موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 13:59)mirman نوشته: سلام دوستان من 8 سال پیش اسم فامیلمو عوض کردم و تو فرم های ارسالی هم فراموش کردم که قید کنم به نظرتون الان باید چکار کنم؟آیا ایمیل بزنم به kcc و سفارت یا لازم نیست.لطفا اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید
سلام
هم به kcc هم به سفارت ايميل بزن قبل از قسم خوردن هم حتما توضيحشو بده
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزم من هم پدرم ٥٧ سال پيش عوض كرده بودو تو شناسنامه من هم اومده بود بعد از بيست سال!!!! براشون نوشتم هم kcc هم سفارت و هم قبل قسم
با اونها كاملا رو راست و شفاف و صادق باشيد و كاري كنيد كه اين را از پرونده شما احساس كنند
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-16 ساعت 01:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-16 ساعت 01:34 توسط daria.)
(2012-05-15 ساعت 23:31)SH1A2R3 نوشته: دوستان من همیشه از انتظار متنفر بودم.حتی اگه یکی یه جمله نصف نیمه میگفت و وسطش قطع میکرد اونقدر مخشو میخوردم تا جملشو کامل کنه چون نمیتونستم منتظر باشم.این لاتاری پر از انتظاره.طوریکه برای من سازنده بود برام یاد داد چطور بتونم با انتظار کنار بیام.هر چند که هنوزم بدم مییاد.ولی برام خیلی شیرینه.
زمان با سرعت برق و باد داره میگذره.شاید برای من که سرگرم کار کردن و تدارکات سفر و هزارو یک کار دیگه همزمان هستم اینطور باشه ولی اولین سالیه که از سرعت گذشت زمان شادم.
بعضا دم میخواد زودتر تکلیفمون مشخص بشه بعضا هم وقتی به اینهمه تغییر در زندگیمون میوفتم یه دفعه انگار زیر دلم خالی میشه.چه حس عجیبیه؟!!!!!!!!ایا شما هم این حسو دارین؟؟
انگار شادی و دلهره با همند.
بعضا به خاطر اینکه مجبورم بیمارامو که اینهمه به من اعتماد دارن تنها بزارم احساس گناه میکنم.نمیدونم طبیعیه این احساس یا نه ولی من ادم بیخیالی نیستم .علیرغم اینهمه اشتیاق و تلاش برای رفتن .
با خودم فکر میکنم ایا این نامردی نیست؟
تنها تلاشم که شاید بتونه قدری از این احساسم کم کنه پیدا کردن یه همکاره که تا حدودی روش مطب داریش و روحیاتش و برخوردش با مریضا مثل خودمه.
ببخشید روده درازی شد ولی جای دیگه نمیشه درد دل کرد و از این اضطراب انتظار کاست.
ما هم مثل شما عازمیم (و البته مثل شما دودل و سرگردون) وگرنه از نظر رفتار خوب با بیمارا حتما خانم خودم رو بهتون معرفی می کردم حالا خدا رو چه دیدین شاید تو ینگه دنیا با هم مطب زدین. فعلا که بیشترین نگرانیش شده USMLE
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-16 ساعت 15:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-16 ساعت 15:35 توسط daria.)
(2012-05-16 ساعت 15:19)arbasic نوشته: سلام دوستان
برخلاف شما من اصلا اضطرابی ندارم و در نهایت آرامش کارهام رو انجام دادم و بزودی مدارکم رو پست می کنم. بلیط و هتل و غیره رو هم گرفته ام. بقیه اش هم با خدا. دیگه نگرانی نداره که. آروم باشین و توکل به خدا همه چیز درست می شه. قسمت باشه می ریم انشاالله. کارهاتون رو با دقت اما بدون وسواس انجام بدین. مطمئن باشین موفق می شین.
سلام دوست عزیز
امیدوارم تا آخر راه بدون اضطراب و موفق باشین. لطفا بدون هیچ استرسی و در کمال خونسردی امضاتونم درست کنین
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان
من بعد از قبولی ازدواج کردم. سبس به کی سی سی اتلاع دادم. سند ازدواج و شناسنامه همسرم رو خاستند و فرمهای DS-0230 آبدیت شده.
ما هم فرستادیم با aramex ، چند روز بعد دلیور شد. حالا که وقت مصاحبه ما تعیین شده اسم همسرم نیست! یعنی تو نامه سایت زده:
Beneficiaries: None
حالا من نامه زدم به کی سی سی. میگن مدارک اصلا نرسیده دستشون!!:
Those required forms were never received at KCC
الان من موندم و استرس و اعصاب خورد.
یکی خواهشن کمکم کنه. نمیدونم چکار کنم.
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 16:36)jahan_roone نوشته: درود بر دوستان
من بعد از قبولی ازدواج کردم. سبس به کی سی سی اتلاع دادم. سند ازدواج و شناسنامه همسرم رو خاستند و فرمهای DS-0230 آبدیت شده.
ما هم فرستادیم با aramex ، چند روز بعد دلیور شد. حالا که وقت مصاحبه ما تعیین شده اسم همسرم نیست! یعنی تو نامه سایت زده:
Beneficiaries: None
حالا من نامه زدم به کی سی سی. میگن مدارک اصلا نرسیده دستشون!!:
Those required forms were never received at KCC
الان من موندم و استرس و اعصاب خورد.
یکی خواهشن کمکم کنه. نمیدونم چکار کنم.
سپاس
دوست عزیز شما از کجا متوجه شدید که مدارک به دستشون زسیده ؟؟؟ از روی سایت آرامکس چک کردین یا با KCC کانفرم کردین ؟؟؟؟ ولی باز حدود 40 روز وفت داری تا مصاحبه ؟؟ دوباره از KCC راهنمایی بخواه که چیکار کنی چون بلاخره تنها مرجع درسته که میتونی روش حساب کنی !!! ازشون بخواه ببین اینترنتی میتونی براشون ارسال کنی زود !!!؟؟ بلاخره سوابق ماکتباتتون را با kcc که دارین اونا هم یه سند هست ولی این که به دستشون نرسیده باشه جای پیگیری برای شما داره ، شما میتونی از طریق شرکت آرامکس هم پیگیری کنی ببینی چرا بسته بدستشون نرسیده !!؟؟ شاید اونا رسید موجهی ارائه بدن که بسته را به KCC تحویل دادن . . . دوست من بهتر تمام این کارارو در کنار همدیگه پیگیری کنی . . . امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و آرزوی موفقیت میکنم براتون !!!
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال
ما الان ۱.۵ ماه هست که تاریخ مصاحبمون تو سایت معلوم شده اما هنوز ایمیلی نیومده ..من هر ثانیه ایمیل و چک میکنم حتی اسپم رو اما هییییچ......
ایرادی نداره ، مگه نه؟؟؟؟؟؟
كيس نامبر:2012AS40xxx
كنسولگرى:ابوظبی
ارسال فرم:August 2011
مصاحبه:5 June 2012
دريافت ويزا: :یک ضرب ب ب ب
ورود به امريكا:احتمالا مهر و آبان!
تعداد افراد کیس : ۲ نفر
هزینه ها : ۵۰۰۰۰ تومان ارسال فرم های اولیه ، ۱۳۷۰۰۰ واکسن و تست آنتی بادی و واکسن MMR ، سفر به دبی و سفارت و مدیکال همه چی حدود ۸ تومن
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 18:21)f120yaf نوشته: بچه ها یه سوال
ما الان ۱.۵ ماه هست که تاریخ مصاحبمون تو سایت معلوم شده اما هنوز ایمیلی نیومده ..من هر ثانیه ایمیل و چک میکنم حتی اسپم رو اما هییییچ......
ایرادی نداره ، مگه نه؟؟؟؟؟؟
شما دیگه منتظر ایمیل نمیخواد باشین. اصل کار همون نامه بود که تو سایت دیدین. ایمیل که چیز خاصی نمیگه، فقط اعلام میکنه که تو سایت یک نامه جدید براتون گذاشتن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من سایت را که چک می کنم دو هفته ای می شه که تاریخ نامه اولم عوض شده و به جای "جولای 2012" شده "می 2012". کسی می دونه چرا این طور شده؟ ممکنه منظور این باشه که من جز همون سری اول بودم و اشتباهی تو این دوره شماره ام رو اعلام کردن؟ شماره ام 68xxx است.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 22:01)darya 1950 نوشته: سلام دوستان عزیز
من سایت را که چک می کنم دو هفته ای می شه که تاریخ نامه اولم عوض شده و به جای "جولای 2012" شده "می 2012". کسی می دونه چرا این طور شده؟ ممکنه منظور این باشه که من جز همون سری اول بودم و اشتباهی تو این دوره شماره ام رو اعلام کردن؟ شماره ام 68xxx است.
دقیقا کجای نامه اول ؟؟ زیر آرم نامه ؟ مال من نوشته می ۲۰۱۱
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA