موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای گرفتن ویزای مهاجرت از طریق ازدواج در هلند، فقط یک راه وجود داره؟ یعنی اگر کسی که اقامت هلند رو داره و حقوقش هم پایینتر از اون مقدار مشخص شده هست، برای اینکه بتونه همسرش رو ببره هلند باید یه چیزی حدود 2 سال صبر کنه تا مراحل درخواستش طی بشه درسته؟
آیا راه سریعتر و مطمئن تری وجود داره؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در آلمان دانشجو هستم و با یک دختر اسپانیایی آشنا شدم و ما قراره با هم ازدواج کنیم ، مخواستم بپرسم بعد از ازدواج از اونجایی که من در آلمان ساکنم و اسپانیا هم عضو اتحادیه اروپا و شینگن هستش و در ضمن اینکه این خانم پاسپورت اسپانیایی داره چه طور می تونم بدون خروج از آلمان تابعیت اسپانیای رو از طریق ازدواج بگیرم ؟ آیا این تابعیت دوگانه هستش ؟ به این معنی که من پاسپورت ایرانیم رو حفظ میکتم ؟ و اینکه اصلا چه مدت باید یگذره تا تابعیت داد ه بشه ؟ باید ازدواجمون ثبت ایرانی بشه یا نه ؟
قبلا بسیار تشکر میکنم از راهنماییهای مفیدتون.
لیپاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت ادمین و دوستان عزیز.
مهاجرت به دانمارک بدجوری فکرمو مشغول کرده.شرایطمو توضیح میدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من فوق دیپلم عمران دارم و در حال حاضر سرباز هستم و 10 ماه دیگه مونده که تموم بشه.با دختری که در دانمارک زندگی میکنه قصد ازدواج دارم.خودش حدود 2 سال میشه که در دانمارک هستش.خانواده ایشون 4سالی میشه.به صورت خانوادگی پناهنده اجتماعی هستند.هنوز اقامت دائم رو ندارند.تابعیت ایشون مال افغانستان هستش.میخواستم بدونم آیا با این شرایط میشه مهاجرت کرد؟که مثلا این دختر بیاد ایران ازدواج کنیم بعد مدارک ازدواج رو ببریم سفارت.آیا این روش جواب میده؟
روش دیگه اینکه مثلا برای 20 روز یا 1 ماه برم دانمارک و با کمک آشناهایی که اونجا دارم دنبال شغل بگردم و اگه شغل پبدا کردم برای ویزا کاری اقدام کنم.حالا اگه میشه به این روش اقدام کرد دنبال چه شغل هایی باید برم ؟آیا هر شغلی رو میشه اقدام کرد که صاحب کار به عنوان کارفرما دعوت نامه کاری بفرسته؟(و اینکه مدرک هم نیاز هستش برای ویزای کاری؟)
اگه خانواده این دختر توی دانمارک وکیل داشته باشن آیا میتونه کاری کنه واسه مهاجرت من.؟
بازم دوستان ممنووووون میشم یه راهی روشی رو بهم بگن که من چجوری و از چه راهی میتونم اقدام کنم واسه مهاجرت.
منتظر جوابتون هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-24 ساعت 19:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-24 ساعت 19:32 توسط hanieh61.)
سلام، من ۳۰ ساله هستم،با یک پسر انگلیسی از طریق اینترنت آشنا شدم و یک بر هم همدیگر تو دوبی دیدیم،حالا میخوام از طریق ویزای نامزدی برم اونجا.اون پسر باید متن دعوتنامه را چطوری تنظیم کند و اینکه باید دعوتنامه را مستقیما با پست هوایی برای من ارسال کند که من اونو با سایر مدارک به سفارت انگلیس در دوبی یا ترکیه بدم؟
سلام، من ۳۰ ساله هستم،با یک پسر انگلیسی از طریق اینترنت آشنا شدم و یک بر هم همدیگر تو دوبی دیدیم،حالا میخوام از طریق ویزای نامزدی برم اونجا.اون پسر باید متن دعوتنامه را چطوری تنظیم کند و اینکه باید دعوتنامه را مستقیما با پست هوایی برای من ارسال کند که من اونو با سایر مدارک به سفارت انگلیس در دوبی یا ترکیه بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما دوستان نازنین،ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه
من ساله ۲۰۰۹ پناهنده شدم در دانمارک،و خوب بعد از مدتی جواب منفی گرفتم،با یک خانوم آشنا شدم که سیتزین آمریکاست و میخوایم با هم ازدواج کنیم و من به آمریکا برم.مشکل اینجاست که اینجا میگن چون شما اقامت ندارید نمیتونید ازدواجتنو ثبت کنید.میخوام بدونم کسی میدونه چکار میشه کرد که ازدواج ثبت کرد ؟اصلا همچین چیزی امکان داره یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام چند سوال داشتم
من ساكن ايران و ميخوام با دختري ايراني كه ساكن ايران هست ولي شهروند انگلستان محسوب ميشه ازدواج كنم.
حال چند سوال :
1-با توجه به اينكه هدفم استراليا است آيا ميتونم در همون ابتدا كليه كار هاي اقامت و خريد مسكن رو يك ضرب در استراليا انجام بدم ؟ چون ميگن استراليا با بريتانيا يكي هستن.
2-ما ايران عقد كنيم و سپس عقدنامه رو ترجمه كنيم ببريم كشور مقصد ؟
3- من از همون لحظه كه با ايشون عقد كردم...امكان كار كردن 24 ساعته و مزاياي بيمه يا وام رو در كشور مقصد دارم ؟
4-آيا درست هست كه بايد همسرم 2000 پوند در ماه در آمد داشته باشه تا بتونه من رو بياره در كشور مقصد؟
آخه خودش كه الان ايران هست و اصلا شغلي نداره... آيا با داشتن پول در حساب بانكي هم ميشه رضايت كشور مقصد رو جلب كرد يا حتما بايد ائنجا شاغل باشه ؟
5- آيا يك وكيل بسيار خوب ميشناسيد كه كار من رو بسپارم به ايشون ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
امیدوارم کسی از هلند باشه اینجا و بتونه پاسخ سوالات من رو بده
نامزد من در هلند هست و شرایط کلی برای اینکه بتونه برای من ویزای نامزدی بگیره رو داره . منجمله سقف حقوق و خونه و کار و این چیزها .
فقط میخوام بدونم این ویزای نامزدی چه مدتی هست ؟
دوستانی که آزمون اینتگریشن هلندی دادن میتونن اطلاعات بیشتری در این مورد به من بدن ؟ چطوریه ؟ سخت میگیرن ؟
و اینکه چه مدت گرفتن ویزا طول میکشه ؟