کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
با عرض سلام و احترام خدمت مدیران محترم سایت
لطفا جدول آپ دیت شده بچه های تالار رو بگید از کجا میشه دید؟ پیداش نمیکنم.
تشکر کنندگان:
سلام

ببخشید وقتی که نامه مصاحبه میاد، جایی نباید کانفیرم کنیم که مصاحبه میایم ؟ کار دیگه ای نباید بکنیم ؟

مرسی
تشکر کنندگان: farshadsh ، ramin_red ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 10:31)mreza_ce نوشته:  سلام

ببخشید وقتی که نامه مصاحبه میاد، جایی نباید کانفیرم کنیم که مصاحبه میایم ؟ کار دیگه ای نباید بکنیم ؟

مرسی

سلام,نه جایی کانفرم نمیکنین ولی کپی از برگه مصاحبه میگیرین نگه میدارین.

(2012-12-27 ساعت 00:59)alirezass نوشته:  با سلام
من به دلایل نتونستم حسابم رو برای روز مصاحبه (11 فوریه تاریخ مصاحبه در آنکارا) پر کنم تا بتونم تمکنی بگیرم که نزدیک تاریخ مصاحبه باشه حالا سوال من اینه
1. من در تاریخ 24/9/2012 تمکن گرفتم 40 میلیون میخوام بدونم میتونم این رو با یه سند کامل خونه ببرم زیاد به تاریخ مصاحبه دور نیست(11 فوریه تاریخ مصاحبه در آنکارا) چه کنم؟
2. در مورد حساب ارزی در ایران اگر کسی توصیه ای داره بگه؟ اصلا توصیه میکنید پول خارجی رو در بانک بگذاریم و یه تمکن مالی با حساب ارزی بگیریم یا نه من ترسم از اینه که دیگه پول رو به ما ندن بانک که من پرسیدم گفت میدیم فقط دو روز قبل بگین توصیه دوستان چی؟

سلام,من هم تمکن مالی رو 2 ماه قبل مصاحبه آماده کرده بودم مبلغش حول و حوش مبلغ شما و یه سند منزل هم ارزش گذاری کردم بردیم (البته بعضی دوستان میگن نیازی به ارزش گذاری نیست)و در نهایت هم آفیسر گفت همه مدارکتون کامله.
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
سلام.این فرم یک صفحه ای آنکارا فقط برای برنده اصلی پر میشه؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: ani_sheiton
دوستان اینجا کسی هست که یه ضرب گرفته و اسپانسر داشته؟
اسپانسر من خودش فقط امضاء کرده همسرش امضا نکرده... نقص مدرک میخورم؟
در ضمن بازنشسته هست و حساب بانکی هاشو تو فرم نوشته اما کپی اون حساباشو نفرستاده.... اینم نقص مدرکه؟؟؟؟؟
ببخشید تو تاپیک اسپانسر نپرسیدم چون تقریباً کسی اونجا نمیاد.
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، ramin_red ، Tomas
(2012-12-26 ساعت 22:39)niko نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 10:04)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه دوستان
من امروز باید مدارکم رو به آنکارا پست کنم . میشه یکی از عزیزان بگه دقیقا چیارو باید بفرستم ؟
ضمنا" تی ان تی مناسبه برای ارسال ؟
ممنون از لطفتون.

تا جایی که من میدونم و پرسیدم تی ان تی به سفارت آمریکا در هیچ کشوری چیزی پست نمی کنه از پست آرامکس می تونید استفاده کنید

ای بابا دیروز مسول تی ان تی دقیقا برعکس اینو می گفت که .
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: farshadsh ، 3pideh ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 15:22)AMIR2852 نوشته:  یک عمررررررررررررررر دعاگوی اون جوانمردی هستم که یک هتل خوب و ارزون در آنکارا معرفی کنه .....
خواهشا" هی نگین برو سرچ کن تو صفحات قبلی ... بابا گشتم نبود ...
امیر جان
متاسفانه من جوانمرد نیستم. بلکه بر عکس پیر مردی هستم سرگردان در تاپیک های مختلفWink. در مورد سئوالت: شنیدی میگن هر کسی از ظن خود شد یار من؟ حالا حکایت شما هست با این سئوالت. سلیقه ها و بودجه ها و شرایط هر متقاضی ویزا با بقیه فرق داره. من اگه پولدار بودم دوست داشتم برم یه هتل 5 ستاره با منظره ی سفارت آمریکا. یعنی صبح که از خواب بلند می شدم و پنجره ها رو باز می کردم (البته الان سرده: منظورم اینه که از پشت شیشه بیرون رو نیگاه می کردم) می تونستم محل کار آفیسر ریش قرمز رو ببینمBig Grin. شایدم خودشو وقتی داشت با عجله می رفت که کارت بزنه!!!. ولی صد حیف که: دست ما کوتاه و خرما بر نخیلTongue. حالا دنبال یه جایی می گردم که هم ارزون باشه و به جیب کوچولوی ما جور در بیاد، برای استراحت یک خانواده ی 4 نفره با دو تا بچه کوچیک مناسب باشه و فاصله خیلی زیادی از سفارت و دکتر نداشته باشه. برای همین هم از تجربیات 2013ایهایی که رفتن آنکارا و تو تاپیک مربوطه سفرنامه نوشتن یا از جدول هتل های آنکارا که مربوط به بچه های پارسال هست در این پستم استفاده می کنم. موفق باشی.
(2012-12-27 ساعت 16:19)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 15:22)AMIR2852 نوشته:  یک عمررررررررررررررر دعاگوی اون جوانمردی هستم که یک هتل خوب و ارزون در آنکارا معرفی کنه .....
خواهشا" هی نگین برو سرچ کن تو صفحات قبلی ... بابا گشتم نبود ...
امیر جان
متاسفانه من جوانمرد نیستم. بلکه بر عکس پیر مردی هستم سرگردان در تاپیک های مختلفWink.

برعکس عموپیرمرد مارکوپولوی مهاجر سرا Big Grin، من جوان زنی هستم که پیشنهاد میکنم بری هتل اوزیلهان و تلفنی رزرو کن و پولشو خودت شخصا پرداخت کنی به هتل .هم ارزونه و هم نزدیک به سفارت و دکتر و کیزلای و مترو ....
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
سلام ای خانم جوان. حالا این هتل اوزیلهان هزینه اش چقدر است .با تشکر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، Tomas
ميشه لطفا يكي به من بگه تو فرم 230 سوال 43a قسمت پايينش نوشته:
Would you like to receive a replacement
card? (You must answer YES to question
43b. to receivea card.
بعد دو تاگزینه ی yes و no داره
کدوم و بزنم؟؟
تو تاپيك مربوطه سوال كردم كسي تحويلم نگرفت

يه سوا ديگه !!
مگه ما گواهي بانكي و به لاتين نميگيريم پس چرا مي گن ترجمش لازمه؟؟؟
من فقط مانده حسابم و تاريخ افتتاح حسابم و گرفتم از بانك پاسارگاد كافيه؟؟
تشکر کنندگان: ramin_red ، 3pideh ، Tomas
دوستان یکی خواهشا بمن میگه تو این فرم یک صفحه ای آنکارا اگه آدرسی که تو امریکا خواسته نداشتیم باید چی کار کنیم؟و این فرم رو فقط باید فرد برنه پر بکنه؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان:
(2012-12-27 ساعت 22:27)الا نوشته:  دوستان یکی خواهشا بمن میگه تو این فرم یک صفحه ای آنکارا اگه آدرسی که تو آمریکا خواسته نداشتیم باید چی کار کنیم؟و این فرم رو فقط باید فرد برنه پر بکنه؟

شما تا الان دیگه باید یه آدرس در امریکا پیدا میکردید. بگردید از دوست و آشنا حتماً یکی پیدا میشه.
بله.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Saeedv13 ، kasrafo ، lilac ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 23:00)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 22:27)الا نوشته:  دوستان یکی خواهشا بمن میگه تو این فرم یک صفحه ای آنکارا اگه آدرسی که تو آمریکا خواسته نداشتیم باید چی کار کنیم؟و این فرم رو فقط باید فرد برنه پر بکنه؟

شما تا الان دیگه باید یه آدرس در آمریکا پیدا میکردید. بگردید از دوست و آشنا حتماً یکی پیدا میشه.
بله.

اين آدرس براي چي هست نميشه موقع مصاحبه بهشون بگيم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: jazirehh ، گل نهال ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 23:20)الا نوشته:  

شما تا الان دیگه باید یه آدرس در آمریکا پیدا میکردید. بگردید از دوست و آشنا حتماً یکی پیدا میشه.
بله.

این آدرس مال اینه که گرین کارت واست اونجا پست بشه!! الان باید یک آدرس پیدا کنی بنویسی بعدا هم تو سفارت میتونی تغییر بدی هم در بدو ورودت به آمریکا. اگر آشنایی امر.یکا داری آدرسشو بنویس اگر هم نداری (مثل من) از بچه های مهاجرسرا که در ایالت مد نظر شما هستند کمک بگیر. موفق باشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: jazirehh ، امیر مهاجر ، honey62 ، kasrafo ، ani_sheiton ، lilac ، Tomas ، rezagh

بله.

منم ادرس ندارم ...
نمي دونم ادرس فاميل رو بدم يا دوستاي دلنشجوم رو ؟
ايا حتما بايد اين ادرسي كه مي ديم متعلق به كسي باشه كه اقامت داره ؟ ايا ادرس دانشجو هم قبوله؟

(2012-12-27 ساعت 23:34)mohammad fazli نوشته:  

بله.

این آدرس مال اینه که گرین کارت واست اونجا پست بشه!! الان باید یک آدرس پیدا کنی بنویسی بعدا هم تو سفارت میتونی تغییر بدی هم در بدو ورودت به آمریکا. اگر آشنایی امر.یکا داری آدرسشو بنویس اگر هم نداری (مثل من) از بچه های مهاجرسرا که در ایالت مد نظر شما هستند کمک بگیر. موفق باشی

شما از كجا با اين دوستان اشنا شدين ؟
خيلي خوب مي شه كه ما هم با اين دوستان اشنا بشيم ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، Soap McTavish ، ani_sheiton ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان