کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-02 ساعت 00:59)ani_sheiton نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 00:49)sadeghi897 نوشته:  
مرسی دوست عزیزم.آخه میدونی جریان چیه؟شرکت خصوصیه هست اما وزارت دفاع اومده اونو خریده.زنگ زدم به شرکت پرسیدم گفت خصوصیه.پرسیدم پس وقتی وزارت دفاع خریده یعنی دولتی نمیشه؟یهو جبهه گرفت گفت شما کی هستین؟از طرف چه کسانی تماس میگیرین؟ما اجازه نداریم جوابتون رو بدیم.حالا من موندم روز مصاحبه بگم خصوصی بعد یهو یه چیز دیگه در بیاد .اون وقت میگن دروغ گفتین و کیسمون رد میشهSad
ببین اگر به عنوان سابقه کار معرفی کردی که به نظر می رسه این کار رو انجام دادین همون اسمش کافی هست اگر ازتون پرسیدن می تونید بگید خصوصی بوده جدیدا وزارت دفاع خریده
نمی شه بگید مطلع نیستید چون شرکتی که کار می کنید. سعی کنید کارتون رو کم اهمیت جلوه بدین.
[/quote]
نه به عنوان سابقه کار نبوده!تازه 10 ماه هست رفته سرکار!درقسسمت کار در حال حاضر نوشتیم.
پس با این حساب بگیم خصوصی؟وزارت دفاع هم بگیم؟یا تا چیزی نپرسیده نگیم؟
[/quote]

سلام مهندس Big Grin

شما بگید شرکت خصوصی، در مورد وزارت دفاع هم هیچی نگید.
تشکر کنندگان: lilac ، ani_sheiton ، bayat_r ، roeentan ، mgolchin13
(2013-01-02 ساعت 01:18)jahanshahloo نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 01:02)lilac نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 00:40)jahanshahloo نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 00:38)lilac نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 00:25)jahanshahloo نوشته:  دوستان یه سوالی این مدارک اگه 15 روز قبل مصاحبه بفرستیم یا باید 15 روز قبل مصاحبه دست سفارت باشه یعنی 20 روز قبلش؟؟؟
و اینکه ایا وقتی به سفارت برسه اینا ایمیل میزنند میگن رسیده؟؟؟
۱۵ روز قبل از مصاحبه باید به سفارت رسیده باشد.
ایمیل جهت رسید مدارک نمیزنند ولی باید بطور مداوم ایمیلتون را چک کنید گاهی (بندرت) در تاریخ یا برنامه کیس کسی ممکن است تغییری پیش بیاید که با ایمیل اطلاع میدهند.

اگه دیرتر برسه چی میشه؟؟؟

مشکل حادی پیش نمیاد بودند کسانی که بنا به دلایلی اصلاً پست نکردند و با خودشون روز مصاحبه بردند و تحویل دادند که در بعضی مواقع مصاحبه شون به آخر وقت و یا با یک روز تاخیر انجام گرفته، بنابراین طبق روالی که ازتون خواستند پست کنید.

ممنون که جواب دادین منظورم دیرتر مثلن 10 روز یا 9 روز قبل مصاحبه برسه مشکلی پیش میاد ؟؟

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Nightsky007 ، 3pideh
نمی شه بگید مطلع نیستید چون شرکتی که کار می کنید. سعی کنید کارتون رو کم اهمیت جلوه بدین.
[/quote]
نه به عنوان سابقه کار نبوده!تازه 10 ماه هست رفته سرکار!درقسسمت کار در حال حاضر نوشتیم.
[/quote]

سلام مهندس Big Grin

شما بگید شرکت خصوصی، در مورد وزارت دفاع هم هیچی نگید.
[/quote]

ببین من یعنی عاشقتمTongue .کریسمس ات مبارک.نیستی نیستی تا پیغام عمومی میدم جواب میدی !چشم میگیم خصوصی.ایشالا که گیر ندن بهمون
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3pideh ، 3rip
(2013-01-01 ساعت 01:22)ani_sheiton نوشته:  دوستای خوبم ?اطلاع دارین اگه کسی در عسلویه در قسمت گاز کار کنه ,درواقع پیمانکار باشع,اون شغل خصوصی میشه یا دولتی یا نیمه دولتی?
(2013-01-02 ساعت 00:22)ani_sheiton نوشته:  مرسی دوست عزیزم.آخه میدونی جریان چیه؟شرکت خصوصیه هست اما وزارت دفاع اومده اونو خریده.زنگ زدم به شرکت پرسیدم گفت خصوصیه.پرسیدم پس وقتی وزارت دفاع خریده یعنی دولتی نمیشه؟یهو جبهه گرفت گفت شما کی هستین؟از طرف چه کسانی تماس میگیرین؟ما اجازه نداریم جوابتون رو بدیم.حالا من موندم روز مصاحبه بگم خصوصی بعد یهو یه چیز دیگه در بیاد .اون وقت میگن دروغ گفتین و کیسمون رد میشهSad
(2013-01-02 ساعت 00:59)ani_sheiton نوشته:  نه به عنوان سابقه کار نبوده!تازه 10 ماه هست رفته سرکار!درقسسمت کار در حال حاضر نوشتیم.
آنی شیطون!!!
هم در این مورد خاص و هم در موارد دیگه تا چیزی نپرسیده شما هم لام تا کام صحبتی نمی کنین. اگر اسم شرکت رو پرسید بهش اسمشو میگین. نوع فعالیت هم در مورد کارش مهندس صحبت می کنه. فقط اگر پرسید دولتی یا خصوصی داستان رو باید جمعش کنی.
کلاً به نظر میاد کسانی که دستی در تشکیلات نفت و گاز دارن کارشون حساس تلقی میشه حالا خواه دولتی خواه خصوصی.
مهندس مگه حقوق نمی گیره تو شرکت؟ مگه فیش حقوقی نداره؟ اگه بهت گفته فیش حقوقی ندارم ایمیل منو بده بهش تا یه صحبتی باهاش داشته باشم. احتمالاً از اون آقایونی هست که دیگه نسلشون رو به انقراضه و خانماشون از کار و میزان درآمدشون هیچ وقت خبردار نمیشنBig GrinTongue. اگرم فیش حقوقی داره یعنی حکم کارگزینی داره که فیش بر اساس اون صادر شده. روی حکم کارگزینی مشخص میشه که شرکت دولتی هست یا خصوصی. این که یک شرکتی دولتیه، خصوصیه یا ظاهرش خصوصی هست و باطنش دولتی برای کسی اهمیت نداره. در حقیقت حکم کارگزینی هست که اهمیت و سندیت داره. اگر گوشه بالای سمت راستش اسم وزارتخونه ای مثل وزارت نفت رو نوشته بود یعنی دولتیه. اگرم نه اسم شرکت و سهامی عام و خاص یا مشاوره ای و پیمانکاری نوشته بود یعنی خصوصیه. روز مصاحبه هم اگر گفتین خصوصیه و دیدین چپ چپ نگاه می کنه حکم کارگزینی ترجمه شده رو برای اثبات حرفتون نشونش بدین. تازه شرکت وبسایت داره و تو اون در مورد موسسین و نوع فعالیتش صحبت کرده. احتمالاً تو وبسایت وزارت نفت هم اسامی یا لینک سایت های شرکت های اقماریش هست. مطمئن باشید وبسایت شرکت ها و وزارتخونه ها رو میرن چک می کنن. اگر با همه ی این حرفها به نتیجه ای نرسیدین از همه راحت تر و مطمئن تر اینه که بهش بگین خودمونم نمی دونیم شرکت دولتیه یا خصوصی؟ من دنبال کار می گشتم و اینجا رو مطابق با تحصیلات و تخصصم پیدا کردم. فقط هر چی میگین دروغ نگین که کار خراب میشه. موفق باشید.
سلام دوستان یک سئوال
من برنده اصلی هستم و همسر ودخترم هم با من هستند.میخواستم بدونم آیا میشه بعد از گرفتن ویزا من تنها برم و اونها 2 تا 3 ماه بعد بیان البته قبل از تمام شدن مهلت 6 ماهه ویزاشون.چون دخترم محصله و باید کلاساش تمام بشه.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: Tir-Tapar
(2013-01-02 ساعت 04:15)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان یک سئوال
من برنده اصلی هستم و همسر ودخترم هم با من هستند.میخواستم بدونم آیا میشه بعد از گرفتن ویزا من تنها برم و اونها 2 تا 3 ماه بعد بیان البته قبل از تمام شدن مهلت 6 ماهه ویزاشون.چون دخترم محصله و باید کلاساش تمام بشه.

بادرود
دوست عزیز هنگام مصاحبه شما باید به آفیسرتون بگید که شما و همسرتان جداگانه وارد آمریکا میشوید. در این حالت شما اول باید وارد خاک آمریکا شوید و همسر و دخترتان میتوانند تا قبل از پایان مهلت 6 ماهه ویزاتان به خاک آمریکا بیایند.در این صورت حتما باید شما اول وارد خاک آمریکا شوید.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر ، lilac ، enchantress_boy ، 3pideh

ببین دوستم من با وجود داشتن پسر کلاس چهارم ، اگر پا بده اردیبهشت هم میرم و بی خیال 1 ماه خرداد میشم، ول کن بابا درس چیه؟ بذار بره و اونجا درس بخونه حتی به قیمت یکسال عقب تر درس خوندن و یکسال بیشتر از تحصیل صحیح لذت ببره...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان من يه سوالي دارم!
من پروانه كسب محل كارم يكماه ديگه تمام ميشه خودم هم هفته اول اسفند مصاحبه دارم. پروانه كسب هم ترجمش كردم به نظرتون چيكار كنم تاريخه اعتبارش داره تموم ميشه؟؟؟
اگه بدم براي تمديد سر وقت به دستم نمي رسه كه بخوام دوباره ترجمه كنم و پست كنم!!!
چي كنم؟؟؟؟ يعني من و ديگه راه نمي دن Sad

دوستان يه سوال ديگه
غير از اون نامه اي كه داخلش تاريخ مصاحبه مشخص شده و اون تاييديه اي كه اول ثبت نام داريم داخلش كانفرميشن نامبرو نوشته، بايد منتظره نامه ي ديگه اي از طرف سفارت يا kcc باشيم كه روز مصاحبه با خودمون ببريم؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-02 ساعت 12:58)bayat_r نوشته:  

ببین دوستم من با وجود داشتن پسر کلاس چهارم ، اگر پا بده اردیبهشت هم میرم و بی خیال 1 ماه خرداد میشم، ول کن بابا درس چیه؟ بذار بره و اونجا درس بخونه حتی به قیمت یکسال عقب تر درس خوندن و یکسال بیشتر از تحصیل صحیح لذت ببره...

اینم بدونید فرزندان ایرانیانی که اونجا برا ادامه تحصیل میرن از همسن و سالهای خودشون جلوتر هستند
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، alirezass ، lilac ، bayat_r ، sayeh_m ، ابی هانی
(2013-01-01 ساعت 20:35)maka2 نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 19:17)miladswat نوشته:  سلام من یادمه یکی‌ از بچه‌ها گفت بود که وقتی‌ میریم مصاحبه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل رو ترجمه کنیم ببریم ولی‌ من رفتم دانشگاه و بهم ندادن یعنی‌ میدن ولی‌ زیرش نوشته غیر قابل ترجمه حالا من باید چکار کنم ؟
دوست عزیز اون جمله مهم نیست ، ببر داروالترجمه بگو تایید نمی خوام فقط مهر مترجم. اگه قبول نکرد ببر جای دیگه.

miladswat نوشته: 1ـ خب اگه قبول نکرد مشکل نداره چون من همه مدارکمو دادم اونجا ترجمه کنن ببرم یه جای دیگه ترجمه کنن ؟
2ـ سفارت قبول میکنه به خاطر اون جمله ؟
3ـ مشکل نداره که همه مدارک مهر دادگستری و وزارت امور خارجه داره ولی اون نداره ؟
4ـ اگه به جاش کارت دانشجویی ترجمه کنم میشه یا نه ؟
من این سوالو داخل فروم پرسیدم ولی کسی جواب نداد .
1- شما هر مدرکت هم از یه داروالترجمه باشه فرقی نداره.
2- بله سفارت قبول می کنه و شما حتی می تونی از داروالترجمه بخوای اون جمله رو برات نیاره .
البته همه اینها بستگی به داروالترجمه داره ، یادمه قبلا یه داروالترجمه بود به بچه های 2012 کمک می کرد تو سعادت آباد . دقیق آدرسشو ندارم چون من باهاش کار نکردم.
3- اصلا به مهر دادگستری و ... نیاز نداره
4- کارت دانشجویی ترجمه کن ، من هم همین کارو کردم
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، jazirehh ، miladswat ، Tomas
(2013-01-02 ساعت 14:03)maka2 نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 19:17)miladswat نوشته:  سلام من یادمه یکی‌ از بچه‌ها گفت بود که وقتی‌ میریم مصاحبه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل رو ترجمه کنیم ببریم ولی‌ من رفتم دانشگاه و بهم ندادن یعنی‌ میدن ولی‌ زیرش نوشته غیر قابل ترجمه حالا من باید چکار کنم ؟
دوست عزیز اون جمله مهم نیست ، ببر داروالترجمه بگو تایید نمی خوام فقط مهر مترجم. اگه قبول نکرد ببر جای دیگه.

miladswat نوشته: 1ـ خب اگه قبول نکرد مشکل نداره چون من همه مدارکمو دادم اونجا ترجمه کنن ببرم یه جای دیگه ترجمه کنن ؟
2- بله سفارت قبول می کنه و شما حتی می تونی از داروالترجمه بخوای اون جمله رو برات نیاره .
البته همه اینها بستگی به داروالترجمه داره ، یادمه قبلا یه داروالترجمه بود به بچه های 2012 کمک می کرد تو سعادت آباد . دقیق آدرسشو ندارم چون من باهاش کار نکردم.

آدرس حدودیش رو هم ندارین ؟
چون توی سعادت آباد دارالترجمه زیاد نداریم !
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-02 ساعت 14:37)jazirehh نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 14:03)maka2 نوشته:  

آدرس حدودیش رو هم ندارین ؟

دوست عزيز منم مشكل شمارو داشتم
شما يه سر تشريف ببريد وزارت علوم طيقه پنجم پيشه خانومه قلي مشكلتون بگيد اون يه فونت ميده بهتون كه بدين دانشگاهتون كه مثله اون بزنه البته من نميدونم شما دختريد يا پسر چون به خدمت آقايون گير ميدن و وزارت علوم تاييد نمكنه اگه كارت نداشته باشين...
من حتي مثله نامه شمارو دادم وزارت علوم تاييد كرد البته با يه نامه از طرفه دانشگام كه براي ادامه تحصيل تو خارج ميخوام و اون نامرو وزارت علوم برداشت و اونو دادم دارالترجمه ترجمه كرد و مهر دادگستر و امور خارج خورد روش ولي ديدم زياد شكلش خوب نيست رفتم وزارت علوم و خانوم قلي اون موقع پيداش كردم و نامه رو گرفتم بردم دانشگام و اوناهم بايد اونجوري بزنن گواهي جديدتونو ...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، miladswat ، ابی هانی ، Tomas
(2013-01-01 ساعت 11:48)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 02:25)noura نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 01:29)Omid91 نوشته:  سلام دوستان
کسی میدونه اگر دکتر appointment confirmation بده یعنی اگه اون روز تعطیلم باشه باز مطب بازه یا نه؟ (دقیقا 21th January منظورمه) متاسفانه الان شب ژانویه است و اونا تعطیل هستن و نمیشه باهاشون تماس گرفت. مرسی

مگه 21ژانویه تعطیله؟؟؟ماهم 21 وقت گرفتیم برام appointment confirmation هم اومد.اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.ممنون
دوستان
نگران نباشید . سفارت در این مورد ربطی به دکتر نداره . دکتر زمانی تعطیله که ترکیه تعطیلی باشه . اگر به سایت سفارت مراجعه کنید میبینین که این تعطیلی مربوط به آمریکایی ها میشه ( تولد مارتین لوتر کینگ )پس استرس نداشته باشید :)

سلام
در تایید پست مامان سایه عزیز باید بگم امروز اونگان ایمیلمو جواب داد و گفت اگه appointment confirmation گرفتین یعنی هستم.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ramin_red ، alirezass ، noura ، Tomas
(2013-01-02 ساعت 14:37)jazirehh نوشته:  آدرس حدودیش رو هم ندارین ؟

با کاربری به نام " آزی " تماس بگیرید
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، jazirehh ، Tomas
ببخشید شاید این سوال من خیلی ابتدایی و تکراری باشه میشه لطف کنید به من بگید من چه مدارکی رو باید برای مصاحبه باید بدم ترجمه؟ من آنکارا رو انتخاب کردم
تشکر کنندگان: Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان