کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-01 ساعت 11:54)bardia9 نوشته:  مامان سايه عزيز ممنون
يعني 18 فوريه كه تعطيله واسه خوده ا.م.ر.ي.ك.ا و سفارت هستش پس چرا من هرچي ميگردم سايت تعطيليه تركيه پيدا نميكنم...
بردیا جان
مسئله تعطیلی دکتر بود . الان تو سایت دکتر فقط نوشته 1 ژانویه تعطیله . چیزی اضافه نکرده . 18 فوریه تولد واشنگتن هستش پس احتمالا" ترکیه تعطیل نیست . در ضمن عجله نکن برای وقت دکتر و نگران هم نباشید . بی اهمیت ترین قسمت کارهاتون , گرفتن وقت از دکتره Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2012-12-31 ساعت 22:19)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 22:15)jahanshahloo نوشته:  دوستان تو سایت جدیده نوشته برای دریافت ویزا باید کارت ملی یا گواهینامه .و... ارائه بدین
سوال من اینه ایا کسه دیگه ای میتونه بره تحویل بگیره؟؟؟و اینکه اینا مگه شناسنامه یا گواهینامه ایرانی قبول میکنند؟؟

ممنون میشم پاسخ بدین
تو تاپیکش مطرح کردم اما دوستان کم لطفی میککند اصلن جوابی نمیدن مگه این مشکل همه اون دوستانی که میخوان برن انکارا نیست؟؟؟

اگر کسی میدونست حتما پاسختون رو میداد! این مسأله جدیده و کسی چیز زیادی در موردش نمیدونه.
دوستان نه تنها کم لطف نیستند، بلکه هر چی میدونیم و اطلاعات کسب کردیم توی مهاجرسرا از لطف بیکران همین دوستانه. کمی منصف باشید این حرفو نمیزنید!
با درود
اگر شما بخواهید کسی دیگه برایتان ویزایتان را دریافت کنه حتما باید به او وکالت داده و آنرا مترجم رسمی ترجمه کنه و اصل وکالت و اصل ترجمه را به همراه پاسپورتتان جهت دریافت ویزا با خود به سفارت ببره تا ویزایتان را بگیره.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، enchantress_boy ، ramin_red ، Saeedv13 ، mgolchin13
(2013-01-01 ساعت 16:01)2600kasra نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیز.من 20فوریه نوبت مصاحبه دارم الان مدارکمواز طریق پست آرامکس فرستادم.62000تومن گرفت وگفت5روز کاری طول میکشه تا برسه.البته باید ذکر کنم که از اصفهان دارم اطلاعات میدم.هنوز نوبت دکتر نگرفتم.از1توربلیت ترکیش راپرسیدم گفت اگه17فوریه برم و23فوریه برگردم863000میگیره.ازاصفهان به آنکارابدون ترانزیت.ازشماعزیزان کسی هست که مثل من 20فوریه نوبت مصاحبه داشته باشه.اگه از اصفهان باشه که خیلی عالیه اگرم ازجایه دیگه باشه هم خوبه.پیام خصوصی برام بذارید.منتظرم.به امیدموفقیت همه

Big Grinباسلام خدمت دوستان عزیز.من 20فوریه نوبت مصاحبه دارم الان مدارکمواز طریق پست آرامکس فرستادم.62000تومن گرفت وگفت5روز کاری طول میکشه تا برسه.البته باید ذکر کنم که از اصفهان دارم اطلاعات میدم.هنوز نوبت دکتر نگرفتم.از1توربلیت ترکیش راپرسیدم گفت اگه17فوریه برم و23فوریه برگردم863000میگیره.ازاصفهان به آنکارابدون ترانزیت.ازشماعزیزان کسی هست که مثل من 20فوریه نوبت مصاحبه داشته باشه.اگه از اصفهان باشه که خیلی عالیه اگرم ازجایه دیگه باشه هم خوبه.پیام خصوصی برام بذارید.منتظرم.به امیدموفقیت همه Smile
دوست عزيز يك بار كافيه بپرسي سوالتو
شما مطمئني 20 فوريه مصاحبه داري الان تازه اول ژانويه تا اون موقع 50 روز مونده چرا انقد زود فرستاديد
شما از كجا ميدونيد كه سه روز كارتون طول ميكشه كه ميخوايد 6 روزه بريد بهتر نيست يكم بيشتر سفرنامه دوستانو بخونيد البته ميل خودتونه 20 فوريه ميشه 4شنبه و اينكه ميتونيد دوشنبه بريد واسه كاراي دكترتون شما اگر يكم صبر كنيد تا 10 روز ديگه پرواز چارتر ماهان مياد اون موقع ميتونيد چارتر بگيريد كه ارزون تر ميشه سفرتون...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، amir82 ، roeentan ، Soap McTavish ، mgolchin13
(2013-01-01 ساعت 16:35)bardia9 نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 16:01)2600kasra
[hr' نوشته:  
Big Grinباسلام خدمت دوستان عزیز.من 20فوریه نوبت مصاحبه دارم الان مدارکمواز طریق پست آرامکس فرستادم.62000تومن گرفت وگفت5روز کاری طول میکشه تا برسه.البته باید ذکر کنم که از اصفهان دارم اطلاعات میدم.هنوز نوبت دکتر نگرفتم.از1توربلیت ترکیش راپرسیدم گفت اگه17فوریه برم و23فوریه برگردم863000میگیره.ازاصفهان به آنکارابدون ترانزیت.ازشماعزیزان کسی هست که مثل من 20فوریه نوبت مصاحبه داشته باشه.اگه از اصفهان باشه که خیلی عالیه اگرم ازجایه دیگه باشه هم خوبه.پیام خصوصی برام بذارید.منتظرم.به امیدموفقیت همه :
شما مطمئني 20 فوريه مصاحبه داري الان تازه اول ژانويه تا اون موقع 50 روز مونده چرا انقد زود فرستاديد
شما از كجا ميدونيد كه سه روز كارتون طول ميكشه كه ميخوايد 6 روزه بريد بهتر نيست يكم بيشتر سفرنامه دوستانو بخونيد البته ميل خودتونه 20 فوريه ميشه 4شنبه و اينكه ميتونيد دوشنبه بريد واسه كاراي دكترتون شما اگر يكم صبر كنيد تا 10 روز ديگه پرواز چارتر ماهان مياد اون موقع ميتونيد چارتر بگيريد كه ارزون تر ميشه سفرتون...
آقا برديا مگه تو سايت نگفته ٤روز كاري قبل از مصاحبه بايد بريد دكتر.چطوري شما ميگيد كه ٢شنبه برن دكتر وقتي كه ٤شنبه مصاحبه دارن؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان:
دوستان من قبلا هم این سوال رو کردم اما کسی جواب نداد.آیا حتما زن و شوهر باید حساب بانکی (تمکن مالی) جدا داشته باشند یا حساب مشترک هم قابل قبول است؟
ممنون
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-01-01 ساعت 16:45)گل نهال نوشته:  
[hr' نوشته:  
Big Grinباسلام خدمت دوستان عزیز.من 20فوریه نوبت مصاحبه دارم الان مدارکمواز طریق پست آرامکس فرستادم.62000تومن گرفت وگفت5روز کاری طول میکشه تا برسه.البته باید ذکر کنم که از اصفهان دارم اطلاعات میدم.هنوز نوبت دکتر نگرفتم.از1توربلیت ترکیش راپرسیدم گفت اگه17فوریه برم و23فوریه برگردم863000میگیره.ازاصفهان به آنکارابدون ترانزیت.ازشماعزیزان کسی هست که مثل من 20فوریه نوبت مصاحبه داشته باشه.اگه از اصفهان باشه که خیلی عالیه اگرم ازجایه دیگه باشه هم خوبه.پیام خصوصی برام بذارید.منتظرم.به امیدموفقیت همه :
آقا برديا مگه تو سايت نگفته ٤روز كاري قبل از مصاحبه بايد بريد دكتر.چطوري شما ميگيد كه ٢شنبه برن دكتر وقتي كه ٤شنبه مصاحبه دارن؟

گل نهال عزیزم ۴ روز کاری برای کسانی که بچه دار هستند و tb test باید انجام دهند هست و برای بقیه ۲ روز قبل از مصاحبه مناسب است.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، bardia9 ، amir82 ، امیر مهاجر ، Soap McTavish ، kiasina
بله مطمئنم که20فوریه هست.آره زودفرستادم چون سری قبل براارسال فرمام خیلی دیر اقدام کردم برا همینم مصاحبم اینقدر دیر شد دیگه نمیخواستم تاخیری تو کارام بشه.امیدوارم که6روزه کارم درست بشه و1ضرب ویزاموبگیرم.ولی چشم به توصیه شما عمل میکنم.آخه1چیزدیگه اینکه مسول تور میگفت هرچی به پروازتون نزدیک بشید هزینتون بالا میره.من از چارتر را نپرسیدم فقط ترکیشو قیمت گرفتم.
2013as000016xx
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان:
(2013-01-01 ساعت 16:50)nooshshahnar نوشته:  دوستان من قبلا هم این سوال رو کردم اما کسی جواب نداد.آیا حتما زن و شوهر باید حساب بانکی (تمکن مالی) جدا داشته باشند یا حساب مشترک هم قابل قبول است؟
ممنون

خیر دوست عزیز لزومی ندارد حساب بانکی جدا باشد.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، kiasina
من يك هفته هست مداركم پست كردم ولي هيچ خبري از ايميل نيست. بايد به سفارت ايميل بزنم و پيگيري كنم؟ كسي ميدونه سفارت واسه سال نو چند روز تعطيله؟ ممنون
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-01-01 ساعت 16:58)lilac نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 16:45)گل نهال نوشته:  
[hr' نوشته:  

گل نهال عزیزم ۴ روز کاری برای کسانی که بچه دار هستند و tb test باید انجام دهند هست و برای بقیه ۲ روز قبل از مصاحبه مناسب است.
ممنون liliacعزيز.نميدونستم اينو.مرسي از راهنماييت.فكر ميكردم واسه ايكس-ري قفسه سينه ٤روز لازمه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: lilac ، lover usa ، پدی
راستس یادم رفت بگم اینکه توکارام عجله میکنم بخاطره اینه که الان 1کم دستم خالی شده ومیخام هزینه اضافی ندم.میترسم بیام صرفه جویی کنم آخرش ضررکنم بااین وضعی که برام پیش اومده :-(
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال
(2013-01-01 ساعت 16:45)گل نهال نوشته:  آقا برديا مگه تو سايت نگفته ٤روز كاري قبل از مصاحبه بايد بريد دكتر.چطوري شما ميگيد كه ٢شنبه برن دكتر وقتي كه ٤شنبه مصاحبه دارن؟
من بردیا نیستم ولی بردیا را دوست دارمBig Grin. از طرف بردیا:
Most of the cases age 15 or older 15 years needs 2 working days
4 روز برای کیس های دارای فرزند 2 تا 15 ساله است:
Applicants from 2nd birthday until reach 15th birthday need to make an appointment with us at least 4 working days prior to their interview date in the embassy
منبع
(2013-01-01 ساعت 16:50)nooshshahnar نوشته:  دوستان من قبلا هم این سوال رو کردم اما کسی جواب نداد.آیا حتما زن و شوهر باید حساب بانکی (تمکن مالی) جدا داشته باشند یا حساب مشترک هم قابل قبول است؟
ممنون
مشترک هم قابل قبوله.
سلام من یادمه یکی‌ از بچه‌ها گفت بود که وقتی‌ میریم مصاحبه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل رو ترجمه کنیم ببریم ولی‌ من رفتم دانشگاه و بهم ندادن یعنی‌ میدن ولی‌ زیرش نوشته غیر قابل ترجمه حالا من باید چکار کنم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-01-01 ساعت 19:17)miladswat نوشته:  سلام من یادمه یکی‌ از بچه‌ها گفت بود که وقتی‌ میریم مصاحبه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل رو ترجمه کنیم ببریم ولی‌ من رفتم دانشگاه و بهم ندادن یعنی‌ میدن ولی‌ زیرش نوشته غیر قابل ترجمه حالا من باید چکار کنم ؟
دوست عزیز اون جمله مهم نیست ، ببر داروالترجمه بگو تایید نمی خوام فقط مهر مترجم. اگه قبول نکرد ببر جای دیگه.
since 2012
تشکر کنندگان: roeentan ، پدی ، امیر مهاجر ، amir82 ، گل نهال ، lilac ، kiasina ، mgolchin13
اغلب دارالترجمه ها بدون نیاز به تائید انجام میدهند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir82 ، kasrafo ، mehdiii ، mgolchin13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان