موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و آرزوی موفقیت تک تک شما در کلیه مراحل باقیمونده. شاید تکراری باشه ولی خواستم با دوستان دبل چک کنم. برای ارسال مدارک به سفارت باید اصل ترجمه های رسمی رو بفرستیم؟ یا کپی ترجمه هارو؟ اگه رفت گم و گور شد که دیگه چیزی دستمون نیست روز مصاحبه!!
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به بچه های گل مهاجرسرا
دوستان هر چی به مصاحبه نزدیکتر میشیم من استرسم بیشتر و بیشتر میشه.این طبیعیه ؟شما هم اینطورین؟یا من بیش از اندازه استرسی شدم؟
خدا رو شکر زمان سریع داره میگذره.از فردا خرداد داره مییاد و شمارش معکوس واسه بیشتر ماها شروع میشه.همه جای خونه پر از انرژی های مثبته همه در و دیوار نوشته های جور واجور تایپ کردم و چسبوندم.ولی از استرسم کم نمیکنه.هر دورانی استرس خاص خودشو داره ولی به نظر من بیشترین مرحله که عظیمترین استرسو داره مرحله پرواز و شروع دوباره هست.فکرشو بکن در جایی نا اشنا با زبان متفاوت که هنوز نه شغلی نه خونه ای نه ماشینی ...
مثل اینکه دوباره با همون خانواده ات متولد بشی و فقط پول داشته باشی اونهم محدود.
نمیخوام استرستونو بیشتر کنم ولی این فکرو میدونم همه میکنین.نه؟
اگه کار گیر بیاریم 70% قضیه حله.
ولی علیرغم این سختی ها ارامش و اسایش فکری که در انتظارمونه به همه سختی هاش می ارزه.چیزی که تا به حال لمس نکردیم و هممون در آرزوشیم.
من به نوبه خودم حاضرم از اول شروع کنم ولی اینده معلوم و پر از شادی و رفاه بخصوص روحی و فکری داشته باشم.
من این تایپکو گذاشتم چون خودمم وقتی اینجا حرف دلمو میزنم ارومتر میشم.شما هم استرساتونو بریزین تو این تایپک.
به امید ویزای یک ضرب.خودمون و همه دوستان منتظر برای مصاحبه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروزیک اتفاق جالبی افتاد
رفته بودم واکسن هپاتیت رابزنم یک خانم ی با یک دنیانگرانی اونجابود سرصحبت که بازشدفهمیدیم برندگان لاتاری ۲۰۱۳است ونمی داندچکارکند.
اولا وقتی که فهمیدم بامهاجرسراآشنااست وعضوآن شده خیلی کیف کردم خیلی به خودمون مغرورشدم وازته قلبم ازراه اندازی سایت ومسولان آن تشکرکردم.
دوما یادهشت یانه ماه پیش خودم افتادم که مثل مرغ سرکنده بودم که چکاربایدبکنم وازراهنمایی هایی که تونستم به دوستمان بکنم خیلی کیف کردم البته همه اینهاراازمهاجرسرای عزیزدارم.
ازهمه ازآفریدگاربخاطرهمه لطفش متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم متشکرم باتمام انرژی+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زود
نفرات همراه:۱نفرهمراه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من الان که فرم 230 را مرور می کنم می بینم تاریخ فارغ التحصیلی را در قسمت 33 به جای 9/2008 نوشتم 4/2008 به نظرتون چی کار کنم؟می دونین چه اشتباهی کردم همه تاریخ های مقاطع تحصیلی را اشتباهی تاریج های فارغ التحصیلی همسرم زدم ولی فکر می کنم مقاطع قبلی مهم نیست چون اخرین مدرک را می بینن.حالا چی کار کنم؟