کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان، یه سوالی که ذهن بنده رو درگیر کرده!! اینه که وقتی سفارت میپرسه هدفت از رفتن به امریکا چیه ( خوب همه مون میدونیم واسه چی میخوایم بریم.تحصیل واسه من شخصا هدف نیست، یک الزامه. در واقع داریم مهاجرت میکنیم! ) بی دردسر ترین جوابها چی میتونه باشه؟
من اگه بگم تحصیل، میترسم مثل یکی از دوستان بهم برگه آبی بدن، بگن تمکن مالی واسه این کار نداری.
میتونم بگم میخوام برم یک سال کار کنم و بعدش درس بخونم؟
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، amir82 ، shiraz mamali ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-12 ساعت 20:42)kavirr نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 20:36)sepid_a نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 19:12)kavirr نوشته:  سلام، من امروز مدارکم رو با آرامکس فرستادم فقط نمیدونم چرا وقتی بستمو پیگیری میکنم توی Receiver اینو نوشته ؟ Turkey Ankara 06010 Ic Anadolu نکنه کد 06100 رو با 06010 اشتباه نوشته باشن ؟

یعنی نوشته delivered و این آدرس رو نوشته؟

نه، نوشته Receiver، هنوز دلیور نشده

کویر جان صبر کن دلیور شه هنوز بسته نرسیده که اجتمالا فعلا تو این آدرسه ,چند روزه فرستادی؟
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh
(2013-02-12 ساعت 21:05)escutcheon نوشته:  دوستان، یه سوالی که ذهن بنده رو درگیر کرده!! اینه که وقتی سفارت میپرسه هدفت از رفتن به آمریکا چیه ( خوب همه مون میدونیم واسه چی میخوایم بریم.تحصیل واسه من شخصا هدف نیست، یک الزامه. در واقع داریم مهاجرت میکنیم! ) بی دردسر ترین جوابها چی میتونه باشه؟
من اگه بگم تحصیل، میترسم مثل یکی از دوستان بهم برگه آبی بدن، بگن تمکن مالی واسه این کار نداری.
میتونم بگم میخوام برم یک سال کار کنم و بعدش درس بخونم؟

به نظر من هم درس خوندن رو نگو...بگو زندگی بهتر و امکان پیشرفت بیشتر و ....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، asal1907 ، escutcheon ، mehdiii ، گل نهال ، circle ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-12 ساعت 21:07)sepid_a نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 19:12)kavirr نوشته:  سلام، من امروز مدارکم رو با آرامکس فرستادم فقط نمیدونم چرا وقتی بستمو پیگیری میکنم توی Receiver اینو نوشته ؟ Turkey Ankara 06010 Ic Anadolu نکنه کد 06100 رو با 06010 اشتباه نوشته باشن ؟

کویر جان صبر کن دلیور شه هنوز بسته نرسیده که اجتمالا فعلا تو این آدرسه ,چند روزه فرستادی؟

امروز
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh
(2013-02-12 ساعت 21:16)kavirr نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 21:07)sepid_a نوشته:  

امروز

هنوز خیلی زوده نگران نباشTongue
تشکر کنندگان: kavirr ، asal1907 ، amir82 ، rezagh

سلام بر کویر
برادر برای منم همین را نوشته!!!Big GrinBig Grin خواهد رسید نگران نباشShy
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، asal1907 ، kavirr ، amir82 ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-12 ساعت 17:09)asal1907 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 16:20)رویا زالی نوشته:  [quote='sayeh_m' pid='276404' dateline='1360667903']
رويا زالي عزيز
اگر خودتون برنده هستين كه اصلاً احتياجي نيست كه مدرك تحصيلي همسرتون رو نشون بدين . اونها به مدرك ايشون كاري ندارن . شما بايد به فكر خودتون باشين Wink
[/q
مامان سایه عزیز مطمئن هستید چو ن من خودم مدرک دیپلم -پیش دانشگاهی-لیسانس ودو تا دیپلم هنری دارم فقط همسرم این مشکل رو داره یعنی کسانی که رفتند مصاحبه از همراهاشون مدرک تحصیلی نخواستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرف مامان سایه کاملا درسته .. دیگه شک نکنین Smile
من خودم برنده بودم و فقط مدرک من رو خواستند و ما حتی مدرک همسرم هم همراهمون نبود....
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال ، Soap McTavish ، mahdip ، bayat_r ، rezagh ، ramin_red ، mohammadrezah
بچه ها به صفحه اسپانسر کمتر سر میزنن برای همین اینجا میپرسم چون وقت ندارم
اسپانسر من میگه اگر اینتند بزنه و توضیح بده که یه اتاق برای 4 ماه برای خودم بهتره ولی اگر بخوام نات اینتند میزنه.
توضیح هم بدم که من تمکن مالی نمیخوام ارائه بدم به نظر شما با شرایط 4 ماه و فقط یه اتاق قبول میکنن یا نقص مدرک میخورم؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
سلام من کیس نامبرم 5xxx بجه ها فکر میکنید تا کی وقت دارم فرما رو بفرستم تازه دارم مدارک و کارامو شروع میکنم استرس دارم از این بابات که منو قبول نکنند چون شمارم رد شده.
تشکر کنندگان: shaso
(2013-02-12 ساعت 23:07)sami0 نوشته:  سلام من کیس نامبرم 5xxx بجه ها فکر میکنید تا کی وقت دارم فرما رو بفرستم تازه دارم مدارک و کارامو شروع میکنم استرس دارم از این بابات که منو قبول نکنند چون شمارم رد شده.
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه...منظورتون فرمهای سری اول برای KCC هست؟ (DSP122 و DS230)؟
اگر اینطوره که خب طبیعتا هرچه سریعتر مدارک رو بفرستین بهتره، البته چون شماره تون رد شده نوبت مصاحبه دیرتر به شما اختصاص داده میشه، ولی نگرانی از بابت این که قبول نکنن نداشته باشین. سال گذشته یه سری از دوستانی که از برنده شدنشون خبردار نبودن در دو سه ماه آخر مدارکشون رو فرستادن و مصاحبه هم رفتن...
سعی کنین مدارک رو هر چه سریعتر آماده کنین، در عین حال حتما با دقت و حوصله و بدون استرس.
توجه کنینکل پروسه دریافت ویزای شما باید تا آخر سپتامبر 2013 تموم شده باشه، در غیر این صورت شانس دریافت ویزا رو از دست میدین.
تشکر کنندگان: lilac ، bayat_r ، گل نهال ، unique ، AsemanAbee ، rezagh ، shaso ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، mohammadrezah
یک نفر به سوال من جواب بده لطفا
من در هنگام ثبت نام ازدواج کرده بودم .قبل از اعلام نتایج جدا شدم . مشکلم اصلا اینا نیست من نه عقد نامم دستم هست نه طلاق نامم . ولی
من رفتم دفتر ازدواج و یک رو نوشت از عقد نامه گرفتم که رو سر برگ دادگستریه - خیلی طرو تمیز ولی نمیدونم آیا این کافیه یا نه . اگر کسی میدونه کمک کنه.

(2013-02-12 ساعت 23:41)nikan_sh نوشته:  یک نفر به سوال من جواب بده لطفا
من در هنگام ثبت نام ازدواج کرده بودم .قبل از اعلام نتایج جدا شدم . مشکلم اصلا اینا نیست من نه عقد نامم دستم هست نه طلاق نامم . ولی
من رفتم دفتر ازدواج و یک رو نوشت از عقد نامه گرفتم که رو سر برگ دادگستریه - خیلی طرو تمیز ولی نمیدونم آیا این کافیه یا نه . اگر کسی میدونه کمک کنه.
تر وتمیزBig Grin
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:

تر وتمیزBig Grin
یعنی الان تو کیستون اسم همسر سابقتون هست؟ شما 1 رونوشت از طلاق هم میتونید بگیرید!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: mohammadrezah
(2013-02-13 ساعت 00:07)علی مب نوشته:  

تر وتمیزBig Grin
یعنی الان تو کیستون اسم همسر سابقتون هست؟ شما 1 رونوشت از طلاق هم میتونید بگیرید!

نه تو کیس من اسم کسی نیست . کجا مینویسه اسم همسر سابقم رو . یک اسم دیگه زیر اسم من نوشته شده ولی اسم کسی هست که کلا پر کرده لاتاری رو واسم . تا حالا به تین مثئله فکر نکرده بودم .

(2013-02-13 ساعت 00:12)nikan_sh نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 00:07)علی مب نوشته:  

تر وتمیزBig Grin

نه تو کیس من اسم کسی نیست . کجا مینویسه اسم همسر سابقم رو . یک اسم دیگه زیر اسم من نوشته شده ولی اسم کسی هست که کلا پر کرده لاتاری رو واسم . تا حالا به تین مثئله فکر نکرده بودم .
کلا مشکل من این نیست مشکل من اینه که این رو نوشت ها کافی هست .؟؟؟ مشکلی ایجاد نمیکنه ????
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
چک لیست مدارک مورد نیاز مدیکال و مصاحبه

[عکس: h4edzksdphsm95q8yb9b.jpg]
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
یه سوال از کسایی که رفتن مصاحبه دارم
ایمیلی که سفارت انکارا برای تایید رسیدن مدارک برای ما ارسال میکنه
چند روز قبل مصاحبه هست ؟؟
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان