موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2012-07-20 ساعت 21:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-20 ساعت 21:08 توسط rs232.)
پارک کردن از عقب با تریلر و یا اصولا دنده عقب رفتن خیلی سخت است. من چند سال پیش یک قایق بیست فوت غراضه خریدم که مجبور بودم آن را از یک شهر دیگر که حدود پنجاه مایل فاصله داشت بیاورم. وقتی رفتم یوهال که وانت بگیرم نداشت و به جای آن گفت که می توانم با همان قیمت کامیون بهت بدهم که از پشت هم به تریلر وصل شود. من هم چون خیلی ذوق زده بودم و عجله داشتم همان کامیون را گرفتم و به سمت سکرمنتو راه افتادم. آنجا تریلر قایق را به پشت کامیون وصل کردیم و به سمت شهر خودمان راه افتادم و اصلا هم سخت نبود فقط هر چند وقت یک بار از توی آینه بغل نگاه می کردم تا ببینم که قایق دارد می آید یا نه. ولی وقتی که به محله خودمان رسیدم و خواستم قایق را پارک کنم چشمتان روز بد نبید. یک جای پارک بزرگ گیر آوردم که می خواستم قایق را در آنجا پارک کنم و بعد بروم و کامیون را پس بدهم ولی هر کاری که می کردم وقتی دنده عقب می آمدم ته تریلر به سمت خیابان می آمد.تقریبا نیم ساعت کل خیابان را بسته بودم و یک آبروریزی شده بود که شانس آوردم پای پلیس و آتش نشانی به آن وسط کشیده نشد. هم تریلر لندهور بود و هم کامیون و من اصلا دید درست و حسابی هم نداشتم و آنجا تازه کشف کردم که پارک از عقب با تریلر اصلا یک سرفصل جداگانه ای برای خودش دارد و با سنگچین و این حرف ها درست نمی شود. بالاخره همان طور کج و کول تریلر را رها کردم و پس از این که آن را از کامیون باز کردم جلوی آن را بر روی چرخ قرار دادیم و چند نفری هولش دادیم به سمت پیاده رو.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-07 ساعت 02:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-07 ساعت 02:14 توسط yami.)
سی دی ال جان!!
بنده نظرم این هست که به هر نحو ممکن سعی کن از روش اسپانسری شرکتهای باربری گواهینامه CDL A بگیری. آموزشگاه رفتن فقط پول دور انداختنه.
من CDL B گرفتم چون با اون هم از طریق اتوبوس مدرسه و هم اتوبوس واحد میشه وارد این صنف شغل شد و سابقه درست کرد برای اتوبوس رانی. حالا با مشکلات رانندگی اتوبوس مخصوصا اتوبوس مدرسه کاری ندارم ولی تریلی شما صد مدل هم تصلیق داشته باشی!! شرکتها تا سابقه کار درست درمون نداشته باشی استخدام نمیکنن پس بهترین راه اینه که به هزینه اونا و تحت نظر اونا بصورت اسپانسری آموزش ببینی و استخدام بشی.
من اگه جای شما بودم حتی لازم بود چند ماه رایگان هم براشون کار میکردم و رانندگی میکردم که سابقه درست کنم.
بدون داشتن حداقل سه تا شش ماه سابقه رانندگی تریلی در جاده اصلا شما نمیتونی برای شرکتهای دیگه تقاضا بدی. شرکتهای خوب هم بین شش ماه تا یکسال میخوان. پس این تنها راهه.
من خودم تریلی رو کمی ترجیح میدم. احساس میکنم که آدم اختیارش دست خودشه. بالاخره هر جا خواست نگه داره یک دست به آبی چیزی ولی اتوبوس دربست در اختیار مسافری و تخته گاز باید برونی تا به مقصد زودتر برسی. بعد مثل ایران هم نیست که معمولا تمام اتوبوسها دو راننده هستن بخاطر شریکی بودن اتوبوسها. مسیرهایی که ایران دو نفر راننده رو شاخشه اینجا گاها تک راننده میرن که خطرناک و خسته کننده هست.
در ضمن اتوبوسها شنیدم که مهماندار ندارن و راننده به نوعی باید در خدمت مسافران محترم از جهات مختلف (!!!!) هم باشه. بچه ای جاشو خیس میکنه، روم به دیفار کی بالا میاره، دیوانه ای قاط میزنه و مسائل دیگه.
موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
چه شرایط پزشکی باید برای cdl a و cdl b داشته باشیم؟
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
یامی جان.مشکل من چشم ام هست.چشم باید چه جوری باشه؟سایت های مرتبط رو خوندم ولی چیزی نیافتم.
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
به پدر شما خیلی ارادت دارم (پاچه خواری ادرستو بدی برای ارسال گرین کارت به ادرستون) و ارادت خوردنی های دوستان ترک عزیز (سنگین سازا)
اره میرم دکتر نتیجشو به همه دوستان میگم و این آموزشگاه ها اطلاعات از اون دارم که شرکت هایی مثل یو اس تراک ساپورت میکنن
من بیشتر خارج شهری علاقه دارم اتوبوس .از فردا میرم شاگردی خط تهران کاشان ببینم تحلمشو دارم
تشکر زیاد یامی جان