موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
خواهشمند است بنده را در مورد زیر راهنمایی کنید...
با توجه به قدم یک که در وب سایت لاتاری نوشته شرط واجد شرایط شدن از نظر کاری این هست که در منطقه کاری 4 یا 5 با امتیاز بیشتر از 7 باشی، اگه زمینه کاری و تحصیلات بنده در منطقه 3 با کمتر از 7 امتیاز (یعنی با 6 امتیاز) قرار بگیره من مردود هستم؟ و این مورد رو کجا بررسی می کنند؟
چه اقدامات احتمالی جایگیزینی می تونم انجام بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک دیپلم رو هم میخواد؟؟ یا فقط مدرک دانشگاهی کفایت میکنه؟
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-04 ساعت 21:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-04 ساعت 21:51 توسط RunnerNewAge.)
سلام
تو فرمهای سفارت امریکا در انکارا یه قسمت هست که میگه باید یه ادرس تو امریکا بنویسید منکه ندارم چه کنم؟
دوستان مصاحبه تو سفارت به زبان انگلیسیه ؟ باید مسلط باشم ؟ شرایط چه جوریه ؟ ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
2012-05-04 ساعت 22:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-04 ساعت 22:05 توسط afshin4749.)
متاسفانه علیرغم توصیه های من که بعنوان یک برنده قبلی کلی تجربه دارم ، هیچیک از دوستان حاضر نیستند که تاپیکهای سالهای قبل رو مطالعه کنن و اصلاً براشون مهم نبود که 11 موردی که نوشتم چی بود !!!! عزیزان انقدر سوال تکراری نپرسید !!! همه شما تازه کارید و ممکنه همدیگه رو اشتباهاً راهنمایی کنید . بابا بخدا این مهاجرسرا بانک اطلاعات عظیمی از پاسخهایی هستش که همه سوالات شما رو جوابگوست . نمیدونم چرا نمیخواید به خودتون زحمت بدین و اونا رو بخونید . وقت هست !! نگران نباشید . بابا برید بخونید انقدر هم سوال نکنید . اگه بخواید با این فرهنگ به آمریکا بیاید کسی جوابتون رو نخواهد داد . من دوست شما هستم و تجربه دارم !! حرف منو گوش کنید و برید مطالعه کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید . من هم به اتفاق بسیاری از دوستان که اکنون در آمریکا هستیم با همین اطلاعات موفق به دریافت ویزا و در کنار اون گرین کارت شدیم . حالا خود دانید !! ممکنه صد تا مطلب هم بعنوان اعتراض برای من بنویسید ، مهم نیست !! مهم اونه که کسانی که گوش میکنن موفق بشن .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-02 ساعت 19:33)Voroujak نوشته: (2012-05-02 ساعت 19:30)mooj نوشته: سلام
بله فرم مال همون سایت اصلیه ولی تاریخش گذشته.
پس با KCC در میون بزارید ببینید چی میگن، تا الکی برای کیستون مشکلی پیش نیاد
تعداد : 3
کنسولگری: آنکارا یهو شد ایروان
نامه دوم: 26 sep
مصاحبه: oct16 عقب انداختیم 31 Jan
کلیر 12 مارچ
دریافت ویزا: 5 اپریل
مقصد: دالاس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز همون ٨ سال بيمه سابقه كاريه ديگه اون ديپلم هم ترجمه كنيد بذاريد كنارش.
كلا هر چي شما بگي بر مبناي صداقت پذيرفته ميشه زياد نگران نباشيد فقط بايد تو اون سايت و شرايطي كه دارن هماهنگ باشه، من خودم به اين نتيجه رسيدم هرچي كمتر شلوغش كنيد بهتره، يعني اگه تحصيلات ١٢ سال رو دارم بزنم بيكار چون براي كار بايد چك بشم ........
موفق باشيد
since 2012