سلام بر دوستان
یه سوالی داشتم در مورد فرودگاه وطن ، معمولا در فرودگاه اگر چند سری از چیزی داشته باشید ازتون گمرکی میگیرند و میگن که قصد فروش اونا رو دارید کسی تجربه اینو داره که اگر گر ی ن کار ت رو نشون بدید ممکنه اینکارو نکنند چون دارید یه جای دیگه ای زندگس میکنیدآ آیا کسی تجربه اینو داره یا ایده ای داره؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
Case: F2A
priority date: 15 April 2014 Interview: 12 April 2016, Yerevan
Update ceac (بدون ایمیل):April 20th , Sep 16 , 19 دوخطی: 16 سپتامبر OR: 16 sep کلیر: 27 سپتامبر تجدید آزمایش پزشکی: 10 اکتبر تحویل پاسپورت به پست: 10 اکتبر
آپدیتهای سیس بعد از تحویل پاسپورت به پست: 11 اکتبر، 12 اکتبر، 13 اکتبر صدور ویزا: 13 اکتبر
سلام به دوستان. من دو تا سوال دارم که نمیدونم آیا اینجا جاش هست یا نه (که اگر نیست لطفا راهنمایی بفرمایید در جای خودش مطرح کنم):
1- من میخوام برم به شهر Palo Alto که در کالیفرنیا هست. ولی نمیدونم از تهران باید برای کجا بلیط بگیرم؟چون به این شهر پرواز بین المللی نداره.
2- در بدو ورود به آمریکا آیا هاستل هست که بشه برای چند روز ساکن شد؟
ممنونم.
(2017-05-27 ساعت 16:04)atlantis770 نوشته: سلام به دوستان. من دو تا سوال دارم که نمیدونم آیا اینجا جاش هست یا نه (که اگر نیست لطفا راهنمایی بفرمایید در جای خودش مطرح کنم):
1- من میخوام برم به شهر Palo Alto که در کالیفرنیا هست. ولی نمیدونم از تهران باید برای کجا بلیط بگیرم؟چون به این شهر پرواز بین المللی نداره.
ممنونم.
فکر کنم از طریق san jose بتونین بلیط تهیه کنید(IKA-LAX-SJC)
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.
قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
(2017-05-27 ساعت 16:04)atlantis770 نوشته: سلام به دوستان. من دو تا سوال دارم که نمیدونم آیا اینجا جاش هست یا نه (که اگر نیست لطفا راهنمایی بفرمایید در جای خودش مطرح کنم):
ممنونم.
هم میتونید بلیت به سن خوزه بگیرید هم به سن فرانسیسکو.
ممنونم.
هم میتونید بلیت به سن خوزه بگیرید هم به سن فرانسیسکو.
قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
2017-05-30 ساعت 11:01 (آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-30 ساعت 18:49 توسط shahin61.)
(2017-05-30 ساعت 00:50)farzadso نوشته: با سلام خدمت دوستان برای رفتن به انکارا برای مصاحبه میشه راهنمایی کنید با چه پرولزی برم کجا برم و چیکار باید بکنم؟
با تشکر
رفت و یرگشت که با خطوط هوایی ایرانی هم میسر است..اینکه کجا بروید و چکار بکنید را بهتر است در تاپیک سفر به ترکیه.....مطرح کنید..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
(2017-05-30 ساعت 00:50)farzadso نوشته: با سلام خدمت دوستان برای رفتن به انکارا برای مصاحبه میشه راهنمایی کنید با چه پرولزی برم کجا برم و چیکار باید بکنم؟
با تشکر
رفت و یرگشت که با خطوط هوایی ایرانی هم میسر است..اینکه کجا بروید و چکار بکنید را بهتر است در تاپیک سفر به ترکیه.....مطرح کنید..
2017-06-04 ساعت 19:58 (آخرین تغییر در ارسال: 2017-06-04 ساعت 19:59 توسط maryam1.)
الان های سیزن شروع شده بلیطا رفته بالای 1200$ از لس انجلس دوطرفه یا یکطرفه ارزان به غیر از (KLM , AIR FRANCE) چی سراغ دارید؟ رفت 20 جون برگشت 20 نوامبر