کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-23 ساعت 22:34)alirezass نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 22:32)sayeh_m نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 22:28)alirezass نوشته:  باسلام
مربوط به ثبت در CSC
1-ویزای مهاجرتی - حمایت مالی از سوی خانواده، از طریق استخدام، لاتاری گوناگونی - ثبت نام برای ارسال با پیک
2-وقت ملاقات مهاجرتی تعیین شده از سوی KCC - لاتاری گوناگونی - تعیین قرار ملاقات جدید
فوری تو رو به خدا
کدام را باید انتخاب کنم؟
http://mohajersara.com/thread-5845.html در این تاپیک

میدونم ولی یه ساعتی هست که جواب نمیدن شما اگر این کار رو کردید خوب راهنمایی کنید
تمام تجربیات فعلا" توی اون تاپیکه . منم این کارو نکردم . هر کی هر چی میدونسته اونجا نوشته .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، enchantress_boy ، Saeedv13 ، farshadsh
(2012-12-23 ساعت 22:36)enchantress_boy نوشته:  [quote='الا' pid='254105' dateline='1356285229']
اگه زبانم خوب بود که کمک نمی خواستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

منم جواب سوال شما رو دادم. اگه در مورد مدارکی که باید بفرستید هم مشکل دارید فایل رو باز کنید و 14 مورد رو بخونید (فقط تیترشو) اگه هر کدوم رو متوجه نشدید بگید اینجا ترجمه میکنم براتون.
[/quot
سوالم اینه که صفحه ی آخر رو هم باید پر کنیم بفرستیم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-23 ساعت 22:41)الا نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 22:36)enchantress_boy نوشته:  [quote='الا' pid='254105' dateline='1356285229']
اگه زبانم خوب بود که کمک نمی خواستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

منم جواب سوال شما رو دادم. اگه در مورد مدارکی که باید بفرستید هم مشکل دارید فایل رو باز کنید و 14 مورد رو بخونید (فقط تیترشو) اگه هر کدوم رو متوجه نشدید بگید اینجا ترجمه میکنم براتون.
[/quot
سوالم اینه که صفحه ی آخر رو هم باید پر کنیم بفرستیم؟

بله
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farshadsh
سلام دوستان
من تاریخ مصاحبم مشخص شده میشه تاریخ رو تغییر داد و هر موقعه که خواستیم بذاریم واصلا شدنی هست .
اگر شدنی هست باید چه کار کرد. تشکر
دوستان فکر می کنید برای کسی که کار بیزنسی و تجاری کرده باشه و مدرک فوق مدیریت داشته باشه ، کدوم ایالت برای کار و زندگی مناسبتره ؟
من 7 سال کار بازرگانی تجهیزات پزشکی انجام دادم از واردات و مکاتبات با کمپانیها گرفته تا کار فروش تجهیزات و مدیریت ، ولی هیچ اطلاعاتی از اینکه توی کدوم ایالت میشه کار مرتبط با درآمد مناسبتر داشت رو پیدا نکردم هنوز !؟ خیلی دوست داشتم اگه می تونستم توی یکی از این شرکت های بزرگ سازنده تجهیزات پزشکی یه شغل بیزنسی با درآمد خوب پیدا کنم و کار کنم !
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2012-12-24 ساعت 00:09)m.khan نوشته:  سلام دوستان
من تاریخ مصاحبم مشخص شده میشه تاریخ رو تغییر داد و هر موقعه که خواستیم بذاریم واصلا شدنی هست .

بله میشه، باید با سفارت مکاتبه کنید و دلیل موجه برای تغییر تاریخو بگید. احتمال زیاد با کنسل کردن تاریخ مصاحبه شما موافقت بشه ولی تضمینی وجود نخواهد داشت که شما در تاریخ مد نظرتون مصاحبه بشید.
برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، farshadsh ، roeentan ، m.khan
(2012-12-24 ساعت 00:09)m.khan نوشته:  سلام دوستان

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﯾﺴﮏ ﺩﺍﺭﻩ ... ﺍﮔﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺧﺎﺻﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯼ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺟﺪﯾﺪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﻧﻪ ﺷﻤﺎ .... ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺪﯾﻦ .... ﺣﺘﻤﺎ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﻭ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ . ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، farshadsh ، m.khan ، 3pideh
(2012-12-24 ساعت 00:49)jazirehh نوشته:  دوستان فکر می کنید برای کسی که کار بیزنسی و تجاری کرده باشه و مدرک فوق مدیریت داشته باشه ، کدوم ایالت برای کار و زندگی مناسبتره ؟
من 7 سال کار بازرگانی تجهیزات پزشکی انجام دادم از واردات و مکاتبات با کمپانیها گرفته تا کار فروش تجهیزات و مدیریت ، ولی هیچ اطلاعاتی از اینکه توی کدوم ایالت میشه کار مرتبط با درآمد مناسبتر داشت رو پیدا نکردم هنوز !؟ خیلی دوست داشتم اگه می تونستم توی یکی از این شرکت های بزرگ سازنده تجهیزات پزشکی یه شغل بیزنسی با درآمد خوب پیدا کنم و کار کنم !

راستی من یادم رفت از امیر مهاجر عزیز و مقایسه نامه کم نظیرش در مورد ایالت ها تشکر کنم ...
مرسی امیر جان ، جدولت فوق العادست ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، el333 ، گل نهال ، امیر مهاجر ، farshadsh ، bayat_r
(2012-12-24 ساعت 00:49)jazirehh نوشته:  دوستان فکر می کنید برای کسی که کار بیزنسی و تجاری کرده باشه و مدرک فوق مدیریت داشته باشه ، کدوم ایالت برای کار و زندگی مناسبتره ؟

من واژه بیزینس رو میشنوم یاد شهر رویایی نیویورک و برج های دوقلوی World Trade Center می افتم. و البته کابوس هزینه های سرسام آورش هم بعد از اون به خاطر میاد.
سفرنامه
تشکر کنندگان: el333 ، Saeedv13 ، گل نهال ، امیر مهاجر ، farshadsh ، jazirehh ، roeentan
(2012-12-23 ساعت 22:24)mehdididam نوشته:  سلام عمو سعید حرفهای شما کاملا متین آما . . . یکی دو ساله اوضاع kcc هم ای بگی نگی به هم ریخته ، پارسال که کلا" قرعه کشی تجدید شد ، امسال که با دیر اعلام کردن اسامی و و و یک استرس ناخود آگاهی رو به بچه دادن و دائم هم با عقب افتادن برنامه ها این استرس تشدید میشه !!! از طرفی وضعیت دلار و اقتصاد و . . . همه و همه روی هم چی میشه ؟؟؟ بالاخره از قدیم گفتن سنگ اول . . . یه کمی هم به برو بچ حق بدین ، جان شما فشار زیاد از حده بخدا . با تشکر
سلام به روی ماهت
منم نگفتم اوضاع KCC توپه توپه، یا پارسال قرعه کشی تجدید نشد یا ... مهدی جان. گفتم تا این تاریخ سابقه نداشته از ایران برنده اعلام بشه و کارنت نشه یا مصاحبه نره. اون وضعیت اقتصادی هم که تقصیر KCC نیست جانم. اشکال از جای دیگه است عزیزمWink. ولی در نهایت حق با شماست که همه تحت فشارن. کلام آخر این که با نفوس بد زدن چیزی نصیبمون نمیشه جز یک جو مملو از نا امیدی و اضطراب. پاینده باشید و امیدوار....
سلام خدمات دوستانم. آدرس سفارت ترکیه که باید مدارکو 15 روز قبل بفرستیم چیه؟ ممنون میشم اگه زود بم بگید چون باید مدارکو فردا بفرستم
سلام دوستان.میدونم سوالم تکراریه ولی هرچی میگردم تو تاپیکها پیدا نمیکنم.میخواستم ببینم چه مدارکی رو باید برای سفارت آنکارا بفرستم؟ممنون میشم جواب بدید.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2012-12-24 ساعت 02:24)delbar نوشته:  سلام خدمات دوستانم. آدرس سفارت ترکیه که باید مدارکو 15 روز قبل بفرستیم چیه؟ ممنون میشم اگه زود بم بگید چون باید مدارکو فردا بفرستم
دلبر
آدرسش هست:
110 Ataturk Blvd. Kavaklidere, Ankara 06100 Turkey
یه لطفی به خودت بکن. برو به این این آدرس. راهنمای آپدیت شده ویزای گوناگونی رو رو کامپیوترت ذخیره کن و همشو تا آخر بخون. آدرس سفارت صفحه ی اول خط ششم هست. صقحه اولش مخصوصاً مهمه چون به تازگی آپدیت شده. موفق باشی.
(2012-12-24 ساعت 02:26)noura نوشته:  سلام دوستان.میدونم سوالم تکراریه ولی هرچی میگردم تو تاپیکها پیدا نمیکنم.میخواستم ببینم چه مدارکی رو باید برای سفارت آنکارا بفرستم؟ممنون میشم جواب بدید.
نورا
شما هم جواب سئوالتو خیلی کامل و دقیق تو فایل بالا پیدا می کنی. اگر جایی در ترجمه اش ابهامی بود سئوال کنین تا همه بهتون کمک کنن. ممنون.
(2012-12-24 ساعت 02:26)noura نوشته:  سلام دوستان.میدونم سوالم تکراریه ولی هرچی میگردم تو تاپیکها پیدا نمیکنم.میخواستم ببینم چه مدارکی رو باید برای سفارت آنکارا بفرستم؟ممنون میشم جواب بدید.
ميرين تو سايت سفارت انكارا و اونجا در بخش ويزا و قسمت فرم ، مدارك لازم رو پيدا ميكنيد . Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، el333 ، noura ، enchantress_boy ، farshadsh ، امیر مهاجر
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی هست که در رشته الکترونیک یا قدرت یا اتوماسیون صنعتی مشغول به کار باشه.من هنوز نتونستم جایی برای محل زندگی انتخاب کنم و در درجه اول ترجیح میدم جایی رو انتخاب کنم که از نظر کار مشکل نداشته باشم میشه منو راهنمایی کنید؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان: jazirehh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان