کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-11 ساعت 21:04)kasra17 نوشته:  آیا کسانی که در فرم ویزا، آدرس C/0 را برای یک ایالت خاص جهت دریافت گرین کارت، معرفی کرده اند، الزاما برای ورود اول به آمریکا باید به همان ایالت بروند؟ یا اینکه ورود آنها می تواند متفاوت با ایالتی باشد که آدرس انرا داده اند؟

خیر دوست عزیز الزامی نیست که حتماً اولین ورودتون به همون ایالت باشه.
تشکر کنندگان: asal1907 ، nina22 ، amir82 ، nimo80 ، m@ry@m75 ، mohammadrezah
(2013-02-11 ساعت 16:05)maahtab نوشته:  دوستان عزیزم
اگر زمان ارسال مدارک سری اول، محل اقامت مان ایران بوده و به همین خاطر در پر کردن فرم های سری اول همین لحاظ شده، اما در فاصله فرستادن فرم های سری اول و زمان مصاحبه ، محل اقامت به کشور دیگر تغییر کرده( چون زمان پر کردن فرم های سری اول، این مسئله اصلا مشخص نبوده)
به نظر شما آیا تغییر خاصی لازم است پیش از مصاحبه در فرم ها( نظیر اشتباهات شناسنامه ای و ازدواج بعد از قبولی) داده شود؟ یا در زمان مصاحبه کافی است که با توجه به تاریخ ویزای کشور مربوطه موضوع توضیح داده شود ؟

ممنون از توجه و پاسختون
فكر كنم اگر فرمها رو دوباره پركنيد و روز مصاحبه با خودتون ببريد كافيست، ولي براي اطمينان بيشتر ميتونيد به kcc ايميل بزنيد
تشکر کنندگان: maahtab ، lilac ، m@ry@m75 ، mohammadrezah
(2013-02-11 ساعت 13:39)masood182002 نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 11:59)circle نوشته:  میخوام گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم از دانشگاه. باید خطاب به کجا باشه؟ یعنی برای ارایه به کجا باشه؟

اگه پایان خدمت ندارین خطاب به نظام وظیفه بگیرین.اگه وثیقه میذارین برا خروج ترجمه ضمانت نامه بانکی رو ببرین.افسر اونم ازتون میخواد.
بادرود
میتونید خطاب به سازمان هایی که در ارتباط با مشاغل تحصیلی شماست مثل سازمان نظام مهندسی یا انجمن .....بگیرید

(2013-02-11 ساعت 21:44)پروا نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 16:05)maahtab نوشته:  دوستان عزیزم
اگر زمان ارسال مدارک سری اول، محل اقامت مان ایران بوده و به همین خاطر در پر کردن فرم های سری اول همین لحاظ شده، اما در فاصله فرستادن فرم های سری اول و زمان مصاحبه ، محل اقامت به کشور دیگر تغییر کرده( چون زمان پر کردن فرم های سری اول، این مسئله اصلا مشخص نبوده)
به نظر شما آیا تغییر خاصی لازم است پیش از مصاحبه در فرم ها( نظیر اشتباهات شناسنامه ای و ازدواج بعد از قبولی) داده شود؟ یا در زمان مصاحبه کافی است که با توجه به تاریخ ویزای کشور مربوطه موضوع توضیح داده شود ؟

ممنون از توجه و پاسختون
فكر كنم اگر فرمها رو دوباره پركنيد و روز مصاحبه با خودتون ببريد كافيست، ولي براي اطمينان بيشتر ميتونيد به kcc ايميل بزنيد
با درود
دوست عزیز این مورد را به kccاطلاع بده و مدارک مرتبطش را همراه ببر حواست به سوپیشینه در کشور ثالث باشه
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: maahtab ، پروا ، lilac ، m@ry@m75 ، mohammadrezah
(2013-02-11 ساعت 21:21)lilac نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 21:04)kasra17 نوشته:  آیا کسانی که در فرم ویزا، آدرس C/0 را برای یک ایالت خاص جهت دریافت گرین کارت، معرفی کرده اند، الزاما برای ورود اول به آمریکا باید به همان ایالت بروند؟ یا اینکه ورود آنها می تواند متفاوت با ایالتی باشد که آدرس انرا داده اند؟

خیر دوست عزیز الزامی نیست که حتماً اولین ورودتون به همون ایالت باشه.
با درود
دوست عزیز من آدرسی را که داده بودم در کالیفرنیا بود ولی به دلیل تاخیر زیاد هواپیما به پروازم به LA نرسیدم و به هیوستن تگزاس رفتم و کارهایم در اولین ورود به آمریکا در هیوستن انجام شد و از آنجا با پرواز داخلی به LAآمدم.پس مشکلی پیش نمیاد
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: lilac ، amir82 ، s.s.h ، afs ، usa lover ، m@ry@m75 ، rezagh ، mohammadrezah
سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
پدر من لاتاری قبول شده
من سربازیم تازه تموم شده . هنوز پاسپرتم آماده نیست
2-3 ماه طول میکشه .
مصاحبه ما هم برای 3هفته دیگس
میشه مصاحبه رو عقب انداخت ؟
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh
1 سوال
در فرم contact information
در قسمت c/o name چی باید بنویسیم ؟
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
تشکر کنندگان:
(2013-02-12 ساعت 00:16)majorsoly نوشته:  1 سوال

فکرکنم اسم کسی که در آمریکا گرین کارتتون را تحویل میگیره!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، majorsoly ، rezagh ، payampars
(2013-02-12 ساعت 00:16)majorsoly نوشته:  1 سوال
مخفف In care of هست.اسم کسی هست که در آمریکا،آدرسشو میدین تا گرین کارتتون را به آدرسش پست كنن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، asal1907 ، lilac ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، majorsoly ، rezagh ، payampars ، mohammadrezah
(2013-02-11 ساعت 23:38)smokesaeed نوشته:  سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
پدر من لاتاری قبول شده
من سربازیم تازه تموم شده . هنوز پاسپرتم آماده نیست
2-3 ماه طول میکشه .
مصاحبه ما هم برای 3هفته دیگس
میشه مصاحبه رو عقب انداخت ؟

بله میتونین عقب بندازین .... لطفا این تاپیک رو بخونین

تغییر زمان و یا محل مصاحبه
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: nina22 ، amir82 ، lilac ، bayat_r ، smokesaeed ، Saeedv13 ، kavirr ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، Hedieh20 ، payampars ، usa lover ، mohajer13 ، mohammadrezah
سلام به همه دوستان
آیا گواهی تحصیلی برای بچه ها از مدرسه برای مصاحبه لازم است؟

ممنون از توجه و پاسختون.
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان:
(2013-02-12 ساعت 03:14)milad_aae نوشته:  سلام به همه دوستان
آیا گواهی تحصیلی برای بچه ها از مدرسه برای مصاحبه لازم است؟

ممنون از توجه و پاسختون.

سلام دوست عزیز ، نیازی نیست ، برا لاتاری مدارک برنده ارجحیت داره ، برا کوچولوهاتون فقط سن مطرح هست که زیر ۲۱ سال باید باشن که همراه شما بتونن بیان
ولی مثل گواهی اشتغال به کار که برا افراد تحصیل کرده ( پیش دانشگاهی و به بالا)نیازی نیست و دوستان محض احتیاط همراشون میبرن شما هم از مدرسه بچه ها محض احتیاط یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید و گرنه ضروری نیس
سلام دوستان

پدر و مادر من امروز که 3 شنبه هست مصاحبه دارند. اگر یک ضرب بگیرند کی براشون برگشت بگیرم ؟
مثلاً شنبه آخر شب خوبه یا 2 شنبه ؟

مرسی
تشکر کنندگان:
کیس نامبر : as201300006****
سلام دوستان عزیز
سوالی برام پیش اومده...من برنده اصلی هستم و تمام مدارکم کامله...اما مدرک تحصیلی همسرم همشون هست بجز مدرک دوره راهنماییش...اما مدرک دیپلم 12 سالش هست...به نظر شما در زمان مصاحبه ایراد میگیرن؟ چون توی پر کردن فرمهای اولیه خودشون خواستن که تمام جزییات مدرکها و سالهای تحصیلی نوشته بشه..ما هم همه رو نوشتیم اما مدرک دوره راهنماییش نیست و اصلا بهش ندادن...به نظر شما باید چیکار کنیم؟
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-02-12 ساعت 12:16)farhad1985 نوشته:  کیس نامبر : as201300006****
سلام دوستان عزیز
سوالی برام پیش اومده...من برنده اصلی هستم و تمام مدارکم کامله...اما مدرک تحصیلی همسرم همشون هست بجز مدرک دوره راهنماییش...اما مدرک دیپلم 12 سالش هست...به نظر شما در زمان مصاحبه ایراد میگیرن؟ چون توی پر کردن فرمهای اولیه خودشون خواستن که تمام جزییات مدرکها و سالهای تحصیلی نوشته بشه..ما هم همه رو نوشتیم اما مدرک دوره راهنماییش نیست و اصلا بهش ندادن...به نظر شما باید چیکار کنیم؟

اخرین مدرک تحصیلی کفایت میکنه... تا حالا از هیچ کس مدرک دوره ی راهنمایی نخواستن دوست عزیز Smile

(2013-02-12 ساعت 12:13)mreza_ce نوشته:  سلام دوستان

پدر و مادر من امروز که 3 شنبه هست مصاحبه دارند. اگر یک ضرب بگیرند کی براشون برگشت بگیرم ؟
مثلاً شنبه آخر شب خوبه یا 2 شنبه ؟

مرسی

بستگی داره که کی ویزا اماده بشه... یکی از دوستان الان شش روزه که از تاریخ مصاحبش میگذره ولی هنوز پاسپورتش نیامده.

یه سوال فوری یکی از دوستان پرسیده :

ایا حواله ارزی رو در بانک پولش رو باید بدیم یا در فرودگاه؟

تشکر کنندگان: lilac ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان