موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من یه پسر 19 ساله هستم که قبول شدم پیش دانشگاهیمو هنوز نگرفتم سربازی هم نرفتم . آیا میتونم گذرنامه بگیرم ؟ اگه میتونم چجوری ؟ و با دیپلم سوم دبیرستان می تونم برم سفارت ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-03 ساعت 13:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-03 ساعت 13:21 توسط Voroujak.)
(2012-05-03 ساعت 12:32)امير جو نوشته: با سلام یه سوالی داشتم من همسرم برنده شده مدرک دیپلمش رو گم کرده اگر فقط 2 سال سابقه کار براش جور کنم کافیه؟؟؟ یک نامه از شرکت ببرم کافیه یا استعلام بیمه هم لازم داره؟؟
یک سوال دیگه ما 2 سالی هند زندگی کردیم الان نیاز به سو پیشینه داریم؟؟؟ اونم از هند گرفتنش دردسر داره؟؟؟ چی کار کنم؟؟
1- بهتره که برای گرفتن المثنی مدرک دیپلم اقدام کنید که بهتر از سابقه کار هست
2- بیشتر از 6ماه توو هر کشوری که بودید باید سوء پیشینه بگیرید و موقع مصاحبه با خودتون ببرید
(2012-05-03 ساعت 12:34)Alidanesh1358 نوشته: سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم داشتم که جوابش بران خیلی مهمه. هر کس مطمئنه لطفاً جواب بده.
شنیدم که کسانی که توی لاتاری پذیرفته نمیشن، نمیتونن از راه های دیگه واسه ویزا (هر نوع) اقدام کنن. کسی در این مورد اطلاعاتی داره.
ممنون میشم اگه مدیران محترم سایت هم در این خصوص اطلاعات دارن جوابم رو بدن.
بستگی به این داره که به چه دلیلی رد شده باشید.
(2012-05-03 ساعت 12:34)miladswat نوشته: من یه پسر 19 ساله هستم که قبول شدم پیش دانشگاهیمو هنوز نگرفتم سربازی هم نرفتم . آیا میتونم گذرنامه بگیرم ؟ اگه میتونم چجوری ؟ و با دیپلم سوم دبیرستان می تونم برم سفارت ؟
تو که سربازی نرفتی و مشکل خروج از کشور داری و پیش دانشگاهی هم نداری واسه چی ثبت نام کردی و شانس بقیه رو کم کردی؟؟
با گواهی اشتغال به تحصیل میتونی پاسپورت بگیری و با 15 میلیون تومن وثیقه از مملکت بری و دیگه بر نگردی، بهتره سریعتر بری پیش دانشگاهیت رو بگیری
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn نوشته: سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟
شما سال تولد و نام خانوادگی و کانفرمیشن نامبر را باید درست وارد کنید،احتمالا شما یکی از این سه تا رو اشتباهی وارد می کنید،توجه کنید نام خانوادگی و سال تولد شما همونی باید باشه که در هنگام ثبت نام در فرم درج کردید و یک حرف یا عدد نباید با اون فرمی که پر کردید فرق داشته باشه.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان مهاجر سرا منم جزو برنده ها هستم كيس نامبر رو زده 2103EU00011XXX ميخواستم راهنماييم كنين من از ايران شركت كردم ولي جزو برنده هاي اروپا زده و سوال ديگه اينكه حالا كه با دقت مشخصاتم رو چك ميكنم متوجه شدم تاريخ تولدم رو اشتباه وارد كردم احتمال داره اينا برام مشكل ايجاد كنه يا اينكه كار خصي هست كه بكنم ممنون ميشم.
ديدن قبولي:1ST MAY
شماره پرونده: ***2013XX11
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال: کیس نامبر من 9185. میخوام بدونم اگه کیس نامبر پایینتر باشه چه تاثیری داره؟
کیس نامبر من چطوره؟
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-03 ساعت 16:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-03 ساعت 16:54 توسط Last chance.)
(2012-05-03 ساعت 12:34)miladswat نوشته: من یه پسر 19 ساله هستم که قبول شدم پیش دانشگاهیمو هنوز نگرفتم سربازی هم نرفتم . آیا میتونم گذرنامه بگیرم ؟ اگه میتونم چجوری ؟ و با دیپلم سوم دبیرستان می تونم برم سفارت ؟
تا جایی که من میدونم دیپلم 12 ساله می خوان. یادمه که دو سال پیش تو مهاجر سرا می گفتن یک نفر رو با دیپلم نظام جدید رد کردند.
متاسفم. خدا کنه من اشتباه کنم
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من سه تا سؤال داشتم:
1. اول اینکه به نظر شما برای فرم اکسپایر شده ds-230 چکار کنیم؟ کسی راه حلی پیدا نکرده؟
2. همسر من امسال اسمش دراومده. دیپلم 11 ساله هنرستان (فنی و حرفه ای) بدون پیش دانشگاهی و فوق دیپلم هم فنی و حرفه ای داره. و الان دانشجوی دانشگاه غیر دولتی، غیر انتفاعی ترم 2، مقطع کارشناسی ناپیوسته است. کسی میدونه که آیا مشکلی برامون پیش میاد یا نه؟ با توجه به اینکه همسرم دیپلم 12 ساله نداره و یه جایی نوشته شده بود که:
Vocational degrees that are not considered a basis for further academic study will not be considered equivalent to U.S. high school education.
3. همسرم حساب بانکی قابل توجهی نداره. اما من حساب فعال دارم و یه زمین هم به نام منه. آیا این کفایت میکنه یا این چیزها باید به نام همسرم باشه که متقاضی اصلیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال پسرخاله من هم قبول شده و چند ماهی از سربازیش مونده شماره کیسشم 4 رقمیه به سربازیش آخر امسال تموم میشه به نظرتون مصاحبه ها کی انجام میشه؟ و توی فرم باید چی بنویسه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا سوال منو جواب بدین آقای اسمیت
پسرخاله من هم قبول شده و چند ماهی از سربازیش مونده شماره کیسشم 4 رقمیه به سربازیش آخر امسال تموم میشه به نظرتون مصاحبه ها کی انجام میشه؟ و توی فرم باید چی بنویسه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا آقای اسمیت واسم پرس و جو کنید هر کدوم از دوستان هم میدونه جواب بده لطفا
پسرخاله من هم قبول شده و چند ماهی از سربازیش مونده شماره کیسشم 4 رقمیه به سربازیش آخر امسال تموم میشه به نظرتون مصاحبه ها کی انجام میشه؟ و توی فرم باید چی بنویسه؟