موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 09:11)shaya نوشته: (2014-08-07 ساعت 00:06)behi.v نوشته: با سلام به دوستای خوب مهاجر سرا .الان که دارم سفر نامم رو می نویسم د ر هتل هستم بعد از چند روز استرس امروز حال بهتری داشتم.اولین مشکل من نداشتن اصل عقد نامه و شناسنامه من بود چون اصل مدارک رو فرستاده بودم آمریکا برای تکمیل مدارک ولی موقع انتقال پرونده من به ارمنستان اصل سندها فرستاده نشده بود .این بود که من خودم رو برای شنیدن این که برو وقتی اصل مدرکت رسید بیا اماده کردم .مصاحبه من روز سه شنبه بود .پروازم ماهان روز یکشنبه بود .وقتی رسیدیم فرودگاه همون جا ویزا گرفتیم من به همراه پدرم اومدم.اولین ضد حال رو وقتی خوردیم که تاکسی یک 10000درامی جای 1000درامی از ما گرفت و چون ما از شب قبل فرودگاه بودیم و اصلا خواب نداشتیم و خسته راه بودیم متوجه نشدیم و راننده هم از خدا خواسته پاشو گذاشت رو گازو رفت.دومین بد شانسی فاصله هتل تا مرکز شهر بود .اصلاااااااا هتل نور رو پیشنهاد نمیکنم تا الان کلی پول تاکسی دادیم و چون هتل تو کوچه هست راننده ها حتی با دیدن ادرس هم نمیتونن پیداش کنن.لیدر تور بعد دو روز موقعی سیم کارت داد که خریده بودم.در کل روزای اول فقط زجر بود .به پیشنهاد یکی از بچه های مهاجر سرا با یک راننده بسیار خوب و فارسی زبان تونستم کارهامو انجام بدم.در اینجا که اصلاااا فارسی و انگلیسی متوجه نمیشن وجود ایشون نعمتی بود حتی زمانی که خرید داشتیم ایشون پیاده میشدن و با زبان ارمنی به بقیه میگفتن چی میخوایم .هر کسی خواست پیام بده شماره تماسش رو بدم.روز دوشنبه رفتم واسه مدیکال که متاسفانه لوسی اونجا نبود و روز بعد هم که برای جواب رفتم باز نبود یکی دیگه جاش بود که ارمنی صحبت میکرد.با یک زن و شوهر گل اشنا شدم که کیس لاتاری بودن و همراه من برای تمدید مدیکال اومده بودن.روز سه شنبه اول جواب مدیکال رو گرفتم و بعد رفتم مصاحبه .شانس من اون روز همه ارمنی بودن که مصاحبه داشتن .من اولین نفر و تنها ایرانی بودم.موقع دادن مدارک متوجه شدم اصل سندها رسیده از خوشحالی نمیدونستم چه کار کنم.باجه11 صدام زدن همون اقا عینکی و بد اخلاقه 40 دقیقه مصاحبه من طول کشید اخر هم دید نمیتونه سوال پیچم کنه یک مترجم اورد و تند تند سوال کرد با دقت عکس های جفتی رو نگاه کرد حتی پرینت مکالمات فیسبوک رو داد به یک خانم که فارسی بلد بود خوند .می خوام بگم تا چه حد گیر دادن.اخر کار هم گفت فرم دابلیو تو کم داری بیارتا قبل ساعت 5 بنداز صندوق همراه با دو عکس جدید هر چقدر گفتم عکسام جدیده قبول نکرد.من هم دست از پا درازتر برگشتم امروز هم مدارک رو باپاسپورت انداختم صندوق و منتظر تماس سفارت هستم.فعلا تا اینجا رو داشته باشید تا بعد.
من احتمال خیلی زیادی میدم که ویزاتو بهت بده !کار خوبی کردی پاسپورتت رو هم اند اختی تو صندوق !اون کابین شماره 11 با منم مصاحبه کرد آره اون کلا آدم گیریه!!از فرودگاه تا هر هتل یا هاستلی 3000 درام و برگشت 2000 درامه !!چرا نرفتی هاستل theatreاونجا که هاستل تو مرکز شهر زیاده و یه سوئیت کامل 15000 درامه و درست پایین این هاستل هم ایستگاه مینی بوس هم مترو هم تاکسی !!آدرس سفارت و بیمارستان رو به ارمنی پرینت بگیری به هر کی نشون بدی میبره مرکز خرید هم که دو قدمی هاستل پیاده میتونی بری !!!به محض ورود به هاستل سیم کارت بهت میده و پایین هاستل میری شارژش میکنی که من اصلا این کار و نکردم چون با وایبر تماس می گرفتم و نیاز نشد . من منتظر خبرای خوب هستم برایت بهترینها رو آرزو میکنم
ممنون دوست عزیز .حدست درست بود و ویزا رو گرفتم
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ارادت.
نامزد من کلیرنسش اومده. سفارتش ارمنستانه. مدارک پزشکیش دیگه اعتبار نداره و باید بره دوباره انجام بده. بعد از اینکه این کارو کرد باید بره و پاسپورت و مدیکالشو بندازه توی صندوق! حالا سوال من اینه که داستان این صندوق چیه؟ آیا به وقت سفارت نیازه؟ یا همینطوری میره اینا رو میندازه میاد؟ سفارت چه جوری باهاش تماس میگیره؟ برام مبهمه. ممکنه یه نفر روشن کنه این موضوع رو که دقیقا تو سفر دوم چیکار باید کرد؟ مچکرم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ارادت.
نامزد من کلیرنسش اومده. سفارتش ارمنستانه. مدارک پزشکیش دیگه اعتبار نداره و باید بره دوباره انجام بده. بعد از اینکه این کارو کرد باید بره و پاسپورت و مدیکالشو بندازه توی صندوق! حالا سوال من اینه که داستان این صندوق چیه؟ آیا به وقت سفارت نیازه؟ یا همینطوری میره اینا رو میندازه میاد؟ سفارت چه جوری باهاش تماس میگیره؟ برام مبهمه. ممکنه یه نفر روشن کنه این موضوع رو که دقیقا تو سفر دوم چیکار باید کرد؟ مچکرم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 17:47)MSD نوشته: سلام و ارادت.
تبریک می گم دوست عزیز
منظور از صندوق اینه که شما مدارک را آماده می کنید و جلوی در ورودی سفارت به نگهبان می گید که باید مدارک را در صندوق بندازید. ایشون به شما اجازه می دن که وارد محوطه سفارت بشید و جلوی ساختمان افسر مهاجرت مدارک را از شما می گیره و یه شماره تلفن هم ازتون می گیره که باهاتون تماس بگیره. امیدوارم به زودی ویزاشو بگیره.
موفق باشید
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-04 ساعت 03:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-23 ساعت 03:06 توسط kurosh866.)
سلام دوستان
چون دیدم این قسمت از سایت صفحات کمی داره و دوستان از تجربیات جدیدشون مطلبی ننوشتن و من هم تجربیات جدیدی در ایروان و سفر به ارمنستان داشتم، خواستم با نوشتن چند تا نکته به دوستان کمکی کرده باشم من در تاریخ سی جولای 2015 برابر با هشتم مرداد ماه 94 در ایروان مصاحبه شدم.
-برای سفر به ایروان از طریق هوایی میتونید از هواپیمایی آسمان استفاده کنید که برای من در اوج مسافرت ها حدودا هشتصد هزار تومن شد، تازه سیستمی، که خیلی نرخ خوبی بود نسبت به ماهان، نمایندگی اصلی فروش بلیطشون هم آژانس پرشین گلف واقع در میدان فاطمی که تلفنی هم بلیطشو صادر میکنن تلفن تماس هم
02188972855
-دوستانی هم که از ماهان دوست دارن بلیط بگیرن طی تحقیقاتی که من کردم میتونن از آژانس دلتابان استفاده کنن که خودش به آژانس های دیگه بلیط میفروشه و ارزونتره.
-قبل از سفرتون دوستان تهرانی حتما برید به سفارت ارمنستان که دقیقا کنار پارک دانشجو واقع شده، پنج یورو بپردازید که حدودا برای من بیست هزار تومن شد و یه کپی از پاسپورتتون به همراه پاسپورتتون و یه قطعه عکس میگیره و سه روز بعد میرید و بهتون تحویل میدن به همراه ویزا، این کار مزیتش اینه که تو فرودگاه ایروان تو صف گرفتن ویزا معطل نمیشید.
-من خودم از طریق همین سایت با آقایی به نام بارور در ایروان آشنا شدم ایشون یه خونه دو خوابه با کولر گازی و آبگرمکن و امکانات رفاهی مناسب، وسط شهر بهم دادن با قیمت مناسب ( تو پیک مسافرتهای ارمنستان شبی 40 دلار ) که برای دید و بازدید های شهر نیاز به تاکسی نداشتم ایشون هم ترنسفر فرودگاهی رایگان دارن و هم مدیکالتونو میبرنتون تا انجام بدین و هم اگر دوست داشتید میبرنتون سفارت، از همه مهمتر اینه که فارسیشون خوبه و آدم با خدایی هستن و انصاف دارن، حتی منو به منزلشون هم دعوت کردن و منو خجالت زده کردن اگر دوست داشتین باهاش تماس بگیرین و بگید خونه ای که تو خیابون پوشکینه و به کوروش داده بودو به شما بده، شماره تلفن تماسش رو در زیر این پاراگراف مینویسم براتون، دوستان فقط اینکه براشون اگر متن ارسال میکنید از طریق شبکه های اجتماعی حتما فینگلیش باشه چون الفبای فارسیو نمیتونن بخونن
0037494594424
-برای گرفتن جواب مدیکال دو روز زمان نیازه پس حتما زودتر از زمان مصاحبه مسافرتتونو شروع کنید، البته دوستانی هم بودن که وقت مدیکالو روز مصاحبه گرفتن و اول رفتن مدیکال بعد مثلا ظهر رفتن مصاحبه و نقص مدرک مدیکال خوردن و پس فرداش جوابو گرفتن بردن انداختن تو صندوق سفارت، اما من این کارو نکردم.
-برای رفتن به سفارت الان دیگه میتونید گوشیتونو همراهتون ببرید و دم در ازتون تحویل میگیرن.
-یه مطلب هم دوستان نوشته بودن که یه ساعت زودتر باید برید( البته پست های قدیمی تر دیدم )، دیگه نیازی نیست چون اونطور که من دیدم زمانی که به من وقت دادن فقط به ایرانی ها وقت داده بودند و زیاد شلوغ نبود و من با اینکه حدودا ده دقیقه زودتر رسیدم همه با هم رفتیم داخل و معطل هم نشدیم.
-مدارکتون کامل باشه و حتما رمز امنیتی فرم دی اس 160 یادتون باشه که اگه کنسول گفت ویرایشش کنید همونجا بتونید انجام بدید.
-ماموری که ازم مصاحبه کرد زیاد سوال پیچم نکرد و حتی پنج دقیقه هم طول نکشید. این طور که من متوجه شدم کسایی رو که مطمئن هستن باید براشون پروسه اداری بزنن اصلا سوال پیچ نمیکنن چون فکر میکنن اگه موردی باشه تو مراحله اداری معلوم میشه و فقط اونجا از حقیقی بودن رابطه میخوان مطمئن بشن توصیه من به دوستان اینه که راستشو بگید و خونسرد باشید و باقیشو بسپرید به خدا.
در آخر برای همه تون آرزوی خوشبختی میکنم و ضمنا برای دوستانی که کنجکاون ویزا گرفتم یا نه، بگم که من ای پی شدم،به امید ویزای یه ضرب برای همه دوستان.
خوش باشید
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
ممنون دوست عزیز که زحمت کشیدید و مطالب مهم سفرتون رو عنوان کردید و به امید زود کلیر شدنتون! سوالی که داشتم اینه که علت AP خوردن رو میتونید حدس بزنید و انتظارشو داشتید یا خیر؟
CR1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزیز ایشالا بزودی کلیر میشی این رمز ds160 چی هست؟بعدشم شما کدوم کتگوری بودید؟چرا ap خوردید؟هزینه خونتون شبی چقدر بود؟بلیطتونو چند روزه گرفتین؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم ممنون میشم جواب بدین
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم
كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان ویزای ازدواجی با سیتیزن خودشون وقت مصاحبه میدن یا ما بعد از دریافت نامه باید از سایت سفارت وقت بگیریم؟ مصاحبه در ایروان هست.
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.....امروز ما هم بالاخره واسه 10 دسامبر وقت مصاحبه بهمون دادن که خانومم بره سفارت ایروان.....ایشالا برای بقیه هم بزودی بیاد.....خواستم ببینم که آیا توی اون حوالی کسی هست که اونم وقت مصاحبه داشته باشه که با خانومم لینک شه؟؟؟