موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اگه با دو تا استاپ مشکل ندارین قطر هست نفری 730 دلار حتی برای یک نوامبر یک پروار KLM پیدا کردم نفری 740 دلار ...اونم 2 تا توقف داره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ا سلام خدمت همه دوستان ببخشید نمی دانم این سوال را کجامطرح کنم لطفا راهنمایم کنید
من الان ایمیل خودم رو اتفاقی چک کردم دیدم یه ایمیل محتوی تبریک از هواپیمایی الاتحاد دارم در حالی که پرواز ما سه روز دیگس واز آژانس مسافرتی خریده بودیم و اینم متن ایمیل :YOUR CHANCE TO UPGRADE TO OUR BUSINESS CLASS
Dear Guests,
Congratulations! You are now eligible for an Etihad Select Upgrade to BUSINESS CLASS on the following journey.
Booking Reference: IBKIUZ و در ادامه اش مشخصات بلیط هامون را آورده و upgrade داره
دوستان لطفا راهنمایی کنید باتشکر از پاسخ شما
کیس:AS2015XXXXXXX ##۵
نفرات کیس:۳
مصاحبه: فوریه ابوظبی
کلیر: می۲۰۱۵
مقصد :LA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی برای اواخر سپامبر رفت و برگشت به لوس انجلس کسی قیمت جدید داره ؟ ( امارات و ترکیش و ...)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مناسب ترین ایرلاین از لحاظ قیمت کدوم هست؟
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها اینها اطلاعات پرواز ماست، شاید کمکتون کنه.
ما ۳ اکتبر پرواز الاتحاد گرفتیم،تهران به ابوظبی، ابوظبی به لس آنجلس.
شد رفت و برگشت "نفری" ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومن.
بارها رو هم لس آنجلس تحویل گرفتیم، از ابوظبي به لس آنجلس هم توقفي نداشت.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان امروز تو مجله جوانان که اینجا تو لس آنجلس چاپ میشه نوشته بود از اول ژانویه ۲۰۱۶ پرواز مستقیم از لس آنجلس به تهران و مشهد و یک شهر دیگه که یادم نیست راه اندازی میشه و برای پرواز افتتاحیش تخفیف هم در نظر گرفته
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-10-14 ساعت 06:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-14 ساعت 06:47 توسط behjat.)
(2015-10-14 ساعت 05:42)Srod نوشته: (2015-10-14 ساعت 04:43)rahbar نوشته: [quote='behjat' pid='673274' dateline='1444776454']
دوستان امروز تو مجله جوانان که اینجا تو لس آنجلس چاپ میشه نوشته بود از اول ژانویه ۲۰۱۶ پرواز مستقیم از لس آنجلس به تهران و مشهد و یک شهر دیگه که یادم نیست راه اندازی میشه و برای پرواز افتتاحیش تخفیف هم در نظر گرفته
سلام بهجت خانم. خبرگزاریهای رسمی همچین خبری را اعلام نکردند این مجله لس انجلسی نمیدانم برچه اساسی عنوان کرده؟ در مورد این خبرنظری ندارم وامیدوارم صحت داشته باشه.
تنها میتونم بگم رادیو تلویزیون و مجلات لس انجلسی متاسفانه نه تنها منابع قابل اطمینانی نیستند بلکه در بسیاری موارد مجرم و خلافکار هستند. دفتر وکیلی کار میکردم که مشتری زیادی (شاکیان از آگهیها و برنامه های رسانه های ایرانی ) مراجعه میکردند و بعد از رسیدن به حد نصاب شکایت گروهی میدادند. خصوصا هفته بازاردر آگهیهای کارش کارفرماها خلافکارانی هستند که حقوق کارمندهای خصوصا تازه وارد را نمیدهند. رادیو670 هم بنوبه خودش
دقیقا حرفتون درسته
اگر واقعا همچین چیزی نوشتن معلوم نیست چه کیسه ای دوختن
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام ، این مجله به نقل از سایت قطرایرویز نوشته بود، شاید بشه صحت خبر رو از سایت قطرایرویز چک کرد، البته که احتیاط شرط عقله
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من دوتا سگ 6 کیلویی دارم و برام خیلی مهمه که اونارو توکابین بیارم و پرسنل رفتارخوبی داشته باشن .شنیدم بعضی از ایرلاینها مبلغی اضافه تر میگیرند و صندلی در اختیار پت شما قرار میدن این موضوع صحت داره؟
در ضمن کدوم یکی از ایرلاین ها بچه کمتر داره چون یکی از هاپوام به بچه حساسه وهی پارس میکنه میترسم تا اونجا مجبور باشم پوزشو بگیرم
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ