کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان
اگر کسی از آمریکا بلیط برامون تهیه کنه و بفرسته بنظرتون گرونتر در میاد یا ارزونتر ؟
ممنون
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا :Big Grin مقصد: نیوهمپشایر
تشکر کنندگان: Tomas ، asal1907 ، r_ent ، farshadsh
(2012-12-26 ساعت 13:52)Ehsan1358 نوشته:  سلام من كيس نامبرم 14 رقمي است نمي تونم نامه ىومم رو ببينم بايى 16 رقمي باشه كسي هست كمك كنه؟

دوست عزیز با کیس نامبر نباید چک کنید. باید با کانفرمیشین نامبر چک کنید.
همونی که بعد از ثبت نام داشتید. همونی که باهاش نتیجه لاتاری رو چک کردید در حالیکه هنوز کیس نامبر نداشتید.
تشکر کنندگان: asal1907 ، abas_kashan ، Ehsan1358 ، r_ent ، bardia9 ، Saeedv13 ، lilac ، kiasina ، ramin_red ، farshadsh ، bayat_r
(2012-12-26 ساعت 12:57)honestly2002 نوشته:  سلام دوستان
اگر کسی از آمریکا بلیط برامون تهیه کنه و بفرسته بنظرتون گرونتر در میاد یا ارزونتر ؟
ممنون

دوست عزیز... اگه بلیط دو طرفه میخوای تا جایی که میدونم باید محل صدور بلیط مبدا یعنی از ایران باشه .....! گویا ایرلاین ها اجازه صدور بلیط را از غیر از مبدا برداشتن..... بهتره از آژانس ها یا دفاتر ایرلاین هم سوال کنی.
موفق باشید.
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh
ممنون

گرونتر دیگه!
چون از اینجا که بخرین نرخش حدود 2460 تومن هستش اما اگر براتون از اون طرف بخرن و بخواین به دل.ار بهشون پول بدین بابت هر د.لا.ر به نرخ روز حدود 3400 تومن پرداخت کنید!!!!

(2012-12-26 ساعت 14:16)Ehsan1358 نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 14:01)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 13:52)Ehsan1358 نوشته:  سلام من كيس نامبرم 14 رقمي است نمي تونم نامه ىومم رو ببينم بايى 16 رقمي باشه كسي هست كمك كنه؟

دوست عزیز با کیس نامبر نباید چک کنید. باید با کانفرمیشین نامبر چک کنید.
....
کسی هست جواب بده ؟ یه سوال داشتم . ما چطوری پولهامونو می تونیم با خودمون ببریم آنکارا و یا آمریکا؟ چند دلار می تونیم دستی با خودمون ببریم؟ ATM چطور می تونیم بگیریم که نتونن ازمون بدزدند؟ case 8700
مزاحم شدم
من کارت پایان خدمت باکسری بسیجی 6 ماهه دارم.
المثنی بگیرم روش (روی کارت) دوباره کسری ننوشته؟

سوال مربوط به پول، بارها تکرار شده، لطفا از گزینه جستجو استفاده کنین و بخونید
سوال کارت پایان خدمتتون هم که به من ربطی نداره!!! (من کارت ندارم!بسیجی هم نبودم!)
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bardia9 ، escutcheon ، lilac ، bayat_r ، roeentan ، farshadsh
(2012-12-26 ساعت 14:18)r_ent نوشته:  
ممنون

گرونتر دیگه!
چون از اینجا که بخرین نرخش حدود 2460 تومن هستش اما اگر براتون از اون طرف بخرن و بخواین به دل.ار بهشون پول بدین بابت هر د.لا.ر به نرخ روز حدود 3400 تومن پرداخت کنید!!!!
مطمئن هستید چون نرخ بلیط با دلار آزاد حساب میشه و ارز دولتی شامل نمیشه
تشکر کنندگان: honestly2002 ، farshadsh
نرخ بلیط با ارز مبادلاتی محاسبه میشه
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2012-12-26 ساعت 11:18)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 09:33)seperelia نوشته:  ... واقعیتش مدرک پیش دانشگاهیمون رو ما از دانشگاه محل تحصیل موقع فارغالتحصیلی پس نگرفتیم، میخواستم ببینم چقدر مهمه اصلاً از کسی که لیسانس داره می خوان مدرک پیش دانشگاهی رو ارایه کنه؟
(2012-12-26 ساعت 09:59)victorygo نوشته:  دوستان عزیز من می خوام مدارکم رو پست کنم به سفارت، مدرک تحصیلی ام هم لیسانس هستش. باید علاوه بر لیسانس دیپلم ام رو بفرستم یا پیش دانشگاهی؟ ممنون از پاسختون
(2012-12-26 ساعت 10:04)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه دوستان
من امروز باید مدارکم رو به آنکارا پست کنم . میشه یکی از عزیزان بگه دقیقا چیارو باید بفرستم ؟
ضمنا" تی ان تی مناسبه برای ارسال ؟
ممنون از لطفتون.
(2012-12-26 ساعت 10:12)AsemanAbee نوشته:  قابل توجه seperelia و victorygo
و بقیه دوستان عزیز که در مورد اخرین مدرک سوال دارند
من کلیه مدارک دیپلم و کاردانی و کارشناسی هم خودم (برنده اصلی) و هم همسرم را ترجمه کردم و فرستادم البته بدون ریز نمرات
اونجا هم که رفتم فقط اصل اخرین مدرک منو خواست و دیگر هیچ....
اگر میبینید که تاکید میشه همراهتون داشته باشید به دلبل اینه که اونجا بخاطر نداشتن یکی از این مدارک ، نقص مدرک نخورید... بنابراین بهتره که همه رو ترجمه کنید و همراه داشته باشید.
البته هر کیس متفاوته و تجربه من این بود.
موفق باشید.
@همگی
خیلی خوبه که شما سئوالاتتون رو هر چند تکراری اینجا مطرح می کنید و همیشه هم یه عده پیدا میشن که بهتون کمک کنن. ولی در جریان باشید که همیشه بهترین و معتبرترین منبع برای کسب اخبار وبسایت سازمان مربوطه است. من اگه جای شما باشم همه ی لینک های وبسایت سفارتی که می خوام برم رو می خوندم. اطمینان داشته باشین که هیچ موردی خارج از مواردی که در وبسایت سفارت هست ازتون نمی خوان. اگرم به قول دوستمون "آسمان آبی" بعضی ها مدارک اضافه ترجمه می کنن و می برن با خودشون (نه این که پست کنن) فقط جنبه ی احتیاطی داره. خواهش می کنم از دوستان که حتماً فایل pdf راهنمای متقاضیان ویزای گوناگونی رو از اینجا دانلود کنن و کامل مطالعه کنند. اگر به این فایل مراجعه کنید در صفحه دوم بند 3 نوشته:
DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required.
آخرین مدرک تحصیلی فرد برنده. دیپلم برنده و مدارک تحصیلی سایر افراد کیس رو هم ترجمه کنید ولی با مدارک اصلی پستشون نکنین. فقط اگه روز مصاحبه خودشون ازتون درخواست کردن بهشون تحویل بدین. بازم برای بار ... ام: نه مدرک اضافی پست کنین و نه توضیح اضافی بدین موقع مصاحبه.

سلام - من در حال آماده کردن مدارک برای ارسال به آنکارا هستم. در صفحه آخر راهنمای متقاضیان ویزای گوناگونی که لینک آن را گذاشته اید فرم CONTACT INFORMATION SHEET است که ذکر شده Please complete this form and forward it along with your documents.
Please do not leave any fields blank including U.S. Address با توجه به اینکه بنده هنوز آدرسی در یو اس ندارم و اینکه تاکید شده که حتی قسمت آدرس یو اس را خالی نگذارید بنظر شما چکار باید کرد؟
(2012-12-26 ساعت 14:16)Ehsan1358 نوشته:  [quote='امیر مهاجر' pid='255075' dateline='1356514283']
[quote='Ehsan1358' pid='255071' dateline='1356513722']
کسی هست جواب بده ؟ یه سوال داشتم . ما چطوری پولهامونو می تونیم با خودمون ببریم آنکارا و یا آمریکا؟ چند دلار می تونیم دستی با خودمون ببریم؟ ATM چطور می تونیم بگیریم که نتونن ازمون بدزدند؟ case 8700

مگه شما قبلاً نگفتي كيس نامبرت ٩٧٠٠ هست؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستان.من کمتر از یک ماه دیگه مصاحبه دارم ولی هنوز سفارت آنکارا ایمیلی مبنی بر ارسال مدارک برام نفرستاده.سوالم اینه که الان باید مدارکمو پست کنم یا وایسم ایمیل بیاد.عکس ها رو هم باید الان بفرستم یا با خودم ببرم؟ممنون.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: پدی ، farshadsh
من امروز باید مدارکم رو به آنکارا پست کنم . میشه یکی از عزیزان بگه دقیقا چیارو باید بفرستم ؟
ممنون از لطفتون.

تا جایی که من میدونم و پرسیدم تی ان تی به سفارت امریکا در هیچ کشوری چیزی پست نمی کنه از پست آرامکس می تونید استفاده کنید
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh
سلام دوستان
من اگر بخواهم برای تغییر تاریخ مصاحبه با سفارت مکاتبه کنم باید از چه طریقی این کار رو انجام بدم که زودتر به نتیجه برسم چون وقتی ندارم.تشکر
(2012-12-26 ساعت 22:39)niko نوشته:  
ممنون از لطفتون.

تا جایی که من میدونم و پرسیدم تی ان تی به سفارت آمریکا در هیچ کشوری چیزی پست نمی کنه از پست آرامکس می تونید استفاده کنید

سلام من با tnt festadam. كي گفته
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
[/quote]
[/quote]
چطور با تی ان تی تونستین به سفارت چیزی بفرستین؟!!!دفعۀ اولی که میخواستم مدارکمو پست کنم زنگ زدم بهشون اونا هم گفتن به آنجا هیچ چیزی پست نمیکنند!!!!!!
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: sayeh_m ، farshadsh ، Tomas
(2012-12-26 ساعت 23:56)yashim نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 22:39)niko نوشته:  
ممنون از لطفتون.

تا جایی که من میدونم و پرسیدم تی ان تی به سفارت آمریکا در هیچ کشوری چیزی پست نمی کنه از پست آرامکس می تونید استفاده کنید

سلام یاشیم جان.شما عکس 5در5هم پست کردی؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
با سلام
من به دلایل نتونستم حسابم رو برای روز مصاحبه (11 فوریه تاریخ مصاحبه در آنکارا) پر کنم تا بتونم تمکنی بگیرم که نزدیک تاریخ مصاحبه باشه حالا سوال من اینه
1. من در تاریخ 24/9/2012 تمکن گرفتم 40 میلیون میخوام بدونم میتونم این رو با یه سند کامل خونه ببرم زیاد به تاریخ مصاحبه دور نیست(11 فوریه تاریخ مصاحبه در آنکارا) چه کنم؟
2. در مورد حساب ارزی در ایران اگر کسی توصیه ای داره بگه؟ اصلا توصیه میکنید پول خارجی رو در بانک بگذاریم و یه تمکن مالی با حساب ارزی بگیریم یا نه من ترسم از اینه که دیگه پول رو به ما ندن بانک که من پرسیدم گفت میدیم فقط دو روز قبل بگین توصیه دوستان چی؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان