موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
نمی شه بگید مطلع نیستید چون شرکتی که کار می کنید. سعی کنید کارتون رو کم اهمیت جلوه بدین.
[/quote]
نه به عنوان سابقه کار نبوده!تازه 10 ماه هست رفته سرکار!درقسسمت کار در حال حاضر نوشتیم.
پس با این حساب بگیم خصوصی؟وزارت دفاع هم بگیم؟یا تا چیزی نپرسیده نگیم؟
[/quote]
سلام مهندس
شما بگید شرکت خصوصی، در مورد وزارت دفاع هم هیچی نگید.
[/quote]
ببین من یعنی عاشقتم .کریسمس ات مبارک.نیستی نیستی تا پیغام عمومی میدم جواب میدی !چشم میگیم خصوصی.ایشالا که گیر ندن بهمون
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سئوال
من برنده اصلی هستم و همسر ودخترم هم با من هستند.میخواستم بدونم آیا میشه بعد از گرفتن ویزا من تنها برم و اونها 2 تا 3 ماه بعد بیان البته قبل از تمام شدن مهلت 6 ماهه ویزاشون.چون دخترم محصله و باید کلاساش تمام بشه.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-02 ساعت 04:15)farokhi21 نوشته: سلام دوستان یک سئوال
من برنده اصلی هستم و همسر ودخترم هم با من هستند.میخواستم بدونم آیا میشه بعد از گرفتن ویزا من تنها برم و اونها 2 تا 3 ماه بعد بیان البته قبل از تمام شدن مهلت 6 ماهه ویزاشون.چون دخترم محصله و باید کلاساش تمام بشه.
بادرود
دوست عزیز هنگام مصاحبه شما باید به آفیسرتون بگید که شما و همسرتان جداگانه وارد آمریکا میشوید. در این حالت شما اول باید وارد خاک آمریکا شوید و همسر و دخترتان میتوانند تا قبل از پایان مهلت 6 ماهه ویزاتان به خاک آمریکا بیایند.در این صورت حتما باید شما اول وارد خاک آمریکا شوید.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-01 ساعت 11:48)sayeh_m نوشته: (2013-01-01 ساعت 02:25)noura نوشته: (2013-01-01 ساعت 01:29)Omid91 نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه اگر دکتر appointment confirmation بده یعنی اگه اون روز تعطیلم باشه باز مطب بازه یا نه؟ (دقیقا 21th January منظورمه) متاسفانه الان شب ژانویه است و اونا تعطیل هستن و نمیشه باهاشون تماس گرفت. مرسی
مگه 21ژانویه تعطیله؟؟؟ماهم 21 وقت گرفتیم برام appointment confirmation هم اومد.اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.ممنون
دوستان
نگران نباشید . سفارت در این مورد ربطی به دکتر نداره . دکتر زمانی تعطیله که ترکیه تعطیلی باشه . اگر به سایت سفارت مراجعه کنید میبینین که این تعطیلی مربوط به آمریکایی ها میشه ( تولد مارتین لوتر کینگ )پس استرس نداشته باشید :)
سلام
در تایید پست مامان سایه عزیز باید بگم امروز اونگان ایمیلمو جواب داد و گفت اگه appointment confirmation گرفتین یعنی هستم.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید شاید این سوال من خیلی ابتدایی و تکراری باشه میشه لطف کنید به من بگید من چه مدارکی رو باید برای مصاحبه باید بدم ترجمه؟ من آنکارا رو انتخاب کردم