موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 23:43)cmbt نوشته: (2012-07-27 ساعت 22:00)kopol نوشته: سلام دوستان عزبز ببخشید که با تاخیر اطلاعات سفرم رو می نویسم .ما با پرواز 18 جولای و به قصد یک ماه وارد خاک امربکا شدیم و وارد فرودگاه لوس انجلس شدیم رفتار پرسنل فرورگاه با ایرانی هایی که برای بار اول وارد امریکا می شدند رفتار خوبی نبود ومن دیدم که ساک بعضی ایرانی ها رو کاملا بیرون ریختند از فرودگاه با تاکسی به ارواین اومدیم و 140 دلار پیاده شدیم 'فاصله ارواین تا فرودگاه یکساعت راه هست .در ارواین در homestate که شبیه هتل هست ولی اشپزخانه هم دارد اقامت کردیم ارواین شهری زیبا خلوت وفوق العاده تمیز است ایرانی اینجا زیاده فروشگاهای زیادی برای خرید وگشت و گزار در هر متطقه ای از این شهر وجود داره اسپکتوروم مجموعه فروشگاههای بزرگی است که در این شهر وجود داره ،ما بعد از وردودمون به اداره سوشال رفتیم ولی گفتند که نیازی به تکمیل فرم نیست و خود اداره مهاجرت اینکار رو برای شما انجام می ده و بعد از 5 روز تونستیم شمارمون رو از اداره سوشال بگیریم
اینجا برای هر کاری ssnوcredit می خواهند وروزهای اول یک جورایی دست بالتون بسته هست ما تا پایان یک هفته ماشین هم نتونستیم اجاره کنیم و بعد از avis تونستم یک شورلت اجاره کنم برای 2 هفته به قیمت 900 دلار ،خونه هم شبی 84 دلار گرفتم ، دیروز هم رفتم لوس انجلس و یک خونه اجاره کردم برای یک ماه با مبلغ 1200 دلار ، حساب بانکی هم در bank of america باز کردم ،ببخشید که پراکنده نوشتم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزمهاجرسرا
سلام.کپل عزیز مثل اینکه شما خیلی به پول اهمیت نمیدهید!با با چه خبره؟۹۰۰ دلار برای دو هفته؟۱۴۰ دلار تاکسی؟ .ما ۲۸ روز ماشین رنت کردیم(اونم کریسلر) با بیمه شد حدود ۷۰۰ دلار.اگر هم میخواستید میتونستید با fly away که اتوبسهای خود فرود گاه هستند بروید.این اتوبوسها بسیار شیک،تمیز و با کولر هستند و مرتب از LAXحرکت دارند و نفری هفت دلار میگیرند.سایت هم دارد که ساعتهای حرکت و تمام مسیرها را میتوانید از قبل چک کنید.راننده هم خودش پیاده میشه و با خشرویی تمام چمدونهای شما را در قسمت بار میگذرد.این دلارها حیف هستن ها!
P.S:ما که اومدیم که خیلی برخوردشون خوب بود و اصلا چمدون ما و یه خانواده ایرانی دیگه را اصلا باز هم نکردند .
سلام مجدد راستش من چون دختر 3 ساله دارم و توی فرودگاه اذیت می کرد و خودم هم اصلا توی مدت پرواز خوابم نبرده بود دیگه کلافه شده بودم و تصمیم گرفتم با تاکسی این مسیر رو برم .در مورد ماشین هم اصلا گزینه ای نداشتم ، ابتدا رفتم انترپرایز گفتم با گواهینامه بین المللی نمی تونیم بتون ماشین بدهیم بعد رفتم bmw و اونجا هم کردیت ازمون خواست بعد رفتم Avis که فقط 2 تا ماشین بیشتر نداشت ومجبور شدم که این ماشین رو بگیرم چون دیگه چاره ای نداشتم ، شاید یکی از دلایل این همه بگیر وببند اینکه ارواین اینجوریه وشاید la اینجوری نباشه .یک چیز جالبه دیگه توی ارواین وجود انواع واقسام حیوانات هست من توی این 8 روز روباه و خرگوش و مار رو دیدم ، خرگوش و مارمولک که مثل مور و ملخ فراوانند .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-28 ساعت 11:20)HR.SHAHAB نوشته: با سلام
سوالی داشتم .من تو مطالب یکی از دوستان خوندم که از برندگان 2012که ویزا گرفتند،باید حتما تا 1سپتامبر(11شهریور) به آمریکا ورود داشته باشند،ولی تو ویزای من زمان اکسپایر ویزام 12 اکتبر(21مهر)میباشد،میخواستم بدونم مشکلی پیش نمییاد اگر برای 6اکتبر(15مهر)بلیط تهییه کنم؟؟
با تشکر
عزيزم برندگان 2012 پروندشون تا آخر سپتامبر بازه.... يعني اگه كسي تا آخر سپتامبر ويزا رو گرفت كه گرفت اگر نگرفت كه كلا كيس كنسل ميشه....
در مورد اعتبار ويزا از زماني كه شما به پزشك مراجعه ميكنيد تا 6 ماه مهلت داريد ( يعني ويزاتون اعتبار داره) براي فعال سازي گرين كارت وارد خاك آ م ر ي ك ا بشيد.....
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-28 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-28 ساعت 22:06 توسط frozen mind.)
(2012-03-03 ساعت 13:08)frz61 نوشته: سلام
اگر براتون زحمتی نیست ممنون میشم برای من هم فایل رو ارسال کنید
منم ممنون ميشم خيلي
---------------
این پست را ببینید لطفا
Frozen Mind
کیس نامبر :***2012AS32
رویت قبولی :10 جولای
رسیدن فرم ها :۲۱ جولای
تعداد افراد کیس :۲ نفر
تاریخ مصاحبه : ۲۷ اگوست
محل مصاحبه :ابوظبی
دریافت ویزا : خانم ۱ضرب و آقا کلیرنس
تاریخ کلیر شدن : (19 سپتامبر)
تاریخ ورود به ايالات متحده : 2.20.2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-28 ساعت 02:12)kopol نوشته: (2012-07-27 ساعت 23:43)cmbt نوشته: [quote='kopol' pid='195542' dateline='1343410201']
.یک چیز جالبه دیگه توی ارواین وجود انواع واقسام حیوانات هست من توی این 8 روز روباه و خرگوش و مار رو دیدم ، خرگوش و مارمولک که مثل مور و ملخ فراوانند .
من هم خیلی راجع به مار های اونجا شنیدم حسابی هم ترس گرفتتم یک کم از این مارها که در شهرهای حومه لس آنجلس هستند تعریف بفرمایید لطفا راهنمایی کنید برای مقابله با اینها چه نوع اسلحه هایی همراه بیاریم سایز مارمولک ها هم خیلی مهمه
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 22:00)kopol نوشته: سلام دوستان عزبز ببخشید که با تاخیر اطلاعات سفرم رو می نویسم .ما با پرواز 18 جولای و به قصد یک ماه وارد خاک امربکا شدیم و وارد فرودگاه لوس انجلس شدیم رفتار پرسنل فرورگاه با ایرانی هایی که برای بار اول وارد امریکا می شدند رفتار خوبی نبود ومن دیدم که ساک بعضی ایرانی ها رو کاملا بیرون ریختند از فرودگاه با تاکسی به ارواین اومدیم و 140 دلار پیاده شدیم 'فاصله ارواین تا فرودگاه یکساعت راه هست .در ارواین در homestate که شبیه هتل هست ولی اشپزخانه هم دارد اقامت کردیم ارواین شهری زیبا خلوت وفوق العاده تمیز است ایرانی اینجا زیاده فروشگاهای زیادی برای خرید وگشت و گزار در هر متطقه ای از این شهر وجود داره اسپکتوروم مجموعه فروشگاههای بزرگی است که در این شهر وجود داره ،ما بعد از وردودمون به اداره سوشال رفتیم ولی گفتند که نیازی به تکمیل فرم نیست و خود اداره مهاجرت اینکار رو برای شما انجام می ده و بعد از 5 روز تونستیم شمارمون رو از اداره سوشال بگیریم
اینجا برای هر کاری ssnوcredit می خواهند وروزهای اول یک جورایی دست بالتون بسته هست ما تا پایان یک هفته ماشین هم نتونستیم اجاره کنیم و بعد از avis تونستم یک شورلت اجاره کنم برای 2 هفته به قیمت 900 دلار ،خونه هم شبی 84 دلار گرفتم ، دیروز هم رفتم لوس انجلس و یک خونه اجاره کردم برای یک ماه با مبلغ 1200 دلار ، حساب بانکی هم در bank of america باز کردم ،ببخشید که پراکنده نوشتم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزمهاجرسرا
سلام دوست عزیز
میشه بفرمایید کجای لوس آنجلس هستید؟ و خانه با چه متراژی ۱۲۰۰ دلار است ؟ آیا مبله است یا بدون هیچ امکاناتی هستش؟
ممنون
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-28 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-28 ساعت 23:46 توسط M.Haghighi.)
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا از آمدن ما به آمریکا 35 روز گذشته در این مدت ما از اوکلاهما به شهر دیدنی آستین اومدیم که بسیار بهتر از شهر قبلی ماست. من اینجا خونه کرایه کردم ماهیانه 750 دلار با 300 دلار دپازیت این خونه شامل لاندری در هر واحد و پارکنینگ طبقاتی وغیره ....است.حدود 10 روز است که به آستین اومدیم دوست عزیزمان سعید که مثل یک برادر به ما کمک کرد تا جا بفتیم سعید از دوستان مهاجرسرایی ما بود من فکر میکنم ما ایرانیان در اینجا خیلی میتونیم به هم کمک کنیم و از ایجاد خرج های اضافه جلوگیری کنیم البته بگذاریم از فامیل بخصوص اگه قدیمی باشند کلا ناامید کننده اند ..... به هر تقدیر الان من به دنبال کار هستم . دوستانی که به آستین میان اگه کمکی بود در خدمت هستم .راستی حتما بعد از اومدن به اداره سوشال و USCIS برید این دو اداره کاملا از هم مستقل هستند که اولی به سوشال نامبر مربوط میشه و دومی به گرین کارت . دوستان اگه سوالی باشه با کمال میل در خدمتون هستم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-29 ساعت 06:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-29 ساعت 06:53 توسط mansour***.)
بادرود
گرین کارت من 22روزه در نیویورک رسید
سوشال هم 5روزه رسید
دوستان ازبانک ایمیل داده اند که بعلت مشکل امنیتی کامپیوتر من نگون بخت حساب کردیت منو بستند.
من در هر جا با کردیت خرید میکنم حتی با دبیت نه رمز میخواهد نه هیچی یعنی بی دروپیکره یعنی اگر کارت گم شد فاتحه شما چه پیشنهادی دارید؟
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012