2012-05-12 ساعت 16:02
(2012-05-12 ساعت 14:29)shkhmo نوشته:دوست خوبم منم شرایط شما را دارم 11 جونی ام و شهرستانی خوشحال میشم که ترکیه ببینمتون(2012-05-12 ساعت 14:02)ghorbat نوشته: سلام به همه دوستان گل ، بلاخره ما هم پس از کلی تحمل استرس ناشی از حساسیت بعضی از دوستان خلاصه امروز مدارک را برای سفارت با پست DHL ارسال کردیم خداییش اینقدر راحت شدیم که وصف شدنی نیست . . . !!! بابا بخدا چند وقته از لطف دوستان ( البته دوستان از دستم ناراخت نشن دوست دارم یه کم حال و هوای این تاپیک عوض شه ، اخه خیلی ساکته !!! ) خواب به چشمامون نیومده هر روز یه داستان جدید مثل ریز نمرات، فرم دوصفحه ای ، کپی رنگی پاسپورت ، کپی برابر اصل پاسپورت ، ارائه تمام مدارک تحصیلی ، گواهی اشتغال به کار ، اخبار تکان دهنده در رابطه با گواهی بانکی که مارو کلاً پیر کرد !!!! ، تهیه دوسری ترجمه ، مهر تایید وزارت امور خارجه و و و و که همگی نتیجه افکار و حساسیت بعضی از دوستان بود . ما که هیچ کدوم از کارای بالا را نکردیم و فقط هر چی تو ساختار جدید بود را ارسال کردیم . . . حالا امیدوارم که روزی بشه بگم دوستان دیدین چقدر نگرانی بیمورد داشتین و من هیچ یک از این کارارو نکردم و نتیجه گرفتم . . .D و این تبدیل بشه به یه سند برای دوستان دوره های بعدی . . . ان شااله که میشه بچه ها به نظر من ماهایی که هنوز منتظر مصاحبه هستیم بهتر میتونیم توی این تاپیک با هم درد دل کنیم چون هر جای دیگه بخواهیم درد دل کنیم شاید بی مورد باشه و از طرف مدیران حذف بشه . . . پس بیاییم اینجا با هم بیشتر در ارتباط باشیم . . .
به امید موفقیت و شادی برای هممون . . . میخواییم بریم آنکارا حالشو ببریم
سلام دوست عزیز
منم تمام مدارک ترجمه کردم فقط یک ترجمه ساده بدون مهردادگستری و بدون تائید وزارت خارجه (البته در شهرستان دادم برای ترجمه برای همین هزینه اش بیشتر ازتهران شده ) و با هفت میلیون تومان نقدینگی بانکی که داشتیم پرینت بانکی گرفتیم و اسپانسرمون زده زیر حرفش و گفت نمیتونم اسپانسر شما باشم .الان مدارکمون پست کردیم و مطمئن هستیم که ویزامیگیریم . و اگر تمکن مالی شرایط اولیه بود در روز ثبت نام قبل از قرعه کشی میگفتن هرکس این میزان پول داشته باشه در قرعه کشی شرکت میکنه پس معلومه که تمکن مالی خیلی مهم نیست که اینقدر دوستان حساسیت نشان میدهند .با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.موفق باشید