کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-27 ساعت 22:39)M_star1316 نوشته:  
(2012-07-27 ساعت 22:00)kopol نوشته:  ..............وارد فرودگاه لوس انجلس شدیم رفتار پرسنل فرورگاه با ایرانی هایی که برای بار اول وارد امریکا می شدند رفتار خوبی نبود ومن دیدم که ساک بعضی ایرانی ها رو کاملا بیرون ریختند ...................
ولی برعکس , رفتار پرسنل فرودگاه شیکاگو که ما از اونجا وارد شدیم خیلی خیلی خوب بود علی جان!!!!!!!!!!!
زیاد هم وقتمون رو نگرفتن ! حتی ساکمون رو هم نگشتن!! ( البته ما 2 تا ساک بزرگ بیشتر نداشتیم)
اینقدر سریع کارمون انجام شد که من شک کردم نکنه یکی از مراجل رو جا انداخته باشن !!, بعد از اینکه افسر مهاجرت مدارکمون رو گرفت و چک کرد خودش با مهربونی مارو به طرف درب خروج راهنمائی کرد و ..................

تجربه ی من از فرودگاه جان اف کندی نیویورک هم فوق العاده پسندیده بود. بدون کوچک ترین مشکلی، با احترام کامل و بدون کمترین تجسسی من وارد نیویورک شدم.
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: houmanes ، Shezem ، roghiyeh ، kopol ، SH1A2R3 ، ghorbat ، M_star1316 ، Orchin ، schaghayegh ، MAHDI2012 ، s$s ، mehdiii ، frozen mind ، honey62 ، smk2 ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-27 ساعت 23:43)cmbt نوشته:  
(2012-07-27 ساعت 22:00)kopol نوشته:  سلام دوستان عزبز ببخشید که با تاخیر اطلاعات سفرم رو می نویسم .ما با پرواز 18 جولای و به قصد یک ماه وارد خاک امربکا شدیم و وارد فرودگاه لوس انجلس شدیم رفتار پرسنل فرورگاه با ایرانی هایی که برای بار اول وارد امریکا می شدند رفتار خوبی نبود ومن دیدم که ساک بعضی ایرانی ها رو کاملا بیرون ریختند از فرودگاه با تاکسی به ارواین اومدیم و 140 دلار پیاده شدیم 'فاصله ارواین تا فرودگاه یکساعت راه هست .در ارواین در homestate که شبیه هتل هست ولی اشپزخانه هم دارد اقامت کردیم ارواین شهری زیبا خلوت وفوق العاده تمیز است ایرانی اینجا زیاده فروشگاهای زیادی برای خرید وگشت و گزار در هر متطقه ای از این شهر وجود داره اسپکتوروم مجموعه فروشگاههای بزرگی است که در این شهر وجود داره ،ما بعد از وردودمون به اداره سوشال رفتیم ولی گفتند که نیازی به تکمیل فرم نیست و خود اداره مهاجرت اینکار رو برای شما انجام می ده و بعد از 5 روز تونستیم شمارمون رو از اداره سوشال بگیریم
اینجا برای هر کاری ssnوcredit می خواهند وروزهای اول یک جورایی دست بالتون بسته هست ما تا پایان یک هفته ماشین هم نتونستیم اجاره کنیم و بعد از avis تونستم یک شورلت اجاره کنم برای 2 هفته به قیمت 900 دلار ،خونه هم شبی 84 دلار گرفتم ، دیروز هم رفتم لوس انجلس و یک خونه اجاره کردم برای یک ماه با مبلغ 1200 دلار ، حساب بانکی هم در bank of america باز کردم ،ببخشید که پراکنده نوشتم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزمهاجرسرا
سلام.کپل عزیز مثل اینکه شما خیلی‌ به پول اهمیت نمیدهید!Tongueبا با چه خبره؟۹۰۰ دلار برای دو هفته؟۱۴۰ دلار تاکسی؟ .ما ۲۸ روز ماشین رنت کردیم(اونم کریسلر) با بیمه‌ شد حدود ۷۰۰ دلار.اگر هم میخواستید میتونستید با fly away که اتوبس‌های خود فرود گاه هستند بروید.این اتوبوس‌ها بسیار شیک،تمیز و با کولر هستند و مرتب از LAXحرکت دارند و نفری هفت دلار میگیرند.سایت هم دارد که ساعت‌های حرکت و تمام مسیر‌ها را میتوانید از قبل چک کنید.راننده هم خودش پیاده می‌شه و با خشرویی تمام چمدون‌های شما را در قسمت بار می‌گذرد.این دلار‌ها حیف هستن ها!Big Grin

P.S:ما که اومدیم که خیلی‌ برخوردشون خوب بود و اصلا چمدون ما و یه خانواده ایرانی‌ دیگه را اصلا باز هم نکردند .
سلام مجدد راستش من چون دختر 3 ساله دارم و توی فرودگاه اذیت می کرد و خودم هم اصلا توی مدت پرواز خوابم نبرده بود دیگه کلافه شده بودم و تصمیم گرفتم با تاکسی این مسیر رو برم .در مورد ماشین هم اصلا گزینه ای نداشتم ، ابتدا رفتم انترپرایز گفتم با گواهینامه بین المللی نمی تونیم بتون ماشین بدهیم بعد رفتم bmw و اونجا هم کردیت ازمون خواست بعد رفتم Avis که فقط 2 تا ماشین بیشتر نداشت ومجبور شدم که این ماشین رو بگیرم چون دیگه چاره ای نداشتم ، شاید یکی از دلایل این همه بگیر وببند اینکه ارواین اینجوریه وشاید la اینجوری نباشه .یک چیز جالبه دیگه توی ارواین وجود انواع واقسام حیوانات هست من توی این 8 روز روباه و خرگوش و مار رو دیدم ، خرگوش و مارمولک که مثل مور و ملخ فراوانند .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ghorbat ، vroom ، houmanes ، M.Haghighi ، schaghayegh ، MAHDI2012 ، majid89 ، storagemeter ، s$s ، SH1A2R3 ، cmbt ، mehdiii ، bayat_r ، honey62 ، alexander ، ozone ، Hediyeh ، smk2 ، ali234 ، shadin_n ، Rainy ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-28 ساعت 02:12)kopol نوشته:  
(2012-07-27 ساعت 23:43)cmbt نوشته:  
(2012-07-27 ساعت 22:00)kopol نوشته:  سلام دوستان عزبز ببخشید که با تاخیر اطلاعات سفرم رو می نویسم .ما با پرواز 18 جولای و به قصد یک ماه وارد خاک امربکا شدیم و وارد فرودگاه لوس انجلس شدیم رفتار پرسنل فرورگاه با ایرانی هایی که برای بار اول وارد امریکا می شدند رفتار خوبی نبود ومن دیدم که ساک بعضی ایرانی ها رو کاملا بیرون ریختند از فرودگاه با تاکسی به ارواین اومدیم و 140 دلار پیاده شدیم 'فاصله ارواین تا فرودگاه یکساعت راه هست .در ارواین در homestate که شبیه هتل هست ولی اشپزخانه هم دارد اقامت کردیم ارواین شهری زیبا خلوت وفوق العاده تمیز است ایرانی اینجا زیاده فروشگاهای زیادی برای خرید وگشت و گزار در هر متطقه ای از این شهر وجود داره اسپکتوروم مجموعه فروشگاههای بزرگی است که در این شهر وجود داره ،ما بعد از وردودمون به اداره سوشال رفتیم ولی گفتند که نیازی به تکمیل فرم نیست و خود اداره مهاجرت اینکار رو برای شما انجام می ده و بعد از 5 روز تونستیم شمارمون رو از اداره سوشال بگیریم
اینجا برای هر کاری ssnوcredit می خواهند وروزهای اول یک جورایی دست بالتون بسته هست ما تا پایان یک هفته ماشین هم نتونستیم اجاره کنیم و بعد از avis تونستم یک شورلت اجاره کنم برای 2 هفته به قیمت 900 دلار ،خونه هم شبی 84 دلار گرفتم ، دیروز هم رفتم لوس انجلس و یک خونه اجاره کردم برای یک ماه با مبلغ 1200 دلار ، حساب بانکی هم در bank of america باز کردم ،ببخشید که پراکنده نوشتم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزمهاجرسرا
سلام.کپل عزیز مثل اینکه شما خیلی‌ به پول اهمیت نمیدهید!Tongueبا با چه خبره؟۹۰۰ دلار برای دو هفته؟۱۴۰ دلار تاکسی؟ .ما ۲۸ روز ماشین رنت کردیم(اونم کریسلر) با بیمه‌ شد حدود ۷۰۰ دلار.اگر هم میخواستید میتونستید با fly away که اتوبس‌های خود فرود گاه هستند بروید.این اتوبوس‌ها بسیار شیک،تمیز و با کولر هستند و مرتب از LAXحرکت دارند و نفری هفت دلار میگیرند.سایت هم دارد که ساعت‌های حرکت و تمام مسیر‌ها را میتوانید از قبل چک کنید.راننده هم خودش پیاده می‌شه و با خشرویی تمام چمدون‌های شما را در قسمت بار می‌گذرد.این دلار‌ها حیف هستن ها!Big Grin

P.S:ما که اومدیم که خیلی‌ برخوردشون خوب بود و اصلا چمدون ما و یه خانواده ایرانی‌ دیگه را اصلا باز هم نکردند .
سلام مجدد راستش من چون دختر 3 ساله دارم و توی فرودگاه اذیت می کرد و خودم هم اصلا توی مدت پرواز خوابم نبرده بود دیگه کلافه شده بودم و تصمیم گرفتم با تاکسی این مسیر رو برم .در مورد ماشین هم اصلا گزینه ای نداشتم ، ابتدا رفتم انترپرایز گفتم با گواهینامه بین المللی نمی تونیم بتون ماشین بدهیم بعد رفتم bmw و اونجا هم کردیت ازمون خواست بعد رفتم Avis که فقط 2 تا ماشین بیشتر نداشت ومجبور شدم که این ماشین رو بگیرم چون دیگه چاره ای نداشتم ، شاید یکی از دلایل این همه بگیر وببند اینکه ارواین اینجوریه وشاید la اینجوری نباشه .یک چیز جالبه دیگه توی ارواین وجود انواع واقسام حیوانات هست من توی این 8 روز روباه و خرگوش و مار رو دیدم ، خرگوش و مارمولک که مثل مور و ملخ فراوانند .

ضمن تشکر از توضیحات خوب شما
به نظر میاد شما اونجا آشنایی چیزی ندارید... از این نظر مشکلی نیست؟

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، honey62 ، ghorbat ، smk2 ، kopol ، shkhmo ، behrooz ramezani ، Solitude
دوستان من یه پیشنهادی دارم
بعد از این هز کسی برای اولین بار هر شهری رو برای رفتن انتخاب کرده دلیلشو هم بنویسه.فکر میکنم اینکار کمک زیادی به همشرایطهاش(حالا چه از نظر رشته شغلی چه از جهات دیگه)بکنه.
تا این مرحله رو دوستان زحمت میکشن کامل بهمه توضیح میدن.ولی نمیدونم چرا تو این تایپک که وارد میشن انگار اصلا نمیخوان اطلاعات بدن.
من پیشنهاد میکنم مثل سفرنامه که واقعا با زحمت دوستان هیچکس به مشکلی برخورد نمیکنه اینجا هم بطور خلاصه اولین سفرشونو بنویسن .چراکه هر جمله شون برای کلیرنس خورده ها خیلی با ارزشه.

هر کی با من موافقه دستها بالا.اعلام کنه لطفاSmile.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-07-28 ساعت 11:20)HR.SHAHAB نوشته:  با سلام
سوالی داشتم .من تو مطالب یکی از دوستان خوندم که از برندگان 2012که ویزا گرفتند،باید حتما تا 1سپتامبر(11شهریور) به آمریکا ورود داشته باشند،ولی تو ویزای من زمان اکسپایر ویزام 12 اکتبر(21مهر)میباشد،میخواستم بدونم مشکلی پیش نمییاد اگر برای 6اکتبر(15مهر)بلیط تهییه کنم؟؟
با تشکر

عزيزم برندگان 2012 پروندشون تا آخر سپتامبر بازه.... يعني اگه كسي تا آخر سپتامبر ويزا رو گرفت كه گرفت اگر نگرفت كه كلا كيس كنسل ميشه....
در مورد اعتبار ويزا از زماني كه شما به پزشك مراجعه ميكنيد تا 6 ماه مهلت داريد ( يعني ويزاتون اعتبار داره) براي فعال سازي گرين كارت وارد خاك آ م ر ي ك ا بشيد.....
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: vroom ، كاميلا ، mehdiii ، honey62 ، ghorbat ، houmanes ، smk2 ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستانSmile

بعد از 13 روز گرین کارت من رسید....ضمناً 2 تا ولکام لتر برام اوردنBig Grin
اما با وجود اینکه 1 بار به اداره سوشال مراجعه کردم هنوز بعد از بیست و اندی روز سوشال سیکوریتیم بدستم نرسیده ، احتمالاً فردا دوباره میرم پیگیری میکنم
1 سیم کارت هم گرفتم که جزئیاتش رو تو تـــاپــیــک مـــربــــوطه مینویسم
/////////////////
1 سری نکته هم یادم اومد که فکر میکنم بد نباشه بهشون اشاره کنم:
  • من فقط 6 روز از اعتبار ویزام باقی مونده بود که وارد امریکا شدم و مشکلی هم نداشتم ولی سعی کنید در صورت امکان سفرتون رو به روزهای آخر موکول نکنید
  • داخل پاسپورتم ،من 2 تا ویزا داشتمBig Grin اولین ویزا فکر میکنم بدلیل تاریخ اشتباه باطل شده بود و 1 مهر سیاه رنگ روش زده بودن با این مضمون: Cancelled Without Prejudice حالا این عبارت یعنی چی؟ یعنی اینکه ویزایی که چاپ شده 1 اشتباهی داشته یا اینکه 1 ویزا دو بار چاپ شده و اینکه یا وجود باطل شدن این ویزا ، صاحب ویزا برای دریافت ویزا ی بعد مشکلی نخواهد داشت(اطلاعات تکمیلی از وبسایت travel.state.gov)
  • داخل فرودگاه خیلی حواستون رو جمع کنید که از هیچکس چیزی رو نگیرید که براش حمل کنید......"این مدارک پزشکی پسرم هست لطفاً ببریدشون" و "من اضافه بار دارم لطفاً یکی از ساک های من رو شما بیارید" و ......
  • من اون cd عکس از قفسه سینه رو گمش کرده بودم:d آفیسر فرودگاه هم اصلاً چیزی دراینباره نپرسید
فعلاً همینا یادم اومدTongue
موفق باشیدWink
(2012-07-25 ساعت 19:36)schaghayegh نوشته:  ....
من يكي از دوستام كه داره دانشجويي ميره سانفرانسيسكو قيمتهاي بالاتري رو بهش گفتن ... ارزونترينش 1.500.000 تومان بود.... البته اواخر آگوست.. به نظرم قيمتي كه گرفتيد خوبه... براي چه تاريخي اين قيمت رو بهتون دادند؟

اين قيمتها براي اواخر سپتامبر و اوايل اکتبر هست...
1070 bmi
1500 emirates
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، honey62 ، ghorbat ، parsy631 ، opayamani ، smk2 ، shkhmo
(2012-07-28 ساعت 12:53)HR.SHAHAB نوشته:  با سلام
سوالی داشتم .من تو مطالب یکی از دوستان خوندم که از برندگان 2012که ویزا گرفتند،باید حتما تا 1سپتامبر(11شهریور) به آمریکا ورود داشته باشند،ولی تو ویزای من زمان اکسپایر ویزام 12 اکتبر(21مهر)میباشد،میخواستم بدونم مشکلی پیش نمییاد اگر برای 6اکتبر(15مهر)بلیط تهییه کنم؟؟
با تشکر
اولا كه برندگان 2012 تا آخر سپتامبر وقت دارند كه ويزا بگيرند.
ثانيا همانطوركه در ويزاي شما ذكر شده، شما تا 6 ماه بعد از انجام مديكال كه براي شما 12 اكتبر هست وقت داريد وارد آمريكا شويد.
پس با خيال راحت برنامه ريزي سفرتون را انجام بدهيد.Rolleyes
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Shezem ، mehdiii ، honey62 ، SH1A2R3 ، frz61 ، ghorbat ، frozen mind ، vroom ، mitr.p ، odiseh ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
(2012-03-03 ساعت 13:08)frz61 نوشته:  سلام
اگر براتون زحمتی نیست ممنون میشم برای من هم فایل رو ارسال کنید

منم ممنون ميشم خيلي

---------------
این پست را ببینید لطفا
Frozen Mind
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، opayamani ، shkhmo
(2012-07-28 ساعت 02:12)kopol نوشته:  
(2012-07-27 ساعت 23:43)cmbt نوشته:  [quote='kopol' pid='195542' dateline='1343410201']
.یک چیز جالبه دیگه توی ارواین وجود انواع واقسام حیوانات هست من توی این 8 روز روباه و خرگوش و مار رو دیدم ، خرگوش و مارمولک که مثل مور و ملخ فراوانند .
من هم خیلی راجع به مار های اونجا شنیدم حسابی هم ترس گرفتتم یک کم از این مارها که در شهرهای حومه لس آنجلس هستند تعریف بفرمایید لطفا راهنمایی کنید برای مقابله با اینها چه نوع اسلحه هایی همراه بیاریم سایز مارمولک ها هم خیلی مهمه Big Grin

2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: masih sh ، ghorbat ، mehdiii ، MAHDI2012 ، funnybluesolea ، كاميلا ، kopol ، shkhmo ، Solitude
سلام به همه دوستان گل Big Grin امیدوارم تمام دوستان که در هر مرحله ای از این مسیر کوهستانی مهاجرت قرار دارند شاد و خرم باشند . پیروی فرمایش دوست عزیزمون شایرا لازم دیدم که یه توضیحی بدم . به نظر من برای انتخاب ایالت مورد نظر جهت لنگر انداختن Tongue خیلی عوامل میتونه موثر باشه که متاسفانه بعضی از انها را باید در محیط تجربه کرد ... ولی بعضی از شرایط کلی مثل آب و هوا و ... را میتوان ارزیابی کرد ... مثلاً من زیاد با سرما میونه ندارم و به همین خاطر شاید فکر زندگی در ایالت های شمالی را در ابتدا نکنم ، ولی بعدش شاید شرایط را طوری بینم که برم در ایالت های شمالی زندگی کنم !!!! کلاً روحیات افراد با هم متفاوته و تا خود هر فرد یکسری مسائل را از نزدیک مشاهده نکنه ، به نظر من نمیتونه درست تصمیم بگیره ...! مثلاً من خودمو مثال میزنم ... حدود یک ماه هست که من در فلوریدا هستم و دو تا شهر اورلندو ( Orlando ) و کیسیمی ( Kissimmee ) را تجربه کردم . اینجا همه چیز عالیه و کلاً محیط طوری طراحی شده که هر جا نگاه کنی بلاخره یه مکان برای شادی و تفریح هست و کلاً شهر توریستی محسوب میشه !! و یه مناظری را میبینیم که شاید تو خواب هم نمیتونستیم ببینیم ( از همه لحاظ ) . و چند روز پیش با یه زوج جوون آشنا شدیم که مشغول تحصیل در مقطع دکترا در شهر تنسی بودن و وقتی با هم صحبت میکردیم ، همش به من میگفت که خوشبحالتون که اینجا هستین و اگر ما قرار باشه برای زندگی ایالتی را انتخاب کنیم ، حتماً فلوریدا را انتخاب میکنیم ....! ولی در صورتی که من بعد از گذشت یکماه به این نتیجه رسیدم که حداقل برای شروع زندگی شاید فلوریدا خوب باشه ولی این دو تا شهری که من بودم ریاد مناسب من نیست !!! و شاید هفته دیگه برم شهر تمپا و اونجا را هم یه بررسی کنم که حتماً نتیجشو بهتون میگم !!!Big Grin ببینین درسته که انسان به تفریح و شادی نیاز داره ، ولی نمیشه که 24 ساعت همش دنبال تفریح باشیم تازه اونم برای یه تازه مهاجر مثل ما !!! بله اینجا خوبه ، تمیزه ، هر چیزی را که میبینی سبز رنگه ( چمن ) ، هوای خوب داره و ده ها حسن دیگه که بگم بازم کم گفتم !!!! ولی اگه من آدم پولداری باشم و تو سن 50 سالگی اومده باشم اینجا و هر روز هم دارم میرم دنبال تفریح و خوشگذرانی و اگر کسی هم از من نظر بخواد میگم بله !!! اینجا بهترین انتخابه !!!! ولی در صورتی که چند تا شرایطه دیگه هست که اینجا اصلاً برای یه تازه وارد خوب نیست و نمیتونه زندگی خودشو براحتی شروع کنه !!! زیاد سرتونو درد نمیارم و اگر در بین دوستان کسی هست که علاقه به کارهای توریستی داره و کلاً تحصیلات دانشگاهی در رابطه با این مسائل داره ( هتل ، شهر بازی ، رستوران ، گردشگری و ... ) بدون هیچ گونه فکر تشریف بیاره اینجا که کار براش خیلی زیاده اینجا و خیلی زود میتونه به اون شرایط دلخواهش برسه ...!! ( حالا باز دوستان قبل از تصمیم خوب فکر کنید و یه موقع خدایی نکرده نیایین اینجا بعد بگین ای ی ی ی غربت تو روحت ....!!!!Tongue
و برای اون دسته از دوستان که مشغول فعالیت ساختمانی ( کلی گفتم که یه موقع اشتباه فکر نکنین ) منظورم تمام کارهای ساختمانی از مهندسین معمار و عمران و ... گرفته تا کارهای نجاری و درایوال و نقاشی و ... اصلاً فکر اینجا را نکنین !!!! که اوضاع کار ساختمانی واقعاً اینجا خرابه ... در سرتاسر این دو تا شهر کلاً تا حالا دو تا کارگاه ساختمانی دیدم که اوناهم 2 تا پمپ بنزین بودن که در حال ساخت بود که بخدا اینقدر کوچیک بودن که اسم کارگاه نمیشد روشون بزاریم ... Rolleyes
دوستان اگه امکانش هست در برنامه ریزی سفر خودتون ، طوری برنامه ریزی کنین که به نظر من جایی برین که در ابتدا یه آشنایی داشته باشین که یکسری کارها را براتون هموار کنه . ( در جریان من هستین دیگه که من اصلاً آشنایی را ندارم و درسته که خیلی کارها را انجام دادم ، ولی این کار پیدا کردن در ابتدا ، وجود یه آشنا میتونه خیلی کمک خوبی باشه ... حالا شاید هم رفتین و آشنا را در محیط پیدا کردین Big Grin)
کلاً دوستان از صحبت های من برداشت اشتباه صورت نگیره و من همچنان با روحیه دنبال تمام کارها هستم و اصلاً هم هدفم فاز منفی و منفی بافی نبود ... و هر چی هم که بیشتر میگذره ، بیشتر دارم به لطفی که خدا به ما داشته پی میبرم و اصلاً هم اینجا را با هیچ جای دیگه دنیا عوض نمیکنم و دارم لذت میبرم و تصمیم هم گرفتم که تا 5 سال دیگه اصلاً بیرون نرم Tongue پس همینه که هست و من باید خودمو با این شرایط وفق بدم عزیز برادر . فعلاً مشفول خوندن کتاب آیین نامه رانندگی هستم و حتماً در آینده تجربه خودمو در رابطه با گواهی نامه اینجا بهتون میگم
مخلص هر چی مهاجر و مهاجر سرایی هم هستیم دربست Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

سلام دوست عزیز
میشه بفرمایید کجای لوس آنجلس هستید؟ و خانه با چه متراژی ۱۲۰۰ دلار است ؟ آیا مبله است یا بدون هیچ امکاناتی هستش؟
ممنون
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: ghorbat ، masih sh ، mehdiii ، Shezem ، cmbt ، SH1A2R3 ، opayamani ، Us1346 ، houmanes ، smk2 ، shkhmo
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا از آمدن ما به آمریکا 35 روز گذشته در این مدت ما از اوکلاهما به شهر دیدنی آستین اومدیم که بسیار بهتر از شهر قبلی ماست. من اینجا خونه کرایه کردم ماهیانه 750 دلار با 300 دلار دپازیت این خونه شامل لاندری در هر واحد و پارکنینگ طبقاتی وغیره ....است.حدود 10 روز است که به آستین اومدیم دوست عزیزمان سعید که مثل یک برادر به ما کمک کرد تا جا بفتیم سعید از دوستان مهاجرسرایی ما بود من فکر میکنم ما ایرانیان در اینجا خیلی میتونیم به هم کمک کنیم و از ایجاد خرج های اضافه جلوگیری کنیم البته بگذاریم از فامیل بخصوص اگه قدیمی باشند کلا ناامید کننده اند ..... به هر تقدیر الان من به دنبال کار هستم . دوستانی که به آستین میان اگه کمکی بود در خدمت هستم .راستی حتما بعد از اومدن به اداره سوشال و USCIS برید این دو اداره کاملا از هم مستقل هستند که اولی به سوشال نامبر مربوط میشه و دومی به گرین کارت . دوستان اگه سوالی باشه با کمال میل در خدمتون هستم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
(2012-07-28 ساعت 23:41)M.Haghighi نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا از آمدن ما به آمریکا 35 روز گذشته ،،،با 300 دلار دپازیت این خونه شامل لاندری،،،
دوستان اگه سوالی باشه با کمال میل در خدمتون هستم.
خب رسیدن به خیر دوست عزیز،
فقط یه توضیحی هم از این «لاندری» و «دپازیت» بدی بد نیست ، من هرچه در فرهنگ معین و دهخدا گشتم، این ها را پیدا نکردم. Cool
شاید هم این واژه ها انگلیسی هستند؟ خب دوست عزیز، کمی فکر ما هم باشید! ما که مثل شما ۳۵ روز نیست که آمدیم آمریکا و انقدر زبان انگلیسیمون هم خوب نشده که پارسی از یادمون بره! Big Grin

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: t.azimaie ، M.Haghighi ، ghorbat ، outlaw ، mehdiii ، schaghayegh ، opayamani ، ParsTrader ، SH1A2R3 ، houmanes ، smk2 ، کیانا ، shkhmo ، Solitude
بادرود

گرین کارت من 22روزه در نیویورک رسید
سوشال هم 5روزه رسید
دوستان ازبانک ایمیل داده اند که بعلت مشکل امنیتی کامپیوتر من نگون بخت حساب کردیت منو بستند.
من در هر جا با کردیت خرید میکنم حتی با دبیت نه رمز میخواهد نه هیچی یعنی بی دروپیکره یعنی اگر کارت گم شد فاتحه شما چه پیشنهادی دارید؟
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان