کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-29 ساعت 23:50)Orchin نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 23:32)ghorbat نوشته:  سلام دوست عزیز ، پیروی سئوالتون گفتم نظر خودمو خدمتتون بگم !!!...
ممنونم دوست نازنین که باحوصله ودقت تجربیات خودرامدت زمان زیادی است دراختیاردوستان میگذاری..

ممنونم دوست عزیز ، ضمن تبریک بابت ویزا و با آروزی روز های شاد برای شما و خانوداه عزیزتون !!! به نظر من اگه هدف از اومدن به آمریکا را برای خودمون معنی کنیم !! تمام مشکلات حل میشه و ما ها باید کمی واقع بین و منطقی باشیم !!! به نظر من قبل از هر چیزی که باید با خودتون بیاری اینجا ، سعی کنین با خودتون تا میتونین روحیه مثبت بیارین و به هر چیز به جنبه مثبتش نگاه کنین . Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: schaghayegh ، raham ، Orchin ، mansour*** ، houmanes ، Shezem ، behrooz ramezani ، mehdiii ، smk2 ، alexander ، کیانا ، nora ، shadin_n ، shkhmo
براي رفتن از فرودگاه تا مقصد ميتونيد از supershuttle استفاده كنيد كه هزينه ش به طور قابل ملاحظه اي از تاكسي كمتر ميشه چرا؟چون شما تنها مسافر نخواهيد بود و با افراد ديگه همسفريد. مثل تاكسي هاي ون. توي فرودگاه يه باجه يا كيوسك دارن كه شما بهشون مراجعه ميكنيد و ادرس مقصد رو ميدين. بعد از كمي تأمل شما رو به ماشين مورد نظر هدايت ميكنن.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Orchin ، كاميلا ، Shezem ، behrooz ramezani ، mehdiii ، alexander ، nora ، shadin_n ، shkhmo ، ranebr ، Solitude ، مانترا

سلام
میتونیم با خودمون دارو ببریم تو فرودگاه گیر نمیدن؟
متشکرم
[/quote]

سلام
ما كلي دارو برديم گير ندادند ولي نمي دونم قانونش چيه
[/quote]

نسخه همراه داروهاتون باشه جای ایراد گرفتن نمیزارین .
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، schaghayegh ، Omidooo ، كاميلا ، houmanes ، mehdiii ، smk2 ، alexander ، shkhmo
(2012-07-30 ساعت 02:20)outlaw نوشته:  سلام
میتونیم با خودمون دارو ببریم تو فرودگاه گیر نمیدن؟
متشکرم

سلام
ما كلي دارو برديم گير ندادند ولي نمي دونم قانونش چيه
[/quote]

نسخه همراه داروهاتون باشه جای ایراد گرفتن نمیزارین .
[/quote]

سلام دوستان ..هشدار میدم اگر دارو میاورید حتما حتما دارای نسخه و مشخصات باشد و تا حد ممکن از آوردن داروهای اعصاب و روان و آرامبخش که معمولا دارای مواد خواب آور و مخدره میباشد خودداری کنید. ممکن هست که چمدان شمارو چک نکنند ولی اگر باز کنند و داروی بی نسخه و مشخصات پیدا کنند خدا برسه به داد پروردگار..Smile ضمنا بدونید همه چیز در اینجا بدون اینکه بفهمید ثبت میشود..

Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: كاميلا ، schaghayegh ، majid89 ، mehdiii ، smk2 ، alexander ، ghorbat ، nora ، shkhmo ، Solitude
دوستان امشب یکمی دلم گرفته بود داشتم آهنگ گوش میدادم یکدفعه یاد یکی از کوچک ترین کاربرسایت افتادم البته بزرگترین وشجاع تراز همه دوستان هستش همان دوستی که هنوز پیش دانشگاهیش تموم نشده بود شماها خبردارید؟
از کاربر مهربون شایرامن خبری ندارم ایشان کلیر شدند؟

خلاصه بگم برای تک تک شماها آرزوی موفقیت دارم من الان نیویورک هستم انشاالله سه شنبه تهرانم اگر کسی در نیویورک هستش وکاری بسته ای پیغامی داره روی من حساب کنه البته بسته کوچیک تا نیم کیلو چونکه بار خیلی زیاد دارم.

تا یادم نرفته دوستان حتما دارو با خودتان بیاورید آنتی بیوتیک قرصهای ضدحساسیت شربت سینه کرم ضدآفتاب اسپری ضد حشره و....من مقدار زیادی در حد2کیلو دارو آوردم ومشکلی نبود.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

دوستان ما ميخوايم بليطمون رو با مسير استانبول-واشنگتن با تركيش بگيريم. حالا من چند تا سوال برام پيش اومده ممنون ميشم جواب بدين.
1- ايا وزن چمدان ها و ساك دستي رو فقط در ايران كنترل ميكنن يا در فرودگاه استانبول هم دوباره وزن ميكنن؟يا احيانا در واشنگتن چي؟
2- ايا باري كه همراهمون هست از نظر وسايلي كه داره اعم از دارو . مواد غذايي و ... فقط در واشنگتن كنترل ميشه يا در ايران و استانبول هم كنترل ميكنن؟
خلاصه منظورم اينه كه ايا اگه اضافه بار داشته باشم و فرودگاه ايران رو رد كنم حله يا ممكنه در استانبول و يا مقصد بفهمن و جريمه ام كنن؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: houmanes ، Shezem ، h4di ، smk2 ، mehdiii ، mansour*** ، ghorbat ، shkhmo
(2012-07-30 ساعت 09:20)كاميلا نوشته:  دوستان ما ميخوايم بليطمون رو با مسير استانبول-واشنگتن با تركيش بگيريم. حالا من چند تا سوال برام پيش اومده ممنون ميشم جواب بدين.
1- ايا وزن چمدان ها و ساك دستي رو فقط در ايران كنترل ميكنن يا در فرودگاه استانبول هم دوباره وزن ميكنن؟يا احيانا در واشنگتن چي؟
2- ايا باري كه همراهمون هست از نظر وسايلي كه داره اعم از دارو . مواد غذايي و ... فقط در واشنگتن كنترل ميشه يا در ايران و استانبول هم كنترل ميكنن؟
خلاصه منظورم اينه كه ايا اگه اضافه بار داشته باشم و فرودگاه ايران رو رد كنم حله يا ممكنه در استانبول و يا مقصد بفهمن و جريمه ام كنن؟
به سلامتي. انشا...
من هم تا به حال نرفتم ولي چون حودم هم به اين داستان فكر كرده بودم، نتايج چيزهايي كه دستگيرم شده به اين شرحه:
1- چون شما پروازت تماما با تركيشه و توي آمريكا پرواز داخلي نمي گيري، فقط ايران ملاكه. ديگه وزن كردني در كار نيست و تمام! توي استانبول هم كه اصلا بارهات را نمي بيني.
2- در استانبول كه نه ولي در در واشنگتن كنترل اصلي انجام ميشه.در ايران هم بار را كنترل مي كنند ولي معيارهاي اينجا با اونجا فرق داره. اينجا دنبال مواد و طلا و ... هستند. اونجا به نمي دونم غذا و بذر گياه و دارو و ... ممكنه گير بدهند. البته يك چك رندوم هم ممكنه بدون اطلاع شما انجام بشه در مسير حمل كه به خاطر همين هميشه توصيه ميشه از قفلهاي استانداردي كه لازم نيست شكسته بشه و گمركي ها شاه كليدش را دارند استفاده كنيد. در اين حالت روي چمدونتون مي نويسند سكوريتي چك شده.
خلاصه اينكه همه چيز براي كيس شما توي ايرانه و همين جا ميشه چك و چونه هم زد و تا ميشه تخفيف گرفت. البته اگه با آدم باحالي طرف بشيد.Wink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Shezem ، h4di ، schaghayegh ، كاميلا ، mehdiii ، ozone ، mansour*** ، ghorbat ، vroom ، shkhmo ، Solitude

2- در استانبول كه نه ولي در در واشنگتن كنترل اصلي انجام ميشه.در ايران هم بار را كنترل مي كنند ولي معيارهاي اينجا با اونجا فرق داره. اينجا دنبال مواد و طلا و ... هستند. اونجا به نمي دونم غذا و بذر گياه و دارو و ... ممكنه گير بدهند. البته يك چك رندوم هم ممكنه بدون اطلاع شما انجام بشه در مسير حمل كه به خاطر همين هميشه توصيه ميشه از قفلهاي استانداردي كه لازم نيست شكسته بشه و گمركي ها شاه كليدش را دارند استفاده كنيد. در اين حالت روي چمدونتون مي نويسند سكوريتي چك شده.
خلاصه اينكه همه چيز براي كيس شما توي ايرانه و همين جا ميشه چك و چونه هم زد و تا ميشه تخفيف گرفت. البته اگه با آدم باحالي طرف بشيد.Wink

[/quote]

این قفل ها دو نوع دارن یک نوع کلیدی و یک نوع رمز 3 تایی که نوع اولشو شاه کلیدشو دارن.برای پیدا کردن یا خریدنش TSA-approved locks رو جستجو کنید.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: frozen mind ، mehdiii ، كاميلا ، mansour*** ، ghorbat ، Shezem ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-30 ساعت 09:54)hoseyn نوشته:  
(2012-07-30 ساعت 09:20)كاميلا نوشته:  دوستان ما ميخوايم بليطمون رو با مسير استانبول-واشنگتن با تركيش بگيريم. حالا من چند تا سوال برام پيش اومده ممنون ميشم جواب بدين.
به سلامتي. انشا...
من هم تا به حال نرفتم ولي چون حودم هم به اين داستان فكر كرده بودم، نتايج چيزهايي كه دستگيرم شده به اين شرحه:
1- چون شما پرووازت تماما با تركيشه و توي آمريكا پرواز داخلي نمي گيري، فقط ايران ملاكه. ديگه وزن كردني در كار نيست و تمام! توي استانبول هم كه اصلا بارهات را نمي بيني.
سلام من همين مسير رو دو ماه پيش رفتم و شما دو تا ٢٣ كيلو بار بايد داشته باشيد كه اگر تا ٢٥ يا ٢٦ هم بشه كاري ندا ند و كابين باكس هم قانونا ٧يا ٨ كيلو بايد باشه كه اصلا چك نميكنند و كابين من حدود ١٦ كيلو بود ولي محض احتياط يك كيسه خالي هم همًراهتوم باشه و بار مستقيم به واشنگتن ميًره و شما هيچ كاري در استانبول ندا ريد جز سه ساعت در فري شاپ قدم زدن موفق باشيد
تشکر کنندگان: houmanes ، frozen mind ، mehdiii ، كاميلا ، ozone ، smk2 ، mansour*** ، ghorbat ، Shezem ، shkhmo ، Solitude
دوستان عزيز من برای دنبال تهيه کردن بليط برای denver هستم. گزينه مد نظر من پرواز تهران - لندن با BMI و لندن به دنور با american airway آيا اين تغيیر شرکت هواپيمايي باعث ميشه که ما چمدونهامونو تو لندن تحويل بگيريم و برای پرواز بعدی دوباره بهشون بديم. يا خودشون مستقيم چمدون ها رو تو دنور تحويلمون ميدن؟ و آيا کسی از اين مسير پرواز کرده؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: frozen mind ، كاميلا ، smk2 ، mansour*** ، ghorbat ، Shezem ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-30 ساعت 11:39)outlaw نوشته:  این قفل ها دو نوع دارن یک نوع کلیدی و یک نوع رمز 3 تایی که نوع اولشو شاه کلیدشو دارن.برای پیدا کردن یا خریدنش TSA-approved locks رو جستجو کنید.

نوع دوم (رمز ۳تایی) هم اگر TSA-approved باشه، یک جای کلید خور در کنار رمز 3تایی داره که در واقع محل وارد کردن همون شاه کلید هستش. بعضی از قفل های رمزی که اینو ندارن در واقع TSA-approved نیستن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: outlaw ، hoseyn ، كاميلا ، mehdiii ، smk2 ، mml ، mansour*** ، ghorbat ، Shezem ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-30 ساعت 11:58)maz1359 نوشته:  دوستان عزيز من برای دنبال تهيه کردن بليط برای denver هستم. گزينه مد نظر من پرواز تهران - لندن با BMI و لندن به دنور با american airway آيا اين تغيیر شرکت هواپيمايي باعث ميشه که ما چمدونهامونو تو لندن تحويل بگيريم و برای پرواز بعدی دوباره بهشون بديم. يا خودشون مستقيم چمدون ها رو تو دنور تحويلمون ميدن؟ و آيا کسی از اين مسير پرواز کرده؟
در صورتي كه ايرلاين اول با دومي code-share باشه، مثل اين ميشه كه شما داريد با يك ايرلاين تمام مسير را مي رويد. براي اين هم يا از آژانسها سؤال كنيد يا از دفتر خود BMI.
البته توي ذهنم اينه كهBMI با UA شريك هست. ولي آمريكن را نمي دانم.

چند ساعت بعد:
من پرسيدم گفتند با هم code-share هستند.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: maz1359 ، كاميلا ، mehdiii ، smk2 ، mahyar66 ، mml ، honey62 ، frozen mind ، ghorbat ، atisland ، Shezem ، shkhmo ، Solitude
ghorbat جان خیلی ممنون آخه چقده شما ماه و خوبی Smile

در دیار غربت بهتون خوش بگذره
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: masih sh ، mehdiii ، mansour*** ، ghorbat ، Shezem ، houmanes ، کیانا ، كاميلا ، shkhmo
سلام دوستان در رابطه با بلیط خواستم یه چیزی بگم !! اگر هر مسیری را که مد نظر دارین ، قبلش تمام اطلاعات را خوب بررسی کنید . برای ماها با پاستورت ایران یکمی کار سخته ! چون بجز چند تا کشور که قانون لغو روادید داریم ، برای اکثر کشورها باید ویزا بگیریم !! حالا مشکل کجا پیش میاد ...!!؟؟ ما وقتی میریم بلیط میگیریم و خصوصاً اگر مسیر را خودمون انتخاب کرده باشیم ، آژانس هاس هواپیمایی بیشتر دنبال فروش بلیط هستن و کاری با عواقب کار ندارن ( البته به کسی توهین نشه ، منظورم اقلیت آژانس ها بود ) و به همین خاطر اکثر کسانی که زیاد تجربه ندارن ، فکر میکنن حالا چون ویزای آمریکا دارن ، دیگه همه چیز تمومه و تمام دنیا را دیگه میتونن بگردن !!!Big Grin ولی نکته مهم اینجاست که طبق قانون ما برای رسیدن به کشور مقصد میتونیم در مدت زمان مشخصی در کشور بین مسیر بصورت ترانزت توقف داشته باشیم که معمولاً قانون میگه نباید استاپ در ترانزیت بیشتر از 12 ساعت باشه ( البته خود من 22 ساعت هم توقف داشتم Tongue ) خلاصه مثلاً شما از تهران بلیط میگیرین تا لندن با شرکت مثلاً A بعد دوباره با همان شرکت A بلیط دارین برای آمریکا !! به این قضیه دقت کنین که هر دو فرودگاه شما چه در زمان فرود در لندن و چه در زمان خروج از لندن یکی باشه !!! اکثر افراد ، حتی اپراتورهای آژانسها هم بعضی وقت ها بخاطر یکی بودن شرکت های هواپیمایی اشتباه میکنن و زیاد به این قضیه دقت نمیکنن !!!! و در نهایت این شما هستین که دچار مشکل میشین ، چون باید به لندن ورود کنین و از یه فرودگاه دیگه ادامه پرواز را انجام بدین که خب ویزای اونجا را نیار داریم که دیگه میدونین !!!!Wink
یه خالت دیگه ای هم امکان داره اتفاق بیوفته که خودم تجربه اش را دارم اینه که مثلاً شما با پرواز شزکت A میرین مثلاً لندن و از اونجا با پرواز B قراره که ادامه مسیر را برین !!!! حتماً مطمئن باشین که چمدون های شما را تو کشور مقصد باید تحویل بگیرین !!! چون در غیر این صورت چمدون های شما میره داخل لندن و شما برای گرفتن آنها باید باجه گذرنامه یا همان ایمیگریشن را رد کنین که بازم میشه داستان ، چون ویزا نداریم !!!! من با پرواز آلیتالیا از ونزوئلا داشتم میرفتم برزیل و از اونجا قرار بود برم به یه کشور دیگه ، زمانی که بلیط گرفتم ، آزانس هواپیمایی به من گفت که مشکلی نداری و چمدون هاتونو در کشور مقصد تحویل میگیرین ....!!! موقعی که من در فرودگاه مبدا ( ونزوئلا ) رفتم کارت پرواز بگیرم ، مسئول شرکت هواپیمایی به من گفت که شما اقامت برزیل را دارید ؟؟؟ من هم گفتم که نه !!!! گفت ما نمیتونیم به شما کارت پرواز بدیم به 2 دلیل ... یک اینکه چمدون های شما میره داخل و شما ویزا نداری که بری تحویل بگیری و دو اینه که استاپ شما بیش از 12 ساعت هست ( البته من بعداً پیگیر شدم و دیدم که این مدت استاپ به فرودگاه هم بستگی داره که اون فرودگاهی که من قرار بود برم فرودگاه سائوپائولو بود که نسبتاً کوچیک بود ) و خلاصه بعد از کلی بجث کردن و دادو بیداد و گذشت 2 ساعت و کلی ایمیل بازی با کشور برزیل ، چمدون های منو یه برچسب زدن و اجازه دادن که من با خودم ببرم تو هوا پیما که کلاً کلی اعصاب خوردی برام داشت !!!!Tongue
خلاصه برای بلیط گرفتن به این 2 نکته توجه کنین !!!
ببخشید زیاد شد Wink
مخلص هر چی مهاجر و مهاجر سرایی هم هستیم دربست Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-07-30 ساعت 22:25)ghorbat نوشته:  سلام دوستان در رابطه با بلیط خواستم یه چیزی بگم !! اگر هر مسیری را که مد نظر دارین ، قبلش تمام اطلاعات را خوب بررسی کنید .
....
غربت جان
ضمن تشکر از شما
چطور میشه مطمئن شد که بار رو تو مقصد تحویل میدن؟ چون ظاهرا اینطور که برای شما پیش اومده به حرف آژانسها هم نمیشه اعتماد کرد...

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، houmanes ، shadin_n ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان