موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-17 ساعت 00:38)runama نوشته: (2012-05-16 ساعت 18:12)ghorbat نوشته: (2012-05-16 ساعت 16:36)jahan_roone نوشته: درود بر دوستان
من بعد از قبولی ازدواج کردم. سبس به کی سی سی اتلاع دادم. سند ازدواج و شناسنامه همسرم رو خاستند و فرمهای DS-0230 آبدیت شده.
ما هم فرستادیم با aramex ، چند روز بعد دلیور شد. حالا که وقت مصاحبه ما تعیین شده اسم همسرم نیست! یعنی تو نامه سایت زده:
Beneficiaries: None
حالا من نامه زدم به کی سی سی. میگن مدارک اصلا نرسیده دستشون!!:
Those required forms were never received at KCC
الان من موندم و استرس و اعصاب خورد.
یکی خواهشن کمکم کنه. نمیدونم چکار کنم.
سپاس
دوست عزیز شما از کجا متوجه شدید که مدارک به دستشون زسیده ؟؟؟ از روی سایت آرامکس چک کردین یا با KCC کانفرم کردین ؟؟؟؟ ولی باز حدود 40 روز وفت داری تا مصاحبه ؟؟ دوباره از KCC راهنمایی بخواه که چیکار کنی چون بلاخره تنها مرجع درسته که میتونی روش حساب کنی !!! ازشون بخواه ببین اینترنتی میتونی براشون ارسال کنی زود !!!؟؟ بلاخره سوابق ماکتباتتون را با kcc که دارین اونا هم یه سند هست ولی این که به دستشون نرسیده باشه جای پیگیری برای شما داره ، شما میتونی از طریق شرکت آرامکس هم پیگیری کنی ببینی چرا بسته بدستشون نرسیده !!؟؟ شاید اونا رسید موجهی ارائه بدن که بسته را به KCC تحویل دادن . . . دوست من بهتر تمام این کارارو در کنار همدیگه پیگیری کنی . . . امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و آرزوی موفقیت میکنم براتون !!!;)
با سپاس
اون موقع سایت آرامکس رو چک کردم دلیور شده بود. بعد به کی سی سی میل زدم گفتند سرمون شلوغه:
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may
not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your
forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that
your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting
your forms in a timely manner.
ولی الان خیلی گذشته و نمیشه تو آرامکس دوباره چک کرد.
دوست عزیز اشکالی نداره هر چه زودتر با KCC هماهنگ کن ببین چه باید کرد عزیز .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 15:34)daria نوشته: (2012-05-16 ساعت 15:19)arbasic نوشته: سلام دوستان
برخلاف شما من اصلا اضطرابی ندارم و در نهایت آرامش کارهام رو انجام دادم و بزودی مدارکم رو پست می کنم. بلیط و هتل و غیره رو هم گرفته ام. بقیه اش هم با خدا. دیگه نگرانی نداره که. آروم باشین و توکل به خدا همه چیز درست می شه. قسمت باشه می ریم انشاالله. کارهاتون رو با دقت اما بدون وسواس انجام بدین. مطمئن باشین موفق می شین.
سلام دوست عزیز
امیدوارم تا آخر راه بدون اضطراب و موفق باشین. لطفا بدون هیچ استرسی و در کمال خونسردی امضاتونم درست کنین
چشم
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 16:36)jahan_roone نوشته: درود بر دوستان
من بعد از قبولی ازدواج کردم. سبس به کی سی سی اتلاع دادم. سند ازدواج و شناسنامه همسرم رو خاستند و فرمهای DS-0230 آبدیت شده.
ما هم فرستادیم با aramex ، چند روز بعد دلیور شد. حالا که وقت مصاحبه ما تعیین شده اسم همسرم نیست! یعنی تو نامه سایت زده:
سپاس
بنظر من كپي از مكاتباتتوم با سفارت و همچنين رسيد آرامكس يا شماره tracking آرامكس رو با خودتون ببريد و به آفيسر توضيح بديد
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-18 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-18 ساعت 13:30 توسط kopol.)
(2012-05-16 ساعت 16:36)jahan_roone نوشته: درود بر دوستان
سپاس
دوست عزیز شما باید مدارک خواسته شده رو اسکن کنید و از طریق ایمیل براشون بفرستید و اصل اون رو هم در زمان مصاحبه با خودتون ببرید ، لازم بذکره پس از ارسال از طریق ایمیل حتماً به سفارت ایمیل بزنید ومطمئن بشید که به دستشون رسیده
(2012-05-13 ساعت 09:31)zahramst نوشته: تو رو خدا یکی بهم کمک کنه
من بابا و مامانم همراه برادر کوچکم دعوت به مصاحبه شدن ولی بهشون کارت قرمز دادن به علت اینکه روز ثبت نام لاتاری اسم برادر کوچکم توی قسمتی که باید نوشته می شده اشتباهی نوشته نشده بوده به علت همین مامانم اینارو رد کردن. کسی می دونه چیکار میتونیم بکونیم
متاسفانه این اشتباه یکی از بزرگترین اشتباهات است که ما ایرانی ها اون رو سهواً انجام می دهیم و هیچ راه حلی هم ندارد
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-19 ساعت 19:32)IMMI نوشته: آره واقعا. یک نفر حداقل با شرایط بدتر از شما وجود داره. اونم منم که مثل شما برنده 2012 بودم و تازه 20 روزه فهمیدم. اگه به شمایی که چند ماه پیش فهمیدی، تو JUNE وقت دادن، به ما که فکر نکنم وقت مصاحبه داده بشه.
نگران نباشین وقت که حتما داده میشه، فقط باید پرونده رو بررسی کنن بعد. من فکر میکنم تو آگوست بیفتین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-19 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-19 ساعت 19:53 توسط ghorbat.)
(2012-05-19 ساعت 19:32)IMMI نوشته: (2012-04-04 ساعت 07:51)ghorbat نوشته: .
.
.
من منظورم از نوشتن این متن و این که سرتونو درد آوردم این بود که بهتون بگم همیشه در هر شرایطی که هستین و فکر میکنین که خیلی شرایط براتون بده به این فکر کنین که حداقل یکنفر از شما با شرایط بدتر وجود داره . . .
به نظرتون این حالتی که برای من پیش آمده را میتوان به چه چیزی ربط داد ؟ حکمت خدا یا سهل انگاری خودم ؟
لطفا خوشحال میشم اگه دوستان بهم جواب بدن . . . . با تشکر از لطف همه عزیزانی که وقت گذاشتن و این متن را خوندن .
آره واقعا. یک نفر حداقل با شرایط بدتر از شما وجود داره. اونم منم که مثل شما برنده 2012 بودم و تازه 20 روزه فهمیدم. اگه به شمایی که چند ماه پیش فهمیدی، تو JUNE وقت دادن، به ما که فکر نکنم وقت مصاحبه داده بشه.
دوست عزیز تبریک بابت قبول شدن ، اصلاً نگران نباش و سعی کن کارهارو سریع و درست دنبال کنی .اون روزی که من این متن را نوشتم که زحمت کشیدی بالا گذاشتی دقیقاً مثل شما داشتم فکر میکردم و با خودم میگفتم ای بابا بچه توی سایت از چه چیزهایی نگرانن ، و من نگرانی چیه . . . یعنی میشه بمن هم تاریخ مصاحبه بدن ؟؟؟!!! و خدارو شکر دادن !!!! مطمئن باش از شما با شرایطه بدتر هم پیدا میشه ، اون کسانیکه شماره کانفرمیشن نامبرشونو گم کردن و دیگه نمیتونن ببینن که برنده شدن یا نه !!!! بازم جای شکرش باقی هست که شما متوجه شدین و حدود 4 ماه هم وقت دارین دوست عزیز ... اصلاً نگران نباشید . من نمیدونم تاحالا مدارک را ارسال کردی یا نه !!؟؟ اگه مدارک تا پایان ماه می دست KCC برسه مطمئن باش تا اواخرجولای و یا ماکسیمم تا اوایل ماه آگوست براتون تاریخ مصاخبه میدن فقط تاپیک های مورد نیازتو مطالعه کن تا اطلاعات بیشتری را بدست بیارین . با آرزوی موفقیت و شادی
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!