کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲
(2012-05-19 ساعت 19:45)ghorbat نوشته:  دوست عزیز تبریک بابت قبول شدن ، اصلاً نگران نباش و سعی کن کارهارو سریع و درست دنبال کنی .اون روزی که من این متن را نوشتم که زحمت کشیدی بالا گذاشتی دقیقاً مثل شما داشتم فکر میکردم و با خودم میگفتم ای بابا بچه توی سایت از چه چیزهایی نگرانن ، و من نگرانی چیه . . . یعنی میشه بمن هم تاریخ مصاحبه بدن ؟؟؟!!! و خدارو شکر دادن !!!! مطمئن باش از شما با شرایطه بدتر هم پیدا میشه ، اون کسانیکه شماره کانفرمیشن نامبرشونو گم کردن و دیگه نمیتونن ببینن که برنده شدن یا نه !!!! بازم جای شکرش باقی هست که شما متوجه شدین و حدود 4 ماه هم وقت دارین دوست عزیز ... اصلاً نگران نباشید . من نمیدونم تاحالا مدارک را ارسال کردی یا نه !!؟؟ اگه مدارک تا پایان ماه می دست KCC برسه مطمئن باش تا اواخرجولای و یا ماکسیمم تا اوایل ماه آگوست براتون تاریخ مصاخبه میدنWink فقط تاپیک های مورد نیازتو مطالعه کن تا اطلاعات بیشتری را بدست بیارین . با آرزوی موفقیت و شادی Big GrinBig Grin

ممنون به خاطر تقویت روحیه و امیدواریتونSmile . خدا رو شکر می کنم. خدا این فرصت رو جلوی ما گذاشته. بی حکمت نیست.
مدارک الان 4 روزه رسیده kcc. منتظریم جواب ایمیلمون رو بدن و تایید کنن. هر روز داریم چک می کنیم تا ببینیم چی میشه. کارهای ترجمه رو هم هفته دیگه شروع می کنیم. داریم مدارکمون رو از دانشگاه و دبیرستان و ... می گیریم. واکسن هپاتیت رو هم فردا میزنم مرحله اولش رو (هرچند پاستور گفت احتیاجی نیست و بیاین بهتون کارت میدیم). تا ببینیم چی میشه.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، hoda2012 ، daria ، shkhmo
(2012-05-19 ساعت 19:03)IMMI نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 09:48)nilufar نوشته:  با سلام
می خواستم اگر امکانش باشه از راهنمایی کسانی که اطلاعتی در این مورد دارند استفاده کنم
من در تاریخ 2may 2012 فهمیدم که در لاتاری برنده شدم فکر میکنم 4-5 ماه بیشتر فرصت برای ارسال مدارک نمونده خیلی نگرانم
ممکنه که اگه الان اقدام کنم به نتیجه نرسم یا ربطی به این مسائل نداره چون خودشون گفتم تا سپتامبر وقت هست ؟
در ضمن شماره کیسم هم 2012as00068xxx اینه
با تشکر

سلام. منم همین مشکل رو داشتم. وقتی برای دیدن نتایج 2013 رفتم، تازه دیدم 2012 قبول شدم (هرچند سال قبلشم چک کرده بودم و قبول نبودم). 15 می مدارکم رسیده KCC. حالا منتظرم ببینم کی نوبت مصاحبه میذارن. شمارم هم حدود 6000 بود. اگه JUNE یا JULY بشه خوبه
هرچه سریعتر مدارکتو بفرست. امیدوارم که مشکلی نخوری و سریعتر برات مصاحبه بزارن

تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، poone59
سلام به همه دوستان و آرزوی موفقیت تک تک شما در کلیه مراحل باقیمونده. شاید تکراری باشه ولی خواستم با دوستان دبل چک کنم. برای ارسال مدارک به سفارت باید اصل ترجمه های رسمی رو بفرستیم؟ یا کپی ترجمه هارو؟ اگه رفت گم و گور شد که دیگه چیزی دستمون نیست روز مصاحبه!!
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-05-20 ساعت 11:14)Shaq نوشته:  سلام به همه دوستان و آرزوی موفقیت تک تک شما در کلیه مراحل باقیمونده. شاید تکراری باشه ولی خواستم با دوستان دبل چک کنم. برای ارسال مدارک به سفارت باید اصل ترجمه های رسمی رو بفرستیم؟ یا کپی ترجمه هارو؟ اگه رفت گم و گور شد که دیگه چیزی دستمون نیست روز مصاحبه!!
سلام،اصل بفرستید.اگر مثل من از گم شدن مدارک می‌ترسید دو سری ترجمه کنید که یک سری هم با خودتون ببرید،دوستان متأهل توجه داشته باشند در مدارکی که ارسال می‌کنید دو سری اصل ترجمه عقدنامه لازم است

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، ghorbat ، daria ، MPU ، poone59
سلام به بچه های گل مهاجرسرا
دوستان هر چی به مصاحبه نزدیکتر میشیم من استرسم بیشتر و بیشتر میشه.این طبیعیه ؟شما هم اینطورین؟یا من بیش از اندازه استرسی شدم؟
خدا رو شکر زمان سریع داره میگذره.از فردا خرداد داره مییاد و شمارش معکوس واسه بیشتر ماها شروع میشه.همه جای خونه پر از انرژی های مثبته همه در و دیوار نوشته های جور واجور تایپ کردم و چسبوندم.ولی از استرسم کم نمیکنه.هر دورانی استرس خاص خودشو داره ولی به نظر من بیشترین مرحله که عظیمترین استرسو داره مرحله پرواز و شروع دوباره هست.فکرشو بکن در جایی نا اشنا با زبان متفاوت که هنوز نه شغلی نه خونه ای نه ماشینی ...
مثل اینکه دوباره با همون خانواده ات متولد بشی و فقط پول داشته باشی اونهم محدود.
نمیخوام استرستونو بیشتر کنم ولی این فکرو میدونم همه میکنین.نه؟
اگه کار گیر بیاریم 70% قضیه حله.
ولی علیرغم این سختی ها ارامش و اسایش فکری که در انتظارمونه به همه سختی هاش می ارزه.چیزی که تا به حال لمس نکردیم و هممون در آرزوشیم.
من به نوبه خودم حاضرم از اول شروع کنم ولی اینده معلوم و پر از شادی و رفاه بخصوص روحی و فکری داشته باشم.
من این تایپکو گذاشتم چون خودمم وقتی اینجا حرف دلمو میزنم ارومتر میشم.شما هم استرساتونو بریزین تو این تایپک.
به امید ویزای یک ضرب.خودمون و همه دوستان منتظر برای مصاحبه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: edge ، ماندانا ، shkhmo ، ghorbat ، daria ، hoda2012 ، کیانا ، parsy631 ، poone59
(2012-05-20 ساعت 12:05)cmbt نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 11:14)Shaq نوشته:  سلام به همه دوستان و آرزوی موفقیت تک تک شما در کلیه مراحل باقیمونده. شاید تکراری باشه ولی خواستم با دوستان دبل چک کنم. برای ارسال مدارک به سفارت باید اصل ترجمه های رسمی رو بفرستیم؟ یا کپی ترجمه هارو؟ اگه رفت گم و گور شد که دیگه چیزی دستمون نیست روز مصاحبه!!
سلام،اصل بفرستید.اگر مثل من از گم شدن مدارک می‌ترسید دو سری ترجمه کنید که یک سری هم با خودتون ببرید،دوستان متأهل توجه داشته باشند در مدارکی که ارسال می‌کنید دو سری اصل ترجمه عقدنامه لازم است

ممنون، آخه بعضی مدارک فقط یه نسخه هستش، مانند گواهی عدم سو پیشینه از کانادا
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 13:07)Shaq نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 12:05)cmbt نوشته:  
دوست عزیز به هیچ عنوان اصل مدرک را نفرستید از سوء پیشینه هم کپی تهیه کنید و بفرستید و اصلشو به همراه خودتون بفرستید.

ممنون، آخه بعضی مدارک فقط یه نسخه هستش، مانند گواهی عدم سو پیشینه از کانادا

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
دوستان امروزیک اتفاق جالبی افتاد
رفته بودم واکسن هپاتیت رابزنم یک خانم ی با یک دنیانگرانی اونجابود سرصحبت که بازشدفهمیدیم برندگان لاتاری ۲۰۱۳است ونمی داندچکارکند.
اولا وقتی که فهمیدم بامهاجرسراآشنااست وعضوآن شده خیلی کیف کردم خیلی به خودمون مغرورشدم وازته قلبم ازراه اندازی سایت ومسولان آن تشکرکردم.
دوما یادهشت یانه ماه پیش خودم افتادم که مثل مرغ سرکنده بودم که چکاربایدبکنم وازراهنمایی هایی که تونستم به دوستمان بکنم خیلی کیف کردم البته همه اینهاراازمهاجرسرای عزیزدارم.
ازهمه ازآفریدگاربخاطرهمه لطفش متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم باتمام انرژی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، SallyD ، daria ، ParsTrader ، parsy631 ، poone59 ، shkhmo
(2012-05-19 ساعت 19:03)IMMI نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 09:48)nilufar نوشته:  با سلام
می خواستم اگر امکانش باشه از راهنمایی کسانی که اطلاعتی در این مورد دارند استفاده کنم
من در تاریخ 2may 2012 فهمیدم که در لاتاری برنده شدم فکر میکنم 4-5 ماه بیشتر فرصت برای ارسال مدارک نمونده خیلی نگرانم
ممکنه که اگه الان اقدام کنم به نتیجه نرسم یا ربطی به این مسائل نداره چون خودشون گفتم تا سپتامبر وقت هست ؟
در ضمن شماره کیسم هم 2012as00068xxx اینه
با تشکر

سلام. منم همین مشکل رو داشتم. وقتی برای دیدن نتایج 2013 رفتم، تازه دیدم 2012 قبول شدم (هرچند سال قبلشم چک کرده بودم و قبول نبودم). 15 می مدارکم رسیده KCC. حالا منتظرم ببینم کی نوبت مصاحبه میذارن. شمارم هم حدود 6000 بود. اگه JUNE یا JULY بشه خوبه
وای چه جالب همین اتفاق هم برای ما افتاد ! ما هم کیس نامبرمون 68XXXمدارکمون 5 MAY ارسال کردیم KCCهم 4 روز بعد ایمیل زد که پروندتون در جریانه.Rolleyes

مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، MPU ، poone59 ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 23:24)nilufar نوشته:  وای چه جالب همین اتفاق هم برای ما افتاد ! ما هم کیس نامبرمون 68XXXمدارکمون 5 MAY ارسال کردیم KCCهم 4 روز بعد ایمیل زد که پروندتون در جریانه.Rolleyes

امیدوارم هر دومون زودتر مصاحبه مون تعیین بشه و از نگرانی در بیایم.نمی دونم پایین بودن کیس نامبر ما تاثیری در زمان زودتر مصاحبه داشته باشه یا نه. به پیشنهاد یکی از دوستان، دارم بررسی می کنم که اگه بشه محل سفارت رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدیم تا بلکه اونجا چون خلوت تره، زمان مصاحبه زودتر بشه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، MPU ، poone59 ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 23:43)IMMI نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 23:24)nilufar نوشته:  وای چه جالب همین اتفاق هم برای ما افتاد ! ما هم کیس نامبرمون 68XXXمدارکمون 5 MAY ارسال کردیم KCCهم 4 روز بعد ایمیل زد که پروندتون در جریانه.Rolleyes

امیدوارم هر دومون زودتر مصاحبه مون تعیین بشه و از نگرانی در بیایم.نمی دونم پایین بودن کیس نامبر ما تاثیری در زمان زودتر مصاحبه داشته باشه یا نه. به پیشنهاد یکی از دوستان، دارم بررسی می کنم که اگه بشه محل سفارت رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بدیم تا بلکه اونجا چون خلوت تره، زمان مصاحبه زودتر بشه
سلام دوست عزیز IMMIدیدی یکی دیگه با شرایط بدتر از شما هست . . . !!!! دوست عزیز nilufar . . . . دوست عزیز اگر قرار بود موفق نشی مطمئن باش همین 20 روز پیش هم متوجه نمیشدی !!! پس حتماً حکمتی درش هست ، با روحیه مثبت به ادامه مسیر فکر کن و از حالا برو دنبال کارای مصاحبه و زندگی در اونور آب . . . کاری را که خدا خودش انجام داده مگه میشه توش نه بیاد عزیز . . . من هم مثل شما داشتم زندگیمو میکردم که یکدفعه بطور کاملاً اتفاقی متوجه شدم برنده شدیم . . . Big GrinBig GrinBig Grin حالا وقتی خدا خودش مارو حول داده تو این مسیر ، خودشم هوای مارو داره Tongue
با آرزوی موفقیت .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، MPU ، poone59 ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 12:09)SH1A2R3 نوشته:  سلام به بچه های گل مهاجرسرا
دوستان هر چی به مصاحبه نزدیکتر میشیم من استرسم بیشتر و بیشتر میشه.این طبیعیه ؟شما هم اینطورین؟یا من بیش از اندازه استرسی شدم؟
خدا رو شکر زمان سریع داره میگذره.از فردا خرداد داره مییاد و شمارش معکوس واسه بیشتر ماها شروع میشه.همه جای خونه پر از انرژی های مثبته همه در و دیوار نوشته های جور واجور تایپ کردم و چسبوندم.ولی از استرسم کم نمیکنه.هر دورانی استرس خاص خودشو داره ولی به نظر من بیشترین مرحله که عظیمترین استرسو داره مرحله پرواز و شروع دوباره هست.فکرشو بکن در جایی نا اشنا با زبان متفاوت که هنوز نه شغلی نه خونه ای نه ماشینی ...
مثل اینکه دوباره با همون خانواده ات متولد بشی و فقط پول داشته باشی اونهم محدود.
نمیخوام استرستونو بیشتر کنم ولی این فکرو میدونم همه میکنین.نه؟
اگه کار گیر بیاریم 70% قضیه حله.
ولی علیرغم این سختی ها ارامش و اسایش فکری که در انتظارمونه به همه سختی هاش می ارزه.چیزی که تا به حال لمس نکردیم و هممون در آرزوشیم.
من به نوبه خودم حاضرم از اول شروع کنم ولی اینده معلوم و پر از شادی و رفاه بخصوص روحی و فکری داشته باشم.
من این تایپکو گذاشتم چون خودمم وقتی اینجا حرف دلمو میزنم ارومتر میشم.شما هم استرساتونو بریزین تو این تایپک.
به امید ویزای یک ضرب.خودمون و همه دوستان منتظر برای مصاحبه.
همه این حالت ها طبیعیه. خب معلومه که استرس داره. بالاخره حالا که تصمیم گرفته آدم اگر همه کارها را درست انجام نده همه زحمت هاش به هدر میره. این توی مراحلش. تازه فکر بعدش رو هم میکنه که من خودم قبلا تجربه کردم و خدا را شکر این سری راحت ترم. در مورد زبان بلد نبودن و مشکلات اون حرفی نزن تو اینجا که بعضی ها تافل بالا بالا دارند خیلی رو این قضیه حساسند باهات مشکل پیدا میکنند.
تازه شما مگه پزشک نبودی؟
خب دکتر جون تو که دیگه کاری نداره برات کم کردن استرس که. ان شا الله پاتم که رسید اونجا ملاتونین ها رو بنداز بالا.
ولی همین استرسه که به ما انگیزه و نیرو میده و اگه نبود که من یکی ۲۲ ام تازه میرفتم برای گرفتن بلیط البته اگه همین الانم اینطور نشه. میام نوشته های دوستان را میخونم میبینم من خیلی عقبم میرم یکی دو تا آزانس میپرسم فرداش یادم میرهBig Grin

تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، MPU ، shkhmo
(2012-05-21 ساعت 00:10)ghorbat نوشته:  

سلام دوست عزیز IMMIدیدی یکی دیگه با شرایط بدتر از شما هست . . . !!!! دوست عزیز nilufar . . . . دوست عزیز اگر قرار بود موفق نشی مطمئن باش همین 20 روز پیش هم متوجه نمیشدی !!! پس حتماً حکمتی درش هست ، با روحیه مثبت به ادامه مسیر فکر کن و از حالا برو دنبال کارای مصاحبه و زندگی در اونور آب . . . کاری را که خدا خودش انجام داده مگه میشه توش نه بیاد عزیز . . . من هم مثل شما داشتم زندگیمو میکردم که یکدفعه بطور کاملاً اتفاقی متوجه شدم برنده شدیم . . . Big GrinBig GrinBig Grin حالا وقتی خدا خودش مارو حول داده تو این مسیر ، خودشم هوای مارو داره Tongue
با آرزوی موفقیت .

مرسی از انرژی مثبتت ، من باور دارم هر چی خدا بخواد همون میشه! با آرزوی موفقیت
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، MPU ، shkhmo
(2012-05-21 ساعت 00:25)nilufar نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 00:10)ghorbat نوشته:  

امیدوارم هر دومون زودتر مصاحبه مون تعیین بشه و از نگرانی در بیایم,,,,
سلام دوست عزیز IMMIدیدی یکی دیگه با شرایط بدتر از شما هست . . .

مرسی از انرژی مثبتت ، من باور دارم هر چی خدا بخواد همون میشه! با آرزوی موفقیت

دوستان عزیز، من همین تازگی‌ها مصاحبه رفته‌ام و ویزا هم گرفته‌ام. باز هم به شما می‌گویم که این مصاحبه همش الکیه. مصاحبه‌ی درخواست کار و از این‌جور چیز ها نیست که بخواهند نکته به نکته پرونده شما را بررسی کنند. اصلا وقت این حرف ها را ندارند.
شاید بهتره که اینجوری به قضیه نگاه کنیم. شما برای رفتن به آمریکا به ویزا احتیاج دارید، و برای گرفتن ویزا هم ، خودتان باید شخصا آنجا حضور داشته باشید تا یک سری از مدارک را که قبلا کپی‌شان را فرستاده بودید، اصل آن را به سفارت بدهید، و یک اثر انگشت هم از شما بگیرند تا پرونده‌تان را کامل کنند. راستی، خب ویزا را در پاسپورت می‌زنند دیگه، پس پاسپورت را هم خودتان باید تحویل بدهید. همین و بس! و برای این کار ها باید خودتان آنجا باشید، ویزای شما آنجا حاضر و آماده منتظر شماست.
حالا، دیگه اینقدر الکی استرس درست نکنید و مثبت فکر کنید بابا‌ !
کار من شده اینجا فقط انرژی مثبت بدهم Big Grin
خیالتان راحت، شب قبل از مصاحبه هم هیچ نگرانی و تشویش نداشته باشید.
فرداش هم که ویزا را گرفتید، دعای من هم فراموش نشه !!

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: daria ، h4di ، storagemeter ، mmmsdeghi ، nilufar ، edge ، SH1A2R3 ، ASGAR2012 ، ghorbat ، ozone ، hoda2012 ، niksokhan ، MPU ، jordanir ، parsy631 ، majid89 ، poone59 ، کیانا ، shkhmo ، H-K ، vm1974 ، schaghayegh ، به گل ، Zhoopin ، mrhj50
من الان که فرم 230 را مرور می کنم می بینم تاریخ فارغ التحصیلی را در قسمت 33 به جای 9/2008 نوشتم 4/2008 به نظرتون چی کار کنم؟می دونین چه اشتباهی کردم همه تاریخ های مقاطع تحصیلی را اشتباهی تاریج های فارغ التحصیلی همسرم زدم ولی فکر می کنم مقاطع قبلی مهم نیست چون اخرین مدرک را می بینن.حالا چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان