موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-23 ساعت 14:45)reyhaneh_h نوشته: چه خبره اینجا؟! آقا یکم یواش تر!
میخواین مدیران بیان یهو کل تایپیکو پاک کنن بره؟!
تقریبا هر یک ساعت یه صفحه اضافه می شه، خدایی هیچ فروم انگلیسی زبونی ندیدم که اینطوری فعال بوده باشه
راستی عاشق آوتارتونم
هميشه شاكر باش،مثل... از زمين و زمين طلب كار نباش!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به یه نکته اشاره کنم دیدم دوستان منتظرن جواب 2013 بیاد تا 2014 ثبت نام کنن . زمان ما هم این بحث ها بود من خودم برنده 2012 هستم اون موقع چون سرباز بودم گفتم شاید نتونم برم 2013 هم ثبت نام کردم خودمو ،هیچ مشکلی پیش نیومد راحتم ویزامو گرفتم شما هم زودتر ثبت نام کنید روزای آخر اصلا سایت لاتاری بالا نمی آد.
شماره کیس : 2012AS00024XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس: March 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 25 July
تاریخ دریافت ویزا: 10 Sep
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش می کنم یکی بگه آیا نتایج اعلام شده یا نه؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بابا چرا اینقدر شلوغش میکنین حالا! اول نوشته بودن 22 اکتبر، بعد برداشتنش کردن EARLY OCTOBER. این یعنی که میخواستند سری دوم رو 22 اکتبر اعلام کنن بعد بدلایلی دیدن نمیشه ، جمله شون رو عوض کردن. همینقدر که کلمه 22 اکتبر رو برداشتن یعنی نتایج دقیقا 22 اکتبر اعلام نخواهد شد.
به نظر من باید تا آخر اکتبر صبر کنیم ببینیم چی میشه. فکر میکنم تا یه هفته دیگه یه تکونی به خودشون بدن.
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
اگه واقعا برنده جدید اعلام کردن که نه کیسشون ایشالا کارنت میشه .مثل پارسال که همه رفتن .مبارکشون باشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-23 ساعت 13:32)ani_sheiton نوشته: خوب شما ثبت نام کنین چی کار به جواب اینا دارین؟والا ما که کیس **66 داریم امیدی به دعوت مصاحبه نداریم شما چرا معطل میکنید ثبت نام نمیکنین؟
دوست عزیز اول از همه بهت تبریک می گم و امیدوارم این قبولی برای شما آغاز یک آینده عالی باشه دوم می خواستم بهت چند نکته رو بگم تا شاید یکم از استرس و نگرانیت کم بشه. منم پارسال دقیقا مثل شما بودم با این تفاوت که کیس نامبر من 72 هزار بود ولی شما 6هزار هستیدو این یعنی که شما اصلا نباید نگران باشید. متاسفانه همیشه هستند کسایی که در انجمن های مفیدی مثل اینجا دوست دارند که باعث استرس و ناراحتی دیگرتن بشن. اما من به عنوان کسی که این مراحل و طی کردم به شما و بقیه دوستان قبول شده پیشنهاد می کنم که در کمال ارامش اگه کار عقب افتاده دارین یا اگه می خواهید زبان خودتون و تکمیل کنید رو اینها تمرکز کنید
پارسال هم روند کارنت شدن خیلی کند بود معمولا این یه چیز طبیعی هست می دونم انتظار سخته تا تکلیف ادم روشن بشه اما اصلا جایی برای نگرانی نیست کیس ما در تیر ماه کارنت شد و 2 ماه بعدش برای مصاحبه و دقیقا یک هفته مونده بود که لاتاری 2012 تموم بشه ما کلیر شدیم پس خودتون حساب کنید چه استرسی و دوران بدی داشتیم ولی با توجه به کیس نامبر شما من مطمئن هستم که برای شما هیج جای نگرانی واسه کارنت شدن نیست. بازم می گم اوایل کارنت شدن شماره ها خیلی کند انجام می شه پس نگران نباشید
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه كسي ميتونه تماس بگيره با kcc يا ميل بزنه
ببينه قضيه چيه
با تشكر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از رحمت خدا ناامید نشید
------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-23 ساعت 16:50)f.az نوشته: من الان تماس گرفتم انگار اعلام شده متاسفانه اگه درست از حرفای خانم برداشت کردم
بچه ها من زبانم خیلی قوی نیست نوشتاریم خوبه ولی شنیداریم ضعیفه اون خانم هم تند و با لهجه صحبت میکرد ولی اینجوری برداشت کردم که انگار اعلام شده چون مثل اینکه بهم گفت برو تو سایت نگاه کنSad
بچه ها من زبانم خیلی قوی نیست نوشتاریم خوبه ولی شنیداریم ضعیفه اون خانم هم تند و با لهجه صحبت میکرد ولی اینجوری برداشت کردم که انگار اعلام شده چون مثل اینکه بهم گفت برو تو سایت نگاه کنSad
شماها هم تماس بگیرید 0016065267500 فقط اولش باید خیلی صبر کنید چون چند صدای ضبط شده است بعد گوشیو بر میدارن
متاسفم واسه همگی چون اینجور که معلومه هیچکدوم قبول نشدیم Sad لطفا شماها هم تماس بگیرین و خیال خودتونو راحت کنید کمرویی رو بذارین کنار چرا بجای این همه حرف بی فایده تماس نمی گیرید من که دیگه 90 در صد مطمئنم چون برداشتم از حرفهای اون خانم محترم این بود که گفتم
هیچ دلیلی وجود نداره که تو سایت اعلام نکنند که اسامی قبول شده های سری دوم منتشر شده. همچنین آمار سری دوم رو هم میدن.
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!