident alien individual حساب می شوند؟ ممنون می شم دوستان مطلع پاسخ بدن؟
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان: houmanes ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
سلام دوست عزیز
یک welcome letter به آدرستون می آد که در اون یک شماره هست که با SRC شروع میشه، اون شماره رو باید در سایت چک کنید.
(2012-07-19 ساعت 08:07)Amir Hussein نوشته:  دوستان عزیزم، من کیسم لاتری بوده، موقع ورود هیچ فرمی به من داده نشد که پر کنم، بهم فقط گفتن برو گرین کارد میاد به آدرست. من چه طور می تونم وضعیت گرین کاردم رو پی گیری کنم. یه شماره روی مهر ویزا هست که با A شروع می شه ولی وقتی توی سایت می زنم، می گه اشتباهه. اداره ی مهاجرت هم رفتم، ولی مامورش کاملا گوزپیچ بود و ورداشته به من برگه های Visa Bulletin می ده، می گه شمارت که اعلام شد اقدام کن Smile))))))))))))

شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان: houmanes ، Shezem ، Amir Hussein ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
سلام به همه
الان حدود 11 روز هست که من امدم و متوجه ی مطلبی شدم ، موقع تعویض آدرس تو فرودگاه ، شماره پلاک 8516 بود که من بر طبق عادت برای یک ،دندونه گذاشتم که اینجا وقتی دوستانم دیدن گفتن که شاید اینو هفت بخونن .حالا با توجه به اینکه الان ۱۱ روز از ورود من میگذره و welcome letter هم هنوز نیومده به نظرتون باید چی کار کنم میشه به اداره مهاجرت رفت و اونجا آدرسو چک کرد یا داستان دیگه ای داره . مرسی
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-19 ساعت 09:52)houmanes نوشته:  سلام به همه
الان حدود 11 روز هست که من امدم و متوجه ی مطلبی شدم ، موقع تعویض آدرس تو فرودگاه ، شماره پلاک 8516 بود که من بر طبق عادت برای یک ،دندونه گذاشتم که اینجا وقتی دوستانم دیدن گفتن که شاید اینو هفت بخونن .حالا با توجه به اینکه الان ۱۱ روز از ورود من میگذره و welcome letter هم هنوز نیومده به نظرتون باید چی کار کنم میشه به اداره مهاجرت رفت و اونجا آدرسو چک کرد یا داستان دیگه ای داره . مرسی
موفق باشید

برو به اون پلاک 8576 یه سر بزن ببین اونجا نرفته باشه Big Grin
اما welcome letter برای من بعد از سوشیال نامبر آمد. اگه برات خرجی نداره و زحمتی نیست ، برای اطمینان یه سر به اداره سوشیال نامبر بزن.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: houmanes ، mitr.p ، mehdiii ، storagemeter ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، 3rip ، Solitude
(2012-07-18 ساعت 17:04)frozen mind نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 16:49)ehsan1095 نوشته:  با سلام بچه ها ا م ر ي ك ا اگه گواهينامه را بين المللي كنيم ارزشمند تر است يا ترجمه آن،در صورت امكان فوري به من جواب دهيد چون مسافرم.ممنون

آمریکا خیلی بزرگه و هر ایالتش یک کشور با قوانین خاص خودش محسوب میشه. بنابراین جواب خاصی به سوال شما نمیشه داد. بهتره خودتون با توجه به ایالتی که خواهرتون می خوان تشریف ببرن، فایل آئین نامه رانندگی اون ایالت را دانلود و مطالعه کنین تا به جوابتون برسین.
مثلا من که می خوام به جورجیا برم مطالعه کردم دیدم اونجا باید ترجمه گواهینامه را داشته باشم. فقط توریست ها می تونن با گواهینامه بین المللی به مدت یک ماه رانندگی کنن.

راه دیگه اینه که بگین کجا می خوان تشریف ببرن تا بچه هایی که اونجا هستن و در این زمینه اطلاع دارن، پاسخ بدن.
دوستان عزيزم
اجازه بديد موضوعي را برايتان روشن كنم و آن اينكه در اينجا به مهر برجسته و سلفون روي عكس گواهينامه چه بين المللي و چه ترجمه اصلا توجه نميكنند به چيزي كه توجه ميكنند جمله اي است كه از دهان شما بيرون ميايد و وقتي ميگيد من گواهينامه بين المللي دارم اينا مطمءن هستند شما با صداقت بيان كرديد و بدون اينكه به خود آن توجه كنند ميكند thank you
من با گواهينامه بين المللي ماشين خريدم بيمه خريدم ماشين كرايه كردم و اگه مجرد بودم فكر ميكنم زن هم ميتونستم بگيرم!! ولي خوشبختانه متاهل هستم و در آن مورد نيازي به گواهينامه ندارم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، 3rip ، cmbt ، schaghayegh ، mehdiii ، frozen mind ، Lucky Forever ، MPU ، majid89 ، houmanes ، SH1A2R3 ، Us1346 ، Emad_L ، shawn ، ghorbat ، aziking ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، نخجیر ، MAHDI2012 ، Solitude ، tiba ، مانترا
(2012-07-19 ساعت 02:51)majid89 نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 10:04)cmbt نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 09:13)armanbala نوشته:  دوستان
اين نامه ولكام براي من اومد اونم نه يه بار سه بار!!!
نفهميدم چرا سه بار اومده شايد هم بخاطر ورود من به اين مملكت خيلي خوشحال شدند
حالا اين نامه ولكام به چه دردي ميخوره ؟ من كه خوندم فقط گفته شما اوكي هستيد كه اينو خودمون هم از اول ميدونستيم
برای ما هم دو بر اومد.شما‌هاتونChest X ray CD را چکار کردید؟جایی که تحویل ندادید؟اصلا برای چی‌ هست اینCD ؟

من شاهدم که دکتر این سوال مربوط به سی دی رو بارها و بارها پرسیده...
برای من هم سوال شده که آیا واقعا کاربردی نداره این سی دی؟ کسی اونو تحویل نمی گیره؟
بارها و بارها نپرسیدم فقط دو بار پرسیدم.Tongueآخه من برام قابل قبول نیست که این‌CDها را داده باشند که ما بندازیم دور.اگر لازم نبود اصلا نمیدادن به ما.گزارش دکتر را که دادیم سفارت و حتما گزارش عکس‌ها هم جزوش بوده .به هر حل من که نگاه میدارم به عنوان یکbasic chest Xray

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: mehdiii ، majid89 ، houmanes ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo
بچه ها یکسری سایت ها و نرم افزارهای موبایل هست که برای ما مهاجرا خیلی مفیده، میدونم که جاش اینجا نیست . ولی به دلیل اینکه فعلا این تاپیک پرخواننده ترین تاپیک بین تاپیکای مشابه خودشه، این مطالب رو اینجا میزارم .

هزینه های زندگی در شهر های جهان چقدر است؟

“اردکس” (ارس ایندکس) نام سرویس اینترنتی جدید و جذابی است که به طور تقریبی می توان گفت برای اکثر کشورهای جهان اطلاعات مفید در مورد هزینه های اقامتی و گردش و زندگی دارد. (هرچند اطلاعات ایران در آن کامل نیست!)

جالب اینجا است که اگر اطلاعات کامل تری بخواهید می بایستی به عضویت اردکس در بیایید که حتما به شما توصیه می کنیم، چون اطلاعات بسیار مفید را مشاهده خواهید نمود.
ز قیمت سوخت گرفته تا قیمت یک بطری کوکاکولا و یک شب اقامت در یک هتل. شاید باورتان نشود، حتی هزینه ارسال یک پیامک، هزینه های مربوط به رفتن به رستوران، کرایه تاکسی، یک پرس غذا، یک داروی سر درد و برخی کالاهای برند های مختلف برای شما محیا شده است (این قسمت اطلاعات پس از عضویت فعال می شود)

برای مثال برای سفر به لندن در انگلستان چه هزینه های می پردازید:
(اینجا کلیک کنید)

[عکس: earindex11.jpg]

از دیگر مزایای این سرویس آن است که به شما امکان می دهد تا هزینه های مربوط به دو شهر را با هم مقایسه کنید و با توجه به آن برای سفر یا اقامت تصمیم بگیرید. (در تصویر بالا هزینه های دو شهر اروپایی لندن و برلین مقایسه شده است)

با عضویت و ورود به سایت، علاوه بر امکان مشاهده اطلاعات بیشتر، شما هم می توانید به ورود اطلاعات و قیمت کالا ها و خدمات در کشور های مختلف کمک کنید.

لینک www.eardex.com

(2012-07-19 ساعت 10:43)Shezem نوشته:  
(2012-07-19 ساعت 09:52)houmanes نوشته:  سلام به همه
موفق باشید

برو به اون پلاک 8576 یه سر بزن ببین اونجا نرفته باشه Big Grin
اما welcome letter برای من بعد از سوشیال نامبر آمد. اگه برات خرجی نداره و زحمتی نیست ، برای اطمینان یه سر به اداره سوشیال نامبر بزن.
من میرم به اداره سوشیال ببینم چی میشه منتها یادم هست که بچه ها میگفتن در اداره سوشیال نمیشه مسایل مربوط به گرین کارت رو انجام داد .
(چک کردن آدرس) .
موفق باشید

شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، Emad_L ، mehdiii ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
من تازه این سایت رو پیدا کردم میشه بگین توی فرودگاه از ما چه مدارکی می خوان؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316 ، Emad_L ، Shezem ، ghorbat ، mojtaba_k ، shkhmo ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان