موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بجه ها اگه دوسال وقت داشتید قبل اینکه بیاید آمریکا چه حرفه ای رو یاد میگرفتید یا چیکار میکردید؟میرفتید تو چه شغلی که پر درآمده؟مثلا خرید فروش مسکن یا غیره
کسایی که آمریکا هستن لطفا برادرانه راهنماییم کنید.که از اینجا زمینه ش رو بریزم یا وقتی اومدم اونجا یه ضرب بچسبم به همون کار و همه سختی هاشو به جونم بخرم
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
(2016-05-10 ساعت 23:40)Partov نوشته: سلام بجه ها اگه دوسال وقت داشتید قبل اینکه بیاید آمریکا چه حرفه ای رو یاد میگرفتید یا چیکار میکردید؟میرفتید تو چه شغلی که پر درآمده؟مثلا خرید فروش مسکن یا غیره
کسایی که آمریکا هستن لطفا برادرانه راهنماییم کنید.که از اینجا زمینه ش رو بریزم یا وقتی اومدم اونجا یه ضرب بچسبم به همون کار و همه سختی هاشو به جونم بخرم
مکانیکی
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
(2016-05-28 ساعت 18:09)Partov نوشته: (2016-05-28 ساعت 03:35)mohsen b.d نوشته: (2016-05-10 ساعت 23:40)Partov نوشته: سلام بجه ها اگه دوسال وقت داشتید قبل اینکه بیاید آمریکا چه حرفه ای رو یاد میگرفتید یا چیکار میکردید؟میرفتید تو چه شغلی که پر درآمده؟مثلا خرید فروش مسکن یا غیره
مکانیکی
مرسی از پاسختون.علتش هم اگه بفرمایید ممنون میشم
به دلیل بالا بودن دست مزدها
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من لیسانس مدیریت صنعتی دارم و 8 سال سابقه کار تو رشته منابع انسانی . تو اینجا به عبارتی تو کار خودم خیلی واردم زبانم هم بد نیست بازم دارم روش کار میکنم اینجا من کارم مربوط به امور استخدام، ارزیابی عملکرد، حقوق و دستمزد، نگهداشت نیرو و ..... مشغولم. الان هم میخوام روی 3D max و کرل و فتوشاپ و نرم افزار Illustrator کار کنم چون در حد متوسط این نرم افزار ها رو بلدم البته تو آفیس کاملا حرفه ای هستم. اگر خدا بخواد تا یکسال دیگه یه آمریکا مهاجرت میکنم به همراه همسرم
همسرم هم لیسانس مدیریت صنعتی داره و 8 سال مدیر برنامه ریزی و صادرات مواد غذایی بوده (sales and operations planning) تو کار خودش هم حرفه ای هستش تو کامپیوتر هم خیلی وارد هستش. البته تو هنر هم دستی داره تو رشته معرق روی چوب خیلی حرفه ای هستش البته تو تابلو خط.
البته ما انتظار نداریم همون اول بریم تو اداره یا شرکت کار کنیم . حتی حاضریم برای شروع کارهای ساده هم انجام بدیم( مثل فروشندگی و اینا)
(جفتمون هم میتونیم توصیه نامه معتبر از شرکتمون بگیریم)
حالا ما برای اول کار چه کاری میتونیم پیدا کنیم؟
Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان . من خواهرم قصد مهاجرت به امریکا داریم هر دو با ویزای نامزدی . خواهرم به صورت خیلی حرفه ای آرایشگره و چیزی حدود 15 سال سابقه کاری داره . و مدارک معتبر . مقصدمون سن دیگو . و قصد داریم اونجا یک سالن کوچک بزنیم . میشه راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به همراه همسر و دو فرزندم حدود 25 روز پیش وارد هیوستن شدیم.
تخصص من و همسرم، که بیش از 17 سال سابقه تدریس و تحقیق در دانشگاه و انجام بیش از 50 پروژه صنعتی داریم، معدن-نفت و ژئوفیزیک-لرزه شناسی-فیزیک سنگ است.
تخصص های همسرم: ژئوفیزیک (لرزه شناسی)، فیزیک سنگ، پردازش سیگنال، ویولت، ... و تسلط به نرم افزارهای مرتبط است.
تخصص های من: اکتشاف معدن و نفت، مدلسازی، پتروفیزیک، بررسی فنی و اقتصادی، پردازش داده:تسلط کامل و سالها تدریس classification, clustering, neural network, simulation and modeling, data fusion، نقشه برداری و تسلط به نرم افزارهای مرتبط است.
ممنون خواهیم شد اگر هر نوع شغل نسبتاً مرتبط که به ماندگاری ما کمک کند را معرفی کنید.
شماره های تماس:
7138167823
7132549891
ایمیل: azizihaleh@yahoo.com