کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-24 ساعت 01:00)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 00:49)jazirehh نوشته:  دوستان فکر می کنید برای کسی که کار بیزنسی و تجاری کرده باشه و مدرک فوق مدیریت داشته باشه ، کدوم ایالت برای کار و زندگی مناسبتره ؟
من 7 سال کار بازرگانی تجهیزات پزشکی انجام دادم از واردات و مکاتبات با کمپانیها گرفته تا کار فروش تجهیزات و مدیریت ، ولی هیچ اطلاعاتی از اینکه توی کدوم ایالت میشه کار مرتبط با درآمد مناسبتر داشت رو پیدا نکردم هنوز !؟ خیلی دوست داشتم اگه می تونستم توی یکی از این شرکت های بزرگ سازنده تجهیزات پزشکی یه شغل بیزنسی با درآمد خوب پیدا کنم و کار کنم !

من واژه بیزینس رو میشنوم یاد شهر رویایی نیویورک و برج های دوقلوی World Trade Center می افتم. و البته کابوس هزینه های سرسام آورش هم بعد از اون به خاطر میاد.

به به ...
نیویورک که واقعاً شهر رویاهاست برای کسی که بیزنس می کنه !
ولی به قول شما هزینه ها رو چه کنیم ؟!
البته توی جدول امیر مهاجر عزیز میزان درآمدهای نیویورکی ها بالاتر از برخی ایالت های دیگه بود، یعنی از نظر من هزینه ها با درآمدها به یه نوعی همخونی داشت؟
از نظر شما اینطور نیست ؟

(2012-12-24 ساعت 09:13)سلی نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی هست که در رشته الکترونیک یا قدرت یا اتوماسیون صنعتی مشغول به کار باشه.من هنوز نتونستم جایی برای محل زندگی انتخاب کنم و در درجه اول ترجیح میدم جایی رو انتخاب کنم که از نظر کار مشکل نداشته باشم میشه منو راهنمایی کنید؟

ایکاش می شد امسال یه تاپیکی رو باز کرد که در خصوص مشاغل و کارها و حرفه های مختلف توی امریکا با هم تبادل نظر می کردیم ...
من هم خیلی دوست دارم بدونم برای مهندس های مختلف ، یا مدیر ها کدوم ابالت ها مناسب تر هستند ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: bayat_r ، امیر مهاجر ، enchantress_boy ، farshadsh
(2012-12-24 ساعت 09:13)سلی نوشته:  میخواستم بدونم کسی هست که در رشته الکترونیک یا قدرت یا اتوماسیون صنعتی مشغول به کار باشه.من هنوز نتونستم جایی برای محل زندگی انتخاب کنم و در درجه اول ترجیح میدم جایی رو انتخاب کنم که از نظر کار مشکل نداشته باشم میشه منو راهنمایی کنید؟
شاید اینجا بپرسی بهتر باشه.
تشکر کنندگان: bayat_r ، jazirehh ، امیر مهاجر ، sayeh_m ، سلی ، enchantress_boy ، farshadsh ، lilac ، roeentan
(2012-12-23 ساعت 11:51)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 10:22)jazirehh نوشته:  ... ولی فکر کنید اگر روز مصاحبه فرمهای جدید و کامل رو همراه خودم داشته باشم بهتر نیست ؟
اصلاً به ما اجازه می دن که فرمهای اصلاح شده تحویلشون بدیم ؟
- گفتم که بستگی به بزرگی اشتباه و میزان خونسردیتون داره. اگر اشتباه تایپی کوچولو و یا چند روز جا به جایی در تاریخ دارین و آدم خونسردی هستین بی خیالش شین و همون روز مصاحبه درستشون کنین. اگر اشتباهتون به نظر خودتون بزرگ هستند و آدم حساس و جوشی هستین اول ایمیل بزنین به KCC و جریان رو بهشون بگین اگر گفتن فرم های آپدیت رو بفرستین این کار رو انجام بدین. بعد هم متن پاسخ KCC رو پرینت بگیرین و با خودتون ببرین.
- تا قبل از قسم خوردن باید به همه ی اشتباهات و گناهانتون اعتراف کنیدTongue. این گناهان رو شوخی کردمWink. سفارت آنکارا اصلاً یه مرحله اضافه کرده برای تصییح اشکالات فرم ها. ابوظبی و ایروان رو نمی دونم راستش ولی اگرم نداشته باشن به شما فرصت کافی می دن که همه چی رو درست کنید.
فکر کردین چه خبره؟ خدای نکرده دزد که نگرفتن. فکر کردین پلیس SWAT شون منتظره که پاتون بذارین اونجا از در و پنجره و روی سقف با این طناب هایی که از همه جا آویزون میشن بریزن رو کله تون؟؟Big Grin. نه داداش من. کل جریان مصاحبه شاید به 3 دقیقه هم نرسه. یه سلام و احوالپرسی بعد هم دو تا سئوال تکراری من باب خالی نبودن عریضه. منتهی اسم Interview که گذاشتن رو این مرحله همه فکر می کنن مثل مصاحبه های شغلی یا تحصیلی رایج در ایران 10-15 نفر میشینن دور تا دور میز و مثل ن.ک.ی.ر و منکر سئوالات مختلف و تخصصی می پرسن ازتBig Grin. به قول نمی دونم کی:
" گرچه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است". دل قوی دارین که من تا آخرش باهاتونم. اصلاً اگر بخوام ولتون کنم نمی تونم. پای خودم این وسط گیرهBig Grin.
اینارو گفتم که استرس بیش از حد معمول نداشته باشین. من یکی رو می شناسم که پرونده ی پاک و سر راستی داشت ولی موقع مصاحبه اینقدر استرس داشت که آفیسر بهش شک کرده بود و برگه آبی داد دستش. شاید اگه تو اون 2 دقیقه با آرامش بیشتری رفتار می کرد یک ضرب گرفته بود. شاید.

با سلام و تشکر از شما از آنجاییکه من در ارمنستان مصاحبه داشتم فردی که مدارک را مرتب میکنه همان جا از خود فرد در مورد اطلاعات داده شده پرسش و آنها را اصلاح میکنه.لذا چنانچه همانگونه که شما گفتید افرادی که اشتباهاتی در پر کردن فرمها داشته و آن را با kcc درمیان گذاشته اند نباید جای نگرانی داشته باشند.چون این دلشوره ها کمکی به آنها نخواهد کرد مهم اینه که زمان مصاحبه به آفیسر بفهمانید که اشتباه از عمد نبوده و قصد دروغ گویی و کلک زدن نداشتید.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، lilac ، nooshshahnar ، roeentan ، jazirehh ، Saeedv13
(2012-12-24 ساعت 09:17)jazirehh نوشته:  به به ...
البته توی جدول امیر مهاجر عزیز میزان درآمدهای نیویورکی ها بالاتر از برخی ایالت های دیگه بود، یعنی از نظر من هزینه ها با درآمدها به یه نوعی همخونی داشت؟
از نظر شما اینطور نیست ؟

بله دقیقاً همینطوره. درامدها و حقوق های شهر نیویورک از جاهای دیگه بالاتره و متناسب با هزینه هاشه، ولی مشکل برای شروع زندگی در اونجاس که باید یه مدت از جیب خورد و دنبال کار گشت و این از جیب خوردن 2 یا 3 برابر هزینه های یک ایالت مثل تگزاسه.
ولی اگه کسی اونجا کار داشته باشه، به نظر من بهشت امریکاس.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، امیر مهاجر ، farshadsh ، lilac ، roeentan ، Saeedv13
دوستان عزیزم،
وقت مصاحبمون مشخص شده (هفته سوم بهمن)
الانم در حال آماده کردن مدارکمون هستیم.چون محل مصاحبمون آنکاراست باید یه سری از ترجمه ها رو بفرستیم.سوالم اینه که :

1-آیا باید از هر مدرک دو سری ترجمه کنیم ، یه سری رو ببریم و یه سری رو زودتر بفرستیم؟
2-کپی ترجمه رو زودتر بفرستیم و اصلشو با خودمون ببریم.
3-اصل ترجمه رو بفرستیم و زمانی که میریم فقط اصل مدارک باهامون باشه؟

مرسی از راهنماییتون
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-18 ساعت 11:33)miladswat نوشته:  سلام من یه مشکلی‌ برام پیش اومده من فرممو که پست کردم یه مشکلی‌ داخلشون بود که مجبور شدم دوباره واسشون ایمیل کنم وقتی‌ واسشون ایمیل کردم یه ایمیل بهم دادن مبنی بر اینکه ما مدارک جدید شمارو وارد پرونده کردیم ولی‌ من اون ایمیل گم کردم می‌خواستم ببینم که مشکلی‌ داره یا من حتما باید اون ایمیل داشته باشم .

نه دوست عزیز حتی اگر اونا مدارک سری دوم شما رو جایگزین نکرده باشن (که البته بعید میدونم, چون ما هم دقیقا همین مساله رو داشتیم و روز مصاحبه دیدیم هر دو سری مدارک دستشونه فقط بهشون گفتیم سری دوم رو کلا جایگزین سری اول بکنن), شما اونجا این فرصت رو قبل از ملاقات آفیسر دارید که فرمهای اصلاح شده رو ارائه بدین یا تو همون فرمهای اول موارد ایراد دار رو اصلاح کنید. میتونین محض احتیاط دوباره یک سری فرم با اصلاحات تهیه کنید و همراه ببرید.
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، farshadsh ، lilac
(2012-12-24 ساعت 14:43)sahar-k نوشته:  دوستان عزیزم،
وقت مصاحبمون مشخص شده (هفته سوم بهمن)
الانم در حال آماده کردن مدارکمون هستیم.چون محل مصاحبمون آنکاراست باید یه سری از ترجمه ها رو بفرستیم.سوالم اینه که :

1-آیا باید از هر مدرک دو سری ترجمه کنیم ، یه سری رو ببریم و یه سری رو زودتر بفرستیم؟
2-کپی ترجمه رو زودتر بفرستیم و اصلشو با خودمون ببریم.
3-اصل ترجمه رو بفرستیم و زمانی که میریم فقط اصل مدارک باهامون باشه؟

مرسی از راهنماییتون

1-بله این بهترین کاره.
2-خیر اصل ترجمه رو باید بفرستید و یک نسخه دیگه از اصل ترجمه رو جهت محکم کاری همراه با اصل مدارک روز مصاحبه به سفارت میبرید.
3- خیر،
شما 3 تاس سوالت یا یک سوال 3 گزینه ای هستش ؟؟؟
گزینه اول درسته.
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، lilac ، nimo80 ، sahar-k
(2012-12-24 ساعت 13:30)enchantress_boy نوشته:  
از نظر شما اینطور نیست ؟

بله دقیقاً همینطوره. درامدها و حقوق های شهر نیویورک از جاهای دیگه بالاتره و متناسب با هزینه هاشه، ولی مشکل برای شروع زندگی در اونجاس که باید یه مدت از جیب خورد و دنبال کار گشت و این از جیب خوردن 2 یا 3 برابر هزینه های یک ایالت مثل تگزاسه.
ولی اگه کسی اونجا کار داشته باشه، به نظر من بهشت آمریکاس.

یکی از دوستانم که بزرگ شده امریکاست و اغلب ایالتهای امریکا را دیده، می گفت که نیویورک شهر سیاه پوست هاست. البته منظورم بحث نژادی نیست ولی فکر می کنم برای بعضی مهم هست که اکثریت مردم یک شهر چطوری هستند.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: گل نهال
Gسلام یه سوال دارم واقعا ممنون میشم اگه زود بم بگید, من CSC apointment با تلفن گرفتم ولی کد رهگیری بهم نداد, درسته؟ البته email واسم نیومد که فرمها apdate شده باشه, چون قانونش این هست که باید ایمیل بیاد اول, درست؟
تشکر کنندگان:
از نظر شما اینطور نیست ؟

من فکر می کنم واژه رویای امریکائی از شهر نیویورک شکل گرفته ، واقعاً بهشتِ ... ولی از اونطرف دقیقاً حرف شما هم درسته ...
از نظر شما اگر یه جائی دور و بر نیویورک بتونیم بریم تا از نظر کاری موقعیت مناسبی پیدا کنیم ، بعد بریم نیویورک خوب هست ؟ (ولی مسئله اینجاست که برای ابتدا کجا بریم ؟! )
تگزاس هم که خیلی خوبه، ظاهراً برای مهندسانی که مرتبط با نفت و گاز هستن از نظر شغلی بد نیست ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال
(2012-12-24 ساعت 16:29)jazirehh نوشته:  
از نظر شما اینطور نیست ؟

من فکر می کنم واژه رویای آمریکائی از شهر نیویورک شکل گرفته ، واقعاً بهشتِ ... ولی از اونطرف دقیقاً حرف شما هم درسته ...
از نظر شما اگر یه جائی دور و بر نیویورک بتونیم بریم تا از نظر کاری موقعیت مناسبی پیدا کنیم ، بعد بریم نیویورک خوب هست ؟ (ولی مسئله اینجاست که برای ابتدا کجا بریم ؟! )
تگزاس هم که خیلی خوبه، ظاهراً برای مهندسانی که مرتبط با نفت و گاز هستن از نظر شغلی بد نیست ...
دوستان
در مورد این چیزایی که نوشتین یک عالمه تاپیک هست Wink بذارین اینجا فقط سوالات تکراری پرسیده بشه Big GrinBig GrinTongue
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ramin_red ، amir82 ، امیر مهاجر ، lilac ، roeentan ، mgolchin13 ، Saeedv13
(2012-12-24 ساعت 17:27)delbar نوشته:  تورو خدا یکی جواب منو بده, CSC اصن مربوط به چیه؟ منبع متبر داره؟ : ((
دوست عزیز تاپیک زیر را بخوانید
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، enchantress_boy ، nimo80 ، lilac
(2012-12-24 ساعت 17:54)AMIR2852 نوشته:  من مادرم برنده شده و مصاحبه اش در آنکارا و اواخر دیماه هستش چند سوال دارم :
1- با توجه به اینکه واکسن هاشو در انستیتو پاستور زده و کارتش هم تکمیله باز هم باید توسط دکتر اونگان ویزیت بشه ؟ اگر اینجوره چند روز قبل باید آنکارا باشه ؟ و روش ملاقات با دکتر اونگان چیه ؟
2- سند ملکی که مال مادرم هست یک مشکل ثبتی داره که تا یک هفته دیگه حل می شه . برای اینکه زمان رو از دست ندیم ، اشکالی نداره اگر فعلا" مدارک دیگه رو پست کنیم به سفارت در آنکارا و موقع مصاحبه ترجمه سند رو با خود ببریم ؟
3- آدرس پستی سفارت دقیقا" چیه ؟
ممنون میشم اگه پاسخ واضحتون رو بشنوم .

1- از سایت دکتر اونگان با ایشون مکاتبه میکنید و با توجه به وقت مصاحبتون بهتون وقت ویزیت دکتر رو میده. برای بزرگسال 2 روز قبل از زمان مصاحبه بهترین زمان برای گرفتن وقت دکتره.
2-نه ، مشکلی بوجود نمیاد.
3- آدرس سفارت .... از تاپیک 118 مهاجرسرا پیدا کنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: AMIR2852 ، shimoda ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، lilac ، roeentan ، amir82 ، Saeedv13
سلام دوستان! من در تاپیک آمار ویزاهای صادر شده برای برندگان لاتاری دیدم که کل ویزاهای صادر شده بین ساله ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ زیر ۵۰ هزار ویزا هست! یعنی‌ از ۱۰۰ هزار نفر که اسمشون به عنوانه برنده در اومده، تعداد افرادی که به سفارتخانه‌های آمریکا مراجعه کردن زیر ۵۰ هزار نفر هست؟ آیا امکان داره که امسال هم زیر ۵۰ هزار نفر به سفارت خانه‌های آمریکا مرجع کنن؟ این قضیه میتونه برای افرادی که کیس نامبر بالا دارند امیدوار کننده باشه!
http://mohajersara.com/thread-108.html
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال
سلام به همه دوستان .
میشه بفرمایین منظور از نامه دوم چیه ؟
ما فقط یک اطلاعیه قبولی در سایت داشتیم و بعد همون اطلاعیه تبدیل شد به نامه ای با مضمون تاریخ مصاحبه . آیا منظور از نامه دوم همین است؟
ممنون
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان