موضوعها: 0
رتبه:
84
31 تشکر در 11 ارسال
ارزون ترین و راحت ترین حالت پرواز به چه صورت هست
از ایران به کشور های همسایه بعد امریکا
از ایران به کشور های اروپا بعد امریکا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-02 ساعت 16:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-02 ساعت 16:43 توسط ghazalak11.)
ما پرواز امارات را رزرو کردیم از دبی تا لس آنجلس 16.5 راهه خداکنه خیلی سخت نگذره البته اینم اضافه کنم که ما اول قطر گرفتیم اما چون مقصد تغییر کرد مجبور شدیم اونو پس بدیم با 50 دلار جریمه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای لس آنجلس توی تیر یا مرداد چه پیشنهادی دارید ؟
های سیزنه و قیمت بلیطا یکم بالاست کسی آؤانس مناسبی میشناسه که ازش خرید کرده باشه و
بین لوفتانزا - ترکیش - امارات - قطر کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلا دوستان اگه میشه تو موضوعات زیر به من کمک کنید:
من به زودی با ویزای نامزدی وارد آمریکا میشم
1) می تونم بلیط دو طرفه با فاصله زمانی یکسال بخرم؟
2) من مقداری از وسایلم رو باید فریت کنم. اگر بخوام در آلمان یک هفته توفق داشته باشم باید وسایل فریت رو توی آلمان بگیرم و مجدد به فرودگاه تحویل بدم یا اینکه وسایلم یک راست میره آمریکا و کاری به توقف من در آلمان نداره؟
نوع ویزا:K1/ابوظبی/تاریخ مصاحبه:30Jul2013
برگه سفید!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پيرو سوال قبلي با توجه به ٢ استاپه بودن پرواز ما از تهران تا لس انجلس با پرواز گلف اير ما در مسير تهران- بحرين- لندن- امريكا، با چمدونهامون كاري داريم يا خودش خودكار انتقالش تو سه فرودگاه انجام ميشه و ما فقط در فرودگاه لس انجلس اونارو تحويل مي گيريم ؟ اگرنه اساتيد راهنمايي كنن لطفا
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که میخوان با ترکیش به لس آنجلس سفر کنند پیشنهاد بدم ابتدا به سایت ترکیش مراجعه و بلیط رو رزرو کنند و اگه کردیت یا دبیت کارت ندارند میتونند به صورت حضوری به نمایندگی ترکیش مراجعه و اونها به قیمت روز دلار رو حساب میکنند و بلیط رو تهیه میکنند.
راستی دفتر ترکیش ایرلاین از ابتدای امسال از برج سایه روبروی پارک ملت به خیابان ولیعصر بالاتر از ونک نبش خ نگار برج نگار ط2 انتقال یافت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. درنظرم هست برای حدود 10 می برم... بلیطم گلف ایرو رزروه ولی هنوز کارام تمام نشده بنظرتون بخرم و اگر نتونستم جریمه تاخیرش را بدم یا دست نگهدارم کدام اقتصادی تره؟
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 22:32)Lady نوشته: دوستان پيرو سوال قبلي با توجه به ٢ استاپه بودن پرواز ما از تهران تا لس انجلس با پرواز گلف اير ما در مسير تهران- بحرين- لندن- امريكا، با چمدونهامون كاري داريم يا خودش خودكار انتقالش تو سه فرودگاه انجام ميشه و ما فقط در فرودگاه لس انجلس اونارو تحويل مي گيريم ؟ اگرنه اساتيد راهنمايي كنن لطفا
سلام
بله شما بار ها رو تهران تحویل میدین، لوس آنجلس تحویل میگیرین
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 22:49)mohsenmb نوشته: (2014-01-29 ساعت 14:35)mechanicalengineer نوشته: دوستان برای لس آنجلس توی تیر یا مرداد چه پیشنهادی دارید ؟
های سیزنه و قیمت بلیطا یکم بالاست کسی آؤانس مناسبی میشناسه که ازش خرید کرده باشه و
بین لوفتانزا - ترکیش - امارات - قطر کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
من ترکیش رو پیشنهاد میکنم. هم ارزونتره هم مدت پروازیش کمتره.
پارسال که من میخواستم بیام امریکا امارات از همه ایرلانها بهتر بود
یعنی رتبه قیمت ها اینجوری بود
- امارات
-قطر
-یادم نیست
- ترکیش. یعنی شاخام زده بود بیرون که ترکیش از همه گرونتر بود
اونم به خاطر این بود که پارسال ما تو اوج بالا پایین شدن قیمت دلار و اوج گرونی یعنی 3600 اومدیم. ترکیش تنها ایرلانی بود که نرخ بلیط رو به نرخ دلار روز میگرفت. برای همین از همه گرون تر بود
من بلیط رفت و برگشت امارات رو گرفتم 3100000 - قطر بند3180000
اما ترکیش 3600000 بود.
شما هم خودت برو تو سایت ایرلانها ، مسیر بده با تاریخ ها بازی کن تا ببینی چه روزی رو قیمت مناسب میده.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا