کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-13 ساعت 11:47)majorsoly نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:36)kavirr نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:32)asal1907 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:25)majorsoly نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 11:21)asal1907 نوشته:  بله یکی از دوستان هست که برای اونم تاییدیه نیامده

منظورم اینه که برای مصاحبه مشکلی ندارم ؟؟

من نمیدونم .. کسانی که با شما مصاحبه دارن براشون تاییدیه نیامده...

به نظرم زنگ بزن و بگو تاییدیه نیومده، مشکلی وجود نداشته باشه.
با تشکر از راهنمایی دوستان
به جای زنگ زدن به سفارت میل زدم اونام کمتر از 2 ساعت جواب دادن مدارکم رسیده و مشکلی نداره
(پیشنهاد میکنم بعد از فرستادن مدارک به سفارت حتما با ایمیل پیگیر مدارکتون بشید)
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، گل نهال
(2013-02-13 ساعت 00:52)nikan_sh نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 00:47)علی مب نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 00:43)nikan_sh نوشته:  افرادی که تو کیس هستن از کجا باید بدونم وای من قاطی کردم رسما ....

تو نامه دوم میاد تحت عنوان Beneficieries

علی نگاه کن تو نامه اول من یک چیزی هست این جوری نوشته شده
mohammad shafiee
c/o katayoot fattahi
1 franklin town blvd
philadelphia
katayoon fatahi کیه دختر خاله همسر سابقمه. این که ربتی به افراد کیس نداره؟؟؟؟
نه اصلا ربطی به افراد کیس نداره! تو نامه دومت میاد! نگران نباش ! اون اسم کسی که ثبت نام کرده برات.
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: rezagh
(2013-02-13 ساعت 14:43)bardia mousapour نوشته:  سلام دوستان سوال در مورد پرداخت 165$ برای فعال شدن گرین کارت دارم و اون هم اینه که سایتuscsکه باید از طریقش این 165 تا رو پرداخت کنیم.تو قسمت اول که باید کیس نامبر رو وارد کنیم مشکل داره و وارده نمیشه ویکی از دوستان ویزاش یکضرب شده و میخواد مستقیم بره آمریکا ولی چون سایت مشکل داره نمیتونه پرداختش کنه چه راه حلی برا این مشکل میتونین پیشنهاد کنین.خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
من اطلاعی در این مورد ندارم چون فعلا کسی این مبلغ رو پرداخت نکرده ولی چیزی که به ذهنم میرسه اینه که شماره کیس رو بدون صفرهای اول وارد کنن شاید قبول کرد مثلا اگه کیسشون این شکلیه 2013AS00001234 به این شکل وارد کنند 2013AS1234
میشه یه توضیح راجب رنگ برگه ها بدین اخه من برگ صورتی بهم دادن ولی بهم نگفت مدرکی کم داری فقط گفت یکی دو ماه دیگه چک کن سایتو . الان من دیدم یکی نوشته برگ زرد گرفتیم .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
(2013-02-13 ساعت 16:36)leila123456 نوشته:  salam

chejori misheh az tarikheh interview motalleh shod , bachehay ke emsal raftan interview chejori mottaleh shodan

ba tashakor

salam

man mikhastam ye sefarat baray mosahebeh entekhab konam nazdikeh iran , chon gablan inja nabodam , benazareton kodom sefarato entekhab konam?

merci

لطفا فارسی بنویسید.
اگر شما در لاتاری قبول شده باشید توی این سایت میتونید نامه مصاحبه و زمان مصاحبه رو ببینید http://www.dvlottery.state.gov/ESC
سفارت رو شما انتخاب نمیکنید بلکه برای شما انتخاب میشه و در صورت لزوم شما میتونید تغییر بدید.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
(2013-02-13 ساعت 16:43)miladswat نوشته:  میشه یه توضیح راجب رنگ برگه ها بدین اخه من برگ صورتی بهم دادن ولی بهم نگفت مدرکی کم داری فقط گفت یکی دو ماه دیگه چک کن سایتو . الان من دیدم یکی نوشته برگ زرد گرفتیم .

قبلا انکارا هم برای کلیرنس ها ابی میداد و قرمز برای ردی ها بود اما این روند همچنان در ایروان و ابوضبی هست اما در انکارا به جای ابی به برگه صورتی برای نقص پرونده یا اف بی ای چک میدن جدیدا . زرد رو نمیدونم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: asal1907 ، kavirr ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، nooshshahnar ، nina22 ، mohammadrezah
سلام بچه ها به نظرتون فقط به شخص برنده امکان داره کلیرنس و اف بی آی چک بخوره یا با سابقه همه اعضای خانواده کار دارن؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-02-13 ساعت 18:32)ma300me نوشته:  سلام بچه ها به نظرتون فقط به شخص برنده امکان داره کلیرنس و اف بی آی چک بخوره یا با سابقه همه اعضای خانواده کار دارن؟؟؟
سلام دوست عزیز نه ممکنه که بقیه اعضای خانواده هم بخورند ,هر چند بیشتر سوالات از برنده اصلی هست ولی همراها هم ممنکه کلیرنس بخورن
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، ma300me ، rezagh ، lilac
(2013-02-13 ساعت 18:32)ma300me نوشته:  سلام بچه ها به نظرتون فقط به شخص برنده امکان داره کلیرنس و اف بی آی چک بخوره یا با سابقه همه اعضای خانواده کار دارن؟؟؟

سلام کلیرنس همه اعضای خانواده از لحاظ سابقه مهم هستن ولی ظاهرا برنده اصلی مهمتره به هر حال درمورد خود ماکه من برنده اصلی هستم به خاطر شغل همسرم به اونم کلیرنس خورد حتی پسرم که خیلی کوچیکه هم مشمول کلیرنس بود.
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
دوستان عزیز سلام میدونم این سووال دیگه از مد افتاده
میخواستم این فرم ها رو پر کنم برای آنکارا آماده کنم، این قسم petitioner رو قبلا من n/a زدم الان برای همه فرم ها باید (همس و فرزند) این قسمت اسم خودم را بنویسم
بازم ممنونم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-02-13 ساعت 20:27)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز سلام میدونم این سووال دیگه از مد افتاده
میخواستم این فرم ها رو پر کنم برای آنکارا آماده کنم، این قسم petitioner رو قبلا من n/a زدم الان برای همه فرم ها باید (همس و فرزند) این قسمت اسم خودم را بنویسم
بازم ممنونم

petitioner یعنی درخواست کننده که همان نفر برنده است
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
درود
من سال 75 الی 77 خدمت سربازی رفتم باید کارت پایان خدمتم را عوض کنم. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh
(2013-02-13 ساعت 14:43)bardia mousapour نوشته:  سلام دوستان سوال در مورد پرداخت 165$ برای فعال شدن گرین کارت دارم و اون هم اینه که سایتuscsکه باید از طریقش این 165 تا رو پرداخت کنیم.تو قسمت اول که باید کیس نامبر رو وارد کنیم مشکل داره و وارده نمیشه ویکی از دوستان ویزاش یکضرب شده و میخواد مستقیم بره آمریکا ولی چون سایت مشکل داره نمیتونه پرداختش کنه چه راه حلی برا این مشکل میتونین پیشنهاد کنین.خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین

دوست گرامی ایشون اگر تا روزی که خواستن برن موفق به پرداختش نشدن، با خیال راحت برن و وقتی که رسیدن امریکا در اسرع وقت برای پرداخت اقدام کنن.
پرداختن این مبلغ هیچ خللی در ورود به امریکا و اقامت ایجاد نمیکنه و ویزای ایشون از زمانی که مهر ورود میخوره تا یکسال حکم گرین کارت رو داره و لی هرچه دیرتر این پول رو بپردازن گرین کارت اصلی هم دیر تر صادر میشه و دیر تر به دستشون میرسه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amir82 ، shimoda ، Soap McTavish ، rezagh ، payampars ، mohammadrezah
دوستان من با پاستور تهران تماس گرفتم گفتن كه تمام كارتهاي واكسيناسيون بين المللي بايد مهر پاستور رو داشته باشه خيلي هم تأكيد داشتن كه بايد به تهران بياين و بدون مهر ما اعتباري نداره!
دوستان شهرستاني واقعا لازمه كه كارتمون مهر پاستور تهران رو داشته باشه؟يا همون مهر هلال احمر كافيه؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-02-13 ساعت 23:33)nina22 نوشته:  دوستان من با پاستور تهران تماس گرفتم گفتن كه تمام كارتهاي واكسيناسيون بين المللي بايد مهر پاستور رو داشته باشه خيلي هم تأكيد داشتن كه بايد به تهران بياين و بدون مهر ما اعتباري نداره!
دوستان شهرستاني واقعا لازمه كه كارتمون مهر پاستور تهران رو داشته باشه؟يا همون مهر هلال احمر كافيه؟

هر جایی که کارت زرد بین المللی صادر می کنه توی شهر خودتون کاملا معتبره
شک نکنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، lilac ، nooshshahnar ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان