موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام چطور میشه وارد بازار بورس شد؟ منظورم خرید و فروش توی بازار بورس مثل فارکس؟ به غیر از گرین کارت و سوشیال چه چیزهای دیگه ای لازم داره؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 00:06)edibk نوشته: دوستان سلام چطور میشه وارد بازار بورس شد؟ منظورم خرید و فروش توی بازار بورس مثل فارکس؟ به غیر از گرین کارت و سوشیال چه چیزهای دیگه ای لازم داره؟
ادرس - حساب بانکی - پول ! اما بروکر اون بازار و شرایطش جور دیگریه با بورس سهام متفاوته
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
توو سايتا داشتم گشت مي زدم كه يك آگهي ديدم در مرود فروش يك پمپ بنزين كوچيك توو هيوستون كه حدودا قيمتش 50 هزار دلار بود
ميخواستم ببينم با خريد اين پمپ بنزين حدودا چقدر ممكنه درآمد كسب كرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه راه رو رسم راه اندازی کسب و کار در امریکا رو به صورت کلی چطوری می تونم یاد بگیرم ؟ ببخشید اگه سوالم خیلی کلی هست.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
Yami ,soheilbadami عزیز
من امروز این تاپیک را دیدم و تا حالا باهاش اشنا نشده بودم تمام هفت صفحه را از اول خوندم چه ایده های جالبی مطرح شده و جالبتر اینکه چقدر بچه های ۲۰۱۲ و۲۰۱۳ جدی تر از سالهای بعد بودن و این توی همه تاپیکهای دیگه هم مشهوده
خیلی از اون ایده ها بخاطر دو موضوع ظاهرا قابل اجرا نبود یکی سرمایه و دوم تحریم حالا می خواستم ببینیم با برداشته شدن تحریم ها وضعیت صادرات واردات به ایران چطور شده ایا میشه در این زمینه فعالیت کرد
مثلا همون کامپیوترهای دست دوم یا نمایندگی برندهای لباس یا کفش یا مبایل یا اتومبیل و... از این طرف صنایع دستی میوه وفرش وخوراکی جات و...حالا بعد از چند سال که اونجا تجربه تون بالا تر رفته گرفتن موجوزها و کار در زمینه واردات صادرات را چطور میبینید
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من کار ترمه میکنم ولی سرمایه ای برای راه اندازی مغازه در انجا ندارم. میخواستم از شما دوستان راهنمایی بخوام که چه طور میتونم این کارهای ترمه رو به فروش برسونم.خیلی ممنونم از لطفتون. در ضمن بوستون هم هستم. باز هم ممنون
کیس نامبر:*** 7تعداد اعضای کیس : فقط خودم رویت قبولی : 21 may سفارت : فعلا آنکارا کارنت شدن :؟؟؟؟ دریافت نامه دوم : ؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من قالی بافی میکنم به نظرتون میتونم کار پیدا کنم تو این زمینه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان در زمینه مربیگری بدنسازی یا فیتنس زمینه شغلی چطور هست؟میشه توضیح بدین؟از لحاظ موقعیت کار و درآمد لطفا
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوست عزیز از توضیح کامل و مفیدی که دادین.من هم دقیقا فکر کردم که شغل خوبی باشه ولی حرفای شما باعث شد بیشتر فکر کنم.البته من اینو به عنوان شغل دائم در نظر نگرفته بودم.اما بازم موضوع واسم کامل روشن شد.ممنون
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون.یعنی مدرک مربیگری درجه A آسیایی هم قبول ندارن و باید فقط در آمریکا گذرونده باشی؟