(2012-12-24 ساعت 01:00)enchantress_boy نوشته:(2012-12-24 ساعت 00:49)jazirehh نوشته: دوستان فکر می کنید برای کسی که کار بیزنسی و تجاری کرده باشه و مدرک فوق مدیریت داشته باشه ، کدوم ایالت برای کار و زندگی مناسبتره ؟
من 7 سال کار بازرگانی تجهیزات پزشکی انجام دادم از واردات و مکاتبات با کمپانیها گرفته تا کار فروش تجهیزات و مدیریت ، ولی هیچ اطلاعاتی از اینکه توی کدوم ایالت میشه کار مرتبط با درآمد مناسبتر داشت رو پیدا نکردم هنوز !؟ خیلی دوست داشتم اگه می تونستم توی یکی از این شرکت های بزرگ سازنده تجهیزات پزشکی یه شغل بیزنسی با درآمد خوب پیدا کنم و کار کنم !
من واژه بیزینس رو میشنوم یاد شهر رویایی نیویورک و برج های دوقلوی World Trade Center می افتم. و البته کابوس هزینه های سرسام آورش هم بعد از اون به خاطر میاد.
به به ...
نیویورک که واقعاً شهر رویاهاست برای کسی که بیزنس می کنه !
ولی به قول شما هزینه ها رو چه کنیم ؟!
البته توی جدول امیر مهاجر عزیز میزان درآمدهای نیویورکی ها بالاتر از برخی ایالت های دیگه بود، یعنی از نظر من هزینه ها با درآمدها به یه نوعی همخونی داشت؟
از نظر شما اینطور نیست ؟
(2012-12-24 ساعت 09:13)سلی نوشته: سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی هست که در رشته الکترونیک یا قدرت یا اتوماسیون صنعتی مشغول به کار باشه.من هنوز نتونستم جایی برای محل زندگی انتخاب کنم و در درجه اول ترجیح میدم جایی رو انتخاب کنم که از نظر کار مشکل نداشته باشم میشه منو راهنمایی کنید؟
ایکاش می شد امسال یه تاپیکی رو باز کرد که در خصوص مشاغل و کارها و حرفه های مختلف توی امریکا با هم تبادل نظر می کردیم ...
من هم خیلی دوست دارم بدونم برای مهندس های مختلف ، یا مدیر ها کدوم ابالت ها مناسب تر هستند ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪