کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان کسی میدونه ترکیش چه روزایی و چه ساعتی پرواز به استانبول داره؟؟؟
ایران ایر چطور؟
تشکر کنندگان:
درود
من سال 75 الی 77 خدمت سربازی رفتم باید کارت پایان خدمتم را عوض کنم. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان من ۲ هفته دیگه بعد از حدود ۲ سال از لوس آنجلس میام ایران. اگه میتینگی جائی‌ دارید با کمال میل می‌تونم بیام و در حد توانم تجربیات خودمو در اختیارتون بذارم. پیروز باشید!
(2013-02-14 ساعت 20:49)پدی نوشته:  قرص فلوکسیتین داروی خوبیه.فکر میکنم همه ما نیاز به مصرف آن داریم.درضمن در آزمایشات به هیچ عنوان کاری به دارو ندارند.اصلا لازم نیست چیزی به دکتر بگین
سلام دکتر
درسته که فلوکسیتین داروی خوبیه ولی جزء داروهای ممنوع محسوب میشه برای دوبی و کشورهای حوزه خلیج فارس. همینطور آلپرازولام.
http://www.sahelabi.com/Dubai/Daroo.asp
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: farshid2013 ، rezagh ، kasrafo ، mohammadrezah
(2013-02-15 ساعت 14:18)so_ar نوشته:  دوستان الان متوجه شدم ما در فرم DS230 ظاهرا باید اسم قبلی همسرم که برنده اصلی هم هستند را در بند 2 وارد میکردیم ولی نکردیم ، چون نمیدونستیم! ایشون اسم کوچیکشون را عوض کردند، شناسنامشون توضیحات داره و مدرک دیپلم که با نام قدیم هست. ولی بقیه مدارک از جمله مدارک تحصیلات عالی ،شناسنامه ، پاسپورت و مدارک ازدواج بر اساس نام جدید هست .
حالا به نظر شما دردسر میشه؟ باید فرم جدید پر کنیم و بفرستیم یا اینکه فرمها را پر کنیم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بدیم؟
دیگه این که فقط فرم مربوط به ایشون را اصلاح کنیم یا این کار باید برای کلیه افراد کیس انجام بشه؟ ممنون از پاسختون ، کلی نگران شدم...!

نه، مشکل ساز نمیشه فقط باید چند نکته رو رعایت کنید :
۱. در این مورد به نظرم میرسه که اگر هنوز کارنت نشدید مجددا فرم هایی رو که نیاز به تغییرات دارند رو پر کنید و مجددا بفرستید و اگر کارنت شدید میتونید زمان ارسال مدارک به سفارت یا زمان مصاحبه تغییرات رو اعمال کنید.
۲. حتما همه مدارک تغییر نام را همراه دیگر مدارک ترجمه و به سفارت بفرستید و در روز مصاحبه اصل آنها را در اختیار داشته باشید.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، so_ar ، rezagh ، shiraz mamali ، Hedieh20 ، Alirezaa2013
(2013-02-15 ساعت 13:37)farshid2013 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 13:02)drkamrani1 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 12:59)fariba_a نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 20:49)پدی نوشته:  قرص فلوکسیتین داروی خوبیه.فکر میکنم همه ما نیاز به مصرف آن داریم.درضمن در آزمایشات به هیچ عنوان کاری به دارو ندارند.اصلا لازم نیست چیزی به دکتر بگین
سلام دکتر
درسته که فلوکسیتین داروی خوبیه ولی جزء داروهای ممنوع محسوب میشه برای دوبی و کشورهای حوزه خلیج فارس. همینطور آلپرازولام.

bebakhshid?
سلام دوست عزیز
اینا که دوستان عزیز نوشتند مربوط به سوال من هستش که در صفحه قبل سوال کرده بودم حالا خوشحال میشم اگر شما هم نظرتون را در این مورد بفرمایید .

دوست عزیز نظر من اینه که از یک پزشک بپرسید ,برخی از داروها ممکنه در تست اعتیاد موثر باشه ,و دیگه اینکه هر دارویی مصرف میکنید بهتره به پرشک معتمد سفارت بگید,همیشه صادقانه جلو برید مطمئن باشید کاراتون خوب پیش میره
سلام
من شماره ان کارنت شده . ایمیل زدم که وقت مصاحبه بگیرم. حالا میشه منو راهنمایی کنین که باید همراه مدارکم به آنکارا چه فرمی که باید یاهاشون بفرستم؟ و وقت دکتر را کی و چطوری بگیرم؟ حیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنین
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-02-15 ساعت 16:00)nana_jat1 نوشته:  سلام
من شماره ان کارنت شده . ایمیل زدم که وقت مصاحبه بگیرم. حالا میشه منو راهنمایی کنین که باید همراه مدارکم به آنکارا چه فرمی که باید یاهاشون بفرستم؟ و وقت دکتر را کی و چطوری بگیرم؟ حیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنین

نانا جان من جوابت رو اینجا دادم
تشکر کنندگان: amir82 ، asal1907 ، rezagh ، kavirr ، گل نهال ، Hedieh20 ، babak_1363 ، Saeedv13 ، mohammadrezah
سلام دوستانه گلم.امیدوارم جمعه ی خوبی رو پشت سر گذاشته باشید
بزرگان اگه کسی فرمی رو اصلاح کنه(در حد یه امضا)وبفرسته کی سی سی و دوباره بفهمه یه جایه دیگه هم اشکال داشته(اصلا از روز اول اون قسمت رو پر نکرده باشه) باید چیکار کرد؟آیا اگه دوباره فرم رو براشون بفرسته ایرادی داره؟هنوز هم کارنت نشده باشه.
لطفا و لطفا دوستانی که به گفته ی خود اطمینان دارند نظر بدن چون احساس میکنم مهمه.
ممنونم از همراهیه همه ی شما سروران....
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز.امیدوارم همه خوب باشید.
من ی راهنمایی میخواستم.
ایا مدارکی که برای سفارت باید بفرستیم برای هر عضو از خانواده باید جدا فرستاده بشه؟مثلا عکس یا کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت ,برای همسرم که برنده اصلی نیست ,باید همراه مدارک پست بشه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-02-15 ساعت 13:37)farshid2013 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 13:02)drkamrani1 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 12:59)fariba_a نوشته:  [quote='پدی' pid='277688' dateline='1360858773']
قرص فلوکسیتین داروی خوبیه.فکر میکنم همه ما نیاز به مصرف آن داریم.درضمن در آزمایشات به هیچ عنوان کاری به دارو ندارند.اصلا لازم نیست چیزی به دکتر بگین
سلام دکتر

bebakhshid?
سلام دوست عزیز
اینا که دوستان عزیز نوشتند مربوط به سوال من هستش که در صفحه قبل سوال کرده بودم حالا خوشحال میشم اگر شما هم نظرتون را در این مورد بفرمایید .
[ /quote]
دوستان شرمنده ولی‌ من دکتر نیستم ID رو خیلی‌ جدی نگیرید
تشکر کنندگان: rezagh ، farshid2013 ، mohammadrezah
(2013-02-15 ساعت 19:56)viyanaa نوشته:  سلام دوستان عزیز.امیدوارم همه خوب باشید.
من ی راهنمایی میخواستم.
ایا مدارکی که برای سفارت باید بفرستیم برای هر عضو از خانواده باید جدا فرستاده بشه؟مثلا عکس یا کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت ,برای همسرم که برنده اصلی نیست ,باید همراه مدارک پست بشه؟
ممنون
بله بايد فرستاده بشه.فقط مدرك تحصيلي ايشان چون برنده اصلي نيستند مهم نيست.ولي زمان مصاحبه مدرك ايشان رو هم با خوددتون ببريد
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: viyanaa ، nina22 ، rezagh ، mohammadrezah
دوستان چند پست بالا تر سوالی پرسیدم که خیلی برام مهمه.منتظر جوابم

الان شدیدا به امیر خان و بقییه دوستان نیازمندم
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh ، mohammadrezah
(2013-02-15 ساعت 19:37)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستانه گلم.امیدوارم جمعه ی خوبی رو پشت سر گذاشته باشید
بزرگان اگه کسی فرمی رو اصلاح کنه(در حد یه امضا)وبفرسته کی سی سی و دوباره بفهمه یه جایه دیگه هم اشکال داشته(اصلا از روز اول اون قسمت رو پر نکرده باشه) باید چیکار کرد؟آیا اگه دوباره فرم رو براشون بفرسته ایرادی داره؟هنوز هم کارنت نشده باشه.
لطفا و لطفا دوستانی که به گفته ی خود اطمینان دارند نظر بدن چون احساس میکنم مهمه.
ممنونم از همراهیه همه ی شما سروران....
سلام ميتونيد دوباره بفرستي.روز مصاحبه وقتي از من اصل مدارك رو خواست پرسيد آيا تغييري تو فرمهات ميخواي بدي كه من يه چيز كوچيگ گفتم كه گفت اون مهم نيست.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، Alirezaa2013 ، bayat_r ، asal1907 ، rezagh ، Saeedv13 ، mohammadrezah
(2013-02-15 ساعت 16:00)nana_jat1 نوشته:  سلام

وقت و مکان مصاحبه رو اونا خودشون تعیین میکنن.اگه کانفیرمیشین نامبر رو تو سایت لاتاری وارد کنین یه نامه جدید میبینین گه وقت مصاحبه رو تعیین کردن.با دکتر تماس بگیرین و وقت رزرو کنین.واکسنارم ی ماه قبل مصاحبه بزنین
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: mhz_ir ، rezagh ، mohammadrezah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان