2012-05-05 ساعت 22:56
برای مکاتیه با انکارا از داخل سایت باید ایمیل بزنید
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
موفق باشید
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
موفق باشید
since 2012
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲
|
2012-05-05 ساعت 22:56
برای مکاتیه با انکارا از داخل سایت باید ایمیل بزنید
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html موفق باشید
since 2012
2012-05-06 ساعت 05:40
من هم فکر می کنم سایه ی سردی روی ایران افتاده که البته تک تک ما مسئولشیم، اما از ایران هم مث من خواهی رفت و گه گاه دلت تنگه همون خانواده ای می شه که امروز فک می کنی ازت خیلی دورن، و گوش شنوایی که بشینه و گوش بده به این که فرزندش بهش می گه من دارم پیش شما زنده زنده می پوسم. من خودم شخصا دیگه فکر نمی کنم بتونم ایران زندگی کنم، اما حرفم اینه که دوری اینقدر ها هم ریبا و رهایی بخش نیست. زادگاه ما قسمتی از وجود ما هست و باقی می مونه، چه بخواییم، چه نخواییم. به امید رهایی و صلح
(2012-04-12 ساعت 22:37)SH1A2R3 نوشته: من مردم از انتظار همه برنامه هامون بستگی به روشن شدن تاریخ مصاحبه داره.بچه ها من امروز اونقدر ناراحتم که دلم میخواد همین امروز بزارم برم.فرهنگ بعضی افراد باعث افسردگی امروز من شده.منی که همیشه با انرژی فراوان کار میکنم امروز با مشکلی دست و پنجه نرم کردم که باعث داغون شدنم شد.ای کاش میتونستم علتشو براتون بنویسم بلکه یه ذره از ناراحتیم کم بشه ولی متاسفانه نمیتونم.امروز بیش از هر زمانی انگیزه رفتنم زیاد شده.و از اینکه خدای مهربونم برای نجات من از فرهنگی که هر لحظه اش برام عذابه دری باز کرده ممنونم.و امیدوارم ویزا رو در پاسم ببینم.بعضا به خاطر دوری از خانوادم در ته دلم احساس گناه و ناراحتی داشتم ولی از امروز دیگه این احساسو نخواهم داشت به خانوادمم گفتم که تنها راه ارامش من رفتنمه و اگه بمونم زنده زنده خواهم مرد.
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012 پایان مراحل اداری: 12 June دریافت ویزا: 23 June لینک سفر نامه : http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
2012-05-06 ساعت 22:27
با سلام خدمت دوستان مهاجر سرایی من یک سوال از دوستان داشتم
با توجه به اینکه من توی مدارک ارسالیم به kcc تاریخ پایان خدمتم رو اشتباه وارد کردم ولی تاریخ شروع خدمتم درست است من با مشکل روبرو نمیشم اگر این اشتباه از طریق ارسال مدارکم به سفارت تصیح کنم یا اینکه باید کار دیگری کنم پیشاپیش از همکاری دوستان ممنونم مهاجر سرایی ها همه ویزا میگیرن شماره کیس : 2012AS00046xxx تاریخ عضویت : 5 AUG تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011 کنسولگری: ANK تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011 " کارنت شدن کیس: june " دریافت ایمیل: 19 April " مصاحبه : 14 june " دریافت کلیرنس: " دریافت وبزا: " ورود به آمریکا : حضور مهمه ولی از همه مهمتر هدف داشتن
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011 کنسولگری: ANK تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011 " کارنت شدن کیس: june " مصاحبه : 14 june " دریافت کلیرنس:31 july " دریافت وبزا:AUG 23 2012 بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد به اميد موفقيت همه دوستان
دوست عزیز سوالتون رو در تاپیک خودش مطرح کنید.
بنده هم مثل شما تاریخ رو اشتباه زده بودم وتازه فهمیدم ، به آنکارا ایمیل زدم ولی جواب دادن که من باید در روز مصاحبه تاریخ رو تصحیح کنم موفق باشید
since 2012
2012-05-07 ساعت 00:41
سلام بچه ها
این ایام انتظار برای مصاحبه رو چطور میگذرونید؟ من که هر روز رو تیک میزنم. همش روز مصاحبه رو تصور میکنم با خبر ویزای یک ضرب. شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012 مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
2012-05-07 ساعت 17:56
(2012-05-07 ساعت 00:41)SH1A2R3 نوشته: سلام بچه ها سخت شایرا جان، سخت می گذره. خوش به حالتون که تصور ویزای یک ضرب رو داری اما من نمی دونم چرا هم دلم شور می زنه. همش می ترسم که مشکلی پیش بیاد و ما رو رد کنند. می دونی وقتی که فهمیدم برنده شدم راستش یه شوقی ته دلم احساس می کردم ولی هر چی به روز مصاحبه نزدیک تر می شیم یه ترسی داره جای اون شوق رو می گیره. من نگرانمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011 ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012 مصاحبه:June 2012 دریافت کلیرنس:July 2012 دریافت ویزا:Aug 2012 ورود به آمریکا:Nov 2012 دریافت گرین کارتec 2012 ورود مجدد: July 2014
2012-05-09 ساعت 03:54
(2012-05-07 ساعت 17:56)odiseh نوشته:(2012-05-07 ساعت 00:41)SH1A2R3 نوشته: سلام بچه ها دوستان عزیز, هیچگونه نگرانی برای مصاحبه نداشته باشید، این مصاحبه فقط برای ارزیابی کردن شماست. و از چگونگی پاسخ دادن شما به سوالات ، کارمند سفارت درمییابد که به اصطلاح چند مرده حلاج هستید! بیشتر جنبه شناخت ازشخصیت شما را دارد. شما فقط باید خیلی راحت و بدون استرس جلوی کارمند سفارت باشید. من همین هفتم می مصاحبه شدم، شاید ۱۰ دقیقه هم طول نکشید. بین مصاحبه کمی هم گفتیم و خندیدیم. خیلی هم خوش برخورد هستند. باز هم میگویم که به هیچ وجه از خود نگرانی نشان ندهید.
2012-05-09 ساعت 16:17
با اعلام طرح تعویض کارت های معافیت قدیمی با کارت هوشمند، طبق زمانبندی اقدام به تعویض کارتم کردم بدون اینکه لااقل یک فتوکوپی برابر اصلی، ترجمه ای انجام بدم چون فکر کردم طبق برنامه کارتم یک ماهه به دستم می رسد ولی اینطور نشد تا اینکه بعد از دو ماه و 11 روز بعد از سپری کردن کلی استرس و اضطراب کارت معافیتم به دستم رسید.
این کامنت را از این جهت گذاشتم تا دوستانی که هنوز اقدام نکردند، حتما کارت قدیمیشان را ترجمه رسمی کنند تا حداقل تا حدودی خیالشان راحت باشد
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July ارسال فرمها: Aug 06, 2011 کارنت شدن: Apr 19, 2012 مصاحبه: Jun 21 کلیرنس: Sep 21 ویزا: 26 Sep ورود به آمریکا: 29 Nov دریافت گرین کارت: Dec 18 دریافت سوشیال: Dec 28
2012-05-09 ساعت 17:56
بچه ها منم امروز مدارکم رو فرستادم به انکارا با DHL یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
اصلا یه وضی این چند وقت که شب ها خوابمون نمیبره مردیم از استرس به امید ویزای یکضرب همگی :d
Case Number:2012AS00042XXX
POST:ANKARA مصاحبه:4 june ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL دریاف ویزا: 31 AUG Northridge ، CALIFORNIA Keep Calm And be Optimistic
2012-05-12 ساعت 14:02
سلام به همه دوستان گل ، بلاخره ما هم پس از کلی تحمل استرس ناشی از حساسیت بعضی از دوستان خلاصه امروز مدارک را برای سفارت با پست DHL ارسال کردیم خداییش اینقدر راحت شدیم که وصف شدنی نیست . . . !!! بابا بخدا چند وقته از لطف دوستان ( البته دوستان از دستم ناراخت نشن دوست دارم یه کم حال و هوای این تاپیک عوض شه ، اخه خیلی ساکته !!! ) خواب به چشمامون نیومده هر روز یه داستان جدید مثل ریز نمرات، فرم دوصفحه ای ، کپی رنگی پاسپورت ، کپی برابر اصل پاسپورت ، ارائه تمام مدارک تحصیلی ، گواهی اشتغال به کار ، اخبار تکان دهنده در رابطه با گواهی بانکی که مارو کلاً پیر کرد !!!! ، تهیه دوسری ترجمه ، مهر تایید وزارت امور خارجه و و و و که همگی نتیجه افکار و حساسیت بعضی از دوستان بود . ما که هیچ کدوم از کارای بالا را نکردیم و فقط هر چی تو ساختار جدید بود را ارسال کردیم . . . حالا امیدوارم که روزی بشه بگم دوستان دیدین چقدر نگرانی بیمورد داشتین و من هیچ یک از این کارارو نکردم و نتیجه گرفتم . . . !!!!!!!!! و این تبدیل بشه به یه سند برای دوستان دوره های بعدی . . . ان شااله که میشه بچه ها به نظر من ماهایی که هنوز منتظر مصاحبه هستیم بهتر میتونیم توی این تاپیک با هم درد دل کنیم چون هر جای دیگه بخواهیم درد دل کنیم شاید بی مورد باشه و از طرف مدیران حذف بشه . . . پس بیاییم اینجا با هم بیشتر در ارتباط باشیم . . .
به امید موفقیت و شادی برای هممون . . . میخواییم بریم آنکارا حالشو ببریم
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012 تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012 دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012 به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
2012-05-12 ساعت 14:29
(2012-05-12 ساعت 14:02)ghorbat نوشته: سلام به همه دوستان گل ، بلاخره ما هم پس از کلی تحمل استرس ناشی از حساسیت بعضی از دوستان خلاصه امروز مدارک را برای سفارت با پست DHL ارسال کردیم خداییش اینقدر راحت شدیم که وصف شدنی نیست . . . !!! بابا بخدا چند وقته از لطف دوستان ( البته دوستان از دستم ناراخت نشن دوست دارم یه کم حال و هوای این تاپیک عوض شه ، اخه خیلی ساکته !!! ) خواب به چشمامون نیومده هر روز یه داستان جدید مثل ریز نمرات، فرم دوصفحه ای ، کپی رنگی پاسپورت ، کپی برابر اصل پاسپورت ، ارائه تمام مدارک تحصیلی ، گواهی اشتغال به کار ، اخبار تکان دهنده در رابطه با گواهی بانکی که مارو کلاً پیر کرد !!!! ، تهیه دوسری ترجمه ، مهر تایید وزارت امور خارجه و و و و که همگی نتیجه افکار و حساسیت بعضی از دوستان بود . ما که هیچ کدوم از کارای بالا را نکردیم و فقط هر چی تو ساختار جدید بود را ارسال کردیم . . . حالا امیدوارم که روزی بشه بگم دوستان دیدین چقدر نگرانی بیمورد داشتین و من هیچ یک از این کارارو نکردم و نتیجه گرفتم . . . !!!!!!!!! و این تبدیل بشه به یه سند برای دوستان دوره های بعدی . . . ان شااله که میشه بچه ها به نظر من ماهایی که هنوز منتظر مصاحبه هستیم بهتر میتونیم توی این تاپیک با هم درد دل کنیم چون هر جای دیگه بخواهیم درد دل کنیم شاید بی مورد باشه و از طرف مدیران حذف بشه . . . پس بیاییم اینجا با هم بیشتر در ارتباط باشیم . . . سلام دوست عزیز منم تمام مدارک ترجمه کردم فقط یک ترجمه ساده بدون مهردادگستری و بدون تائید وزارت خارجه (البته در شهرستان دادم برای ترجمه برای همین هزینه اش بیشتر ازتهران شده ) و با هفت میلیون تومان نقدینگی بانکی که داشتیم پرینت بانکی گرفتیم و اسپانسرمون زده زیر حرفش و گفت نمیتونم اسپانسر شما باشم .الان مدارکمون پست کردیم و مطمئن هستیم که ویزامیگیریم . و اگر تمکن مالی شرایط اولیه بود در روز ثبت نام قبل از قرعه کشی میگفتن هرکس این میزان پول داشته باشه در قرعه کشی شرکت میکنه پس معلومه که تمکن مالی خیلی مهم نیست که اینقدر دوستان حساسیت نشان میدهند .با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.موفق باشید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun تعدادافراد:2نفر تاریخ دریافت ویزا:10Aug ورودبه امریکا:دسامبر2012 مقصد:کالیفرنیا
2012-05-12 ساعت 14:35
دمت گرم خیلی خیلی حال کردم با مطلبت
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
2012-05-12 ساعت 14:53
عرض کنم خدمتتون که دورانس کلیرنس به مراتب راحت تر از دوران قبل از ارسال مدارک و مصاحبست. حداقل واسه من که اینطور بوده تا حالا
واقعا فشار زیادی روم بود، وقتی از مصاحبه برگشتم همونطور با لباسامو کفشم اومدم افتادم رو تخت هتل خوابیدم. خستگی هشت نه ماه توی تنم بود. همه کارم با سختی جور شد، از ترجمه گواهی موقتم گرفته تا تمکن مالی و ....
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا مصاحبه: 30 اپریل کلیر : 4 جون دریافت ویزا: 14 جون ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018
2012-05-12 ساعت 15:01
آقا من یه پیش نهاددارم میگم کسایی که تمایل دارن با هم هماهنگ کنن با هم بریم آمریکا اگه تو ایالتش مقایرت نداشته باشیم اگه با هم بریم خیلی خوبه کمتر بهمون فشار مید هرکی موافقه جواب بده یا میل بزنه
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
2012-05-12 ساعت 15:56
سلام دوستان
پیشنهاد دوستمون ghorbat عزیز خیلی خوب بود که اینجا درد دل کنیم من کاملا موافقم! این موضوع یه کمی میتونه مارو از این فکر و خیالهای الکیه قبل از مصاحبه نجات بده! تو امضاهای بعضی از دوستان که نگاه میکنم میبینم همه مبالغ زیادی رو برای کارهای مختلف پرداخت کردند و این همیشه برام سوال بوده که چرا!؟ به عنوان مثال از همون اول که قرار بود فرمهای 230 و 122 رو بفرستیم من هزینه پستی رو که تو امضاها میدیم بسیار بالا بود یعنی بالاتر از 60 - 70 هزار تومن! اونهم برای کسانی که کیسشون یک یا دو نفر بودن! اما برای من با وجودیکه سه سری فرم 230 و یک سری فرم 122 بود با پست دی اچ ال شد 46 هزار تومن! یا همین ترجمه هایی که دوستان انجام دادن با هزینه های بسیار بالا! من سه سری مدارک شناسایی ( شناسنامه, کارت ملی ), مدارک تحصیلی خودم ( دیپلم, لیسانس با ریز نمرات و مدرک فنی حرفه ای) مدارک همسرم ( لیسانس, فوق لیسانس , دکترا و کارت اشتغال به کار), مدارک دخترم ( کارت واکسیناسیون, کارنامه تحصیلی ترم قبل), سند ازدواج و سند ماشین رو ترجمه کردم از همشون دوسری کلا شد 150 تومن! نمیدونم والله این اختلاف قیمتها سر چی هست! ولی عوضش یه چیز خنده داری که تو هزینه های ما هست هزینه ی عکسه! ما تا حالا 100 هزار تومن پول عکس دادیم! هیچوقت نشد ما عکسی بگیریم و از اون عکس خوشمون بیاد!!! همیشه یه جاش ایراد داره! البته تاکید میکنم عکس ایراد داره نه صاحب عکس خسته شدیم انقدر با تیپهای مختلف رفتیم عکاسی تا بالاخره یه عکس درست و حسابی بگیریم! هر وقت هم فکر کردیم دیگه آخر تیپو زدیم و از هر نظر خیالمون راحت بوده که این یکیش دیگه خوب در میاد و به عکاس هم میگفتیم دیگه نیازی نیست که ما چک کنیم خودتون چاپش کنید آقا یه عکس هچل هفتی از آب در میومد که نگووووووو!!! کاریش هم نمیتونستیم بکنیم جز اینکه دوباره هزینه کنیم براش! برا همین هم فکر میکنم تو هزینه عکس ما تو مهاجرسرا رکورد داریم! خدا کنه همه ی اینها به خوبی و خوشی به سرانجام برسه و جزء خاطرات خوب ما محسوب بشه آآآآآآآآآآآآمیییییییییییییییننننننننننن
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: می 2012 تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012 مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس |